icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mici111
11. nov 2010

@anjelicek26 to fakt?? mna by asi porazilo!!! a to mozu v noci???

anjelicek26
11. nov 2010

@bakatuska - len ja chcem tu tortu potahovat... kupila som si novu potahovku a pravdu - chcem ju vyskusat 😅 A tam tvaroh dat nemozem, bolo by to moc vlhke a cukrova potahovka by mi uplne zvlhla, ak nie sa rozpustila... chce to nejaky maslovy ci falosny krem... teda zo slahacky... no snad niektoru volaco napadne 😵

A on je fakt zlatinko malinke 🙂

Inak aj Saska mala v 4 mesiacoch zuby, v 6 mesiacoch uz 6, v 14 mesiacoch vsetky... rastli jej non-stop... nastastie ju moc netrapili, len soplikovala kvoli nim... nejake velke bolenie nebolo... chudatko Danko..

anjelicek26
11. nov 2010

@mici111 - co ja viem, ci mozu...pisali tam v zaujme bezpecnosti treba zrenovovat trat. Hodili nam listok do schranky tyzden pred tym, nez zacali...tak a kde sa proti tomu ohradis? Dufam, ze to neznamena, ze mi zacnu za domom jazdit vlaky, lebo sa v momente stahujeme. Teraz jazdia tak 2 za den a to sa da... ale ak by to malo byt viac, tak amen-tma 🙄

bakatuska
11. nov 2010

@anjelicek26 ja som robila tento krem ale z bielej cokoladyhttp://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7420

takyna
11. nov 2010

@anjelicek26 tak to ti nezávisím ten buchot, u nas zase sused nad nami 3 mesiace prerabal byt na komplet 😝 to som si tiez uzila... 😝

anjelicek26
11. nov 2010

@bakatuska - rozmyslam, ak by tu z bielej cokolady zafarbim ruzovou gelovkou? Hm? Ci by sa to nezgrclo? Asi by nemalo... ona chce ruzovu plnku 🙄

chani
11. nov 2010

@takyna vdaka a vam nech zvladne ockovanie bez naslednej teplotky a bolesti

mojalili
11. nov 2010

@anjelicek26 LILI ma velmi dobru pamat, ucim ju anglicky, v skolke nemecky, (ja viem ze proti realite - zahranici je to prdlajs ), vie naspamat celu Bibliu pre drobcekov a celu omsu v kostole by mohla za farara okrem kazne, aj to by si vymyslela sprostosti. Basniciek vie neurekoma vymyyyyyyyysla si o 106.

Kocky, Danko sa uz 4x pokadil....a teraz neviem, ci zubky, ABT, brusko...ci co.....ved sa ledva ledva 1x za 3 dni vykadil... ☹ Varim mrkvu, tak idem mu dat, snad pomoze... 😒

ellysa
11. nov 2010

@zojec no pôjdem zajtra do dm pokukať, snáď to majú aj v AT
ako ti vypralo? aj do umývačky sú eko produkty?
@anjelicek26 no veru máš krásne a dobrunké detičky, aj keď viem teda, že si si tiež užila, ale myslím, že pre všetky nespanie a plač budú krásne spomienky, keď začne puberta 😝

ellysa
11. nov 2010

@mojalili tí su krásni, akmo im to spolu ladí, neprihlásiš do talentmánie?

zojec
11. nov 2010

@ellysa urcite maju aj v AT, do mycky pouzivam tabletky denk mit zelene... su cenovo celkom v pohode.. 30ks, za cca 4,50, neviem presne.. mala som aj ecover , ale tie su velmi drahe... ale tie denk mit umyvaju super, a nie su take zieravinove ako finish napr.. tie mi vyzierali pribor, aj pohare.. 😠

ameanda
11. nov 2010

kocky, vcera som prvykrat dala prikrm (mrkvickove pyre)
maly to vykakal az dnes napoludnie, ale vyzeralo to akoby to ani nebolo stravene, no identicky tomu, co som mu dala papat
myslite, ze je este priskoro na prikrmy? alebo to tak ma byt?

zojec
11. nov 2010

@mojalili krasne dietky 🙂

bakatuska
11. nov 2010

@anjelicek26 nemalo by sa to zgrcnut uz sa tesim co vymyslis 😀

anjelicek26
11. nov 2010

@bakatuska - no urcite prihodim foto 🙂 Sa uz na to trasiem ako male decko hihi... mna to strasne bavi, aj ked som uplny zaciatocnik...drahy sa mi len smeje... ze stale niekoho hladam, kto by to potom zjedol 😅

