icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

majjka0806
3. nov 2010

@borci no prave....ja som ho to vobec neucila...najskor si chytal len prsteky a v nedelu, ked sme prisli z cintorina a povyzliekala som ho tak prstek bol uz v ustockach...

majjka0806
3. nov 2010

@bzucinka2 no tak mozno ta prekvapi mladsi syncek....kazdy sme nejaky 😉

bzucinka2
3. nov 2010

@ellysa tak to potesi 😠

bzucinka2
3. nov 2010

@majjka0806 necham sa prekvapit 🙂

ameanda
3. nov 2010

@majjka0806
aj nas si obzuva nozicky 🙂
super su ti drobci! 🙂

tintinka1
3. nov 2010

Ahojte maminy , chcem sa Vás spýtať či sa Vám detúrence zmestia aj s fusakom do autosedačky - vajíčka. No ja keď ho tam dám tak ho ledva zapnem a pásy sa mi už nedajú viac povoliť. A to má necelých 5 mesiacov . ako ho potom budem nosiť ? Rozmýšlam nad novou autosedačkou , čo má dlhšie pásy a aby sa dala aj polohovať , lebo sa mi zdá , že letí dopredu . Poradte ale akú ?

ameanda
3. nov 2010

@mojalili
bohovska fotka! 😅

monky1
3. nov 2010

@mojalili danusko je perfektny s tymi rozkami a hlavne to haaaaaaro ma super 😀
@ellysa wow, zasnem z malej Olivie a jej "paa paa" 😕 😵

@majjka0806 sikovnyyyyy, jeeej .... nam take cosi nehrozi ... vlastne ani starsia to nerobila

@zojec u nas to vyzera ako vajicko na makko, huste bolo len raz, ked vybehlo po 2 tyzdnoch 😒 ... a aj sa to tak vselijak natahuje
@bakatuska kuchyna je uz hotova, ale este jedna policka chyba a dvierka na skrinku ... no a konecne sme sa rozhodli pre fotak, tak potom budem fotit ako diva a vsetko zdokumentujem

este chcem dat do povedomia Special casopisu Mama a ja - Vyziva deti od narodenia do skolskeho veku..... mozno ste to tu uz spominali, par stran nemam precitanych ... kupila som to dnes - 2,70€

majjka0806
3. nov 2010

@monky1 dakujeme... 🙂
a tvoja malinka ake ma ocka krasnucke, zlatucka je

monky1
3. nov 2010

@tintinka1 ja ju s fusakom do autosedacky nedavam - len v overale a zmesti sa v poho .. ale do kocika sa zmesti aj s fusakom a este aj miesto ma 🙂 ... zatial ho nepouzivame, len som skusala a zmesti sa

a este jedna z dusickovej prechadzky ... zatial fotim vsetko len mobilom 🙄

monky1
3. nov 2010

@majjka0806 aj ja dakujem 😵 ... zacina sa podobat na sestricku, a teda aj na tatka, co uz, po mne nebude ani jedna, hehe

majjka0806
3. nov 2010

@monky1 no tak co sa tyka tej podoby to sme na tom rovnako.....moj je tiez cely ocino 😝 🙂

majjka0806
3. nov 2010

@monky1 jeeeeeeeej no riadna kočka 🙂

zojec
3. nov 2010

@monky1 jeeeeeeeeeeeeeej krasnucka babika.. 😉 aj moja baruš si dava palcek nozickovy do pusy.. ked sa nedivam, aj ponozky povyzlieka.. 😀
vy uz deti davate do overalov? ja este vobec.. len do takeho teplejsieho strikovaneho.. ani fusak som este nevytiahla.. sa mi zda ze je este teplo.. a mala neznasa teplo... do autosedacky ani neplanujem fusak dat,aj ked mam, dostala som k sedacke zadarmo pri kupe.. nielenze ju do toho nezapnem, ale by sa v tom v aute aj uvarila..

ameanda
3. nov 2010

@monky1
mala je zlatucka
no na mobil, su fotky dost dobre, naco ti je fotak? 😀

ellysa
3. nov 2010

@monky1 krásna bábika a nezosvtleli jej vlásky?

monky1
3. nov 2010

...dikes baby ... to aby ste kukli, ako prďolka podrastla 😀
@ameanda 😀 😀 😀 ... a som odhalenaaaa, hehe ... ale vazne, vonku robi naadherne fotky, dnu je to trosku horsie, ale robim, co mozem, kedze cas tak rychlo leti ... no i tak fotak chcem ... a bude to obchod storocia 😀 😀 😀 ... dopracovali sme sa k super cene za vraj super masinku 😵

monky1
3. nov 2010

@ellysa trosku hej, ale skor sa preriedili 😀 😀 😀 .. plzneme a plzneme .. obidve 😀 ... este vam niekedy sfotim plesate kolecko vzadu na hlavke ... nema tam ani jeden vlas a pod tym háro 😀

bzucinka2
3. nov 2010

@monky1 krasne ksichtiky hadze a dakujem za upozornenie na mamu a ja 🙂

bealondyn
3. nov 2010

ahojte dievcata, krasne ste dnes dali fotecky deticiek! 🙂 vsetky su hrozne rozkosne a tak rychlo sa menia a rastuuuu 🙂
aj Isabellka si odvcera papa prsteky na nohach a stale si ich chyta, je podarena. 😀

ameanda
3. nov 2010

@monky1
ked si uz nacala, daj tip 🙂

ellysa
3. nov 2010

@monky1 aký foťák?

anjelicek26
3. nov 2010

Co myslite, ostanu Maxovi modre oci???

takyna
3. nov 2010

@anjelicek26 vizera , ze hej 🙂

krasne mate detičky všetky 🙂 proste sa júnovky vydarili 🙂

toto nam uštrikovala babka pre malu 🙂

ameanda
3. nov 2010

@anjelicek26
hmm... dobra otazka 🙂
aj nas maly ma take tmavo-modre az sive
drahy ma hnede, ja svetle modro-zelene a tipujem, ze sa nasmu zmenia na hnede.. a tipujem, ze aj vasmu 🙂

takyna
3. nov 2010
ameanda
3. nov 2010

@takyna
absolutny suhlas s tym, ze sa nam vydarili! 😀

monky1
3. nov 2010

@anjelicek26 tazko povedat .... preco, menia sa mu?? stmavli tusim

... Panasonic Lumix DMC fz45epk .... mm chcel nieco vacsie, mne by stacil aj mensi, ale tak chlapik v predajni ma presvedcil 😀

riska
3. nov 2010

@monky1, špecial časopis? som to nikde nevidela...inak mama a ja zbožnujem, super časopis 🙂

riska
3. nov 2010

@takyna @monky1 - krááásne bábiky 🙂