icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

bealondyn
14. nov 2010

@bzucinka2 no neviem, ci to budu u nas zubky, asi nie lebo je kludna a usmieva sa stale.
nakoniec som ju uspala v kociku aj to az po polhodine kocikovania po izbe. 😒 a spala pol hodinu. zase si potom len trosku cucla, nic moc, tak som jej dala zeleninku, nech ma aspon nieco v brusku...takto len pridem o mlieko tusim... 😨

bealondyn
14. nov 2010

inak Isabellka sa od pondelka straaasne rozkecala, tak som ju nahrala a hodila na net, tak kuk ak chcete, hlavne v 2.polovici jej to ide. 😀

https://www.youtube.com/watch?v=12Qiq5c5WC4
kajca50
14. nov 2010

@bealondyn 🙂 zlatučká

ellysa
14. nov 2010

@bealondyn krásna naučila sa najdôležitejšie slovo "daj daj" 😉
inak kúpila som Oliv dnes tú sukničku v nexte, čo má aj Bella, super tie gumky na stiahnutie, čo sú tam všité-na náš rezanec som to stiahla úplne 😀

bealondyn
14. nov 2010

@kajca50
@ellysa dakujem 🙂 a suknicka je este aj jej volna v pase 😀

katka512
14. nov 2010

@julinka2787 ahoj dakujem inak som pocula ze aj v drogerii DM maju dobre mliecko 600garamove za 5 alebo 6 euro ale teraz neviem ako sa vola.
A mala je aka dlhana po maminke??? 🙂 🙂

@anjelicek26 ja si myslim ze mas pravdu s tou 1 mu nemozem nijako ublizit a ked uvidim ze nestaci kupim 2 😵

riska
14. nov 2010

@bealondyn, rozkošnááá je 🙂

riska
14. nov 2010

@julinka2787, @katka512 v dm majú mliečko babylove, naozaj stojí niečo cez 5€, aj kaše majú všelijaké, okolo 2-3€...a čo som čítala, vraj detičkám chutilo 😉

takyna
14. nov 2010

@bealondyn riadne si rozpráva , zlatá je 🙂

bealondyn
14. nov 2010

no ukecana po mame 😀

jarus8
14. nov 2010

Ahojte, čo by ste odporúčili ako darček pre chlapčeka k 2 narodeninám? Sestra je krstnou mammou a celá rodina má dilemu čo mu má kúpiť, lebo v našej rodine boli len dievčatká. Ja si vôbec neviem predstaviť 2-ročného chlapčeka, s čím sa asi hrá. 😲

anjelicek26
14. nov 2010
ellysa
14. nov 2010

baby dnes sa pri kúpaní oliv chytila okraja kýblika a skoro sa postavila, len bol okraj nízko tak si len tak kľakla a dole pod ďasienkom máme dva biele čiarky , no som zvedavá ako dlho sa budú drať 😒

julinka2787
14. nov 2010

@katka512
@riska len my nemáme v meste túto drogeriu. najbližšia je vo zvolene(24km) a čo dám na naftu, či benzín, to môžem kúpiť aj tu ten sunar. ale ak budem mať cestu, tak to určite pozriem. vďaka kočky.

angie267
14. nov 2010

@bealondyn krasna je, ta teda je ukecana 😉

anjelicek26
14. nov 2010

@ellysa - nestihla som spravit foto, spravim zajtra... Sasenka uz vyse hodiny spinuska...

anjelicek26
14. nov 2010

@bealondyn - malinka je krasna, ako keca 😅

Mne Max ma inu zabavu, ked ho steklim pod ramienkami, tak sa smeje nahlas ako sialeny, ideme sa pocurat z neho 😅 😅 😅 😅

Inak baby ako to robite s MM, ak prikrmujete? Max tak nepravidelne spi... ze sa to neda ze dat prikrm vzdy o rovnakej hodine... dnes napriklad dostal az o piatej... co robite s MM? Ja ho teda zatial odsavam a vylejem... odsajem tolko ml, kolko on g spapa? Ma to nejaku logiku? Drahy sa mi smeje, ked to tak presne odmeriavam 😖 Dneska bol strasne hladny, ked sa zobudil, som mu nedala MM a musel este pol hodinu, kym som mu uvarila mrkvicku+jablcko, to zjedol len sa za tym zaprasilo, ze 145g 😨 Hodne mi to prislo 😅

ellysa
14. nov 2010

baby, čo poviete na túto stoličku, vyšla v testoch dobre a teda cena fajn http://www.babyartikel.de/produkt/treppenhochst...

