Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@ellysa - Oliv ma obrovske ocicka 😵 😵 😵
@jarus8 presne toto iste trapi aj nas - plny nostek, odsavame stale, obcas sa podari nieco odsat, ale tiez malinka az krochka..volala som s lekarkou, tak kazala dat homeo coryzalia a kvapky do nosteka - nasivin pre novorodencov..tak som zvedava ci to zaberie..este do toho aj kycha a mam pocit ze aj pokasliava..
a este k tomu ockovaniu proti TBC - nam to nehnisa - zatial, len je to mierne cervene, ale pamatam si, ze ked to hnisalo Hanke, potierali sme to - a teraz neviem ci Fungicidinom al. Fucidinom 😒
na potnicky nam kazala davat puder - jemne jej potriet, vraj to pekne zasusi, ale nesmie sa dat na spotenu pokozku
vo vlaskoch mala Ela take male zlte chrasticky (pamatam sa, ze to mala aj Hanka) - na to mame davat Fungicidin
dokonca aj za uskom sa nam spravili take nie prave najkrajsie zlte suche chrasticky, ktore tiez mame potierat Fungicidinom a predpisala nam aj Fucidin - keby hnisalo usko - teda prepichnuta dierka - inak zasusovat len liehom a pretahovat nausnicu
a ten Infants dophilus - kvoli riedkej stolici - sice je zlta s hrudkami , ale riedka
a este som zabudla - pytala som sa na kychanie, lebo Ela kycha pomerne casto, vraj je to uuuplne normalne a keby ze sa mi zda, ze je nostek plna, len morskou vodou preplachnut alebo nakvapkat Libenar http://www.docsimon.sk/tovar/libenar-pro-deti-1...
katka512 - celkom sa da, spinka tak 2.5h -3h a od tej 4h rano spi az do 8h rano, viem ze to bude len lepsie a lepsie takze ziadne stresy nerobim a dospavam s nim cez den,tak jedine sa to da...len posledny den bol placlivy a pritom sa aj napapal a stale hladal a vysal mi obidve prsia pri kazdom krmeni,tak som vedela ze sa mu rozstahuje zaludok, a dneska rano som sa zobudila opat s ocislo vacsim poprsim :D , na chvilku si to uzijem potom zase jedneho dna bude cislo mensie ,navzdy.
a tvoj sa ako vola maly??? posli foto,chcem vidiet to dietatko co sa narodilo v ten isty den ako nas 🙂 (teraz ma napadlo ze mozno mas album,idem kuk)
@monky1
@anjelicek26
probiotika davam, do piatku maju zabrat nove ATB tak verim ze zaberu
dievcata, toto som prave objavila a sa mi to celkom paci - hlavne uspavanka c.5 - Hajaj 😵 .. je naaadherna, plna nehy a lasky 😵 😵 😵
ahojte,
marcelka, na bradavky mi pediatricka poradilo bud avent alebo bioclin...no nic moc, lebo bioclin mam a zatial zaberie iba na kratku dobu a po dojceni sme opat tam kde sme boli predtym...ale urcite je ten bioclin dobry...pytala som sa aj na tea tree oil 100%, ktory mi poradila monky a laktacna poradkyna a povedala, ze sa to moze vyskusat, niekomu zabera, niekomu nie...uz ho mam doma, uz som si raz dala..a teda ze kojit aj ked bude bradavka krvacat, co dufam, ze sa toho nedozijeme 😖
monky, ako casto si davas ten olej?
my sme boli dnes v poradni a pribrali sme za mesiac 975g doktorka nas pochvalila, lebo sme mali silnu zltacku a este stale sme trosku zltsi, tak povedala, ze to je super...ze je maximalne spokojna 😵 no a musim povedat, ze mala je dnes cely den urevana....od deviatej rano je hore a doteraz spala asi tak maximalne hodinku vkuse, ak vobec! stale place, no na nevydrzanie, my celkom mame tu imunitu proti placu, tak ju nechame vyplakat, lebo nic nezabera, na prsku je stale zavesena, sama sa od neho potom aj otrhne, po spickach ju nesiem do postielky a ked ju polozim, tak rev, tak neviem...ale chce sa aj dudlovat, lebo som tak zaspala, ale stale ked ju polozim do postielky tak spusti, nema teplotu, plienocky boli plne, vcera som mala aj dietnejsi den kvôli teplote, tak som nejedela ani nic take, co by bolo nove, doteraz to znasala dobre, takze naozaj nevieme co s nou, lebo ani na rukach, ani nikde ine polozit, ani postielka, no nic nie je dobre...dufam, ze sa aspon v noci vyspime...teraz ma taku chvilu, ze je ticho pat minut a potom zase place...slahne ma, ked sa ani v noci nevyspime...
zajtra idem na kontrolu po 600 nedeli, tak snad bude vsetko ok...
nesmelym bozkom zacina rozpravka,
konci sa usmevom maleho dietatka.
to nie je rozpravka,to je uz zivot sam,
vela stastia priniesol aj nam
dna 7.7.2010 o 23:55 hod z vahou 4045g ,dlzkou 51 cm sa nam narodil SAMUEL JAN
@nonika1979 jeeeeeeeeeeeeeeeej jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
@nonikaaaaaaaaaaaaaaaaa1979 blahozelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@leveretka my sme mali včarajsok velmi podobný, urevaný... a ked sa v noci zacala budit každé 2 hodiny... tak som bola už naozaj nervozna z vyčerpania... som zvedava aky den nas čaka dnes....
@nonika1979 gratulujem.... krásne miery 🙂
@nonika1979
gratulujem !!! 😉
@nonika1979 velmi gratulujem
@monky1 ako som prestala riešiť kakanie a čo môžem jesť a nemôžem, a zúfalstvo som vymenila za zhovievavosť a stres som zahodila, tak malý ako by to cítila a je veľmi dobručký a kaká a prdká zrazu sám až nestíham meniť plienky....fu, tak sa teším, tak hádam, že mu to vydrží čo najdlhšie🙂, krásne sú tie uspávanky
@nonika1979 - gratulujeeeeeeem 😵

@monky1
aj velmi plakala Elinka pri prepichovani? My ideme 20.7. a ja sa toho bojim 😒 ci zvladnem ten pohlad... 😖