icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

weirdo
3. nov 2010

@leveretka - ja nemam hrnce 😀 😀 😀. Ale nie, je to namiesto umyvacky riadu 😅

ellysa
3. nov 2010

@ell nádherní súúúúúúúúúúú, to máš radosti 😀

deniskateniska
3. nov 2010

@leveretka aj my mame ten parak ale philips.. je to super, ja som tam robila knedle, buchty na pare, zemiaky, da sa aj ryza.. no vsetko.. a ked sme mali ze sa nieco robilo a bolo treba vela knedle ohrievat tak si to nastavis a je stale tepla kym vsetci nedopapaju 😀 moj ujo to pouzivaju v restike 😉

anjelicek26
3. nov 2010

@borci - s tym nic nenarobis, je to odburavanim hormonov po tehu v organizme... ono v tehu vlasy nepadali, tak si to teraz "dobiehaju", vyzera to, ze clovek vyplzne... pri dcerke to bolo horsie, ako je to teraz, papam kopu vitaminov... ale aj tak padaju... ak ta potesim, ta to o 3-4 mesiace prestane 🙄

leveretka
3. nov 2010

@ell nastupit do race, znamena v BA cast Rača alebo nieco v Bruseli? 😕 😅 a ty by si co chcela najviac? Zostat tam alebo sa vratit? drzim palce, aby to dopadlo tak ako si prajes 😉

leveretka
3. nov 2010

@weirdo ahaaa 😀 tak my to mame zase opacne, umyvacka riadu je, ale nemame parny hrniec ani pekaren 😉 😀
@deniskateniska dakujem 😉

weirdo
3. nov 2010

@leveretka - tak si to niekedy mozme vymenit ... vy budete mat rozmocene ruky z riadov a my doma kupovane pecivo 😀

borci
3. nov 2010

@anjelicek26 no mas pravdu. v tehotenstve som bola cela rada, ze mi vobec vlasy nepadali.tak teraz len dufat, ze tam este za tie 3-4 mesiace nieco ostane.ja papam vitaminy pre dojciace matky tak dufam, ze to staci 😅
@ell tak to uz v januari do prace? zda sa mi to velmi skoro, urcite sa ti nechce odchadzat od takych drobcov. inak su strasne zlati 🙂 😉 das ich potom do skolky alebo ako to budes riesit? ja pojdem do prace od maja a ani trocha sa mi nechce, malu budem musiet dat do skolky a vobec si to neviem predstavit. 😢

leveretka
3. nov 2010

@weirdo alebo ja si pridem k tebe navarit a ty mozes prist ku mne umyt 😉

weirdo
3. nov 2010

@leveretka - to je napad! 😉 a ked tu budes, prosim Ta, poper mi a mozes aj ozehlit a povytierat podlahu 😀 😀 😀

takyna
3. nov 2010

@mici111 poupravujem nas je nevyspytatelny 🙂 , ale verim mu, je to inteligentny psik, ale napr. staci aby mala nieco na jedenie v ruke tak neviem ako by zareagoval...ved uvidime, dufam, ze sa zladia, lebo aj nas psik je pre mna milacikom 😵

my sme prisli z poradne tak máme 5760g a 69 cm 🙂

majjka0806
3. nov 2010

Baby co my uz dokazeme... 🙂

takyna
3. nov 2010

Babule ja beriem 3 týždeň pyridoxin a magnezium po tabletke kazdy vecer, a mam pocit, ze mi menej vlasy uz padaju, a tiez menej ma kosti bolia, ale to len take 2 dni, cize treba to dlhsie uzivat
@majjka0806 podarený je krásny 🙂

majjka0806
3. nov 2010

@takyna dakujem.... a musim aj ja nieco skusit bo tie moje vlasy....to je hroza...ak to pojde takto dalej tak budem plesata 😉

mojalili
3. nov 2010

@majjka0806 SUPER, sikulak, my sme zatial u kolienok 🙂
@takyna dobrá rada nad zlato , ja dnes nevladzem s telom, vsetko ma boli, kosti, klby, vsetko...

