icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

bubina1
8. júl 2010

@bealondyn no ja som si dnes nestihla este vlasy umyt...mala som v pláne..... 😀

anjelicek26
8. júl 2010

My sme skusali past... skoncilo to dost uboho 😅

https://www.youtube.com/watch?v=IX9z96An9I4
tibinka22
8. júl 2010

@anjelicek26
no krasne mas deticky ;)

bealondyn
8. júl 2010

no nasa babika predsa len konecne spinka dlhsie, uz som sa stihla aj najest aj ozehlit a este by som aj vysavat mohla, ale bojim sa ze ju zobudim. 😝

@anjelicek26 kraaasni su obaja a Saska ako mu hlavku a rucicku napravila na zaciatku, zlata. 🙂

bubina1
8. júl 2010

@bealondyn aj moja teraz konecne zaspala... ale ja idem oddychovat s nou... som sa aj ja najedla... opiekla som si slaninku.... nie moc dietne, ale hadam nenafukuje... hádam jej ani neublíži 😀

weirdo
8. júl 2010

@babulina - gratulujem 😵

ellysa
8. júl 2010

@anjelicek26 akože úplný vegeťák 😀 😀 😀

aktak
autor
8. júl 2010

moje AaA 🙂

aktak
autor
8. júl 2010
fatimuska
8. júl 2010

@babulina veľmi gratulujem

aktak
autor
8. júl 2010

gratulujem vsetkym novym maminam, vela zdravia prajem vam aj detickam 😉

fatimuska
8. júl 2010

@anjelicek26 malá aká veľká pomocníčka, krásne

fatimuska
8. júl 2010

no ako bol 3 dni ako z cukru tak dnes je Maximko malý čertík, tak nestíham nič, tak ale išiel s mm na vychádzku, tak idem riadiť a do sprchy, papa

anjelicek26
8. júl 2010

Babulky dakujem, ste zlate 😵 😵 Deticky su to najkrajsie, co mame, ze ano 😵 A Sasenka je fakt zlaticko, maleho lubi moc (az moc niekedy), stale na neho dohliada, staci len ked pipne a uz ku nemu leti. Hovori, ze je to jej Max 😎

@aktak - naadherne deticky 😵 Maly ako sa krasne smeje 😵

anjelicek26
8. júl 2010

@ellysa - no on v tej polohe aj v pohode zaspi, som mala stastie, ze bol vobec prebraty a sa troska hybal 😝 Od rana bol hore len 2xpol hodinu 😅

katka512
8. júl 2010

@evina0 Ahoj
Je tiez nekojim ,najprv som malemu davala ten obycajny nutrilon a teraz som presla na nutrilon comfort ten je na koliku a bolenie bruska a je na predpis byva len 400g balenie normalna cena okolo 10,95eura na predpis okolo 6,50.
Ja som si myslela ze ked je na predpis bude stat vo vsetkych lekarnach rovnako ale vobec to tak nie....bola som z toho prekvapena 😲 😲 😠
A kolko davas malemu??
Ja mu davam 90 ale ked ho vecer okupem a idem ulozit spat tak mu dam viac.....som myslela ze aj nieco vygrcne ale nic....
A ked som prechadzala na ten nutrilon comfort tak som to spravila tak ze 2odmerky stareho nutrilonu jedna noveho,a potom zase naopak dve noveho jedna stareho aby si lepsie zvykol,ze vraj je to tak lepsie a nieje dobre stale to menit.....a este mam kupenu tu anti kolikovu flasu ta je perfektna lebo mal normalnu z tej mi to za 5min vypil ani si nestihol uvedomit ze je napapany a bolelo ho brusko......

kivec
8. júl 2010

@nonika1979 - blahozelaaaaaaam! Tak si sa konecne dockala. 🙂 Prajem vam vela zdravicka a stastia!

kivec
8. júl 2010

@aktak - prekrasne fotky 😵 .

sofinka2009
8. júl 2010

ahojte.my mame teraz taku brutal koliku.uz som zufala vyskusali sme vsetko obklady teple rurku fenikel caj pupik na brusko masaz bruska lahnut na brusko nosenie aj pod vodu telu sme ho dali jedol aj cikal espumisan aj biogaia uzil ja uz neviem je to hrozne ☹ teraz par minut ticho ale kazdu chvilusa to vracia hrozny rev

leveretka
8. júl 2010

ahojte,

norika, babulina, gratulujeeeem...to je super, uz tusim hadam nezostala ani jedna tehulka 😵

elysa, nasa mala spinka tak maximalne 3 hodiny aj v noci...niekedy sa budi kazde dve...celu noc si neviem ani predstavit co je to...raz za celych 6t čo už je s nami sa jej podarilo spať 6 hodín a to som nechápala...to som si ale krásne pospala...ale odvtedy sa to uz nezopakovalo.

