icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

tintinka1
9. nov 2010

@anjelicek26 no strašne je podarený 🙂 a že Max je lenivý , ten predbehne všetky júnové deťúrence a prvý bude chdiť 😀 😀 😀

monky1
9. nov 2010

@chani mas semena ci mletu? o mleej pise annag tu --- http://dojcenie.wordpress.com/ako-dojcit/ako-po...

ak mas semena cele, tak toto pise annag --- 8g senovky treba variť 10 minút v 250ml vody - ona veľmi napučí, odvar je silný, odporúčam ho zmiešať s iným čajom a môže sa piť tak do 1 lt. Potom sa senovkou potíš (vtedy zaberá) , dá sa to samozrejme, prekryť antiperspirantom. Vonia ako karí - senovka sa často v niektorých zmesiach karí korenia objavuje.

zojec
9. nov 2010

@chani ja som mletu senovku jedla 3polievkove lyzice zmiesane s bananom, prve tri dni.. bolo to hrozne.. ale zabralo to okamzite.. 😉

riska
9. nov 2010

@mici111, ty chceš ružovú autosedačku? neverííííím 😀 😝 😀 ale fakt peknu si vybrala, len tie ceny, to je fakt vrchol, však na to mesačná rodičovská nestačí 😒 😠

@anjelicek26, božinku, ten je svetový 🙂 🙂 inak aj ninka by len stáť chcela, a aj do sedu sa ťahá, no pretáčať sa nechce, teda asi 2 razy sa pretočila, asi aby mi zapchala ústa a odvtedy nič 🙂 a myslíš, že ked sa tak skoro stavajú na nožičky, budú aj skôr chodiť? lebo mne svokra hovorí, že presne toto robil aj jej najstarší syn a ked mal 7 😲 mesiacov, spravil pár krokov...no spadol, zlakol sa a potom začal chodiť v 10 mesiacoch...len neviem, či jej mam veriť, predsa to bolo už pred 100 rokmi 😝

chani
9. nov 2010

@monky1 mam mletu, super dakuejm za link 🙂

mici111
9. nov 2010

@riska ze vahas moja 😀 😀 😀 ruzova to isti 🙂 ale este pokukam...na farbe nezalezi..ale ked je aj v ruzovom, tak preco nie??? 😝

chani
9. nov 2010

@zojec je to ale riadny ekrazit, mam co robit, aby som to do seba dostala, ale vravim si, je to pre dobro maleho, tak uvidime
nieze by som mala dojem ze mam mliecka malo, len by som chcela aspon o kusok viac, tak uvidime, je to len skuska, ci to naozaj zaberie, pre pripad buducej potreby 🙂

riska
9. nov 2010

@mici111, jasné, práveže ta ružová je najkrajšia...a hodí sa ti aj k autíčku 😵

mojalili
9. nov 2010

@anjelicek26 UAAAAU, MAx je úúúúžasnýýýýý, ako stoji paradne. Naco by on lozil alebo sa pretacal, ked moze uz stat, no nie? 🙂 😉

Tak kocky, lietal som ako spinave pradlo co som ulozila Danka spat, za 1,5 hod som vyniesla smetie, preparkovala auto, navarila, poumyvala , skludila ususene pradlo a konecne jem....doslaka, Danko spi ako dudek, a to som chcela ist k lekarovi,,,, 😒

anjelicek26
9. nov 2010

@mojalili - to idete kvoli tym soplikom k dokymu? Podla mna vam na to nic neda, sopliky su z napuchnutych dasienok, tie zatekaju, z toho kasel... antibiotika tak ci tak nie, lebo je to z drazdenia a normalny sirup ma snad kazdy doma na kasel... lebo podla mna toho prave v cakarni u doktora moze babulko tolko nachytat 😖

Babulky to myslite vazne, ze je sikovny...fuha... mne sa zda ako taka mala lemricka pohodlna a stoji len preto, lebo je pevny... a bavi ho to... ale tak za ruku sa ma este drzi...

Ku tomu, ci deticky co skoro stoja, chodia skor... ja fakt neviem... Saska mi ako 7 mesacna tiez obchadzala nabytok, len sa rucickou pridrzala... no ale... chodila az 4 dni pred prvymi narodeninami... ak chcela niekde prejst, tak sa najprv preplazila a potom prestvornozkovala... proste nenabrala odvahu...

mojalili
9. nov 2010

@anjelicek26 HEj, mas pravdu, ze by mohol viac nachytat, ale idem neskor, tam uz nik nebude, moj lekar nema vela pacientov. Navyse mi dosiel Vigantol a chcem ho dat prevazit, VIes, bojim sa, aby mu to nesadlo na plucka, lebo uz sople ma mesiac a teraz s teplotami vyvrcholili. Lili mala takto zapal pluc☹ Ale este uvidim, ci sa obudi a ako bude... 😉

Moj muz zacal chodit v 8 mesiacoch sam, skoro zacal rozpravat, tak sa mozem chystat.
NApr. LILI vyliezol 1.Zub v 7. mesiaci, chodit zacala tyzden pred 1. rokom... no esteze si to pisem 😀

julinka2787
9. nov 2010

babulky neviete či by mi z ebay poslali aj k nám na svk??

