icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

julinka2787
9. nov 2010

http://cgi.ebay.co.uk/4BABY-0-4yr-RECLINER-PLUS...

http://cgi.ebay.co.uk/New-Nania-Driver-SP-Plus-...

tieto sa mi páčia. čo vy na to? akurát neverím, že tie ceny myslia fakt vážne. veď to je skoro zadara. 😅

anjelicek26
9. nov 2010

@julinka2787 - co toto? Lacnejsiu som ju este nevidela..

http://www.rossmannversand.de/DesktopModules/We...

anjelicek26
9. nov 2010

@julinka2787 - som nevedela, ze ste samucke, to ma mrzi, musi to byt narocne ☹

Tie co si sem pridala mi nic nehovoria, neviem, ci najdes nejake chrasch testy... lebo bez toho by som do toho asi nesla... lebo ti moze byt suma fuk, ze mas autosedacku, ak je to nejaky sunt, co ti pri naraze dieta neochrani... a pri takychto neznamych znackach nemas istotu... alebo si nasla nejake testy? Ako dopadli?

zojec
9. nov 2010

@julinka2787 taku no name sedacku za taky peniaz kupis aj na SK a usetris na postovnom.. minule aj v metre bola akcia... myslim ze fatimuska kupila 😉 fakt ide o to co pise @anjelicek26 ... tiez by som do no name sedacky nesla.. inak ta cena na maxi cosi je fakt dobra.. 😀

julinka2787
9. nov 2010

@anjelicek26
@zojec http://www.babytip.sk/autosedacky/9-25-kg/
u nás som našla toto. videla som ich aj naživo, no testy na to neviem nájsť. ale pani v obchode mi vravela, že ich ľudia dosť kupujú a sú spokojní... tak ja neviem...

babulina
9. nov 2010

@julinka2787 - pozor na Naniu, ledva prechadza hodnoteniami v automagazinoch 😖
@anjelicek26- dik moc za info, cybex bola nasa druha volba a mne sa osobne paci viac ako romerka velka, ale na tu nasu 9- 18kg nedam dopustit
@mici - my mame elisu to je ta cerveno cierna co si davala link, ta ruzova je krasna, len to je v kombinacii s riflovinou tak neviem ako moc sa osucha, som nad nou uvazovala keby sme kupovali vacsiu romerku, pisem asi ako hotentot ale mam maleho na kolenach ktory sa chce za kazdu cenu posadit a potvorke malinkej sa to aj dari, len mu este nikto nepovedal ze toto neni naj sposob a bude sa to musiet naucit inak 😀

zojec
9. nov 2010

inak kuk sem, niekedy staci ist do ciech 🙂 http://www.prejetesi.cz/romer-evolva-1-2-3/

anjelicek26
9. nov 2010

@zojec - jo treba sa fakt rozhliadnut, ceny su v kazdej krajine az nepochopitelne ine... len mici myslim chcela aj s isofixom a toto je bez...

@babulina - my sme tiez takto boli spokojny s maxi cosi, ale v tej kategorii nad 15 kg nas rodi nepresvedcil...

zojec
9. nov 2010

@anjelicek26 ono vlasne ten isofix sluzi hlavne na vyberanie a vkladanie, alebo je to s nim aj bezpecnejsie?? nejak som to este nestudovala podrobne..

https://www.youtube.com/watch?v=uTrUoDBFFww

, barborka vytrca ritku..kvalita je hrozna, netusim preco. :(

anjelicek26
9. nov 2010

@zojec - mne isofix k stastiu nechyba, ak si pozries crasch testy, vobec to nedokazuje, ze su bezpecnejsie. Vychadzaju z toho rovnako. Len su drahsie. Dolezite je bezpecne upevnenie a to je pri isofixe dvojite - pripojenie priamo na karoseriu vozidla a aj pasom. Ak nemas isofix, tak je to len pas. My sme pri Saske mali vajicko aj tu sedacku 0-18 bez isofixu, obe drzali bomba pevno v aute, nebolo o com... pri tejto väcsej 15-36kg sme brali isofix, lebo uz nema sedacka vnutorne pasy, ale len vonkajsie, teda to dieta moze nejako zblbnut pocas jazdy, radsej, nech je aj sedacka este raz uchytena...

No a teraz pri Maxovi mame bazu v aute, je to jednoduchsie, len nakliknem, ideme...ale v tej vyssej kategorii to nejako vkladanie neulahcuje.

A Barborka bude za chvilonku lozit pri tych pohyboch, co robi, supis 😵

zojec
9. nov 2010

no jo.. uz som si trosku viac precitala o tom..

zojec
9. nov 2010

@anjelicek26 no som zvedava kedy sa bude pretacat 😀 mne sa tiez zda isofix pre mna zbytocny.. ved porozmyslam.. 🙂 ale inak na tej ceskej stranke su vseobecne dobre ceny.. na vsetky veci 😉

mojalili
9. nov 2010

Kočky, uz som spet od doktora, zajtra ideme na ušno nosno krcne. Danko ma asi zapal usiek, ale moj lekar to vzdy da odbornikom skontrolovat.....dobre ze som isla.....
Inak uz moc nepriberame, doktor mi povedal, ze kludne mozem zacat s prikrmami a cajikmi bylinkovymi, hlavne teraz, ked je taky soplavy, ...a viete, ze som rada s tymi cajikmi? Pretoze mam bradavku skoro rozkusanu od zubkov.... ☹