weirdo, my v noci nebudim...akurat ked idem spat okolo polnoci jednej druhej, tak ju zobudim, aj tak to su zhruba 2-3h od papania, tak ju budim, aby sa aj prebalila, lebo potom v noci neprebalujem az o dalsie cca 4-5h.

flam, ja som mala asi taky 1,5t, potom špinenie, ale stalo sa tiez niekedy, ze zo mna vyletili kusky...asi je to ok...

leveretka
8. júl 2010

sofi, tak to mi je luto...my sme mali vcera horor den...za cely den spala max. hodinku 😝 dnes je nastasie dobrucka, isla som do BA ku gyn na kontrolu po 600 nedeli a tak manzel strazil s odsatym mlieckom, bola zlatucka, vsetko pekne popapkala a bola spokojna 😵 no dnes je úplný anjelik, dospáva včerajšok 😵

anjelicek, aktak, krasne deticky 😵

j.a.j.a.j.a
8. júl 2010

ahojte ,ako ste naucili babetka na cumlik?ja uz nechcem byt cumlikom

ellysa
8. júl 2010

@j.a.j.a.j.a no ja som písala vyššie skúšali sme hádam všetky druhy a značky a chce nám ten najobyčajnejší od baby nova, teraz máme zas problém, že sme ho dostali ako darček a my už taký nevieme nikde nájsť všade majú tie tvarované, bojím sa čo by sa stalo, keby sme ho stratili 😅

tibinka22
8. júl 2010

@j.a.j.a.j.a
my sme takisto vyskusali viacej druhov, ale chce len MAM dudlik...

leveretka
8. júl 2010

@tibinka22 my nedavame cumlik a nedovolim je cumlat...nechala som ju trochu vyplakat a odvtedy zatial problem nie je klop klop klop

fatimuska
9. júl 2010

dobré ránko, ani mi nedávame cumlík, popravde žiaden nechce, ale aj tak som rada,
@leveretka, ja by som mimi nebudila na prebaľovanie, naozaj nie, a už asi ani nie na dojčenie, veď v noci nie sú také teplá, a ani nie je už najmenšia

mojalili
9. júl 2010

dobré ránko,
my sme mali akudi zlu nc, iked posledne noci boli ok, 4 hoda a potom po 3 hod tiahne.
Ja by som maleho tiez nebudila, co by som dala zA dlhsi spanok... 😉

Kočky, chcem sa spytat, kozem spenatovu polievku???

Gratulujem NONIKE A BABULINE k babatkam, tak uz sme vsetky mamicky 😵 😵 😵
@aktak - krasne spolocne fotky, nadherne deticky mas
@anjelicek - ta tvoja malicka je naozaj ako anjelicek, ale v ocickach ma riadneho certika🙂

tibinka22
9. júl 2010

@leveretka
ani ja som spociatku nebola zastancom dudlikov, ale predsa len som sa k nemu priklonila, lebo napr. v noci, pokial zarobim papat, alebo sme vonku a zdrzime sa a pride cas papania, tak pokial dojdeme domkov, ona si cumle a je ticho- pretoze moja neplace, len ked je hladna a to je iny rev... 😀 inak dudlik nemava...

jarus8
9. júl 2010

ahojte, u nás dudel taktiež nie. Máme jeden a ten stále vypľúval, ale dali sme mu ho len raz keď strašne plakal.

Dnes zase zaspal o 1 v noci a potom ťahal až do pol ôsmej. Budila som ho na papanie, normálne ma odtláčal preč a vypľúval bradavku, tak ja sa na silu pchať nikde nebudem 😀
Ráno som mala jeden úplne plný prsník, až ma štípal, pekne ho vyťahal a už znova spí. 😉
Len dokedy...

leveretka
9. júl 2010

ahojte,

@fatimuska teraz som to robila kvoli tomu, ze ked som zalahla a konecne zaspala, tak sa mala zobudila, tak kvoli tomu som to robila aj na zaklade tej zltacky a nepriberania, ked nam kazala doktorka budit kazde dve hodiny, som vzdy ked som isla spat a presli viac ako 2 - 2,5h malu zobudila, dala jej papat a prebalila, aby som ju potom uprostred noci nebudila pri prebalovani, lebo potom by mohol byt problem ju uspat...takze potom spi tri hodiny a ja tiez...no a potom uz iba vzdy po dve hodiny...skoda, ze nevie potiahnut dlhsie.