icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

leveretka
9. júl 2010

@mojalili s polievockou neporadim...netusim

@jarus8 zasmiala som sa na tvojej reakcii 😀 co by som dala za taky dlhy spanok 😵

flamenga
9. júl 2010

@mojalili my sme mali v pôrodnici na obed na štvrtý deň špenátovú polievku, tak asi áno 🙂

leveretka
9. júl 2010

@flamenga nam dali v pôrodnici na obed paradajkovu polievku a potom aj k obedu pomaranc...tak na to by som nespoliehala radsej, aj ked v pripade spenatu to tak nemusi byt 😉

flamenga
9. júl 2010

@leveretka 😕 tak to je dobrá pôrodnica... resp. jedáleň 😅 Ale myslím, že špenát naozaj nemá ako uškodiť 🙂

Ja som minule hľadala jedálny lístok pre dojčiacu matku a po prečítaní jedného, ktorý zostavovala nejaká lekárka som skoro skolabovala 😀 Južné ovocie, čokolády, orechy, kapusta, šošovicová polievka na obed 😀 des....

zfidorka
9. júl 2010

@mojalili ja som nenasla ze by sa spenat nemohol, asi pred 2 tyzdnami som si spenatovu polievku uvarila 🙂

leveretka
9. júl 2010

@flamenga aj ja som to citala...tusim monky to sem pridala...tiez som nechapala..sme sa na tom dobre doma pobavili, ze sa to malo volat "recept ako si zabit dieta" 😀

fatimuska
9. júl 2010

ja jem všetko🙂

mojalili
9. júl 2010

Dakujem kočky s tou polievkou, ved ja uz neviem co mam varit pre LILI a muza...

My mame svina den dnes, od 5.30 je hore, place stale, aj kakal...prdet prdi, len ked ho polozim reve ako tur, aj ked ho uspim - polozim, po 15 min reve ako tur.....papat uz nechce, odtahuje sa, ved stale sosal ....a ked si aj zoberie, dlho pri nom nevydrzi....zbehla som si zobrat homeopatika, zda sa mi, ze mam akesi makke prsia,ale tecie z nich, tak neviem..stale reve....

Teraz ostal na prebal. pulte nahaty a je ticho....len zase aby neprechladol....ach jaj, mam nervy, ved ani varit sa neda, nic, LILI ma nervy, ze sa s nou nechcem hrat...a ja nevyspata z prebdenej noci, ved bol skoro stale hore...

j.a.j.a.j.a
9. júl 2010

@ellysa ahoj obycajny gulaty od baby nova mavaju v DM drogeriach,v lekarni ich nemavaju.tieto mala rada dcerka,drobcekovi sa nepaci:(tak dneska pozrem niaky dalsi,babiky sa tesia za chvilku budu mat vsetky svoj cumlik 😀

mojalili
9. júl 2010

@fatimuska tak to je dobre, tiez to zacinam pomaly provozovat....marhule som uz jedla, jahody, a rozne ine veci, ale vcera mu naozaj cosi nezapasovalo....svokra robila hrachovu polievku, aj ked som ho povyberala, ale ajtak tam bol vyvareny, mozno z toho je taky nervny... 😒

anjelicek26
9. júl 2010

Ja jem vsetko - okrem melonu a vajicka, to mu nerobi dobre 😝

fatimuska
9. júl 2010

@mojalili nie, to som zistila, že keď som jedla doslova len suchý chleba tak to bolo to isté, zatiaľ som nejedla citrusy, jahody , ale trošku hrášku, maliny, kivi, broskyne, marhule...

fatimuska
9. júl 2010

@mojalili no tak nemáme to isté dieťa?🙂

puhinka
9. júl 2010

čaute baby...tak už som aj ja tu... 😀
Igorko už od deviatej spinká a ja čakám,kedy sa zobudí,začínam mať tvrdé prsia,ktoré čakajú len na drobca...
vám sa ako darí?
nás predvčerom pustili z nemocnice...pôrod ból hrozný...už nikdy viac 😀

zojec
9. júl 2010

ahojte maminy.. ja som nejaka nestihacka posledne dni.. akurat som odpravadila svokrovcov so svagrom a rodinnymi priatelmi domov, malicka spinka na terase, a rozmyslam co skor, ci oprat periny, alebo navarit, alebo upratat, alebo sa na vsetko vykaslat a ist spat.. 🙂 🙂 🙂 dnes pride sestra s mojim nastavajucim svagrom.. takze trosku upratat musim.. 🙂
malicka je dobra.. ma aj zle dni sem tam, to chce byt furt na prsku.. potom sa pototo do kazdej plienky, ale tak riadne..
fatimuska ja tiez jem vsetko, okrem kapusty a strukovin, citrusov ale vcera som si dala aj trosku mladeho kalerabu a v pohode.. 🙂
puhinka tak konecne.. 🙂 vitaj medzi nami.. a neboj mozno druhy porod bude lepsi.. 🙂

majus10
9. júl 2010

@puhinka ahoj, konečne 🙂 neboj, všetko bude ok 😉

hori
9. júl 2010

po troch krizovych dnoch a nociach som dnes naklusala s malou k doktorke... a sme na Sab simplexe a Nutritone... snad to trochu pomoze ptori nafukovaniu a tomu neustalemu grcaniu...

