icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

chani
16. nov 2010

tak vcera som zaniesla ziadost o rodicovsky, teta uradnicka sa tvarila, ze vsetko v poriadku , ani som necakala, vsetko bolo sup sup a zaroven sme mali s malym krasnu prechadzku popri drazdiaku az k technopolu, tak chrnel cez2 hodiny,co je u nas uspech pocas dna 🙂

no a poobede sme s muzikom na preventivne u zubara...cakaju nas krusne chvile,este ze existuju injekcie na umrtvenie. tolko kazov som v zivote nemala, asi to bude tehotenstvom. dokonca mam pod oboma plombami brutalne 2 kazy, ktore su uz blizko nervov, az mi zle doslo, ked mi to ukazoval na rontgene ☹ asi tam budem chodit ako na klavir v najblizsej dobe

mojalili
16. nov 2010

AHojte kočky, tak mne sa tiez vari mrkva, sladky zemiak a karfiol, maly spapa celu tu nadobku od Aventu, tak sa tesi.....🙂

bealondyn
16. nov 2010

@chani ani nam jablcko nechutilo, ale bolo teda dost kysle. 😝 zeleninka vyhrava, nech jej to len vydrzi! 😀

chani
16. nov 2010

@bealondyn ja som straaaasne zvedava na to, ake to bude, ked zacne papat prikrmy 🙂 hadam mu bude chutit pimpulacikovi 🙂

chani
16. nov 2010

@mojalili hladosko 🙂 moj sa zatial tvari, ze mu staci MM, lebo z 2/3 papania vytiahne len 1 prsko a druhe uz nechce, len sa s nim hra, len 1/3 vsetkych krmeni potiahne z oboch, hlavnevecer

riska
16. nov 2010

@monky1, ja prikrmujem nutrilonom, ale zrovna včera som čítala tu na MK strašne pozitívnu rekciu na babylove mlieko, vraj to vyrába hipp... ty si čo malej dala?

riska
16. nov 2010

@mojalili, aj ninka asi tolko zje, mne sa to zdá strašne vela 😲 no ale nedám jej?

puhinka
16. nov 2010

@anjelicek26 a mne doktorka odporučila takot...vidíš... 🙂
Igorkovi to očividne neprekáža,niekto začne dávať dvojku mlieko skoro a niekto už v troch mesiacoch prikrmuje... 🙂

puhinka
16. nov 2010

@katka512 ,ja kupujem aptamil 800 gramou za 11 eur 🙂

monky1
16. nov 2010

@riska no ved praveze Nutrilon, ale HA a je hnusny horky, bleee ... prvykrat to sfukla, lebo uz bola vyhladovana ako jedna z Čenkovych, no 2.x uz nechcela ... ale tak co to potiahla a aha aka reakcia
...ale teraz fajn, my zase kojime - po dlhom case len z jedneho prsa pri jednom kojeni 😵

majuto
16. nov 2010

@puhinka ak sa mozem spýtat kde ho kupujes za taku dobru cenu myslim Aptamil?

miculienka
16. nov 2010

ahoj kočky, takýto rýchly net som ešte nemala 🙂 , sa teším z toho

dnes sme boli na poradňu, máme 6,5 kg , tak každý mesiac sme zatiaľ pribrali po 1 kg , to stačí, malá má aj tak šunečky nožičky 😵
@chani - tak z toho mám obavy aj ja, minule bol len mm, doniesol mi papier, že mi akože urobili kontrolu, ale musím tam ísť keď mi vyjde čas, lebo už mu vraveli, že som tam dávno mala byť - hm, keď od malej sa len tak hockedy nedá , moj zubár mi tam tiež nájde hromadu kazov, chodila som pred tehu - tiež tak ako na klavír a ešte vtedy vravel, že mi chce staré plomby povymieňať a kadečo - nemám tam žiadnu náladu ísť 😝

píšete tu o príkrmoch , nám um nechutí - troška sunar, ale fičíme na bezlepkových kašičkách Hami, večer si dáme pred spaním,zeleninka ani jabĺčko jej ešte veľmi nechutili, možno neskôr - teda dúfam, lebo už som napratala mrazák domácou zeleninou

riska
16. nov 2010

@monky1 , nutrilon ha poznám, ten jej dávam 🙂 sice rakúsky aptamil, ale to je to isté...tiež sa čudujem, že to vypije 😲
no hlavne, že sa mliečko zasa rozbieha, ja sa zúfalo snažím vydržať s mm ešte aspon 2 mesiace, ked jej aj um musím dávať 😖 odsavam ako besná a myslím, že kvoli tomu som ešte neprišla o mlieko úplne...chcem jej dávať mm, aspon kým nebude papať lepok a kašičky

riska
16. nov 2010

@miculienka , ved 6,5 kg je úplne v pohode 🙂

miculienka
16. nov 2010

@riska no veď ani doki neprotestoval, pochválil nás , že sme šikovní - robil tam tie pokusy - že do sedu , do stoja na brušku ....

