Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@anjelicek26 ,ja sa pripájem k deniske...obdivujem ťa...ja a vysávač sme veľký nepriateľia 😀
@deniskateniska - ja mam macku a vysavat musim... aj Saska vecne vleti domov v botach, iank to proste nejde... ale vsak to je kolko,10 minut prizemie a 15 minut na poschodi (kym spracem bordel v Saskinej izbe na zemi 😝 ) a hotovo... tak Max spal dnes 3 hodiny na obed, tak mam casuuu na to 😅
@mata0312 náš je dalmatín, takže plzne celý rok bez rozdielu
ďakujem za povzbudenie všetkým
ohrádku neplánujem, máme 1-izbový byt, už teraz sa niet kde pohnúť, ani neviem kde rozložím stoličku na papanie
ono tie chlpy sú len jeden z mnohých problémov, asi to nemám šancu vyriešiť, už som požiadala o pomoc povolaných... 😕
no ja neukladám priamo na koberec ale na hraciu deku a podložky a tie sú na zemi - na koberci
@jarus8 - ohoľ psa 😉
@jarus8 - kup tie penove puzzle! je to velke ako deka, mozes to umyt ci otriet, neni to problem... chlpy sa na tom nedrzia a po dohrani to pre mna za mna mozes postavit a opriet o stenu...alebo zasa zlozit... teda ked mate malo miesta 😉 Taketo napriklad..
@miculienka - no a som si poprskala monitor 😅 😅 😅 Ze ohol psa 😅 😅
@anjelicek26 tak ked mas takeho spachtosa to hej 😀 😀 😀 my ak spime 2x za den som rada 😀 😀 😀
@jarus8 a akych povolanych si poziadala? daj potom vediet bo my mame farbiara a ten takisto plzne cely rok aj ked nie je dnu chlpy su vsade. 😅
@jarus8 - a ked sa nemate kde pohnut, tak ziadnu stolicku na papanie nekupuj.. na zaciatku ho mozes krmit v lehatku/hojdatku/autosedacke a potom si zaobstaraj nieco taketo a daj to na normalnu stolicku, co mate pri stole..
http://www.amazon.de/Babystuhl-Sitzverkleinerer...
Tie stolicky su strasne velke...
no babulky, práve pozerám bazár , pozerám nejaké ohrádky a našla som tam celkom fajn nápad, detský bazénik namiesto ohrádky čo vy na to?
tak nasa je uz ulozena v postielke, dostala taku bohovsku hracku, co vyzera podobne ako plienkacik, tak ho zdrapila a drzi si ho poctivo v rucke, zajtra odfotim.
a romovia ako s detmi ziju?, sice oni maju inu imunitu , ale aj tak je strach a hroza, ani voda ani elektrika, a su no nie 😉 , zopar zvieracich chlpov, vlasy, to je uplne v pohode, u nas je bordel ako po vybuchu Hirosimi, ale ja som dnes nestihala, ohradku som objednala, tak snad sa niekde pohneme 🙂
@anjelicek26 panecku to je parada to na stolicku 😀 to som veru este nezaregistrovala, ze nieco take existuje.. asi take spichnem 😀 videla si to aj nazivo? akurat, ze mame naprd stolicky.. opiera sa o ne len navrchu.. cize tam kde by sa mohla mala opriet je diera...
nasa doktorka je inak narocna na malu, ja sa chvalim pred nou v poradni , ze ako sa pekne otacame a ona ma hned pribrzdi, ze by mala zacat lozit 😝 🙂 tak si vyber... 🙂
@anjelicek26 som ich kukla vsetky.. 😀 😀 😀 ved ja vlastne sedacku mam... mozno k nasim by to bol fajn napad, alebo na cesty 😉 nemusim tahat ziadnu so sebou...nemam teraz nijaku latku.. a na plane milion veci na usitie, ale toto je fakt super napad 😉
inak maminky,čo už prikrmujete,ako ste začínali?

@anjelicek26 ty mas kedy kazdy den vysavat??? 😀 😀 😀 😀 ja ani nahodou 😀 😀