icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

julinka2787
8. nov 2010

@mici111 ďakujeme mici! a blahoželáme sarinke k zaspinkávaniu v postieľke! či to skôr asi maminke, že? 😉

julinka2787
8. nov 2010

@anjelicek26 maxíkovi veľa zdravíčka a lásky k 5mesačninám. 😝

angie267
8. nov 2010

@julinka2787 pozrela som si to a je to asi zazrak 🙂 velmi dojimave...

julinka2787
8. nov 2010

@angie267 no to mi hovor. som očila oči ako puk. asi fakt všemocná náruč matky. 😵

ellysa
8. nov 2010

ahojte

@anjelicek26 všetko naj a hlasujem za biele 😉
@mici111 no vy ste šikulky, my sme včera prvý krát spali v postieľke, nie že sama ale v postioeľke, mala by som sa síce hanbiť, nie tešiť, ale teším sa 🙂
to chodítko super nápad, asi sa po ňom poobzerám

angie267
8. nov 2010

to choditko je super napad, ste ma navnadili, musim tiez kuk po niecom. Keby ste natrafili niektora na nejake pekne a samozrejme za super cenu hodte tip 🙂

fatimuska
8. nov 2010

ahojte, tak sme si skrátili spanie cez deň na 2 hodiny celkovo..och jo....nestíham tak nejak nič, ale sa utešujem, že to nebude tak stále🙂))

bzucinka2
8. nov 2010

@mici111 super, gratulujem, aj my tak zaspavame vecer, cez den je v kociku lepsie 🙂
@anjelicek26 ja by som brala tie biele zdaju sa mi vyraznejsie, ale zase cervene sa tak nezaspinia, ale aj tak by som brala biele 🙂 🙂 🙂
@julinka2787 juj nech ste rychlo v poriadku drobciatko malinke ☹

anjelicek26
8. nov 2010

@bzucinka @ellysa - ved to, ony su take, no aj inokedy si ich moze obliect... nie len vianocne... ale uz som objednala cervene 🙂

Uz vas tu nebudem spamovat linkami, len po tom, co mi dnes skoro ruky odmrzli pri 5 stupnoch a dazd, davam do pozornosti, ze idem objednat toto 😅 😅 😅

http://cgi.ebay.de/Kaiser-Alaska-Handwarmer-Han...

anjelicek26
8. nov 2010

@fatimuska - aj Max spi hodne menej, ale tak ten 3 hodinovy spanok cez obed dava, to sa da kopu postihat 😎

bzucinka2
8. nov 2010

@anjelicek26 to som uz niekde videla vyzera to super, hlavne v zime, len asi u nas to este nebude a ked ano, tak predrazene ☹

riska
8. nov 2010

jeeej, tú srandu na ruky ukazovali v dámskom magazine, že je to úplná novinka u nás 😉

anjelicek26
8. nov 2010

@bzucinka - No ja som to v anglicku tiez nenasla, len v nemecku, rozmyslam, ci si to dam poslat, co by ma nejakych 16€ navyse vyslo, alebo teda pockam do decembra a dam si to poslat domov... ale mne by sa to hodilo uz teraz, na prechadzke mi ruky vzdy omrznu 🙄

anjelicek26
8. nov 2010

Inak rozmyslam, ze toto urcite nemoze byt take tazke usit... nepremokava latka hore, vznutra kozisina, ci flis...

borci
8. nov 2010

Jaj dievcata, tak nas dnes caka druhe ockovanie, dufam, ze nebude moc plakat chudatko moje ☹ ideme sa zababusit a mozme ist do tej zimy 🙂

@mojalili sa cosi utrapi ten danko. dufam, ze zubok rychlo vyskoci a nebude ho to dlho boliet 😉

@anjelicek26 vsetko naj maxikovi, nech sa mu dari minimalne tak ako doteraz 😉 🙂

riska
8. nov 2010

@anjelicek26, nie je to to isté? neviem, prečo sa to nedá zväčšiť http://www.kociky-autosedacky.sk/

riska
8. nov 2010

@anjelicek26, úplne dole

babulina
8. nov 2010

@riska je to ono kuk sem http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=9889935&tab=4 je to vacsie a lacnejsie 😉

mici111
8. nov 2010

@anjelicek26
@riska
@babulina
a nie je jednoduchsie si dat rukavice??? 😀 😀 😀

ellysa
8. nov 2010

pomooooooc, hľadám takú hračku, dá sa zavesíť do postieľky alebo do ohrádky, dieťa do nej kope nožičkami a vydáva to rôzne zvuky,svieti a môže sa stým hrať potom aj v sede, viem, že som to kedysi videla ale neviem kde ani aká značka, oliv rada kope nožičkami, to by sa jej isto páčilo, dnes som ju podľa vzoru
@mici111 dala do postieľky spať a prišla som po pár minútach na to, že dieťa piští od radosti a ona mi stihla rozkopať celé hniezdo, vykopla deku aj perinku úplne von a kopala do postieľky, som rada, že to vydržala, samozrejme spať ani náhodou, mám zlé tušenie, že to moje je hyperaktívne 😀 😀 a bude z nej riadny čert

bealondyn
8. nov 2010

@anjelicek26 ja som nieco podobne videla na baby show a bolo to na stokke kocik, tak skus kuknut ich stranku ak chces nieco z UK. 😉

