icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

bubina1
10. nov 2010

baby...ani moja sa nepretáča..max vypuči bruško a natočí bruško... do sedu sa taha, ale asi hlavne vtedy, ked si potrebuje puknut 😀 na nožičky si siaha asi 2 týždne... na brusku sa jej moc nepači tiež... vydrži chvilu... pri tom si ochká, trápi sa a potom zaplače a treba ju dat na chrbátik a už sa veselo bavi s nožičkami...
@zojec striška na vajičku sa mi neprepadla... niekedy akurat len ta handra sa vyvlečie z gombika čo ju drži,,,

julinka2787
10. nov 2010

@fatimuska toje aká metóda??? 😕 a k tomu rodičáku. musíš ísť na upsvar po tlačivá, tie vyplníš, dáš potvrdiť na sociálnej a donesieš naspäť na upsvar. toť vsioo... 😉

takyna
10. nov 2010

Ahojte babulky 🙂
Vcera sme sa zobudili iba 2 krat za noc , a zase spinkame 🙂 , takze fajn.

@julinka2787 nedaju sa tie tlaciva z Uradu prace stiahnut z netu??

kucierka24
10. nov 2010

@zojec Ahoj, ja davam UM aj pampers pouzivame a mesacne to vyjde na nejakych 80-90 eur mesačne... a s utierkami okolo stovky....

deniskateniska
10. nov 2010

@ellysa aka fesanda nadherna.... ako vydno rozdiel, za toho polroka aka slecna uz z nej nadherna 😉
@fatimuska aj mna by to zaujimalo aka je to metoda. 😉

ellysa
10. nov 2010

@fatimuska no u nás táto metóda zlyhala, zásadne sa kaká do čistej

takyna
10. nov 2010

@julinka2787 jéj ďakujem 🙂

julinka2787
10. nov 2010

@takyna 😉 nie je začo.

mojalili
10. nov 2010

Ahojte kočky,
tak som sa vratila od ORL - a mame zapal usiek, do toho nadcha silna, tak nam dala lekarka ATB ☹

ellysa
10. nov 2010

@mojalili vy sa neviete inak radovať???? ☹ bubáčik malinký 😒

ellysa
10. nov 2010

toto koluje po facebooku

"V Prešove v Kauflande skoro ukradli 4 ročne dievčatko.mamička si všimla,že ho nemá pri sebe a šla ho hľadať,keďže odbehlo len kým vážila zeleninu.Šla za SBS-karom, tak zavreli Kaufland. Dievčatko našli na záchode ostrihané,prezlečené v iných šatách a sfetované "

sportpark
10. nov 2010

kucierka....sme na tompodobne pampers...nutrilon....servitky kasa...a teraz aj hipky...

sportpark
10. nov 2010

vcera ockovanie rano 5 30 horucka...aj teraz este 38,5....jaj plackala fuu to ja nemam rada....taraz az za 2 mesiace...

takyna
10. nov 2010

@mojalili tak to vám nezávidím, ☹ to sa potrápite, prajem skoré uzdravenie 🙂

julinka2787
10. nov 2010

@sportpark veď kto by aj mal rád, keď bambuľky musia niečo vytrpieť... ☹ za dva mesiace? to ste boli ešte len na prvom očkovaní? bo my sme boli na druhom už a povedali, že až v roku ju budú zas... 😕

julinka2787
10. nov 2010

@mojalili júúúj, chrobáčik malinký. ☹ tak sa držkajte a nech ste rýchlo zdravučkí. bože ten váš danko nemôže mať ani chvíľku kľud. ale vyliečite ušká a bude už určite dobre. držím palčeky dankovi a maminke veľa síl. 🙂

riska
10. nov 2010

@ellysa, vraj je to spam

riska
10. nov 2010

@mojalili, skoré uzdravenie 😔

mojalili
10. nov 2010

@julinka2787 Slahlo by ma, ked sa uška vyliecia a zacali by liezt horne jednotky 😀 😀 😀 😀 Boze, tie moje decka su stale akčne.....to maju asi po mne... 🙂 😉
@ellysa ja hovorim, ze si asi oddychnem len v hrobe....stale nieco 🙂
prave som si urobila kavu a dala cokoladovu tycinku, nie je mi o treba, ale nervy to vyzaduju.... 🙂 No co si zacat? Idem robit dalsiu vyzivu, lebo mi tie jablka na balkone pohniju 😒

