Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@ellysa stolicku tuto cervenu
http://www.maderna.sk/katalog/product/7487/
a autosedacku tuto
http://www.enikibeniki.sk/shop/index.php?page=s...
@mici111 - aj Max ma sem-tam zelene, podla mna fakt soplove alebo z predneho mlieka... hladove su kysle, tmave, pachnuce... to je o inom...
Max inak mal dnes uz 2x prikrm... u nas s mliecokm bieda... takze tak.. mal doobeda mrkvicku/jablcko a vecer hruskove pyre... vyzera maximalne spokojne...
@anjelicek26 aj som sa zlakla, ci jej staci moje mliecko, ale tak myslim, ze hladom netrpi 😀 syslik moj maly 😀 😀 😀 liciska uz mame poriadne, ako skrecok 😀
@mici111 - fu to si sa fakt riadne plesla po vrecku... aku farbu si vybrala tu autosedacku?
@anjelicek26 aj oliv mala už dnes dve jedlá, a asi to tak bude už stále a kúpila som jej aj chrumky a jednu jej dala do ruky a kým som sa otočil už bolo po nej 😎
@mici111 no jasné, na našich pokladoch šetriť nebudeme, ja kúpim tú drevenú hauck alpha, za 50 eur kým nebude pekne sedkať bude papať v kresielku
@mici111 - no my uz takmer mesiac nepriberame, ale kaka normalne, papa normalne, spi normalne... tak mozno co ja viem... preco nepribera... tak ale ma 8 kg... na 5 mesiacov to uplne staci... idem tu vahu spratat do garaze, len nervy mam z toho 🙄
@ellysa - jej super, aj ja tipujem, ze to tak bude u nas... len ich musim najst, zatial som nasla len detske keksy a to su take male, ani to poriadne neudrzi...
@anjelicek26 kukala som aj na nemeckych strankach a co som nasla najlacnejsiu presne taku istu ako som objednala (isofix plus ta noha - Safefix plus) tak tam bol rozdiel aj s postovnym 10 evri..tak to sa mi fakt kvoli takej sume neoplati objednavat zo zahranicneho e-shopu..a farbu som vybrala "alex" - to je cierna s takym karom..ine sa mi moc nepacili..toto je taka univerzalna..len sa bojim, ci v lete nebude horuca ta cierna ked na nu bude piect slnko.. 😕
len mi prosim nenajdi niekde za ovela nizsiu cenu, lebo ma poraziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😠
@anjelicek26 ja som zatiaľ kúpila v dm nejaké hipp, ale tie sú drahé, tak v sobotu pred plávaním skočím do bio shopu a nakúpim aj ryžové by mohli, nie?
@mici111 - dobre ani hladat nejdem 😅 A na leto su tzv. letne potahy, vyraba ich kazda znacka, stoja par eur, su take ako fretee, my sme mali biely (pod tym cierna sedacka povodna), aby na to tak nepieklo...
@ellysa - ak ryzove a kukuricne urcite, neobsahuju lepok a Oliv uz ma aj tak skoro pol roka 🙂 My tu byvame v takej ritke sveta, nic take tu nezozeniem... kamoska mi chcela doniest zajtra ryzovu kasu, tak som zvedava, co to bude... inak budem objednavat z netu... ale tam maju take boliky minimalne 10 krabic a to je teda hodne blbe, ak by mu to nechutilo... vsak to je zasoba na pol roka...
bože baby, kuk čo som našla... 😕 😕 😕 😀
http://kubotoys.sk/56-do-kupelne
@mici111 - no za 269 som nasla... a uz drzim chrup 🤐
@julinka2787 - sto bodooooov!!! Tak som si poprskala monitor 😅 Ze na spestrenie kupania 😎
@julinka2787 😲 😲 😲 😲 😀 😀 😀
@anjelicek26
@bealondyn ale pozor, až od jedného roka!!! 😀 😀 😀
pekné ránko prajem, tá odsávačka hlienov na vysávač, ste s ňou spokojné?
@julinka2787 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@fatimuska ja som spokojna, aj ked sme pouzili len raz 😉
@fatimuska ja ano, je dost silna, ale moc s nou neodsavam, aby som mu nevysusila sliznicu 😉 mam aj elektricku, ta je slabsia ona vysaje take vrchne sopliky a vysavacova vsetko a rychlo 🙂
@julinka2787 to co uz je? si ma pobavila 🙂
@julinka2787 mne to poslala kamoška na mail, strašneeeeeeeeeeee 😀
@fatimuska veľmi spokojná, fakt pekne a rýchlo odsaje
a my dnes hore od 6.30 ale buvala od 19:30 a len raz papala
@anjelicek26 😀 😀 😀 ale ked naratas naklady na dopravu, napr. keby si mi to ty objednala tak to je k tebe 15 evri a na slovensko 22 evri si tusim pisala..tak je to za jedno 😉
@julinka2787 tak to je pecka 😀 😀 😀 😀 😀

@mici111 a akééééé 😉