Kupila som BIO cajik ukludnujuci, sklada sa z byliniek a je od 4: mesiaca, tak snad bude chutit. LEn chcem vediet, aku vodu davate? Chcem prevarat domacu vodu, myslim, ze tym nic nepokazim...

babulina
9. nov 2010

@mojalili - ja by som asi na zaciatku davala lucku, a az po par mesiacoch potom normalnu vodu prevarenu, ale tot moj nazor
a danulka mi je luto, esteze si isla, by sa trapil chudatenko 😔

ameanda
9. nov 2010

@mojalili
dnes som bola v poradni
a doktorka mi povedala, ze mozeme zacat s prikrmami, to nemame este ukonceny 5ty mesiac a naplno kojim
maly ma 8670g a uz menej pribera ako doteraz, mozno aj preto uz mame prikrmovat

mojalili
9. nov 2010

@ameanda Danko za 3 aj nieco týždna pribral 420g, to bezne pribera 270g za tyzden, ale ono sa to od 1/2 roka vraj zastavi ten rychly naber......takze vraj kludne tiez mozeme...mame 7760g. ale sme dlhy 68cm

ameanda
9. nov 2010

@ellysa
ale kdeze, my tiez este nemame ani jeden zubok

julinka2787
9. nov 2010

@mojalili možno ma teraz všetky odsúdia na trest smrti 😅 , ale ja dávam od začiatku normálnu vodu aj mliečko z toho robím. a problémy to tatianke nerobí.

anjelicek26
9. nov 2010

@ameanda - vravela ti to kvoli vahe? Lebo aj my mame 8 kg a prestava mi priberat, stagnuje uz dva tyzdne na vahe... aj ked je kludny, spokojny, pekne spinka... tak neviem... chcela som pockat ten mesiac...lebo zle s toho kaka, zo vsetkeho vlastne...

mojalili
9. nov 2010

@julinka2787 neodsudim, tiez nad tym rozmyslam. Mam z hygieny dokazane, ze mame dobru vodu, tak len budem asi prevarat.....alebo chcem kupit taky cistit vody... 😉

@anjelicek26 lekar mi hovoril, ze od 1/2 roka uz deticky nebudu priberat, tak nemam cakat taky velky prival gramov ako doteraz... 🙂

chani
9. nov 2010

@zojec aj nas petko zacal od minuleho tyzdna tak fajnovo pucit ritku 🙂

takyna
9. nov 2010

@anjelicek26 moja svagrina tiez vravela , ze na zaciatku prikrmov maly zle kakal, ale sa to upravilo

takyna
9. nov 2010

@julinka2787 teraz propaguju velmi vodu z vodovodu, ja tiez tak isto pouzivam klasicku vodu z vodovodu 🙂

ellysa
9. nov 2010

@julinka2787 podobne máme len britu, kanvicu na filtrovanie vody a tú pijeme aj z nej malej robím mleiko,nikdy som jej nedal kojeneckú vodu a nemá žiadny problém, my už nekupujeme minerálky asi 4 roky a vôbec mi tie pet fľaše teda nechýbajú, navyše som kedysi niekde čítala, ževraj práve v Lucke našli nejaké rakovinotvorné látky

zojec
9. nov 2010

@julinka2787 ja by som tiez pouzivala vodu..my mame velmi kvalitnu 😉

ameanda
9. nov 2010

@mojalili
citam vas spatne, tak reagujem na vselico
tie sopliky a kasel z toho sme aj my prekonali minuly tyzden, ale pomohlo nam len odsavanie soplikov a na kasel som cakala, ci sa nebude zhorsovat
nakoniec sa nezhorsovalo, tak som nedavala nic, ale mala som poruke Calcium (aj doktorka mi povedala, ze ak bude treba, tak za kavovou lyzicku)

anjelicek26
9. nov 2010

@takyna - no ale pomahat mu rurkou sa mi teda po kazdy raz nechce a potom sa tak puci od bolesti chudatko... sa mi to nezda ok... fakt neviem... po mliecku kaka uplne v pohode... sa mi zdalo, ze bol na to este maly, teraz snad tri tyzdne nic nedostal... aj ked zajtra nam ma dojst konecne stolicka na papanie, tak mozno...uvidime... nechce sa mi do toho este, ale ked ani bohvie ako nepribera, 150 g za tri tyzdne je mizerne...

ellysa
9. nov 2010

@anjelicek26 mne tak zareagovala malá raz na brokolicu a ked som jej robila moc hustý príkrm traz jej robím, taký ako keby krémová polivočka a žiadny problém

anjelicek26
9. nov 2010

@ellysa - my sme zatial viac-menej skusali len hippky... tak mozno to aj po tych troch tyzdnoch bude ine, ved je uz väcsi... si to rozmyslim... nie som si ista nejako... je taky spokojny...

riska
9. nov 2010

@ameanda, no vidíš, tak môžeš už aj ty prikrmovať 🙂
ja som dnes dala ninke mrkvičku, mala som v miske pripravené na 2 dni a ona pojedla všetko 😲 😀