@julinka2787 aj my prajeme Tatianke skore uzdravenie

@mici111 a ako sa Sarinka naucila zaspavat sama v postielke? nejak mi to uslo, nechala si ju trosku vyplakat? Bella zaspi sama len ked ju tam dam po papani velmi unavenu a chvilku drzi moju ruku a potom zaspi.

okacka
8. nov 2010

Ahojte maminky,
ja som sa vam tu takto vtrela. Chodievala som na MK pri prvej dcerke, teraz ma 3,5 roka a doma mame chlapceka Aexa. termin som mala 6.6., ale napokon sme sa narodili 30.5. Citam vas uz dlhsie, ale nikdy som neprispievala, dnes prvykrat .
Popozerala som si albumiky, mate krasne deticky.Takze ak ma prijmete, rada k vam budem chodit.
A este par komentarov len tak vseobecne.
Vela ste sa tu bavili o spavani babatiek, o tom, ze niektore ste pisali, ze ste si naucili deticky same spinkat a podobne. Ja mam doma dve deticky. Ako babatka kazde uplne ine. Alex je uplne pohodak, od narodenia kludnucky, spinka bud celu noc, alebo sa raz nad ranom zobudi. Simonka bola vzdy zivsia, Alexik je skor taky lenosko, ale zato ovela ovela narocnejsie babatko. Prve dva mesiaciky sme vecer hrozne plakavali, trapili sa s bruskom, zaspavala len na prsniku, v noci sa aj dost casto budievala. A myslim, ze je to spojene aj s tym, ze maminka prvorodicka je viac vystresovana, boji sa a stres sanasledne prenasa na babo. Pri druhom je to ovela lahsie a clovek si ovela viac vychutnava tie chvile, lebo vie, ako to hrozne rychlo ubehne a coskoro budu z babatiek slecny a mali chlapci. Simonku som kojila 14 mesiacov, maleho tiez stale kojim, hoci to bolo ovela narocnejsie.
Po porode som silno krvacala, opakovali sa mi silne zapaly kolena, nemohla som chodit a od bolesti plakala. Rodila som sekciou, takze mi stale davali rozne lieky plus injekcie na zastavenie krvacania, plus neustale vyberanie tekutiny z kolena. Takze maly si mozno aj musel zvyknut byt dobrucky, ked sa pri nom striedal manzel, mamina, svokra. Po dvoch mesiacoch ma operovali, nanovo sili, stehy po cisarskom sa mi rozpadali a tiez cistili maternicu, mala som zabudnutu placentu. Pri operacii mi poskodili mocovy mechur, tak som dva tyzdne chodila s vyvodom a pobudla si v nemocnici. nastastie je vsetko za nami, ja aj maly sme Ok a nadalej kojime. Prekonala som aj plesnove infekcie prsnikov, co som pri malej fakt vobec nepoznala. A tu mi pomohla jedine Annag, hoci som uz fakt chcela kojenie vzdat.
No a toto vsetko napriek tomu, ze som mala zaplateneho porodnika....takze poporodne obdobie hrozne, zato drobcek uzasne dobre, kludnucke babatko. Klop klop.

No na prvykrat som vam teda napisala riaden lajster, tak sa ospravedlnujem a ak ma prijmete, rada k vam budem chodit: 😅

bealondyn
8. nov 2010

@ellysa Bella ma tuto hraciu deku: http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumbe...
a uz sa uplne presunula mimo nej na koberec a kope nohami do tej palmy o dusu 😀 je na nej papagaj a ten hrka, tak to sa jej paci 😀
takze ak narazis na tu hracku kopaciu co spominas, tak daj prosim link, lebo aj u nas by mala uspech 😵

riska
8. nov 2010

@okacka, vitaj, jasne, že ťa prijmeme 🙂 ty si si teda užila, no teda 😔

ellysa
8. nov 2010

http://img.biga.sk/8/80823_4c2b55f724147.jpg takéto ale ak nájdete aj iné budem rada

bealondyn
8. nov 2010

@okacka vitaj, jasne, ze sa mozes pridat 🙂 teda si si dost vytrpelo po porode, ale hlavne, ze mas krasne zdrave deticky 😵 a uz si v poriadku.

riska
8. nov 2010

@bealondyn, mne sa s tebou dneska niečo snívalo 😀 😀 😀 presne tá fotka, čo máš v pase sa mi tam objavovala

ellysa
8. nov 2010

@okacka ahojky, no ty si si teda užila ☹ , no snáď si si všetko zlé do konca života vyčerpala a už si budeš len užívať
vitaj 😉

bealondyn
8. nov 2010

@ellysa neviem, ci je tato znacka aj na slovensku alebo v rakusku:
http://www.hamleys.com/Learn_with_Pooh_and_Frie...