icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ellysa
15. nov 2010

@niga ja mám od emitex je super, ale dosť drahý 😅

ellysa
15. nov 2010

http://www.babytrend.sk/emitex-spaci-vak-zimny-... je dosť dlhý, bude na dlhšiu dobu, dá sa odzipsovať a zmenšiť-oliv má 68 cm a zmestí sa do tej kratšej verzie, tak isto na tračkoch sú tri cvoky na prispôsobenie veľkosti

ellysa
15. nov 2010

nie toto je iný, ale tiež som ho práve objavila a roymýšľam či neobjednám aj ten ak je tenší

http://www.maderna.sk/katalog/product/2968/

a tu super cena kuk http://www.maderna.sk/katalog/product/5356/, keď hovoríš, že nechceš moc teplý, ja inak neviem, či mám letný, či zimný, vtedy bol ešte len jeden druh

niga
15. nov 2010

@anjelicek26 teraz som zbadala fotku Sasky z diskoteky - aka hviezda a sama sa obliekala - este aj dobry vkus ma.

ellysa
15. nov 2010

dieťa spí už 2,5 hodiny, sa normálne nudím 😀

kuriatko33
15. nov 2010

@ellysa ahojček a odkedy je tá akcia? mi sme nakupovali minulý tt plienky☹

ellysa
15. nov 2010

@kuriatko33 no mne to dali v piatok ten letáčik, pozerám ale nie je tam napísané odkedy, len, že do 24.12

mici111
15. nov 2010

@niga my mame tento
http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/2741...
a neviem si ho vynachvalit..svetovy je 🙂

kuriatko33
15. nov 2010

@mici111 u nas su uplne ine, ale rakuske su lepšie ovela🙂 mi mame made in Poland, co ine by slovakom mohli dat 😠

kuriatko33
15. nov 2010

@ellysa kde kupujes take velke balenie? som ich v Bipe nevidela

kuriatko33
15. nov 2010

@ellysa ja zvazujem tiez tuto stolicku, ideme so baby one, alebo v lutzi ju maju na akciu, ale drahý mi stale tvrdi kupme stokke ze to je hlupost, ale zda sa mi fajn a co si na nu citala???

mici111
15. nov 2010

@kuriatko33 no verim tomu, ze v rakusku maju tu istu znacku v podstatne lepsej kvalite a hlavne urcite aj lacnejsie.. 😠

bealondyn
15. nov 2010

@ellysa tak blahozelam k zaspavaniu v postielke, aj ja by som sa k tomu chcela raz dopracovat, teraz sme postupili zo zaspavania na prsniku k zaspavaniu v kociku, ach jo... 🙄

kuriatko33
15. nov 2010

@niga aj mi mame gro bag je uzasny a neda sa so ziadnim co som do teraz videla porovnat 😉

ellysa
15. nov 2010

@kuriatko33 ako myslíš veľké balenie? tá akcia je ak kúpiš 6 balíkov plienok normálnych pampers 🙂 , neviem, čo som to pochopila v lutz a babz one majú tú stoličku tiež a teraz je v akcii? ja asi pôjdem do nej, tripp trapp je super, ale ja aj tak asi potom kúpim malej nejaký poriadny stôl a stoličku do detskej (teda až ju bude mať), takže táto nám na tých pár rôčkov bude stačiť

ellysa
15. nov 2010

@kuriatko33 no ževraj už aj v BA predávajú aj made in austria asi treba pohľadať, ale neviem, nikdy som v BA plienky nekupovala 😀

kuriatko33
15. nov 2010

@ellysa pozri na nete v baby one a v lutzi by mala byt ta alphine na akciu. myslela som že to xxl balenie papmpersiek,že kde sa da kupit?

anjelicek26
15. nov 2010

Ahojte babulky - my mame tento spaci vak, je tak akurat... ani moc teply, ze by sa tam potil ako mys, ale aj tak je mäkkucky a teplucky...

http://cgi.ebay.co.uk/NEW-BOYS-RED-BUS-SLEEPING...