miculienka
16. nov 2010

ide sa variť - dne s to budú halušky

monky1
16. nov 2010

@chani ako po senovke? zabrala?

ellysa
16. nov 2010

@mojalili aj mne malá zje viac ako polku te nádobky,a le až posledné dni, to už prikrmujeme vyše mesiaca

chani
16. nov 2010

@monky1 tusim trochu aj ano, ale nic markantne...ale zato, kazdy den sen aj 2x prezliekam a vrch pyzama striedam kazdu noc, rozvoniavam ako chodiace kari korenie hehe....ako dlho to trva kym to vyprcha? 🙂

monky1
16. nov 2010

hm, kym to beries, parfem ti netreba, 😀 😀 😀 😀 ...a apijes aj benedikt? ma sa to spolu, ucinnok je vyssi 😉
ozik - na mna to posobi aj laxativne 😀 , comu sa velmi tesim, lebo vacsinou som s tym mala problem

chani
16. nov 2010

@monky1 ja som teraz na chvilu prestala. ten benedikt nemam, ale citala som, ze by sa to malo spolu, tak si skusim este aj ten zohnat a uvidime. no je to udesne, niekedy sama so sebou nemozem byt 😉 este ze ta "vona" malemu nevadi 🙂
no na mna nastastie nie, ale tak ja s tym problem nemam, takze mozno preto nebadam rozdiel heh

takyna
16. nov 2010

@miculienka lyžičkou dávaš kašičky?
babule pozdravujem 🙂
ja som tiez vcera behala po uradoch, rodicovsky mam uz vybaveny, len cakam co urobi ta zmena zakona 😝
inak vypisovali ste prihlasku na socialke aby vam isiel odvod do nemocenskeho?

chani
16. nov 2010

@takyna dobry point ten odvod na nemocenske, budem musiet zavolat tej tete na socialke, ktora ma ma na starosti, ze co a ako...ked chceme druhe, nech mam "zarobene" na matersku, kym k tomu pride.

babulina
16. nov 2010

tak vysledok dnesnej poradni 7740g 73cm, celkom slusne, so skorsimi prikrmami az tak moc nesuhlasila, resp by som skorej povedala ze nebola nadsena, hlavny dovod ze je atopik, no neviem je to dost obtiazne kazde dve hodinky niekedy hodinku a pol krmit a este sa aj venovat ninke, ale teda pockame este mesiac a to bude mat 5,5mes takze zlata stredna cesta 😉

babulina
16. nov 2010

@chani - pokial budes mat hned za sebou druhe babo tak si v ochrannej lehote a neberie sa do uvahy medzi obdobie, mne ratali matersku normalne z platu tak ako pri ninke, jedina podmienka bola ze to musi plynulo nasledovat za sebou nesmies si brat dovolenku ak ti nahodou nejaka ostala a jaj este ze musis mat trvaly pracovny pomer

chani
16. nov 2010

@babulina aj v pripade, ze sa zacne uz rodicovsky poberat??

chani
16. nov 2010

@babulina ja som bola v tom, ze ak uz je mamicka na rodicovskej musi si platit odvody na nemocenske, aby mala zase narok na matersku

takyna
16. nov 2010

@chani ked si na materskej tak za teba plati odvody stát, a preto sa začatim rodičovskeho vypisuje prihlaska v socialke aby dalej stát pokracoval v platení odvodov na nemocenske.

chani
16. nov 2010

@takyna hmm dobre vediet,musim to poriesit

kucierka24
16. nov 2010

Ahojte, neviete mi poradit?? Začala som malému dávať kašičky, veľmi mu chutia, dávam mu väčšinou na noc a zdá sa mi to dosť drahé, keď to miešam z Nutrilonom...Nevedeli by ste mi poradiť, či mu môžem tie kašičky miešať s Babylove?? A cez deň mu dávať Nutrilon, alebo úplne zmeniť???