icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

zojec
9. nov 2010

baby a teraz mi povedzte aka je vyrobna cena tych sedaciek.. ked sa cena jednej a tej istej sedacky moze pohybovat od 100 skoro az do 300€ .. sa niekedy citim ako patraci pes 😀 alebo ako dochodca co hlada najnizsiu cenu.. ale aspon si setrim nohy 😀

ellysa
9. nov 2010

@zojec 😀 😀 😀 no by aj mňa zaujímalo

julinka2787
9. nov 2010

@anjelicek26 no ešte sa zmestí, ale už tomu nejak moc času nedávam,je moc dlhá. 😅 a hentá sa mi aj páči a celkom dobré ohlasy sú na ňu. a nie je to až taká strašná cena, keď to bude mať potom aj ako podsedák. alebo som našla totok, len to nie je nejako extra pekné...
http://www.kocarek.cz/kocarky-Espiro-Autosedačk...

zojec
9. nov 2010

@mici111 ale z ciech to bude asi rychlejsie 😉 inak neviem ci mi hodilo tu spravu, ale uz davnejsie sa chcem spytat vas co davate UM a pampersky, kolko mesacne miniete peniazkov? nech viem, kolko setrim.. 😀

mici111
9. nov 2010

heeh a tuto som nasla este o 70 evri lacnejsiu..je to sice v librach, ale kurz je cca 1 k 1 nie?
http://www.preciouslittleone.com/product-inform...

julinka2787
9. nov 2010

@zojec no tatianka papá sunar(najlacnejšie UM, ale jej strašne chutí) za 7,50€ a má to na necelý týždeň. takže dajme tomu, že tých 5 škatúľ do mesiaca a pampersky za 0,14€/kus a prebaľujem tak 6-7 razy denne. niekedy aj viac. tak si porátaj. no poviem ti že ušetríš dosť... 😝

ellysa
9. nov 2010

@zojec nooooooooooooo cca 80 EUR, ale to je naozaj len by očko

ellysa
9. nov 2010

a to sme už na UM za 8 EUR, predtým jedla za 15, keď bol reflux

anjelicek26
9. nov 2010

@mici111 - ale deeee 1 ku 1,18...libra je drahsia...

anjelicek26
9. nov 2010

@zojec - ja som teraz kupila v akcii za 52 liber 452 kusov pampersiek... myslim, ze za vodu, prasok, elektrinu a tvoju namahu das teda hodne viac 😅

mici111
9. nov 2010

@anjelicek26 fuuuha, to sme tak klesli s eurom???? este ked som pracovala pred materskou - robim v banke a s kurzami kazdy den - tak to bolo cca 0,97 plus minus.. 😠

anjelicek26
9. nov 2010

Jooo euro kleslo, dolar este hodne viac... za pokles eura moze okrem ineho jedna nemenovana krajina s krasnym ostrovom Kreta 😝

mici111
9. nov 2010

@anjelicek26 no schvalne som si otvorila stranku narodnej banky slovenska a faakt!!! o 40 bps to kleslo!!! eeej bistu 😒 nech zijeeee greeeeeeeeckooooooooooo!!!! 😀 😀 😀

anjelicek26
9. nov 2010

@mici111 no mne chodi materska v eurach a ked si to tu vyberiem, tak je to bohuzial menej... ale aj tak sa mi este dobre zije 🙂 Materska na dva roky, k tomu pridavky na dieta, je to super...

mici111
9. nov 2010

@anjelicek26 no predpokladam, ze materska v nemecku a materska na slovensku sa porovnavat ani neda.. 😠 ☹ ach jaaaaaaaaaj..

anjelicek26
9. nov 2010

@mici111 - no porovnat sa to neda, lebo je to 67% cistej mzdy... a ja som mala celkom dost... to dostanes na rok a ked si to rozdelis, tak na dva roky po polovici... ku tomu 205€ prispevok na dieta kazdy mesiac...

