Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
baby mna boli kazdy sval a stupa mi teplota, ako je to s tym kojenim, ked vystupi nad 38? 😕
ako citam tak vacsine vam mliecko tecie uz len pri kojeni......uf a mne to tecie stale...no nic musim si zvyknut 😝
@zfidorka dakujem za tipy 🙂
@puhinka ano ja kojim, a to tvoje balenie tych vloziek by som teda mala asi na dva dni xixi
inak dnes som malej len tak skusila dat mrkvicku, som ja straaasny nedockavec, ale uspech nebol chudatko nevedela co s tym ma v ustockach robit, len tak to drzala v pusinke a zacalo ju napinat........takze tak vyzerala nasa prva mrkvicka 🙄
@anjelicek26 máš nádhernú dcéru...naozaj 😀
@tintinka1 - no dnes sa pan asi "prezral", lepsie povedane, nevedel kedy ma dost na prsku a tak sa mu chudakovi ckalo, v posteli rev, tak nakoniec zaspal prvy raz odkedy je na svete u mna na rukach, uz sa to nedalo fakt pocuvat 🙄 Snad dnes bude lepsie spat, lebo uz posledne dva tyzdne je to bieda... cez den spal len 1,5 hodiny... sa mu nejako meni spaci rezim... a mne sa to nepaaaaciiiii... snad je to fakt len docasne...
Na diskoteke vraj super, len ze nechcela tancovat s ockom 😅 😅 😅
@bakatuska - keby tu mali kukuricne chrumky, tak tie mu dam ako prve... neobsahuju lepok a su take fajn, rozzuzlaju sa a nemaju dietatu ako zabehnut...fakt fajna vec... dobre sa aj drzia, lebo su dost dlhe...
No a zo spadnutim... nebude prve ani posledne, skutocne nemozes mat oci vsade... aj ja som prestala davat Sasku na sedacku po tom, co sa mi odtial pekne zrubala... evidentne jej to neuskodilo 😅
@ellysa - a drzi si to poriadne, nevypadava jej ten suchar? Parada, ze jej to chuti.
@puhinka - pokial dieta pribera, neni dovod zmenit mlieko na dvojku... najlepsie je zostat pri pre-mliecku co najdlhsie, najlepsie sa podoba materskemu a mozes ho davat neobmedzene... dvojku musis dodrziavat denne maximum vzhladom na vahu... podla mna je strasne skoro na to... kamosky co davali UM davali snad cely cas len pre-mliecko a potom zacali prikrmovat... az v roku sli na dvojku... u nas to tak lekari odporucaju... a podla mna na tom nieco bude... mala si pocit, ze ma Igorko non-stop hlad?
@bealondyn - kojit mozes pri akejkolvek teplote, len to detom casto nechuti, ked je teplota nad 38,5.
Dakujem za pochvalu Sasenky, ta uz spokojne odfukuje v posteli 😵 😵
Dobré ránko ďakujem za pochvalu 🙂
@anjelicek26 nie nevypadával jej, držala ako hluchý dvere 🙂 len keď ho už celý ožužlala, tak mi ho fajne pomrvila na koberec, no už vidím ako to bude u nás za chvíľu vypadať, sem tam aj odhryzla, nejaký kúsok a spapala to, už to bolo zmäknuté, tak prešlo
ja som pozerala aj tie kukuričné chrumky a na tých píšu, že až od 10m, ale vidím to papať a&j menšie deti, tak možno keď bude mať tak 8-9 jej to už dám,
u nás majú toto od 6m
http://www.hipp.de/index.php?id=274
http://www.aktionsfinder.at/aktionsfinder/angeb...
@anjelicek26 ina herečka krásna 🙂 , ako jej dopadla discotéka ?
Babule pozdravujem a prajem krásny víkend 🙂
Moja maličká má cievku prasknutú v očku ☹ , neviem z čoho sa jej to mohlo stať, kvapla som jej aj očné kvapky ak jej to nepomôže tak pôjdem s ňou asi na očné v pondelok
@mici111 všetky stoja rovnako, ja kupujem tie zelené baby-dry, neviem po koľko kusov sú balené tie active ale predpokladám, že rovnako, 3ky po 64 ks stoja normálne 13,99 EUR, ale skoro vždy je akcia po 12.99EUR, alebo 11,99EUR, a niekedy býva ešte zľava, tak vychádzajú aj na 11,45 EUR musíš mať ale ich kartu, tú si vybavíš pri pokladni, len vyplníš formulár. Môžem ti dať vedieť keď budeš chcieť prísť po koľko sú, alebo keď bude dobrá akcia.
Aj obrúsky bývajú 12 ks po 15,99EUR aj tie nivea vychádzajú lacnejšie, ma skoro piclo, že na SK jeden balík 3,25 😕 🙄
Babule ja kupujem tieto
http://www.boots.com/en/Pampers-Baby-Dry-Size-4...
maju akciu 2 za 26 libier... teda 2*120 plienok za 26 libier... kupila som 4 baliky teraz - 480 plienok... 52 libier, postovne zdarma...maly moze kakat fakt do aleluja 🙂

baby mne dnes Domco treskol zo sedacky. Ja ju mam v obyvacke roztiahnutu ze nech neni na zemi ale od zajtra bude uz len na zemi lebo on sa tak mrvi a posuva sa a pretaca ze to je uz fakt nebezpene. Som si pri nom aj ja dnes porevala ze som nanho nedala lepsi pozor ☹