icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

deniskateniska
4. nov 2010

@anjelicek26 ty mas kedy kazdy den vysavat??? 😀 😀 😀 😀 ja ani nahodou 😀 😀

puhinka
4. nov 2010

@anjelicek26 ,ja sa pripájem k deniske...obdivujem ťa...ja a vysávač sme veľký nepriateľia 😀

anjelicek26
4. nov 2010

@deniskateniska - ja mam macku a vysavat musim... aj Saska vecne vleti domov v botach, iank to proste nejde... ale vsak to je kolko,10 minut prizemie a 15 minut na poschodi (kym spracem bordel v Saskinej izbe na zemi 😝 ) a hotovo... tak Max spal dnes 3 hodiny na obed, tak mam casuuu na to 😅

jarus8
4. nov 2010

@mata0312 náš je dalmatín, takže plzne celý rok bez rozdielu
ďakujem za povzbudenie všetkým
ohrádku neplánujem, máme 1-izbový byt, už teraz sa niet kde pohnúť, ani neviem kde rozložím stoličku na papanie

ono tie chlpy sú len jeden z mnohých problémov, asi to nemám šancu vyriešiť, už som požiadala o pomoc povolaných... 😕

miculienka
4. nov 2010

no ja neukladám priamo na koberec ale na hraciu deku a podložky a tie sú na zemi - na koberci

miculienka
4. nov 2010

@jarus8 - ohoľ psa 😉

anjelicek26
4. nov 2010

@jarus8 - kup tie penove puzzle! je to velke ako deka, mozes to umyt ci otriet, neni to problem... chlpy sa na tom nedrzia a po dohrani to pre mna za mna mozes postavit a opriet o stenu...alebo zasa zlozit... teda ked mate malo miesta 😉 Taketo napriklad..

http://www.penove-puzzle.sk/?2,penovy-koberec-m...

anjelicek26
4. nov 2010

@miculienka - no a som si poprskala monitor 😅 😅 😅 Ze ohol psa 😅 😅

mojalili
4. nov 2010

tak narychlo sem hadzem foto, ale neviem, ci nieco uvidite, je to dost zmensene tu na koniku

deniskateniska
4. nov 2010

@anjelicek26 tak ked mas takeho spachtosa to hej 😀 😀 😀 my ak spime 2x za den som rada 😀 😀 😀

@jarus8 a akych povolanych si poziadala? daj potom vediet bo my mame farbiara a ten takisto plzne cely rok aj ked nie je dnu chlpy su vsade. 😅

anjelicek26
4. nov 2010

@jarus8 - a ked sa nemate kde pohnut, tak ziadnu stolicku na papanie nekupuj.. na zaciatku ho mozes krmit v lehatku/hojdatku/autosedacke a potom si zaobstaraj nieco taketo a daj to na normalnu stolicku, co mate pri stole..

http://www.amazon.de/Babystuhl-Sitzverkleinerer...

Tie stolicky su strasne velke...

bzucinka2
4. nov 2010

@ellysa krasna vlasana, to my budeme mat vlasky asi tak o rok 🙂
@puhinka ja ho davam na zem aj kvoli bezpecnosti, ma taku podlozku a viem ze mi nespadne, lebo tiez uz spekuluje a vrti sa a ked ostane sam v izbe, tak sa mu to nepaci 🙂

bzucinka2
4. nov 2010

@mojalili vidno ciarocku 🙂 gratulka 🙂

puhinka
4. nov 2010

@bzucinka2 ,uhm...

palculka
4. nov 2010

no babulky, práve pozerám bazár , pozerám nejaké ohrádky a našla som tam celkom fajn nápad, detský bazénik namiesto ohrádky čo vy na to?

puhinka
4. nov 2010

@palculka a ako je hlboký?

bzucinka2
4. nov 2010

@palculka vyskusaj uvidis 🙂 a je vysoky aby nevyliezol? no zase sa mu tam nemusi pacit, kedze nebude priesvitny a vidiet ta :-/

takyna
4. nov 2010

tak nasa je uz ulozena v postielke, dostala taku bohovsku hracku, co vyzera podobne ako plienkacik, tak ho zdrapila a drzi si ho poctivo v rucke, zajtra odfotim.
a romovia ako s detmi ziju?, sice oni maju inu imunitu , ale aj tak je strach a hroza, ani voda ani elektrika, a su no nie 😉 , zopar zvieracich chlpov, vlasy, to je uplne v pohode, u nas je bordel ako po vybuchu Hirosimi, ale ja som dnes nestihala, ohradku som objednala, tak snad sa niekde pohneme 🙂

zojec
4. nov 2010

@anjelicek26 panecku to je parada to na stolicku 😀 to som veru este nezaregistrovala, ze nieco take existuje.. asi take spichnem 😀 videla si to aj nazivo? akurat, ze mame naprd stolicky.. opiera sa o ne len navrchu.. cize tam kde by sa mohla mala opriet je diera...

takyna
4. nov 2010

@palculka to je podla mna super napad , urcite je to jedna z moznosti 🙂

takyna
4. nov 2010

nasa doktorka je inak narocna na malu, ja sa chvalim pred nou v poradni , ze ako sa pekne otacame a ona ma hned pribrzdi, ze by mala zacat lozit 😝 🙂 tak si vyber... 🙂

zojec
4. nov 2010

@takyna lozit? v 4 mesiacoch? to je co za doktorka?? to som veru este nepocula

zojec
4. nov 2010

@anjelicek26 som ich kukla vsetky.. 😀 😀 😀 ved ja vlastne sedacku mam... mozno k nasim by to bol fajn napad, alebo na cesty 😉 nemusim tahat ziadnu so sebou...nemam teraz nijaku latku.. a na plane milion veci na usitie, ale toto je fakt super napad 😉

takyna
4. nov 2010

@zojec no ona je potvora , ma na to upozorni my trenujeme, a potom je mala divozienka 🙂
kedy vlastne by malo dieta lozit? ani neviem

puhinka
4. nov 2010

@takyna ,no nerieš ju...asi je zakomplexovaná :D

takyna
4. nov 2010

@puhinka , ale tak ja ju beriem s rezervou, ona ma uz svoje roky, v podstate zacinala ked som sa ja narodila, a to je uz dost 🙂

zojec
4. nov 2010

@takyna no to je rozne, ale v 4mesiacoch urcite nie.. ved niektore deti zacinaju poriadne hlavku dvihat len v 4 mesiacoch.. co ja poznam deti, tak lozit zacali tak okolo 7-9mesiaca

puhinka
4. nov 2010

inak maminky,čo už prikrmujete,ako ste začínali?

puhinka
4. nov 2010

@takyna ,aj my máme takú postaršiu dokinku,ona mala ešte môjho otca ,pak mňa a teraz môjho Igorka 🙂 😀 😀 😀