Jaj a este moc typ na krem, nakoniec som spravila aj karamelovy a aj dva z bielej cokolady, nafarbila zlta/modra/ruzova, haluzne to vyzeralo zvnutra a malo fakt uspech... takto vyzeral zvonku 😵

ellysa
15. nov 2010

@kuriatko33 no čo viem tak také xxl balenia mávajú v toysrus ale nevýjdu lacnejšie ako keď je akcia v Bipe, ty si asi myslela ten link čo napísala anjelicek ona kúpila také veľké balenie v UK

ellysa
15. nov 2010

@kuriatko33 pozrela som leták babyone, za tú cenu nemám, čo riešiť, v sobotu ideme po ňu 😉

tintinka1
15. nov 2010

@anjelicek26 no šikulka si . Hneď by som si dala a verím , že mala úspech.
@ellysa my už tiež 2 týždne spávame poobede ( teda podľa toho ako ho nakojím ) v postieľke . A len ho uložím , pohľadkám a idem preč. A spí mi cca. 2- 2,5 hod. No ale medzi tým sa 2-3 x zobudí čo mu vypadne dudlík, alebo mu zmením polohu a spí ďalej. Predtým mi spával tak 20-30 min a teraz je to omnoho lepšie , tak pre mňa aj pre neho. Púšťam mu takú relaxačnú hudbu , ale nejako mi to CD skáče tak by som potrebovala niečo nové. Neviete mi poradiť nejakú stránku , kde by sa dalo stiahnuť niečo relaxačné na uspávanie?

mici111
15. nov 2010

kocky, viem, ze ste to tu uz riesili..ale nechce sa mi to hladat dozadu..moj chrustik od vcera dost vela kaka, a teraz navecer ma uz kako take do zelena a take ako keby soplikove 😖 myslite, ze je to ok?? 😕 moze to mat zo zubov alebo z niecoho ineho??

bealondyn
15. nov 2010

@mici111 no my sme take este neriesili, takze nemam osobnu skusenost, ale mozem ti len napisat, co som o tom citala na ang. baby stranke, ze to moze byt, babo velmi slinta alebo samozrejme ma sopliky, tak to zateka. ale pisu tam aj, ze to moze byt znak alergie alebo infekcie a ak su aj ine priznaky alebo to trva viac ako 2 dni, radsej treba ist k lekarovi. dam ti aj link, ak chces tak kukni a je tam aj foto na porovnanie. snad to bude tymi slinkami. 😖
http://www.babycentre.co.uk/photo_galleries/bab...

bealondyn
15. nov 2010

teraz som si vsimla, ze ten link ta nehodi hned na tu fotku, co som chcela, je to potom cislo 10. tie obrazky hovienok nie su nic moc, ale dobre na porovnanie, ved ako mame vediet ako to ma vyzerat? 😀

bealondyn
15. nov 2010

a vlastne ma napadlo, ze si ten link mozete pozriet vsetky, ved kazdu chvilu tu riesime ako ma kako vyzerat, teraz hlavne to po prikrmoch, tak len tak na orientaciu. 😉 a tie co neviete dobre po anglicky, tak vam prelozim co ktore kako znamena:

2 - novorodenecke meconium, 3 - pri dojceni, 4 - na umelom mliecku, 5 - po doplnani stravy zelezom, 6 - pri prikrmoch, 7 - s ciastocne rozlozenou stravou, 8 - hnacka, 9 - zapcha, 10 - so soplikom, 11 - s cerstvou krvou
no nie prilis prijemne fotecky, ale snad som trosku pomohla 😀 😉

angie267
15. nov 2010

ahojte baby, dnes som malej kupila sedatko do vane a kluciky od Fischeru, jeeeej tak som sa vytesovala 😀 a este sme boli v Inchebe na holan. kolotococh som sa vyblaznila, su super odporucam 🙂

ellysa
15. nov 2010

@bealondyn wow dobrý link, ešteže som po večeri 😉 ale naše kako po príkrme vypadá presne tak, tak som spokojná 😉

mici111
15. nov 2010

@bealondyn dakujem, no podoba sa to obrazku 10 😖 no uvidime co bude zajtra..
baby, tak som nakoniec objednala aj stolicku na jedenie aj autosedacku..tak sa plesknem po vrecku s prachmi, ach jaaj ☹

riska
15. nov 2010

@bealondyn 😀 😀 😀 ale je to dôležité 🙂 🙂 idem študovať, či kakáme správne kako 😀 😀