icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

riska
10. nov 2010

@ellysa, ja som to minule v tescu okukovala, zlaté vecičky..nafoooot v tom oliv 😉

@chani, mala si ťažký porod?

chani
10. nov 2010

@ellysa tusim pojdem skontrolovat tesco a mozno aj ine obchody v dohladnej buducnosti, nieco pekne na stedry den na zaodenie zohnat😀

chani
10. nov 2010

@riska mno urcite su aj zeny s omnoho horsimi ako bool ten moj, ale kedze moj prah bolesti je nic moc, tak to pre mna bool des. ani po 2 vyvolavackach som sa nevedela otvorit na viav ako 3 cm, nakoniec som uz ani kontrkcie nemala len strasne krce a bolesti, tak sa po 9 hodinach rozhodli pre cisarsky. som mala taku triasku ako keby tam minus 30 bolo , si ani neviem predstavit ze by som ho po tych 9 hodinach dokazala vytlacit tak som si nedokazala vlastne telo kontrolovat len ma triaslo...

ellysa
10. nov 2010

@riska fotky budú, ale príde budúci víkend ju švagriná pofotiť, ona má zrkadlovku a začala fotiť, tak sa teším, inak ukazujem to mužovi a on, že "jaaaaaaaaaaj som ti zabudol povedať, že včera volala Iva (tá švagriná), že malej kúpila čiapočku a papučky na fotenie (môžem sa staviť, že v tescu), no chápete tak máme dvoje-chlapi 😝

deniskateniska
10. nov 2010

@fatimuska no to sa vola bezplienkova komunikacna metoda 😀 je to metoda kedy maminky davaju deticky na nocnik - alebo zachod v urcitych intervaloch... je aj tu tema o tom na MK 😉

sofinka2009
10. nov 2010

ahojte .tie co pouzivate latkovky neviete nejaku stranku kde jeto lopaticky vysvetlene co ne to treba ake plienky nohavicky atd?rozmylsam nad tym ale som z toho jelen z tych druhov materialov atd...

zojec
10. nov 2010

jeminecku zeny ci ste sa dnes rozkecali 😀 @mojalili, podla mna maly cucka tak casto preto, ze je chory, je aj viac smadny, a aj sa chce lulkat 😉 moja ani chora nie je a furt je zavesena.. tri krat cucne a potom sa mi skeri do oci 😀 opica 😉 @anjelicek26 krase vecicky.. moja tiez brutalne rastie.. dnes som vytiahla overal na spanie co nemala asi tyzden a ledva som ho zapla.. strasne.. mne dnes prisli z nextu teplaciky a tunika 😉
jaaaaaj tema druhe dieta.. ja by som aj teraz na druhe pristala.. hned 😀 ale tiez si este pockam ad 1 cisarsky ad 2 prirodzene to asi zas nebude.. ☹ k tomu BKM, u nas sa da praktizovat len s cikanim.. moja kaka teda tak nepravidelne, nikdy neviem kedy to bude, viem len ze rano 😀 ale este nikdy nie vtedy ked ma nocnik pod ritkou sa jej to nepodarilo.. @ellysa jedna z tych eko guli mi prave dnes prisla domov.. hned zajtra ju vyskusam... ohlasy su zatial dobre
no veru nieco na vianoce by to chcelo.. 🙂
inak ja ked som ostala doma na lazoch , tak som si myslela ze ako usetrim, ked nebudem chodit po ochodoch a prd.. eshopy to istia 😀