zojec
9. nov 2010

@anjelicek26 ja som taka eko.. takze ja sa zas az tak na koruny nepozeram, aj tak furt nakupujem nove plienky 😀 tak ze ci mam este narok .. a hlavne to robim z lasky, nie kvoli setreniu 😉 ale teraz pouzivam Alany jednorazovky. lebo barborka mala dost problem po ockovani so zapareninami, no ja aj tu jednorazovku musim prebalit po kazdej cike..... inak doktorka mi po imazole odporucila rybiu mast... celkom dost som prekvapena ako dobre zabrala 😉

zojec
9. nov 2010

@anjelicek26 nuz, su to rozdiely, to je pravda.. ale co narobime? ja sa tiez az tak nestazujem.. no pocitime ked mi skonci materska.. hlavne ked mas splacat uver, poistky atd.. atd... ale hladom hadam nepomrieme 😉 treba sa tesit z deticiek..

anjelicek26
9. nov 2010

@zojec - hej to hej, plienky su ina zataz., vsak nasa popolnica je snad len plienok plna..

Vsak urcite, peniazky nie su vsetko. Ale ja som celkom rada, lebo som kvoli tomu vlastne bola cele tehu v DE sama, zatial co drahy uz bol v UK... na vseto sama... lietala z prace do skolky po malu na poslednu chvilu, vsetko vybavovala, nakupovala, vlacila, tony snehu odhrnala... ja si tu matersku fakt zasluzim 😀

zojec
9. nov 2010

@anjelicek26 tak si ju krasne uzi 😉 lebo o chvilu sme zas v robote.. ked si na to spomeniem.. bleee.. a to som svoju pracu milovala 😀 😀

anjelicek26
9. nov 2010

@zojec - veru materska rychlo utecie... ja ostanem doma dva rocky, potom sa aj tak stahujeme spät do de... nejako deti zabehnut v skole/u opatrovatelky a potom spät do prace...

fatimuska
10. nov 2010

od dnes je v metre akcia na pampers
a neviete, už budem mať pol roka, čo poberam materskú od sociálnej poisťovne a už mi to končí, teraz mám dať žiadosť na úrad práce?
pekné ránko

fatimuska
10. nov 2010

@zojec no za pampersky dávam mesačne asi tak 7eur🙂

zojec
10. nov 2010

@fatimuska teraz treba ist na socialku dat si potvrdit tlacivo, tam ti aj napisu do kedy ti vychadza poberanie materskej a s tym ist na urad prace.. dve tlacivka musis vyplnit 😉 7€? a to prebalujes raz denne??? lebo ja by som pri pamerskach zbankrotovala.. ja po kazdej cike prebalujem aj jednorazovky... mne ten moc v jednorazovke strasne smrdi ☹

ellysa
10. nov 2010

Dobré ráno, tak mi dnes od 6.30 hore 😕 , ale trak zasa spala od 19.30
no keď je reč o tej materskej, tak mne konečneeeeeeeee prišlo schválenie príspevku z AT, budem dostávať toľko čo materskú z SK, tak sa celkom dá, aj Keď samozrejme na rozhadzovanie to nie je a ešte hľadáme väčšie bývanie a neviem, pri tých cenách asi pôjdem banku vykradnúť 😖

ellysa
10. nov 2010

pozerám že ešte spím, "my dnes" 🤐

deniskateniska
10. nov 2010

@ellysa no tak to si na tom este dobre, my sme od piatej hore... teda romanko bo ja som nebola schopna.. a teraz buva tak idem asi s nim 😒

ellysa
10. nov 2010

@deniskateniska dúfam, že aj oliv čoskoro zaľahne
baby je toto možné 😎

fatimuska
10. nov 2010

@zojec no to som dala cenu za týždeň🙂)))))))) teraz som to pozerala🙂))))), nie prebalujem 6x za deň, ale robíme metódu kakaj cikaj🙂)), Ďakujem za info

mici111
10. nov 2010

@fatimuska a to je aka metoda kakaj cikaj???? 😀