icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

weirdo
9. nov 2010

@okacka - vitaj 🙂

ellysa
9. nov 2010

@mojalili gratulujeme k druhému zúbku a prajem na dlhoooooooooo pokoj, Oliv tu bude asi posledná štrbatá 😀

bubina1
9. nov 2010

@babulina my máme teraz este vajce romer... mame k nej tiež isofix... dalsia autosedacka bude asi tiež romer... a podla mna aj dalsia...
ale inak sa chystam bo babymarketu v BA...tam nám poradili velmi dobre vo všetkých zásadných kúpach, čo sa týka sedačky aj kočíka...

anjelicek26
9. nov 2010

@kuriatko33 - Max ma teraz take lehatko, ale je mu uz takmer male... a byva aj vo velkej vani, bez podlozky, ma tam tak 4-5 cm vody, rad sa sucha od hora vane az po spodok... chcem kupit take to sedatko, kde ho posadim, ale sediet este nevie...ani omylom...tak snad este chvilku v lehatku vydrzi... aj ked hlavicku uz ma az po vrch...

@babulina - 15-36 kg sme kupili cybex. Maxi cosi sa jej zle sedelo, drahy ju mal vzdy z pozicovne, je taka "pevna" tazko sa to popisuje, mne to prislo, ze si tam nemoze pohodlne sadnut... cybex sa da napolohovat, teda zosikmit aj chrbatik, co je unikatne vlastne v tejto kategorii...tusim este nejaka romerka to vie... ale cybex veeeeelmi obstali dobre v testoch minuly rok... takze... a u nas trochu vyhral aj design, kedze sa Saska uz rozhodovala s nami... Mame tuto s isofixom... Maju ju aj u nas... teda myslim na Slovensku, dve kamosky ju tiez kupovali a spokojnost.

http://www.mytoys.de/Cybex-Autositz-Solution-X-...

anjelicek26
9. nov 2010

@babulina - no jak kukam, tak dokonca vyhrala testy autosedaciek posledne v marci 2010, co je supis...

mici111
9. nov 2010

@babulina no ja by som tiez chcela s isofixom, vcera som preliezla zadne sedadla a hladala, ci tam mam tie uchyty a nastastie hej 🙂 polohovatelnu , 9 az 18 kg a uz potom neviem 😅 mne sa celkom paci tato..
http://www.enikibeniki.sk/shop/index.php?page=s...

zojec
9. nov 2010

@bubina1 ahojky.. tebe sa neprepadla strieska na romeri? lebo nam ano ☹ ja tiez rozmyslam aj nad druhou sedackou romer, som vcelku spokojna 😉 ale vcera ked som do mojho peugeotu davala vajicko, tak ma napadlo, ze teda netusim, ako sa tam zmesti vacsia sedacka.. ☹

zojec
9. nov 2010

@mici111 panecku tie ceny su zavratneeeeeeeee... dalsia vec, co urcite nebudem kupovat na SK.. tu sa ludia uplne zblaznili 😒

mici111
9. nov 2010

@zojec
@anjelicek26 ja viem..tu na Sk su nehorazne ceny..ale tak co mam robit?? ked nemam nikoho mimo..tak budem musiet kupit tu..

julinka2787
9. nov 2010

@anjelicek26 nuž moja u nás je všetko pre detičky nehorázne predražené. keď tak pozeráš kadetade po nete, tak by sa ti odtiaľto koľkokrát aj oplatilo vycestovať za nákupom za hranice a ešte aj tak by si ušetrila. je to des. 🙄

zojec
9. nov 2010

@mici111 no ale zas za 120€ sa fakt vyplati objednat radsej vonkua zaplatit postovne..

chani
9. nov 2010

@mojalili gratulacia k zubku 🙂
u nas su zuby zatial len teoria, ani chyru ani slychu po nich

monky1
9. nov 2010

ahojte,
@mici111 skus kuki na naj nakup http://www.najnakup.sk/Porovnaj_autosedacky-9-1...