@ameanda - ak to nestravi, tak je skoro 😖 Pred styrmi tyzdnami to slo s Maxa tiez, ako to slo do neho, teraz ma len sfarbenu stolicu, ale inak pekne stravene... tak je to uz lepsie... a aj z toho, co predvcerom dostal, pekne kakal... dnes rano mu Saska dala do pusy par kuskov bagety 😠 Uzdibkavala mu striedku, on bol v lehatku a papal, ja ze co to tam robia... no a teda neviem, kolko toho zjedol, ale tvaril sa maximalne stastne 😲 Potvorka jedna mala.. ze vraj mal hlad... a otvaral pusu... ahaaaa.... ja sa skor divim, ze mu nevadili tie velke kusy, co mu davala... v pohode to zhltol... decka jedny, z nich bude ina particka 😠

ameanda
11. nov 2010

@anjelicek26
dakujem, tak trosku este pockam a uvidim
mas to teda vesele, uz aj lepok odkusany 🙂

niga
11. nov 2010

@zojec Prosim ta cez aku stranku objednavas veci z Nextu? Mne sa tak nechce chodit po obchodoch, vsetko by som najradsej vybavila cez net. 😉

zojec
11. nov 2010

@niga 🙂 mne nosi veci kamoska z UK, kukam na normalnej stranke http://www.next.co.uk/, ale myslim, ze sa da aj objednavat na sk, nestudovala som to .. 😉 tak isto vela pozeram na mothercare

niga
11. nov 2010

@bealondyn jaj, ta suknicka je krasna. Ja mat dievca, tak pristavujeme este jednu skrinu 😀

zojec
11. nov 2010

@niga dnes som triedila veci a polovicu mala na sebe raz, a niektore veci ani raz :( potom mi to tak luto pride :(saticky su krasne, ale takto v zime nemaju bohvieake vyuzitie

anjelicek26
11. nov 2010

@zojec - veru saty clovek malo vyuzije... a ma ich Saska strasne mnozstvo... aj ked zajtra ma prvu diskoteku v zivoteee!!! Ze o osmej vecer, tak som zvedava, co to bude hihi... ide s ockom 😀

@ameanda - no v tom momente mi to az take vtipne neprislo, vsak sa mohol zadrhnut... ale nechcela som Sasku toto, jej vynadat, lebo je na to citliva, ona to myslela dobre...bol by zas rev... tak som jej vysvetlila, ze take by este papat nemal... ona mi to ukazovala, dala mu tak 0,5 cm kus do pusy, maly poslintal a zhltol... no parada, hlavne ze mi vcera ani usta neotvoril, ked som na neho sla s mrkvou 🙄

julinka2787
11. nov 2010

@ellysa http://www.next.co.uk/shopping/girls/newborn/2/8 aj toto je niečo podobné ako si chcela. 😝

niga
11. nov 2010

@zojec To poznam, ja som ako tehotna mala pochodene vsetky detske obchody v okruhu 200km, velkost c.56 som ho prezliekala niekolkokrat denne a aj tak nemal vsetko oblecene - ja viem, bola som blba, ale poznas - prve vytuzene dieta, vsetko na svete by si mu dala. 😉

niga
11. nov 2010

Dnes sme mali ockovanie, dnes to bolo lepsie - aj ked sa zadusal od placu. Vakcinu proti rotavirusom nemoze dostat, tak pojde 70€ do kosa.
Miery chlapa - 7150 g, 72 cm

mici111
11. nov 2010

@niga a preco nemozete mat rotavirusy?? 😲

takyna
11. nov 2010

toto včera dávali na STV2 neviem, či ste to niektorá videla, zaujímavé je to o zavedení maso do príkrmov
http://www.stv.sk/online/archiv/mama-to-vie-naj...

takyna
11. nov 2010

od 2 minuty 23 sekund 🙂

niga
11. nov 2010

@mici111 Ma krv, bakterie a virus v stolici, takze nie je uplne fit, aby mohol byt zaockovany pre rotavirusy.

takyna
11. nov 2010

@niga a to z coho mate?

sportpark
11. nov 2010

ahojte ako sa mate.....mate niekto skusenost mala nechce pit mliecko....ako odmieta nema chut a pred spanim by spapala aj mna nechaapem to dost pred tym bola jak hodinky.....a teraz nic davam jej flasu kyve hlavickou.....az ked si s nou lahnem dam jej úrsom tak potom flasu tak sa chyti a papa....nechepm moze to byt kvoli zubom?