Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@puhinka my sme mali len ten tichy reflux ked mala asi 1 mesiac, davala som jej na to homeopatika a do mesiaca to preslo, mozno by sa to vyriesilo aj same, kedze to nemala take vazne. vam to potvrdili aj u lekara tym vysetrenim? kamoskina mala to mala dost vazne a preslo to, ked zacala sediet.
@chani ,poradila...nutriton...ale už má 4 mesiace a už by ho to mohlo préjsť,je dosť nákladné kupovať nutrilon za 15 eur a nutriton za 10 eur
@bealondyn ,hej hej...a však to mi ale ani nikto nemusí potvrdzovať,keď mi už od narodenia všetko vygcká,no kašičky nie,ani zahustené mlieko,ale keď mu dám ridke mlieko alebo čaj,tak to ide hneď von,vtedy musí len ležať,aby negrckal :/
a čo si myslíte,kedy je vhodné začať dieťatku čítať rozprávky?
Kočky, rozmyslam, ze by som zobrala tieto sanky s tymto fusakom pre Danka, nemate ich niektora? Mam doma este po mne drevene sanky, ale maju tak 15 kg, hrozneeee
http://www.svetkocikov.sk/detske-sanky/410-dets...
@bealondyn prosim ta ake homeo vam zabrali?my grckaem prvu ligu 😖
@bealondyn - no uz su prec, krpec spi, jak mi je super 🙂 Oblecko si vybrala sama, tak snad to bude ok... a musela som ju namalovat 😝
@mojalili - a nebude ti Lili revat, ze sa Danko vezie a ona nie? Lebo to si viem predstavit u nas.... to su sanky pre jedno dieta, druhe si neprisadne... a to je na prt...
@anjelicek26 kočka ja by som sa ju aj bála pustiť, fuuuuuu od zajtra má toľko frajerov, že ich budete musieť odháňať od dverí
@ellysa - je s nou tatino ako dozor, takze ziadny frajeri 😅 😅 😅 😅
@anjelicek26 aka kocena je z nej 🙂
@anjelicek26 no krasna je Saska, snad sa aj dobre zabavi! a o kolkej to akoze konci? 😕
@sofinka2009 no ja som objednavala tu z anglicka, su to inak americke, drahe ako slak, ale tak oplatilo sa. je to na koliky, bolest bruska a reflux. mozem sem dat stranky:
http://www.coliccalm.com/ to je oficialna americka a potom anglicka, to dovazaju a predavaju rodicia chlapceka, ktoremu to zabralo: http://www.colic-calm.co.uk/ 😉
@bealondyn - o osmej koncia 😀
Som Maxa prechvalila, zas je hore, culy ako rybicka... no ze fasa 🙄
@anjelicek26 neboj za chvíľu bude tuhý 🙂
babule čo ste na UM ako papjú drobci, oliv akosi nechce papať mlieko, je 4x denne aj to ledva 120 ml a jeden príkrm, neviem, či jej prestalo chutiť alebo čo
@ellysa Ahoj no moj malicky tiez tak malinko papka ale teraz sme mu kupili kasu tak mu pred kazdym papanim urobim tak 40ml tej kase a potom mu hned dam mliecko a vypije mi nejakych 100 niekedy sa stane ze aj140 ale to je malokedy.
@anjelicek26 kocka je
@mojalili ja by som kupila radsej obycajne drevene lebo tie vyuziju na velmi velmi dlhoooo
@puhinka, my máme reflux 😒 aj na kramároch sme boli....doktorka ale nechcela, aby sme brali nejaké lieky, ked ninka priberá...pred kojením jej mam dtať nutriton a na dokrmenie nutrilon ar.... že mi to predpíše pediater na zaklade jej správy...a pediatra nepustil systém, že mi to musí schváliť revizny lekár v poistovni...no cirkus 😠
@anjelicek26 Maxovi dávam pol hodinu a zas bude tuhý . Saška je strašne zlatá a fotogenická. Tatino bude mať čo robiť keď príde do puberty, nebude stačiť chlapcov odháňať. 😀 😀 😀
Ja menzes tiež ešte nemám a dúfam , že ani tak skoro nepríde. Ideme sa pochváliť , že dnes nám vykukol druhý zub. Malý sa teraz po všetkom hádže a hryze. Keď ho idem len pohladkať , hneď mi zdrapne ruku a dáva si ju do pusy. No darmo je to už malá šelmička 🙂

@puhinka da sa, vela toho nenaspim, kedze Petko papa kazde 3 hodky vacsinoou aj v noci, ale robi nam velku radost, tak je to vykompenzovane 🙂 a ty?