icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

puhinka
11. nov 2010

@riska ,ja som bola druhý krát.prvý krát po mesiaci a teraz po troch a všetko je ok 🙂 tiež ideš na antolskú?
dneska tam bola nepriemná sestrička...som myslela,že po nej hodím autosedačku 😠

majuto
11. nov 2010

@sofinka2009 @anjelicek26 aj vo mne normalne ked som to čítala som sa tak rozčulila ze ako si to mohla dovolit mu to urobit chudacik malicky ako ho to muselo boliet

riska
11. nov 2010

@puhinka, ja ked som bola pred mesiacom na ko, tak tam bola tak stará doktorka...tá nič nerobila, len mi atk núkala, tak chod k nej 😀 😀

riska
11. nov 2010

@puhinka, ano na antolskú...škoda, že sme sa nestretli 😉

mici111
11. nov 2010

@puhinka fuu, ty si isla cisarskym? no on je divny..mne zas spravil to, ze mi bral nejaku kultivaciu, tie zeleza ci haky ci co to je - pichnute vo mne, zazvonil mu mobil - tie haky furt vo mne a on si telefonuje s prepacenim medzi mojimi nohami 😲 😲 😲 no desneeee, prave preto dufam, ze sa nam lekarka coskoro vrati..

puhinka
11. nov 2010

@riska ,pojdem pojdem...v aký deň si tam bola?
to hej,ale ty už...teda vy všetky tu máte už 5...pomaly 6 mesačné dietky...my sme le 4 mesačný 🙂
by som chcela vidieť ten rozdiel 🙂

mici111
11. nov 2010

@riska a kde si bola na tych klbikoch? aj si mi to mozno hovorila, ale nepamatam si.. 😅

riska
11. nov 2010

@mici111, fakt? 😲 niet nad našu doktorku 🙂

riska
11. nov 2010

@puhinka, v stredu...ved si zavolaj prip. sestričke 😉

@mici111 - antolská...a ty?

mici111
11. nov 2010

@riska my sme boli u Dr. Kusina - to je nejaky sukromnik a je to na Teslovej - blizko Bajkalskej..aj Borisa Kollara najnovsiu zenu s najmladsim z jeho siedmich ci kolko deti ma, sme tam stretli 😀 tu Heringovu 😀

puhinka
11. nov 2010

@mici111 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
hahahaha...odpadnem... 😀 😀 😀 ja by som sa pošťala od smiechu,alebo by som sa ho opýtala niečo 😀 😀 😀

a tak vieš...pre neho to není nič výnimočné...by som ho chcela vidieť pri sexuálnych hrátkach s manželkou 😀 😀 😀

no hej šla som cisárskym,ale až keď ma nechali 9 hodín vytrápiť a pak ,keď mi odtiekla voda,tak ešte tri hodiny a až keď sa začal malý dusiť,tak až potom ma zobrali pod nož...
kebyže ma počúvaju,keď som im vravela,že nemám šancu ho vytlačiť,tak by som mala krajší zážitok 🙂

riska
11. nov 2010

@mici111, aha....som nevedela, že ty chodiš s "celebritami" 😀

puhinka
11. nov 2010

@riska ,no ona teraz najnovšie nezdvíha telefóny :D takže si radšej pôjdem klopnúť,teraz tam aj tak moc veľa ľudí nechodí 🙂

mici111
11. nov 2010

@puhinka no ved to je starsi pan, tak neviem ci este nejake hratky s manzelkou su 😀 😀 😀 no chuda, takze zazitok z porodu nic moc..

@riska ale jasneeeee 😀 😝 nevies? ja LEN so celebritami 😀 😀 😀 😀 😀 😝 😝 ved aj Sarkin tatinko je "pseudocelebrita" ako ho ja volam 😀 😀 😀

mici111
11. nov 2010

@puhinka a co sa stalo s tymi nekonecnymi radami bab co tam cakali? odisli inde ked tam uz Chabadova nie je?? 😀

puhinka
11. nov 2010

@mici111 ,čo ty vieš,je gynekológ,takže má ľahší prístup k viegre 😀 😀 😀

mici111
11. nov 2010

@puhinka 😀 😀 😀 😀

puhinka
11. nov 2010

@mici111 ,jasné,že odišli a potom sa vrátia,alebo tam idú,len keď už fakt fakt musia 🙂

fatimuska
12. nov 2010

kuku, ako ste sa vyspinkali,

zojec
12. nov 2010

dobre ranko... nieco co ma z rana normalne soklo:

https://www.youtube.com/watch?v=1U-xj4WwEYg
babulina
12. nov 2010

ahojky, hlasim najlepsiu noc od porodnice, len jedno zobudenie - ale som ja vyspata 😀 😀 😀

sofinka2009
12. nov 2010

ahojte.drobec za celu noc nevycikal ani kvapku rano trolilinky ani bvo vode ani vo vedierku musi ho to riadne bolet a ten rev ☹

babulina
12. nov 2010

@sofinka2009 - moji zlatusikovia, drzte sa, tu lekarku by som uvarila zaziva, toto sa robi malemu drobcekovi 😠

niga
12. nov 2010

@sofinka2009 chuda, kedy budu u nas naozaj odbornici?!

niga
12. nov 2010

@takyna
@bealondyn dakujem, aj ja dufam, ze to bude fajn, esteze nema ziadne bolesti.

niga
12. nov 2010

Baby, dnesna noc po ockovani - ziadne teploty, spanok 20.30-4,45-7,45. Ja sa budem dnes cely den len usmievat 😀

mici111
12. nov 2010

@zojec no boze!!! myslis, ze to je naozaj? ja by som ho zabila na mieste...

mici111
12. nov 2010

no my sme mali zlu noc..bola hore o 10, o 1, o 4, o 7 - kazde 3 hodiny ☹ ja som jak zbity pes..

zojec
12. nov 2010

@mici111 no neviem.. ale podla mna aj aj tak nie je celkom v poriadku 😉

bakatuska
12. nov 2010

@babulina tak nech mu to vydrzi co najdlhsie 😀

@sofinka2009 chudatko male drzte sa

@zojec to je ale dobry magor