Kocky, bola som presvedcena, ze budem prikrmovat z po ukoncenom 6. mesiaci (2.12) , stale sme plne kojeni... doktor mi povedal, ze mozem zacat prikrmovat, ze je dost velky na to...ale akosi vo mne nieco hovori , ze ved mam cas....
Maly je cim dalej viac viac hladny, stale ma sosa, doteraz to nerobil, tak neviem, ci by naozaj nebolo lepsie prikrmovat...no som ja z toho jelen, ako sa potom kombinuje prikrmovanie s MM......ja som to normaaaalne zabudla po LILI.....strasneeeee 😒 😠

ellysa
10. nov 2010

baby, ktorú stoličku by ste kúpili chicco polly 2 v 1 alebo hauck up and down?

zfidorka
10. nov 2010

ahojte, davali ste do prace oznamenie ze prechadzate z materskej na rodicovsku?
na upsvar je potrebne prilozit potvrdenie od zamestnavatela o necerpani dovolenky medzi materskou a rodicovskou, je na to nejaky formular, alebo da zamestnavatel obycajne potvrdenie?

julinka2787
10. nov 2010

@mojalili no snáď bude aspoň chvíľu pokoj a horné zúbky si ešte trošku počkajú. trea myslieť pozitívne. ale bol by to ozaj riadny záber... 😀

mici111
10. nov 2010

@zfidorka mne z prace poslali taku ziadost, ktoru som podpisala a poslala spat..oni ze to nahlasaili na socialnu poistovnu alebo kam..potom som sla na socialku potvrdit tlacivo potvrdenie naroku na materske, to mi poslali domov a teraz som sa vratila z uradu prace...a tam som dala len kopiu rodneho listu, to potvrdenie zo socialky a ziadost o rodicovsky..nic ine..

zfidorka
10. nov 2010

@mici111 diky, z prace to bola aka ziadost, nevies presnejsie?

mici111
10. nov 2010

@zfidorka ziadost o poskytnutie rodicovskej dovolenky..

riska
10. nov 2010

@mojalili, ak mas pocit, že mu nestačí, normalne začne prikrmovať...viacerým mojim kamoškam, kt. plne dojčili pediater povedal, že kludne od ukončeneho 5. mesiaca môžu pomaly začať so zeleninkou 😉 a ani mi nehovor, ja mam tiež na balkone ešte jablká na výživu a mám pocit, že už pohnili 😖 😀

riska
10. nov 2010

@ellysa, daj linky, nech pokukáme 😉

niga
10. nov 2010

Krasny den, my sme dnes potiahli do 8.15 - bola som v soku. Ale aj tak mam problem s nocnym spankom. Pred 8 dnami som zacala metodu potiahnut 6-7hod bez papania. Neboli ziadne revy, prve dni to trvalo asi 15min, kym zaspal. Ale stale si vyzaduje vziat na ruky na par minut a potom zaspinka, vobec nemam pocit, ze je to od hladu. Napr. dnesna noc 20,00-1,30 - pomojkala som - 3,00-napapal sa - 5,30-pomojkala som- 6,30-napapal sa-8,15. Minula noc bola lepsia - 20,30-2,00-pomojkala-3,30-napapal sa - 6,45-napapal sa a uz bol hore. Neviete cim to bezdovodne vstavanie moze byt?

ellysa
10. nov 2010

@mojalili ak je hladoš, tak by som začala, ja zasa rozmýšľam, či už pridať aj druhé papanie alebo už prejsť na dvojku UM, ja už prikrmujem viac ako mesiac...
@niga netušíííííííím, naša tiež v poslednom čase zaspáva len na rukách, to nerobila NIKDY 😕 🙄

@riska http://www.enikibeniki.sk/shop/index.php?page=s...

http://www.enikibeniki.sk/shop/index.php?page=s...

tú chicco som aj naživo skúšala aj malá v nej bola, sa mi páčila, je taká malinká, nevypadá až také hebedo, ako niektoré a inak skúšala som aj tripp trapp od stokke a naozaj pre také malé bábo o ničom, to sedenie strašné, krátke, malá tam v podstate stála a hlavne som ju tam nešla narvať, ani vybrať keďže sa vzpriečila...no neviem, ja som z nej nemala nejaký dobrý pocit