icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

chani
8. nov 2010

@fatimuska no my sme chytili zachvaty smiechu ked sme ho tak uvideli , jeden by se lek 🙂

mici111
8. nov 2010

jooj baby, dosla som s hafanom od zverolekara..nechala som tam 86 evri, porazi maa 😠 a to ideme este zajtra a pozajrra na dalsie injekcie po 10 evri..skrachujem pri tom mojom psovi ☹

mici111
8. nov 2010

@chani svetovyyy cumeeeeeeel 😀 😀 😀

bzucinka2
8. nov 2010

@chani 😀 😀 😀 dudek nema chybu a je anatomicky silikonovy??? 🙂
@ellysa toto druhe sa mi viac paci 🙂 inak moj spal dnes od 12,30 do 16,30 a aj to som ho uz isla zobudit, vsak vecer by nezaspal 🙂

ellysa
8. nov 2010

@chani 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

chani
8. nov 2010

@bzucinka2 hej silikonovy ortodonicky 🙂

chani
8. nov 2010

@mici111 a coze je psikovy, ze to tolko stoji?

zojec
8. nov 2010

@chani 🙂 dudel paradny.. este aj ten hororovy vyraz tvare... 😀 😀 😀 esteze nasa dudel nechce, lebo mm by to hned kupil 😉 @mici1111 co je hafanovi?

mici111
8. nov 2010

@chani no tabletky na srdiecko, potom jej robili sono maternice, lebo uz druhy mesiac chudatko hara, brali krvicku, strihali drapky na labkach..ono sa to nazbiera..dostala dve injekcie - antibiotika a nejaku hormonalnu..no des..

chani
8. nov 2010

@mici111 aha, no chuda ale toho je, hadam sa da coskoro doporiadku

jarus8
8. nov 2010

baby, mňa porazí, vo štvrtok som bola na gynde na preventívke, nič sa nekonalo, lebo pán doktor určil diagnózu mikóza, takže mi predpísal tabletky (6). Začala som ich brať a dnes som dostala mrchu!!! 😠
V letáčiku je napísané, že sa počas nemajú brať, treba si to načasovať tak, aby boli pred alebo po, ale ja som dnes mrchu dostala prvý krát, kto mal vedieť, že príde, sviňa jedna!
Volala som sestre, tá má s mikózami bohaté skúsenosti a vraj jej lekár hovoril, že ich môže brať aj počas. ja som sa už svojmu nedovolala. Mám si dať, alebo nie? 🤐

mici111
8. nov 2010

@chani no ona uz ma svoj vek, v juni mala 15 rokov 🙂 takze tak..ale co nespravite pre hafanka svojho..to je ako clen rodiny..

chani
8. nov 2010

@zojec vytrestil oci v spravnej chvili😀

chani
8. nov 2010

@mici111 to je fakt, co sa da to pre nich spravime

ameanda
8. nov 2010

takto nam chutia nozicky

riska
8. nov 2010

@ameanda, podarený je 🙂

mne dnes ninka zaspala úplne sama, medzi kecanim s medvedom, a dokonca bez dudla 🙂 🙂 🙂

kuriatko33
8. nov 2010

@anjelicek26 vy pouzivate iba podlozku a das ho do vanicky, som chcela dat aj ja nasho do vane len sedak asi nie este, na kolko je toto ma to význam pre mna kupit??

riska
8. nov 2010

a papali sme dnes mrkvičku...síce sa ksichtila, akoby som jej dala kilo soli, ale nakoniec 1-2 lyžičky spapala 😵

mici111
8. nov 2010

@riska vy uz mrkvickujete???? 😀 suuper 🙂

riska
8. nov 2010

@mici111, hej, kedže nie je kojená na 100%, povedala som si, že už začnem 😉

mici111
8. nov 2010

pozeram autosedačky, zamerala som sa na Romer, boze, ale sag tych je strasne vela 😖 chcela by som s isofixom..kocky, na co sa mam zamerat pri vybere???

ameanda
8. nov 2010

@riska
aj mna velmi laka zacat davat prikrmy, lebo maly otvara ustocka ako ryba
ale, zatial sa drzim a uz sa na to tesim 🙂

riska
8. nov 2010

@mici111, vyberaj, potom odporučíš 😀 😝
@ameanda, ak naplno kojiš a stačí mu, tak netreba...ale verim, že sa tešíš 🙂

weirdo
8. nov 2010

@fatimuska - aj my aj my aj my ... snad raz budu spat viac 🙂

mojalili
8. nov 2010

@fatimuska to bolo dobrééééé, ze a z se ve mne dite hnulo 😀 😀 😀

@chani Paradny cumel, uuuzasny 😀 😀 😀 😀 😀 😀

TAK OFICIALNE, MAME UZ 2.ZUB 😀 😀 😀 -.....moja selma zubata je hore a nechce sa jej spat 😠

weirdo
8. nov 2010

@mojalili - konecne je aj druhy vonku! Gratulujem, snad bude nejaky cas klud 🙂

bakatuska
8. nov 2010

@okacka aj ja ta tu vitam 😉

@julinka2787 prajem skore uzdravenie a moj Dominik mal antibiotika pred dvomi tyzdnami a teraz mi zacina zase kaslat

@chani perfektny cumel 😀 😀 😀

@mojalili gratulujem k zubku tak teraz budes mat doma zasa dobruckeho Danka 😉

mojalili
9. nov 2010

@bakatuska @weirdo Dobré ránko kočky, no keby ste mali pravdu. Zubky su vonku, oba, ale tuto noc dostal taku obrovsku nadchu, boli sme od 2 hodiny hore....uz neviem co mu mam na to davat....nadchu ma uz mesiac, ale toto su super sople... 😠

@ameanda AJ ja plno kojim, Danko chudak aj slinta a mlaska, ked nas vidi jest, ale este chcem naozaj pockat so vsetkym jedenim do skonceneho 6.mesiaca - takze za 3 tyzdne papame 😉 😉 😉 Vydrz, ak mozes 🙂

@okacka Vitaj medzi nami 😉

kuriatko33
9. nov 2010

@mojalili vam vysli naraz obidva?mi mame jeden uz krasne vonku a druhý nic

babulina
9. nov 2010

@mici111 - aj my mame romerku safefix plus - to je s isofixom a nohou, pre nas priority boli polohovatelna, 9- 18kg verzia, isofix, pevne uchytenie pasov a plus aky pocit sme mali z malej ked sme ju tam posadili plus sme este na zaver kukli crash testy ci sme vybral spravne
my teraz vyberame 15-36kg tak potrebovali by sme aj my poradit @anjelicek26 - vy mate pre Sasku maxi cosi??? pls napis posudok 😀 asi rovnake kriteria mame aj tentokrat 🙂