icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

chani
12. nov 2010

@puhinka da sa, vela toho nenaspim, kedze Petko papa kazde 3 hodky vacsinoou aj v noci, ale robi nam velku radost, tak je to vykompenzovane 🙂 a ty?

puhinka
12. nov 2010

@chani ,no tak ja sa na spánok nesťažujem,vlastne na nič,len na ten reflux...zatiaľ...neviem,čo sa môže vyskitnúť 🙂

chani
12. nov 2010

@puhinka a lekarka co na to povedala, neporadila nijak?

ellysa
12. nov 2010

@weirdo no práveže dosť hovorí - farby, tvary, písmenká, je tam taký psík a keď sa stlačí vždy niečo povie, napr. že bello chce aby si sa hral, alebo tancoval, alebo zdvihol telefón a tak, my to máme v nemčine, no však ale čo, aspoň sa budú učiť aj jazyky, to sa im zíde

bealondyn
12. nov 2010

@puhinka my sme mali len ten tichy reflux ked mala asi 1 mesiac, davala som jej na to homeopatika a do mesiaca to preslo, mozno by sa to vyriesilo aj same, kedze to nemala take vazne. vam to potvrdili aj u lekara tym vysetrenim? kamoskina mala to mala dost vazne a preslo to, ked zacala sediet.

bealondyn
12. nov 2010

@weirdo hej dost je 'ukecana' ta hracka 😀

puhinka
12. nov 2010

@chani ,poradila...nutriton...ale už má 4 mesiace a už by ho to mohlo préjsť,je dosť nákladné kupovať nutrilon za 15 eur a nutriton za 10 eur
@bealondyn ,hej hej...a však to mi ale ani nikto nemusí potvrdzovať,keď mi už od narodenia všetko vygcká,no kašičky nie,ani zahustené mlieko,ale keď mu dám ridke mlieko alebo čaj,tak to ide hneď von,vtedy musí len ležať,aby negrckal :/

chani
12. nov 2010

@puhinka hm tak to ano, to su 'pekne' sumy len co je pravda ☹ som rada, ze ja stale len kojim, lebo keby sme este aj UM kupovali tak pri tom mnozstve plienok co okadi by to boli fajne sumy

puhinka
12. nov 2010

@chani ,tak to hej,máš šťastie... 🙂

puhinka
12. nov 2010

a čo si myslíte,kedy je vhodné začať dieťatku čítať rozprávky?

bealondyn
12. nov 2010

@puhinka no chuda Igorko ☹ a tie ceny, katastrofa! inak su aj tu na konikovi temy o refluxe, tak si skus precitat skusenosti inych mamiciek. 😉

puhinka
12. nov 2010

@bealondyn ,vidiš a to ma nenapadlo 🙂 ďakujém 🙂

mojalili
12. nov 2010

Kočky, rozmyslam, ze by som zobrala tieto sanky s tymto fusakom pre Danka, nemate ich niektora? Mam doma este po mne drevene sanky, ale maju tak 15 kg, hrozneeee
http://www.svetkocikov.sk/detske-sanky/410-dets...

sofinka2009
12. nov 2010

@bealondyn prosim ta ake homeo vam zabrali?my grckaem prvu ligu 😖

anjelicek26
12. nov 2010

@bealondyn - no uz su prec, krpec spi, jak mi je super 🙂 Oblecko si vybrala sama, tak snad to bude ok... a musela som ju namalovat 😝

anjelicek26
12. nov 2010

@mojalili - a nebude ti Lili revat, ze sa Danko vezie a ona nie? Lebo to si viem predstavit u nas.... to su sanky pre jedno dieta, druhe si neprisadne... a to je na prt...

ellysa
12. nov 2010

@anjelicek26 kočka ja by som sa ju aj bála pustiť, fuuuuuu od zajtra má toľko frajerov, že ich budete musieť odháňať od dverí

anjelicek26
12. nov 2010

@ellysa - je s nou tatino ako dozor, takze ziadny frajeri 😅 😅 😅 😅

chani
12. nov 2010

@anjelicek26 aka kocena je z nej 🙂

bealondyn
12. nov 2010

@anjelicek26 no krasna je Saska, snad sa aj dobre zabavi! a o kolkej to akoze konci? 😕

@sofinka2009 no ja som objednavala tu z anglicka, su to inak americke, drahe ako slak, ale tak oplatilo sa. je to na koliky, bolest bruska a reflux. mozem sem dat stranky:
http://www.coliccalm.com/ to je oficialna americka a potom anglicka, to dovazaju a predavaju rodicia chlapceka, ktoremu to zabralo: http://www.colic-calm.co.uk/ 😉

anjelicek26
12. nov 2010

@bealondyn - o osmej koncia 😀

Som Maxa prechvalila, zas je hore, culy ako rybicka... no ze fasa 🙄

ellysa
12. nov 2010

@anjelicek26 neboj za chvíľu bude tuhý 🙂
babule čo ste na UM ako papjú drobci, oliv akosi nechce papať mlieko, je 4x denne aj to ledva 120 ml a jeden príkrm, neviem, či jej prestalo chutiť alebo čo

majjka0806
12. nov 2010

@ellysa Ahoj no moj malicky tiez tak malinko papka ale teraz sme mu kupili kasu tak mu pred kazdym papanim urobim tak 40ml tej kase a potom mu hned dam mliecko a vypije mi nejakych 100 niekedy sa stane ze aj140 ale to je malokedy.

weirdo
12. nov 2010

@ellysa
@bealondyn - dakujem baby. Ako som kukala aj na SK obchodoch, tak je len po anglicky a nemecky ... hmmm, tak mi povie prvu vetu "bello wants to play" 😀

bakatuska
12. nov 2010

@anjelicek26 kocka je

@mojalili ja by som kupila radsej obycajne drevene lebo tie vyuziju na velmi velmi dlhoooo

ellysa
12. nov 2010

@weirdo 😀 😀 😀 nooooo 😉 , naša má psíka, čo spieva po holandsky, tak neviem 😉 😉 😉 😉

weirdo
12. nov 2010

@ellysa - budu nase deti multilingualne 😀

riska
12. nov 2010

@katka512, ja po mrkvičke ponúknem hned mliečko, ale menej ako predtým 😉
@angie267, ja som tiež menzes nedostala

riska
12. nov 2010

@puhinka, my máme reflux 😒 aj na kramároch sme boli....doktorka ale nechcela, aby sme brali nejaké lieky, ked ninka priberá...pred kojením jej mam dtať nutriton a na dokrmenie nutrilon ar.... že mi to predpíše pediater na zaklade jej správy...a pediatra nepustil systém, že mi to musí schváliť revizny lekár v poistovni...no cirkus 😠

tintinka1
12. nov 2010

@anjelicek26 Maxovi dávam pol hodinu a zas bude tuhý . Saška je strašne zlatá a fotogenická. Tatino bude mať čo robiť keď príde do puberty, nebude stačiť chlapcov odháňať. 😀 😀 😀
Ja menzes tiež ešte nemám a dúfam , že ani tak skoro nepríde. Ideme sa pochváliť , že dnes nám vykukol druhý zub. Malý sa teraz po všetkom hádže a hryze. Keď ho idem len pohladkať , hneď mi zdrapne ruku a dáva si ju do pusy. No darmo je to už malá šelmička 🙂