Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@niga sklamem ta, ale my od ockovania zaspavame o polnoci 😅 tak si vies ppredstavit aka som ja unavena 😒 a este to nepreslo ☹ budime sa kazde 2 hodky na papanie, ak nepapa tak len cucka, dam ho naspat do postielky a za 2 hodky znova... ☹
Caute kocky..dakujem za rady..
Mala spala vo vaku a dobre sa jej spalo.. ale uspavala som v perinke... ona nespi klasicky v perinke, by sa nezmestila, len ju obopina/ nie perinka- ale zavinovacka/ ona si tak strasne zvykla zaspavat a inak nechce... 😖
A z dvoch derucich sa zubkov sa nam vcera jeden prerezal.. sranda... mame zubok!!! 🙂 🙂 🙂
@bealondyn krasne rozprava a zlatula je.. 🙂
@dzovana aj moja protestuje tak sa ju snazim bud rozosmiat alebo sa tvarim ze jej idem dat nieco dopusy a ona automaticky otvara alebo nejaku hracku vyuzijem a otvaram pusu ale mama mi radila ze ked zaspi tvrdsie tak sa da pozriet 🙂
@marcelka123 no ja uz som skusala kadeco, ale vzdy vyplazi ten svoj jazycek a som skoncila 🙂 Vyskusame v spanku... 🙂
@dzovana este sa da s prstom prejst po dasienku a v urcitom stadiu pocitis bud to kopcek alebo uz ostru hranu.. alebo ked gelik nanasas na dasienko tak aj vtedy sa da pocitit.. 🙂 trpezlivost 🙂)
dobre rano dievcata, dakujem vsetkym za pochvalu tej mojej ukecanej bambulky. 🙂 dnes je ako z divych vajec, vseeetko hryzie a trieska nervne do hraciek, ale naznak zubov teda nikde.a vcera pri vecernom krmeni ma tak hrozne kusala stale, neviem ako ju to odnaucit. ☹
a tiez vstava uz asi tyzden kazde 2 hodky, lepsie je to len ked si ju vezmem k nam do postele, ale to sa zase ja nevyspim lebo mam malo miesta a rano som cela ubolena. :-/ ja som vazne zvedava, kedy sa mi vyspime! 😀
dobre rano dievcata, dakujem vsetkym za pochvalu tej mojej ukecanej bambulky. 🙂 dnes je ako z divych vajec, vseeetko hryzie a trieska nervne do hraciek, ale naznak zubov teda nikde.a vcera pri vecernom krmeni ma tak hrozne kusala stale, neviem ako ju to odnaucit. ☹
a tiez vstava uz asi tyzden kazde 2 hodky, lepsie je to len ked si ju vezmem k nam do postele, ale to sa zase ja nevyspim lebo mam malo miesta a rano som cela ubolena. :-/ ja som vazne zvedava, kedy sa mi vyspime! 😀
no tak mi to hodilo prispevok z telefonu 2x a este s takou hrubkou, fuj! opravujem na 'my vyspime'! 😀
@bealondyn treba priatela poslat spat do obyvacky.. 🙂 u nas spi mala v strede a ja v noci sa len prehadzujem raz na jednu a raz na druhu stranu na dojcenie 😀 cekom dobre sa tak vyspim.. s mm to neslo.. boli sme teraz u svokrovcov, tak skoncil spat v obyvacke.. mne sa zle dojcilo a on sa bal, ze upuci malu...
@niga teraz papá v kresielku, tak by sme to hádam ešte dva mesiace vzdržali, len mi lezie ne nervy, že som stále zohnutá a teda chrbát ma dobre bolí a hlavne sa to zle čistí, ukážem ju dnes môjmu a uvidíme, čo povie.
@dzovana fúha no veru neviem o žiadnom blízko hraníc, asi jedine vo Viedni, ale môžeš si ju obzrieť aj v BA a potom ju objednať cez net z DE alebo AT, mňa tiež láka tripp trapp,ale môjmu sa už zdá moc drahá a ked sme malú do nej dali ten baby sed bol neuveriteľne plytký, malá tam stála, no nejak sme ju nerozoberali, tak možno sa to dá nejak posunúť.
