Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@kuriatko33 - Max ma teraz take lehatko, ale je mu uz takmer male... a byva aj vo velkej vani, bez podlozky, ma tam tak 4-5 cm vody, rad sa sucha od hora vane az po spodok... chcem kupit take to sedatko, kde ho posadim, ale sediet este nevie...ani omylom...tak snad este chvilku v lehatku vydrzi... aj ked hlavicku uz ma az po vrch...
@babulina - 15-36 kg sme kupili cybex. Maxi cosi sa jej zle sedelo, drahy ju mal vzdy z pozicovne, je taka "pevna" tazko sa to popisuje, mne to prislo, ze si tam nemoze pohodlne sadnut... cybex sa da napolohovat, teda zosikmit aj chrbatik, co je unikatne vlastne v tejto kategorii...tusim este nejaka romerka to vie... ale cybex veeeeelmi obstali dobre v testoch minuly rok... takze... a u nas trochu vyhral aj design, kedze sa Saska uz rozhodovala s nami... Mame tuto s isofixom... Maju ju aj u nas... teda myslim na Slovensku, dve kamosky ju tiez kupovali a spokojnost.
@babulina - no jak kukam, tak dokonca vyhrala testy autosedaciek posledne v marci 2010, co je supis...
@babulina no ja by som tiez chcela s isofixom, vcera som preliezla zadne sedadla a hladala, ci tam mam tie uchyty a nastastie hej 🙂 polohovatelnu , 9 az 18 kg a uz potom neviem 😅 mne sa celkom paci tato..
http://www.enikibeniki.sk/shop/index.php?page=s...
@mici111 - to mas co za cenu 😲
@zojec
@anjelicek26 ja viem..tu na Sk su nehorazne ceny..ale tak co mam robit?? ked nemam nikoho mimo..tak budem musiet kupit tu..
@anjelicek26 nuž moja u nás je všetko pre detičky nehorázne predražené. keď tak pozeráš kadetade po nete, tak by sa ti odtiaľto koľkokrát aj oplatilo vycestovať za nákupom za hranice a ešte aj tak by si ušetrila. je to des. 🙄
ahojte,
@mici111 skus kuki na naj nakup http://www.najnakup.sk/Porovnaj_autosedacky-9-1...
@mojalili vy ste sa nejak rozbehli, haha .. gratulacia 😉
@kuriatko33 Nevysli spolu, po tyzdni presne...
Kočky, ja neviem, ci mam ist s nim k lekarovi, ked ma take sople, kasle z toho.....moj doktor je OK, len aby som tam zbytocne neliezla... 😒
@mici111 - ale kde, nieco vymyslime, su aj shopy, co posielaju na Slovensko... urcite neplat taku strasnu sumu.
@julinka2787 - ja viem... ja napr. krajsie saty pre Sasku objednavam z USA, lebo aj vratane postovneho ma to vyjde hodne lacnejsie... ohradku mame z francuzka, kopu veci z nemecka - kocik a autosedacky su tam snad najlacnejsie, oblecko kupujem tu v anglicku, lebo je to tu lacne, a aj hracky... clovek fakt aby vsetko kukal, ak chce mat prehlad...
@mici111 -
@anjelicek26 zlate ste babule 🙂 mne sa paci ta bella, druhy link co si dala..a to je teda fakt rozdiel ze 120 eur..vecer to kuknem, ci sa da aj na SR poslat..len moja nemcina je velmi chaba uz..
@mici111 - keby ti to stacilo az cez vianoce, tak vtedy sme v nemecku, ju mozem objednat a preposlem ti ju...
@anjelicek26 jeeeziiiis, to faakt?? to by si bola taka zlata?? 🙂 juuuj, suuper, tak pozistujem este a urcite by mi to stacilo cez vianoce 🙂 dakujeeeeem 😵
@mici111 - ale jasne, neni problem... objednala by som aj teraz, ale stalo by mi to tam ci u kamosky oproti, ci by mi to dal postar ku nam do garaze... a to som si neni ista, predsalen... ale cez vianoce sme dva tyzdne doma, tak tyzden predtym to objednam, to tak akurat dojde... len mi daj potom vediet presne, ktoru chces... mozeme pokukat spolu 😵
@anjelicek26 tvoj bobak uz stoji?? panecku 😀
@anjelicek26 panebože!!! to je úžasná fotka!!! krááááásne stojká 😕 😀
@zojec - no hej, uz asi dva tyzdne... strasne ho to bavi, stal by furt... ale pretacat ani bohovi... 🙄
@anjelicek26 xi xi.. ani moja sa nechce pretacat.. ale pre istotu sa uz chape sediet .. nejake to maju poprehadzovane nase deturence.. 😀
@zojec - ja si myslim, ze im nikto tu tabulku neprecital, ako by sa malo postupovat, tak robia ako vedia 😅 😅 😅 Do sedu sa Max moc netaha, len niekedy a zaciname si docahovat na nozicky, do pusy ale este nie... len k lickam... je sranda pozorovat, ako sa deti stale nieco ucia... teraz zaspal v postielke... hral sa a zalomil... ja ze co je tak ticho...

@okacka - vitaj 🙂