okacka
10. nov 2010

Ahojte maminky,
dakujem za privitanie 🙂 .
Vidim, ze ste rozoberali autosedacky 9-18 kg. my mame pre Simonku Britaix First Class a sme maximalne spokojni. DA sa napolohovat do laho, co teda dost vyuzivame. Dost casto cestujeme a ked mala zaspi, len jej to sklopime. Samozrejme, ze to nie je poloha ako v lahu, to by ani nebolo bezecne, ale nepada hlavicka. takze tato sedacka zostane Alexovi a Simke uz pomaly musime cosi popozerat.
My sme tento tyzden tiez zacali s prikrami, hoci sme plne kojeni. Doktorka mi odporucila zacat zeleninkou po troske. Hovorila aj o tom lepku, ze by mal byt zavedeny do 24. tyzdna. Aj ked ja to skor chapem tak, ako ste viacere pisali, ze ak mamicka chce kojit nadalej, tak sa netreba ponahlat, ale kazdopadne v tom 7. mesiaci treba dat roytek, chlebik, ci zaprasku z krupicky. Prve tri dni som malemu dala mrkvicku, chutila veeelmi. Akurat, ze vcera sme sa mali problem vykakat, co som aj ocakavala, nakolko mrkva zapeka. Dnes sme skusili trosku brokolice, tak uvidime.
Ked som vas tak citala posledne tyzdne, napadalo ma hrozne vela veci, ale teraz si asi nespomeniem 😀

Ellysa - Oliv je krasna plavkyna vlasata. Ja som so starsou Simonkou chodila plavat 1,5 roka, boli sme aj na tom plaveckom pobyte Atlantida. Potom plynule presla na plavanie pre vacsie deticky, to uz je bez rodicov a uz sa zacinaju osamostatnovat vo vodicke. My byvame v MT no a dvakrat tyzdenne ju vozim do ZA. Celkom fuska, ale Simonka je taky vodny zivel, tak clovek sa pre ratolest obetuje 🙂 S Alexikom chcem zacat od januara. A aj muz dnes doniesol oblecko pre krpca na Vianoce.

zojec
10. nov 2010

@sofinka2009 kuk moj fotoblog, alebo @zfidorka , alebo sme v teme https://www.modrykonik.sk/forum/tema/latkove-pl..., alebo sa pytaj 😀

sofinka2009
10. nov 2010

@zojec dakujem .zatial len studujem som z toho jelen 🙂 ale sa mi zdaju jednoravzovky nepohodlne ked vydim tie baba v tych latkovkach tak je to aj krajsie aj sa mi zda ze je to tomu babu lepsie.

zojec
10. nov 2010

k lepku.. akurat som dnes v c. Dieta citala, ze je dobre zacat okolo 7mesiaca, pokial je dieta aj dojcene

bealondyn
10. nov 2010

@anjelicek26 vypredaje zacinaju tyzden pred vianocami! 😵 tak pockaj s nakupom darcekov do poslednej chvile, ak vydrzis. 😀 a tie poriadne potom v januari, 75% off... 😉

zojec
10. nov 2010

@sofinka2009 no zo zaciatku to nie je jednoduche, ale rychlo sa do toho dostanes, ak by si si vybrala nieco, v pohode sa spytaj mna alebo v teme odsuhlasime ti vybavicku 😀 .. ja by som povedala, ze uz som aj trosku postih zavisly 😀 😀 😀 a mas pravdu, tie plienocky su nadherne, ekologicke a hlavne nie nabite chemiou ako jednorazovky. niekedy neviem ktoru skor kupit.. 😀 stale nejaku "potrebujem" vlastnit

zojec
10. nov 2010

@bealondyn o vypredajoch radsej ani nehovor ☹ ☹ mna vzdy chyti taka nostalgia za tymi obrovskymi plagatmi na vykladoch 75¨% OFF

sofinka2009
10. nov 2010

@zojec chela by som nejake aby boli na stalo nechnemusim kupovat stale inu velkost aby boli pohodlne aby udrzali to co maju a aby s nimi nebolo vela roboty skusila by som najprv zopar a potom by som dokupila .