a došla mrcha juchuuuuuuuuuu 🙂 🙂 , som sa dôvodne obávala,či dorazí
Bre rano babulky... my sme mali fajn noc celkom, 2x bol hore... od dovolenky sa to uz zacina unormalnovat... ale trvaaa to... @niga - si myslim, ze vzdy ked je nejaka zmena/choroba/ockovanie, tak to ten spanok rozhodi, ale malo by sa to zlepsovat. U nas dnes mrzne, tak som si rano zasportovala v skriabani skiel 😝
@ellysa - ta stolicka vyzera fajn, peknunka je 🙂 Aj ked ja to vidim velmi optimisticky, ze v 8 mesiacoch uz budu tak stabilne sediet, aby dokazali napr. 20 minut papat... tak dlho nevydrzia... Saska sa naucila sediet v 8,5 mesiaci a drzala chrbatik rovno no 5-6 minut? No vsak uvidis, Oliv je sikulka 😵 Aj my sme doteraz papali v hojdacke, teraz uz papa v stolicke. A hodne sa mu to paci, ze sedi s nami pri stole 😀
baby, myslíte, že tekutina v tých hryzatkach co maju byt na chladenie je škodlivá... vysterilizvala som totiž také hryzatka, čo mala dostala už použite a roztopili sa v sterilizátore... teraz neviem, či mam vymeniť sterilizátor, alebo či ho možem používat dalej... 😨
Jeeej babulky, nam presvita zub 😅 😅 Dolna jednotka napravo, je tam taka ciarocka... tak som zvedava, kedy sa prereze, u Sasky to trvalo len den-dva... tesiiim sa, aj my budeme mat selmicku 😵
@bubuina1 - sterilizovat hryzatka??? Ta tekutina by skodliva byt nemala - uz len kvoli bezpecnosti, ked to deti maju v puse, nesmie to byt skodlive, vzdy je tam riziko, ze sa to poskodi... ale ruku do ohna za kazde hryzatko dat nemozem... ale sterilizator ak ho umyjes, urcite mozes pouzivat dalej...
@dzovana - tak kup z druhej ruky... ja som teraz tu v UK kupila pre Sasku z druhej ruky za 70 libier aj s postovnym... je ako nova... tam sa nema co pokazit... jednu ma v Nemecku, jednu tu...
@anjelicek26 na SK ich nikto neponuka. Asi su tu prilis krato na trhu ... Sestra zije v DK a chceli sme to doniest odtial, ale zas to dorucenie 😠 No este pospekulujeme nieco..
@anjelicek26 diky...aj ja mam nejaku podobnu predstavu...no chcela som vysterilizovat, lebo sme ich dostali po inom babetku, tak som si myslela, že vysterilizujem a tak jej ho dam... no, poučila som sa... boli krásne roztopene na mriežke sterilizatora 🙂 ale dali sa dat dole v celom kuse
@dzovana - vsak pospekuluj 🙂 A nie je pravda, ze nikto nedorucuje na Slovensko... najdu sa... alebo im treba napisat... väcsinou nemaju problem... je dost draha, to je fakt... ale neznicitelna... a dlhooo sa vyuzije... do 6-7 rokov urcite... proste investicia na dlhsie 🙂 Sasenka by bez nej ani nemohla sediet pri stole, v 4,5 roku, drobatko moje malinke... nevidela by si ani do taniera z polievkou... ma tak bradu polozenu na stole 😅
@bubina1 - no ja taketo veci v rukach oplachnem v co najhorucejsej vode a hodim este do pracky na 40 stupnov... nedam tam prasok a hotovo... aj tak su pekne umyte... rovnako to robim z legom (to davam do povliecky na vankus) a ostatnymi hrackami...detskymi topankami... proste vsetkym
@anjelicek26 no vsak tiez ju chcem na dlho a aby Lenka pekne s nami stolovala 🙂 Dorucit dorucia.. ale za dost draho 🙂 Nieco vymyslime, pripadne zainvestujeme a budeme mat novu 😉
no tak teray yasa neviem, či teda plastovú alebo drevenú, dve mi doma neprejdú 😅
ahojte, my sme boli dnes na sono klbikov, mame 1a plus, takže dalšia kontrola už nie je nutná, jupííí 🙂
@anjelicek26 no sak..už som skusenejsia... dala som prat ostatne hracky a tieto som si povedala, že hodim do strerilizatora a kým sa mala zobudi, tak bude mat nove ciste hracky... smola... nema... 🙂
@ellysa - ja fakt neviem... ja drevenu mam a rozhodla som sa nateraz aj tak pre plastovu cisto z hladiska pohodlia... Maxa tam krasne priputam, zapatla si len vlastny stolik, ma mäkkucku opierku, ak by mi tam aj zaspal (co sa Saske stalo pocas jedla par krat), tak tam proste ostane... to v drevenej nejde... a oni su este taky malicky v tych 5-6 mesiacoch co maju teraz. Vsak tuto potom predam... nic sa nestane... tripp trapp na neho pocka 🙂
ste toho popísali🙂 pekný dník prajem🙂
idem sa pochváliť, dnes zaspávame pekne v postieľke, nie sama,ale len ju trochu pohladkám, zaspievam a spí, predtým ani náhodou, bol rev a nakoniec uspávanie na rukách a ako sme to zvládli? ani neviem, bojovala som od piatku-využila som neprítomnosť mm, ešte stále to nie je úplne super ale intervaly sa skracujú, teraz zabuvala za 10 minút, klop klop klop klop, snáď som to nezariekla
Prosim vas, neviete mi poradit nejaky dobry spaci vak? Nie brutal hruby, nemame az taku zimu doma.

@ellysa No vyzera super, ale ako ju budes krmit do 8.mesiaca (v pripade mojho lenivca, ktory sa ani neotaca, predpokladam, ze dlhsie):