sportpark
9. júl 2010

puhinka...a kolko vazil malý? porod sme mali asi malokto dobry:(((

evina0
9. júl 2010

ahojte maminky
mi sme vcera zonali ten babycalm a hned ako sme dosli domov tak som mu ho dala- doteraz mal uz 7 davok - davam mu to pred kazdym jedlom a dnes som dala aj medzi nim po 2 hod , lebo on papak kazde 4 hod auvidime kedy sa dostavi zmena. lebo co som nasla na nete forum tak vsetky opisovali ako mali hned pokoj . Majko ale dnes zase plakal taky isty kolotoc ako po ine dni. zaspal a zase po 20 min spustil a zase zaspal a zsae to iste. zaujimave je ale ze vcera v meste ked sa vozil v kociku tak bol takmer stale tichucko, zeby aj na bolesnie zabudol ked sa v kociku natiasa? a vsimla som si aj ze ked velmi placka tak ho opokoji potlapkat po ritke kde ma plienku, neviete cim to je???predchvilkou sme mali zae polhodinove plakanie a nie a nie utisit az som s toho bola v koncoch.
zhanala som vcera aj tie tabletky ci prasok na zabu ale diflucan je len na predpis a nizoral je na zenske zapaly tak som nic nezohnala.neni uz mozne ze sa mu ta zaba v jednom kuse vraca- vcera ju uz nemal a dnes rano uz naznak po bokoch pusinky a na jazycku. stale chodi s fialovou pusinkou uz 2 tyzdne a to uz neni mozne.
v pondelok idem k doktorke dat si orazit papier az dostanem to porodne a tak musim povedat o tych bolestiacha j o zabke a tiez aj o tej tvaricke ved ju ma uz ja smogrel amma dojem ze mu ostavaju po tych vyrazkach jazvycky ☹ som zvedava ako v pondeloik pochodime.
a inak mam dojem ze ja uz kazdu chvilku odstanem mrchu jednu hnusnu.. a to co ma nedavno boleli vajecniky bola asi ovulacia..

fatimuska
9. júl 2010

@puhinka opíš,opíš,opíš!

fatimuska
9. júl 2010

@evina0 no moja, tak fakt tá vodička je na nič, sme dali nizoral a za deň bol pokoj, do 4 dní🙂,no aj Maximko je dnes nervný, tak som s ním zostala cez deň spať, tak skoro 3 hoďky, tiež bol hore každých 10-20 minút a rev a rev....teraz je už dobre🙂, dnes sa pokakal tak, že to mal až za ušami🙂)

leveretka
9. júl 2010

tak to sa máte, že si dávate čokoľvek...ja sa trochu bojím a okrem toho keby som mala slabú chvíľku, tak mi dá stopku manžel...na hrachu som totálne závislá , tak o rok si ho doprajem 😝

sportpark
9. júl 2010

katka ahoj...a prečo je len na predpis? to sa neda kupit nprmalne?

sportpark
9. júl 2010

evina ty odkey dokrmuješ? a ako často? a čím dokrmuješ?

evina0
9. júl 2010

@fatimuska mozes tie tab odfotit ako vyzeraju?..mne povedali ze to je na zenske problemy ako mikoza nie pre deti tak mi to ani nedali,a uz sa zabka nevratila?

sportpark
9. júl 2010

leve vam sa ako darí?

leveretka
9. júl 2010

@sportpark no ja mám momentálne problémy s prsníkom...neviem, či je to zápal, ale asi áno...mala som aj teploty, našťastie prešli, ale ešte mám trochu hrčky...okrem toho bradavky tak bolia 😒 ale dojčíme...bojujeme...za mesiac sme pribrali 970g a to ma malá žltačku od narodenia, ešte stále ju vraj má...ale to sa zvykne u dojčených detí držať aj 2 mesiace...a vy ako?

ellysa
9. júl 2010

ahojte
@j.a.j.a.j.a no ďakujem za tip, u nás v DM ich nemajú, tak asi skočímk do BA
naša Olivia je už tretí deň ako vymenená, dnes zasa labzovala s mamou, vydržala cestu autom, štvorhodinové pobehovanie po obchodoch, kávičku, len sa napapala a spinkala ďalej, teraz sa sama zabáva pod hrazdičkou
aj v noci sme pekne spali 21.-2.30-6.30

sportpark
9. júl 2010

my v pohode unavene ale asi každá matka....dojčím aj dokrmujem mam málo mliečka..hm to si neviem predstavit ten zapal prsnika....auu..bradavky ani nehovor...aj mna aj na to že menej dojcim......pribrali sme zamesiac 720 g a kolko mala malá pri narodení?

aktak
autor
9. júl 2010

@sportpark preco si myslis ze mas malo mlieka?