ellysa
15. nov 2010

dobré ránko, tak ja posledná aj prvá? no toto 🙂 🙂 celkom som grogy, teda nie kvôli krpčekovi, Oliv spinkala od 19.30-7.30 a o 2.00 sa len napapala ale mm sa vracal z lyžovačky o polnoci, tak som ho čakala
🙄

niga
15. nov 2010

Baby, pomooooc, moj maly sa budil max. 2x za noc, posledne dve noci kazdu 1,5hod. Prvu noc som mu davala kazde dve hodiny jest, tuto noc som mu dala dvakrat. Hladom to podla mna nie je. Vo stvrtok bol ockovany - moze to byt tym? Ak ano, ako dlho to moze trvat? Alebo je v inom problem? Prosim, poradte - dnes som za mrtvolu ☹

ellysa
15. nov 2010

@niga môže to byť aj očkovaním, alebo len také obdobie, neboj väčšinou to netrvá moc dlho a zasa sa to upraví, len treba nejak prežiť 😒

niga
15. nov 2010

@ellysa dakujem, ale nechapem ten obrovsky skok. Cez den je uplne super, pekne spi, papa, vobec nie je placlivy, on ani v noci neplace, len mrnka, az mi je ho luto, ze musi mat plytky spanok.
Uzivaj si spanok Oliv. Do tej krasnej ruzovej stolicky ju chces dat uz teraz, ked este nesedka? A kde pozeras testy stoliciek?

chani
15. nov 2010

@niga toto poznam, nas maly sa do ockovania budil uz len 1x za noc a od ockovania kazde 2-3 hodky, az posledne 2-3 noci sa to zlepsuje a zacina sa budit okolo 1-2 a potom az o 6-6:30 rano a to ideme vo stvrtok na druhe ockovanie, tak som zvedava ☹ a teda trvalo mu 5 tyzdnov kym sa zacal vracat do normalu....a tiez to v drvivej vacsine hladom nebolo....ako neviem ci to ma suvis s ockovanim, ale bolo to od toho momentu, dovtedy spinkaval uzasne.

ellysa
15. nov 2010

@niga no dostala by ju na vianoce, to bude mať 7 mesiacov a hádam tak v 8-9 si sadne, čítala som nejakú diskusiu už neviem kde tam bol hodený odkaz, že z týchto drevených vyhrala tripp trapp a táto alpha vyšla tiež dobre, aler asi ti to už nenájdem,

chani
15. nov 2010

dnes idem vybavovat rodicovsky, tak duuuufam, ze to hladko prebehne a nikto ma nerozculi 🙂

mojalili
15. nov 2010

@ellysa Ahoj, ja ju ma uz doma, aj s poduskou k tomu🙂 http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/29178
ale tuto farbu. KAmaratka si ju tiez kupila a naozaj je prakticka a dobra. Da sa dat k stolu. Pekny nabytok k tomu.... 😉

Ahojte kočky, myslela som si, ze ked dam prckovi kasu, bude dlsie spat, ale prd....tie sople ho budia a aj hlad asi...bol hore 20 .00 - 1.30 - 3.30 a potom si zmyslel, ze netreba spat, ze je vyspaty... 😠 😠 😠

@bealondyn krásne keca, ja som to mala dnes od 3.30 HOD ☹ V jednom filme bola otazka...vies, co je horsie, ako ukecana zenská??? Ukecany chlap 😀 😀 😀 Ja mam doma skor spevaka, stale spieva 😒

ellysa
15. nov 2010

@mojalili no super, tak si spokojná? a čo myslíš odkedy tam už budeš danka dávať? no ja asi tiež nekúpim v tej ružovej, to som dala na ilustráciu

mojalili
15. nov 2010

@ellysa Dostane ju na Vianoce, to bude mat 6,5 mesiaca, tak uvidim, ako usedi. TIe vankusiky su super, dobre ho tam usadia, tak pokial bude sediet, tak ho tam dam...inak sa stale krmime v sportaku kociku, co mam na doma...snad od Noveho roku by tam mohol uz sediet

dzovana
15. nov 2010

@ellysa ja som tiez obzerala tuto stolicku v Brendone, ale stale ma laka TrippTrapp-ka, len keby bola kuuusocek lacnejsia 🙂 Nevedela by si poradit, kde blizko hranic su v AT nejake obchody pre deticky, kde by mohli mat aj tripptrappku? Nasla som akurat ze v Nemecku ju mali za super cenu. Nejakych 125 € myslim, ale s dopravou by ma to vyslo tolko co tu 🙂 ...

dzovana
15. nov 2010

a baby ako pozerate detom zubky, lebo moja ked jej chcem pozriet, ci uz konecne nejaky ide, tak by mi len prst cmulala a ukazat ani za svet 😀