takyna
9. nov 2010

@anjelicek26 bohovsky je na zožratie 🙂
ahojte babule 🙂 , mala zaspala tak šup na net 😉
Moja mala akrobatka dokaze celu postielku uz prekotulat sa, nozicky si zacvikava do mriezok, šintrik maly

chani
9. nov 2010

@julinka2787 niektori posielaju iny nie, ked si prihlasena tak pri kazdom tovare vidis, ci posielaju aj na sk, teda aspon ked som pod mojim manzelom prihlasena tak vidim a aj za kolko

anjelicek26
9. nov 2010

@julinka2787 - niektori posielaju, iny nie... niektorym staci napisat a poslu... hlavne ti, co predavaju z druhej ruky, oni sa vzdy nechaju ukecat... ale obchodnici niekedy nesmu... neviem, podla coho to je... zhanas nieco?

stelika
9. nov 2010

@mojalili no pre istotu treba ist alebo len zavolat pokial sme nemali zelene sopliky, ktore mi vygrcol tak to neriešili, musela som len podstivo odsavať a zvlhčovať sliznicu nošteka + zvlhcovať neustale vzduch v izbe a pravidelne vetranie 🙂 a dala som aj nurofen sirup to mi povedal v lekarni kedze posobi protizapalovo a do zvlhcovaca par kvapiek eukalyptu

piacere
9. nov 2010

ahojte. Prepacte,ze vam sem leziem, ale mam doma priblizne rovnako stareho chlapceka - junovciatko. Potrebujem sa poradit. Od nedele sme presli na Nutrilon HA, kedze maly ma podozrenie na atopicky ekzem. A prave od nedele sa mi zda, ze kaka tvrdsie. Bojim sa, aby ho "nezapieklo". Mate niektora s tymto skusenost? Je mozne, ze od obycajneho Nutrilonu mu nic nebolo, kakal ukazkovo - riedke, aj dvakrat do dna a teraz od Nutrilonu HA ze by mal problemy so stolicou? Uz cca tri tyzdne prikrmujeme a rozmyslam, ci nemoze mat takyto ucinok aj mrkva, dnes som ju uz vysadila, aj ked to bol boj, maly mi nechce velmi jest inu zeleninu bez mrkvy.... 😒

chani
9. nov 2010

@anjelicek26 ja som napr zacala pochodovat tak, ze som sa podopierala v 5tich mesiacoch mi mamina vravela a sama zaciatkom 9teho mesiaca 🙂 som preskocila aj sedenie aj stvornozkovanie 🙂

chani
9. nov 2010

Petko ma poslednych par dni novy oblubeny zvuk, zacal skriekat ako taky pavian a hroooooozne ho to baviiiiii, vo dne v noci....hotove sialenstvo 🙂

anjelicek26
9. nov 2010

@chani - aj mne mamina tvrdi, ze som v 8 mesiacoch sama behala, ale ja jej toto neveriiim... podla mna som mohla chodit za rucicky, ale chodit sama? Podla mna sa tym maminy vychvaluju, alebo si to zle pamätaju... mne to prijde nerealne, aby take male babo to uz vedelo... vsak sme neboli genialne deti, ale normalne, no nie?

anjelicek26
9. nov 2010

@piacere - kolko ti vypije vodicky ci inych tekutin? Lebo ak je na UM a dostava este aj prikrm, co zapeka - a mrkva proste zapeka - tak musi vela pit.

chani
9. nov 2010

@anjelicek26 tak to hovoria vsetci co ma ako decko poznali, vraj som bola maly zivel neposedny a chodit som zacala prilis skoro, tak neviem....sestra zacala az v 13tich mesiacoch a brasko tiez v 9tich...asi naozaj zalezi od dietata....asi sme boli teda genialne hehe

anjelicek26
9. nov 2010

@chani - 😅 😅 😅 😅

monky1
9. nov 2010

@piacere ahoj, mozem sa opytat - na Nutrilon HA ste presli prave kvoli podozreniu na atopicky ekzem???? Mozno som to zle pochopila, ale z tvojho prispevku tok tak vyznelo
...ak ano, kto vam to odporucal? pri atope sa nesmie MM???? 😕

monky1
9. nov 2010

@chani ja si to sypnem do ust a zapijem to nejakou sladkou stavou - cajom, dzusom, co by prebilo tu hnusnu korenistu chut

anjelicek26
9. nov 2010

@monky1 - ona pise, ze presli z nutrilonu na nutrilon HA... MM sa pri atopickom exeme odporuca co najdlhsie, mala ho moja neterka a dost zly...

monky1
9. nov 2010

@anjelicek26 jaj, mas pravdu - nedocitala som to do konca, lebo Ela sa so mnou "rozprava" 😀
preto ma to zarazilo, ze MM nie ... uz mam jasno
@piacere ignoruj, prosim, moju predch. otazku, nedocitala som prispevok 😀

ellysa
9. nov 2010

no pozerám, že máme dobrých čertíkov, Oliv práve skoro zlikvidovala hrazdičku, zdvihla nohy, omotala ich okolo tej jednej hrazdičky a tak sa pretočila na bruško, no skoro to zlomila a ona picla na nos a nič 😀

chani
9. nov 2010

@monky1 skusim to tak, lebo ja som to zaliala vriacou vodou a vypila a teda, inak ma natahovalo....

julinka2787
9. nov 2010

@anjelicek26 no pozerala som tam autosedačky. nové, nie použité. chcela by som 9-25kg bez isofixu, no prinajhoršom aj 9-18kg. ale zháňam aj tam, bo chcem čo najlacnejšiu, lebo som s malou sama a teda ani finančne nič moc. vyskakovať nemôžem... 🙄