Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@sofinka2009 @anjelicek26 aj vo mne normalne ked som to čítala som sa tak rozčulila ze ako si to mohla dovolit mu to urobit chudacik malicky ako ho to muselo boliet
@puhinka fuu, ty si isla cisarskym? no on je divny..mne zas spravil to, ze mi bral nejaku kultivaciu, tie zeleza ci haky ci co to je - pichnute vo mne, zazvonil mu mobil - tie haky furt vo mne a on si telefonuje s prepacenim medzi mojimi nohami 😲 😲 😲 no desneeee, prave preto dufam, ze sa nam lekarka coskoro vrati..
@mici111 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
hahahaha...odpadnem... 😀 😀 😀 ja by som sa pošťala od smiechu,alebo by som sa ho opýtala niečo 😀 😀 😀
a tak vieš...pre neho to není nič výnimočné...by som ho chcela vidieť pri sexuálnych hrátkach s manželkou 😀 😀 😀
no hej šla som cisárskym,ale až keď ma nechali 9 hodín vytrápiť a pak ,keď mi odtiekla voda,tak ešte tri hodiny a až keď sa začal malý dusiť,tak až potom ma zobrali pod nož...
kebyže ma počúvaju,keď som im vravela,že nemám šancu ho vytlačiť,tak by som mala krajší zážitok 🙂
dobre ranko... nieco co ma z rana normalne soklo:
https://www.youtube.com/watch?v=1U-xj4WwEYgahojky, hlasim najlepsiu noc od porodnice, len jedno zobudenie - ale som ja vyspata 😀 😀 😀
ahojte.drobec za celu noc nevycikal ani kvapku rano trolilinky ani bvo vode ani vo vedierku musi ho to riadne bolet a ten rev ☹
@sofinka2009 - moji zlatusikovia, drzte sa, tu lekarku by som uvarila zaziva, toto sa robi malemu drobcekovi 😠
@sofinka2009 chuda, kedy budu u nas naozaj odbornici?!
Baby, dnesna noc po ockovani - ziadne teploty, spanok 20.30-4,45-7,45. Ja sa budem dnes cely den len usmievat 😀
no my sme mali zlu noc..bola hore o 10, o 1, o 4, o 7 - kazde 3 hodiny ☹ ja som jak zbity pes..
@babulina tak nech mu to vydrzi co najdlhsie 😀
@sofinka2009 chudatko male drzte sa
@zojec to je ale dobry magor

@riska ,ja som bola druhý krát.prvý krát po mesiaci a teraz po troch a všetko je ok 🙂 tiež ideš na antolskú?
dneska tam bola nepriemná sestrička...som myslela,že po nej hodím autosedačku 😠