babulina
10. nov 2010

@sofinka2009 - ja sa chystam zbavit nasich babylucy lebo akosi nestiham pri dvoch drobcoch a tomasko je strasne haklivy s atopickym ekzemom a nejako sa nevieme teraz v latkovkach najst, takze trosku nerada ale rozhodla som sa ich popredavat, tak keby si mala zaujem tak sa ozvi resp aj niekto iny

dneska som aj ja bola v tescu, take krasnucke vecicky tam maju pre drobcov ale pre toho naseho obrika sa neoplati nic dopredu kupovat, lebo strasne rychlo raste, teraz mame nohavice 9-12mes a to ma len mierne zahnute ale na pupku su mu akurat, tricka este mame sice 6-9mes ale aj to nam zachvilu budu ruky trcat, baby keby ste nahodou mali niekto navyse vreco od zemiakov tak sa ozvite, dam mu nieco z toho usit 😀 😀 😀 😀 😀

sofinka2009
10. nov 2010

@babulina porozmylam. @zojec pacia sa mi tie all in one a tie kapsove.neviem ktore su lepsie. ?

ellysa
10. nov 2010

@zojec no tak som zvedavá, čo na tú guľu povieš, ja chcem aj to do sušičky aj do WC, suseda mi to odporučila, ona je veľmi spokojná

zojec
10. nov 2010

@ellysa kuk sem: http://www.ekoporadna.sk/download/cistenie_broz..., je tu kopu navodov ako cisit wecko a ine veci.. dost eko a hlavne lacno.. mozem potvrdit, ze to fakt ucinkuje.. len treba ten zachod cistit aspon kazdy druhy den.. a do susicky naco nieco?? dnes som nasla v casopise dieta super navody na cistenie.. doteraz som na kupelnu pouzivala ocot, alebo krystalicku sodu... no sem tam prebehnem aj cifom.. my mame bio cisticku , a ked pouzivam nieco silnejsie, tak mi vsetky bakterie umieraju.. :( cize u nas domestos a podobne veci nemaju uspech a mne to este aj strasne smrdi a lepta mi to sliznicu.. a detske veci by som do sava teda nedala.. to je tolko chemie, ze by som sa teda celkom bala...

zojec
10. nov 2010

@babulina plienocky popredaj na bazare, a kup nieco lepsie.. 😉 ale chapem s tym ekzemom.. my teraz tiez trosku bojujeme s ritkou ☹

riska
10. nov 2010

@zojec, a nevieš poradiť, ako sa zbaviť flakov od mrkvy? mi vobec nenapadlo, že savo je hrozne agresivne 😲

zojec
10. nov 2010

@riska no v prvom rade treba veci zaprat este kym je to cerstve najlepsie v studenej vode, lebo tepla viaze farbu, skus zlcove mydlo, dostat v DMku, alebo si kup krystalicku sodu, alebo puer, zalej horucou vodou a namoc do toho na noc.. mozno pomoze 😉

riska
10. nov 2010

@zojec, vdaka, niečo skúsim a dám vedieť 😉

bealondyn
10. nov 2010

ellysa ja som malej kupila asi pred mesiacom cervenu suknicku a biele pancusky v Nexte:
http://www.next.co.uk/shopping/girls/youngergir...
to urcite budu mat aj v blave 😉
@zojec no vypredaje, snad si uz konecne kupim aj ja nieco na seba, ved len malu paradim! 😀

fatimuska
11. nov 2010

baby vy ste nákupné maniačky🙂))

takyna
11. nov 2010

Ahojte babulky 🙂
vidim , ze sa tu rozbehla nakupna vlna 😉 , ste ma riadne nabaštvili, hned by som sa pridala , ale dnes nas caka 2 ockovanie 😝 uz ma aj prehnalo ked si na to spomeniem

fatimuska
11. nov 2010

@babulina sa smejem

fatimuska
11. nov 2010

@julinka2787 čeče

ellysa
11. nov 2010

@zojec díky za tip, ja až tak eko nie som, ale snažím sa, mám doma to žlčové mydlo z dm vyskúšam na fľaky
@bealondyn tá je krásna no veru pôjdem kuk do nextu

mne dnes ide mm na pánsku jazdu do Álp, tak budeme bačovať samé

ellysa
11. nov 2010

@zojec a pridávaš barborke niečo do prania, myslím aby to voňalo, ja práve milujem vône atrochu am na týchto guliach odrádza, že sú bez vône, nám dám nejaký éterický olej ale neviem, či by som mohla aj malej