Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@leveretka aj my mame ten parak ale philips.. je to super, ja som tam robila knedle, buchty na pare, zemiaky, da sa aj ryza.. no vsetko.. a ked sme mali ze sa nieco robilo a bolo treba vela knedle ohrievat tak si to nastavis a je stale tepla kym vsetci nedopapaju 😀 moj ujo to pouzivaju v restike 😉
@borci - s tym nic nenarobis, je to odburavanim hormonov po tehu v organizme... ono v tehu vlasy nepadali, tak si to teraz "dobiehaju", vyzera to, ze clovek vyplzne... pri dcerke to bolo horsie, ako je to teraz, papam kopu vitaminov... ale aj tak padaju... ak ta potesim, ta to o 3-4 mesiace prestane 🙄
@weirdo ahaaa 😀 tak my to mame zase opacne, umyvacka riadu je, ale nemame parny hrniec ani pekaren 😉 😀
@deniskateniska dakujem 😉
@anjelicek26 no mas pravdu. v tehotenstve som bola cela rada, ze mi vobec vlasy nepadali.tak teraz len dufat, ze tam este za tie 3-4 mesiace nieco ostane.ja papam vitaminy pre dojciace matky tak dufam, ze to staci 😅
@ell tak to uz v januari do prace? zda sa mi to velmi skoro, urcite sa ti nechce odchadzat od takych drobcov. inak su strasne zlati 🙂 😉 das ich potom do skolky alebo ako to budes riesit? ja pojdem do prace od maja a ani trocha sa mi nechce, malu budem musiet dat do skolky a vobec si to neviem predstavit. 😢
@mici111 poupravujem nas je nevyspytatelny 🙂 , ale verim mu, je to inteligentny psik, ale napr. staci aby mala nieco na jedenie v ruke tak neviem ako by zareagoval...ved uvidime, dufam, ze sa zladia, lebo aj nas psik je pre mna milacikom 😵
my sme prisli z poradne tak máme 5760g a 69 cm 🙂
Babule ja beriem 3 týždeň pyridoxin a magnezium po tabletke kazdy vecer, a mam pocit, ze mi menej vlasy uz padaju, a tiez menej ma kosti bolia, ale to len take 2 dni, cize treba to dlhsie uzivat
@majjka0806 podarený je krásny 🙂
@takyna dakujem.... a musim aj ja nieco skusit bo tie moje vlasy....to je hroza...ak to pojde takto dalej tak budem plesata 😉
@majjka0806 SUPER, sikulak, my sme zatial u kolienok 🙂
@takyna dobrá rada nad zlato , ja dnes nevladzem s telom, vsetko ma boli, kosti, klby, vsetko...
VIEM, CO MAM DOMA, TOTO JE OHLADOM FOTO
@ellysa to je ale sikovnica, krasne mava 🙂
@takyna ja som taku ohradku nevyuzivala ani nekupovala, zdalo sa mi to zbytocne 🙂
@ceresna ten teraz fici na traktoroch a bagroch, tak som mu uz tie pokupila, lego, , oblecko nejake a este neviem rozmyslam, on si nic nevybral ani v letakoch 🙂 ty co planujes kupit, daj tipy 🙂 a mne z pekarnicky chlebik chuti, nemam doma, ale u kamosky zvyknem 🙂
@takyna krasny hafan 🙂
baby vy tolko pisete ze ja nemam sancu to docitat, citam len kde co, ono je to tak doma mam obe deti a este popri tom aj peciem torty tak mam co robit a vy len pisete a pisete akoby ste ani deti nemali 🙂
@borci no o vlasoch pomlcim, aj moj ma vecne moje vlasy v rukach a to okrem toho ze mi padaju ma aj maly hned za ne sklbne ked ich mam rozpustene 🙂
@majjka0806 to je krasne, moj starsi to vobec nerobil 🙂 a mne sa to tak paci 🙂
@mojalili certik bertik krasny 🙂
a ďakujem za pochvali na našeho hafana, odkážem mu 🙂
@mojalili hehe aky je zlatucky. no nevrav ze aj taky maly certik doma vie robit radost 🙂 a ako sa krasne smeje, ze usmev na zelanie
@majjka0806 aky ohybny. mas nejaky trik ako si ho to naucila? nasu zaujimaju zatial len ruciciky, na nozky si asi este pockame.
@borci ANi mi nevrav, to je certisko. JA uz neviem co s nim robit. Na chrbte nechce byt, otaca sa na brucho. Tam tiez nevydrzi dlho, krici a reve....v postielke sa mi pretaca, pod hradickou tiez, no hruuuuza. Fakt neviem co s nim. Nosit ho nemozem a nechcem...
ten usmev ma paradny, aj na tejto fotke, on to krasne maskuje
caute dievcata.. boli sme dnes na socialke aj na urade prace s tlacivami k prispevku.. bola som fakt milo prekvapena vsade.. ujo na urade mi povedal, ze mam starsi typ tlaciva, ale ze mu mam ten novsi len podpisat, ze on to vsetko za mna vyplni 😉 bol velmi mily a ochotny.. aj mm hovoril ked tam este bol po porode vybavovat, ze tam je taky zlaty ujo 😀 inak sa chcem spytat, ake hovienko kakaju vase deti? lebo mojej uz zdaleka nie je prazenicka.. uz je to riadne huste.. a to este papa len moje mliecko ziadne prikrmy.. dnes som jej to ledva zmyla z ritky 😀
vsetky fotky deticiek co ste dnes dali su krasne.. 😀
@zojec no tak ja som teda na úrady dnes dobre nasr... ale prekvapivo nie na slovenské ale na rakúske, tí tu majú takí bordel...už 5 mesiacov vybavujeme dávky, dnes sme volali, že kde je problém, že ešte čakajú na jeden formulár z SK, že ho už poslali na potvrdenie v septembri, tak som obvolala všety úrady na SK, že o čo ide, tak oni to už vybavili za týždeň, dokonca majú aj potvrdenie o prevzatí v rakúsku, tak týto debkovia to stratili a tvrdia, že im to ešte neposlali, som im to všetko hneď odfaxovala, som zvedavá, ako zareagujú 😠 , hlavne, že ja som bez prachov

@leveretka - ja nemam hrnce 😀 😀 😀. Ale nie, je to namiesto umyvacky riadu 😅