VIEM, CO MAM DOMA, TOTO JE OHLADOM FOTO

bzucinka2
3. nov 2010

@ellysa to je ale sikovnica, krasne mava 🙂
@takyna ja som taku ohradku nevyuzivala ani nekupovala, zdalo sa mi to zbytocne 🙂
@ceresna ten teraz fici na traktoroch a bagroch, tak som mu uz tie pokupila, lego, , oblecko nejake a este neviem rozmyslam, on si nic nevybral ani v letakoch 🙂 ty co planujes kupit, daj tipy 🙂 a mne z pekarnicky chlebik chuti, nemam doma, ale u kamosky zvyknem 🙂

bzucinka2
3. nov 2010

@takyna krasny hafan 🙂
baby vy tolko pisete ze ja nemam sancu to docitat, citam len kde co, ono je to tak doma mam obe deti a este popri tom aj peciem torty tak mam co robit a vy len pisete a pisete akoby ste ani deti nemali 🙂
@borci no o vlasoch pomlcim, aj moj ma vecne moje vlasy v rukach a to okrem toho ze mi padaju ma aj maly hned za ne sklbne ked ich mam rozpustene 🙂

bzucinka2
3. nov 2010

@majjka0806 to je krasne, moj starsi to vobec nerobil 🙂 a mne sa to tak paci 🙂
@mojalili certik bertik krasny 🙂

ell
3. nov 2010

@leveretka Leve, dakujem! BA je bratislava, takze mozno ostanem tu, alebo pojdeme obaja s manzelom do belgicka. ja by som sa rada vratila do bruselu, ale nie je to len o mne...

ell
3. nov 2010

@borci vsak to! ja viem, ze mi to bude luto ist od nich. Ak sa vratim do prace v januari, lebo vsak este to iste nie je, tak pojde mama alebo svokra so mnou a budu varovat 😉

takyna
3. nov 2010

@mojalili krásny čertík 🙂
no idem naštartovať kočík a ideme sa túlať , kým neprší lebo je nejako pod mrakom 🙂 , zatiaľ pekný zvyšok dňa všetkým 😵

takyna
3. nov 2010

a ďakujem za pochvali na našeho hafana, odkážem mu 🙂

borci
3. nov 2010

@mojalili hehe aky je zlatucky. no nevrav ze aj taky maly certik doma vie robit radost 🙂 a ako sa krasne smeje, ze usmev na zelanie

@majjka0806 aky ohybny. mas nejaky trik ako si ho to naucila? nasu zaujimaju zatial len ruciciky, na nozky si asi este pockame.

borci
3. nov 2010

@ell tak to mas dobre, ze mas koho zverbovat. moja mamina nechce ist, asi by si tu nezvykla a ineho nemam nikoho. takze u nas jedine ta skoka, ale bude to tazkeee ☹

mojalili
3. nov 2010

@borci ANi mi nevrav, to je certisko. JA uz neviem co s nim robit. Na chrbte nechce byt, otaca sa na brucho. Tam tiez nevydrzi dlho, krici a reve....v postielke sa mi pretaca, pod hradickou tiez, no hruuuuza. Fakt neviem co s nim. Nosit ho nemozem a nechcem...

ten usmev ma paradny, aj na tejto fotke, on to krasne maskuje

borci
3. nov 2010

@mojalili boze no nadherny je. ved to je hotovy anjelik. 🙂
takze mas o zabavu postarane ked je hore... to uz aby zacal lozit a sam objavovat

zojec
3. nov 2010

caute dievcata.. boli sme dnes na socialke aj na urade prace s tlacivami k prispevku.. bola som fakt milo prekvapena vsade.. ujo na urade mi povedal, ze mam starsi typ tlaciva, ale ze mu mam ten novsi len podpisat, ze on to vsetko za mna vyplni 😉 bol velmi mily a ochotny.. aj mm hovoril ked tam este bol po porode vybavovat, ze tam je taky zlaty ujo 😀 inak sa chcem spytat, ake hovienko kakaju vase deti? lebo mojej uz zdaleka nie je prazenicka.. uz je to riadne huste.. a to este papa len moje mliecko ziadne prikrmy.. dnes som jej to ledva zmyla z ritky 😀
vsetky fotky deticiek co ste dnes dali su krasne.. 😀

ellysa
3. nov 2010

@zojec no tak ja som teda na úrady dnes dobre nasr... ale prekvapivo nie na slovenské ale na rakúske, tí tu majú takí bordel...už 5 mesiacov vybavujeme dávky, dnes sme volali, že kde je problém, že ešte čakajú na jeden formulár z SK, že ho už poslali na potvrdenie v septembri, tak som obvolala všety úrady na SK, že o čo ide, tak oni to už vybavili za týždeň, dokonca majú aj potvrdenie o prevzatí v rakúsku, tak týto debkovia to stratili a tvrdia, že im to ešte neposlali, som im to všetko hneď odfaxovala, som zvedavá, ako zareagujú 😠 , hlavne, že ja som bez prachov

ellysa
3. nov 2010

@mojalili to je krásny čertík 😎

borci
3. nov 2010

@zojec no nasa uz tiez nema prazenicku, je to take hustejsie a niesu tam uz tie hrudky.ale aj tak jej to este stale dokaze pretiect cez plienku ked sa poriadne dokaka 🙂 😀