@mojalili vy ste sa nejak rozbehli, haha .. gratulacia 😉

mojalili
9. nov 2010

@kuriatko33 Nevysli spolu, po tyzdni presne...
Kočky, ja neviem, ci mam ist s nim k lekarovi, ked ma take sople, kasle z toho.....moj doktor je OK, len aby som tam zbytocne neliezla... 😒

mojalili
9. nov 2010

@monky1 Dakujem kočky za gratulacie ju zubkom...muz mi povedal, ze si mozem kupit 3 saty, za 2 zubky 2voje, a jedny za usetrene korunky za 42 vyziv.....no to by sme teda nasetrili.... 🙂

Nist, idem pre stary vysavac a ideme odsavat a striekat... ☹

monky1
9. nov 2010

@ameanda maly aky ohybny 🙂 .. zlaty je

@okacka ahooooj 🙂

chani
9. nov 2010

@monky1 monky prosim ta, ty mas ten caj senovka grecka z tej stranky predajbylin objednavany ze? ako sa to zaraba, kolko lyziciek na salku, jedna? vyluhuje sa to a zleje a tak pije? ci?

anjelicek26
9. nov 2010

@mici111 - ale kde, nieco vymyslime, su aj shopy, co posielaju na Slovensko... urcite neplat taku strasnu sumu.

anjelicek26
9. nov 2010

@julinka2787 - ja viem... ja napr. krajsie saty pre Sasku objednavam z USA, lebo aj vratane postovneho ma to vyjde hodne lacnejsie... ohradku mame z francuzka, kopu veci z nemecka - kocik a autosedacky su tam snad najlacnejsie, oblecko kupujem tu v anglicku, lebo je to tu lacne, a aj hracky... clovek fakt aby vsetko kukal, ak chce mat prehlad...

@mici111 -

http://cgi.ebay.de/ROMER-SAFEFIX-PLUS-TT-HEIDI-...

http://cgi.ebay.de/Romer-Safefix-Plus-Bella-Mod...

mici111
9. nov 2010

@anjelicek26 zlate ste babule 🙂 mne sa paci ta bella, druhy link co si dala..a to je teda fakt rozdiel ze 120 eur..vecer to kuknem, ci sa da aj na SR poslat..len moja nemcina je velmi chaba uz..

anjelicek26
9. nov 2010

@mici111 - keby ti to stacilo az cez vianoce, tak vtedy sme v nemecku, ju mozem objednat a preposlem ti ju...

mici111
9. nov 2010

@anjelicek26 jeeeziiiis, to faakt?? to by si bola taka zlata?? 🙂 juuuj, suuper, tak pozistujem este a urcite by mi to stacilo cez vianoce 🙂 dakujeeeeem 😵

anjelicek26
9. nov 2010

@mici111 - ale jasne, neni problem... objednala by som aj teraz, ale stalo by mi to tam ci u kamosky oproti, ci by mi to dal postar ku nam do garaze... a to som si neni ista, predsalen... ale cez vianoce sme dva tyzdne doma, tak tyzden predtym to objednam, to tak akurat dojde... len mi daj potom vediet presne, ktoru chces... mozeme pokukat spolu 😵

anjelicek26
9. nov 2010

Inak babulky nove fotocky z dneska, mam ich kopu v albume 😵

zojec
9. nov 2010

@anjelicek26 tvoj bobak uz stoji?? panecku 😀

julinka2787
9. nov 2010

@anjelicek26 panebože!!! to je úžasná fotka!!! krááááásne stojká 😕 😀

anjelicek26
9. nov 2010

@zojec - no hej, uz asi dva tyzdne... strasne ho to bavi, stal by furt... ale pretacat ani bohovi... 🙄

zojec
9. nov 2010

@anjelicek26 xi xi.. ani moja sa nechce pretacat.. ale pre istotu sa uz chape sediet .. nejake to maju poprehadzovane nase deturence.. 😀

anjelicek26
9. nov 2010

@zojec - ja si myslim, ze im nikto tu tabulku neprecital, ako by sa malo postupovat, tak robia ako vedia 😅 😅 😅 Do sedu sa Max moc netaha, len niekedy a zaciname si docahovat na nozicky, do pusy ale este nie... len k lickam... je sranda pozorovat, ako sa deti stale nieco ucia... teraz zaspal v postielke... hral sa a zalomil... ja ze co je tak ticho...