icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ivanka85
16. nov 2010

@kucierka24 mozes ich miesat aj s vodou a existuju aj mliecne a tie sa miesaju iba s vodou..

anjelicek26
16. nov 2010

@puhinka - len rozdiel je v tom, ze keby mne Saska vtedy chcela UM, tak jej ziaden prikrm v 14 tyzdnoch davat nebudem... len ona hladovala, ked mne odislo mliecko a nic ineho sa robit nedalo... vies ako... keby mam na vyber, tak sa rozhodnem inak. Nemozes to takto porovnavat...lebo pochybujem, ze ti Igorko reve non-stop od hladu a ty mu nemas co dat... to je ina kava.

Inak Max nespal, stale sa nejako kruti, ja si nemyslim, ze to nakoniec bola ta hruska... lebo ta je uz od rana komplet vykakana... no ale co to moze byt? Neverim, ze by takto reval kvoli zubom 😖

chani
16. nov 2010

@anjelicek26 no chuda male, bohvie co ho trapi, a mozno naozaj tie zubky, jeden nikdy nevie

lenocka84
16. nov 2010

@kucierka24 kludne ich mozes miesat s hociakym mlieckom, to je uz jedno
my mame babylove mliecko a kase z alnatury, alebo sunarky, a v pohode

puhinka
16. nov 2010

@majuto ,v rakúsku 🙂,ale svokra mi tam robí,tak ona vždy prinesie,aby som ja nemusela behať hore dole 🙂

puhinka
16. nov 2010

@anjelicek26 ,ty vieš 🙂

mojalili
16. nov 2010

Kočky, tak som dorobila hračky -KUKY - z toho ceksého filmu od Sveráka... velmi sa nevydaril, ale je to prvotina 🙂

Musela som urobit hned dva, LILI aj Dankovi

mojalili
16. nov 2010

@mojalili zabudla som fotky

zojec
16. nov 2010

@mojalili krasne 🙂 aj Dankovi sa pacia 😉

lenocka84
16. nov 2010

@mojalili jeeeej tusim aj ochutene su, malemu evidentne chutia 🙂
zlaty je

chani
16. nov 2010

@mojalili paradne, uplne uzasne, a Dankovi chutia, to je hlavne heh

bealondyn
16. nov 2010

@mojalili podareneeee, take by sa aj mojej krpatej pacili, ona je do cervenej farby 😀 ale ja ani neviem kde mam ihlu, taka som ja gazdinka! 😀 😀 😀

chani
16. nov 2010

tak baby suseda zobrala maleho von, lebo isla pracovat do zahrady a on vam od pol2 stale spi a ona pracuje, zlaty chlapec 🙂

mojalili
16. nov 2010

Veru chutia, len ich musim najprv supnut do pracky. 😉

leveretka
16. nov 2010

@fatimuska pred par tyzdnami davali v Reflexe rozhovor s doktorkou a vyjadrila sa, ze odsavacka soplikov na vysavac je vhodna pre deti od 1roka, dovtedy iba elektricku pouzivat.

leveretka
16. nov 2010

@mojalili jeeeeeeeeej, sikulka si a ze sa vraj nevydarili, podla mna su super 😉

babulina
16. nov 2010

@chani - ja som z rodicovskeho isla na dalsiu matersku (ninka mala 2r3mes ked sa maly narodil) a nic som si nevybavovala na socialke, lebo sa to chape ako ochranna lehota aj ked nemas zaplatene nemocenske, pocas materskej za teba plati stat potom uz nic, ale i tak ked mas dve deti za sebou tak mas narok na matersku za rovnakych podmienok ako pri prvom

ellysa
16. nov 2010

@chani a čoooooo? už bude druhé???? 😀 😝
@mojalili šikulka

julinka2787
16. nov 2010

@riska
@katka512 dnes som bola v prievidzi, tak som nabehla aj do DMky a kúpila to babylove mliečko. tak ho vyskúšam a uvidíme. mamka chodí cez prievidzu každý piatok a má tam hodinu času, tak by ma mohla zásobiť. 😀 😝 ešte jej to musím oznámiť. 😝 😅 snáď ma niekam nepošle. a kúpila som tam aj toto hryzátko a malej sa strašne páči.
http://www.mambaby.com/mam/index.php?StoryID=11...

anjelicek26
16. nov 2010

@leveretka - no to neviem, moze to byt, ze je to az pre starsie deticky, aj ked najviac to treba pre taketo male, kym sa nenaucia same vyfukat nostek... najdolezitejsie je mat regulovatelny vysavac, nam sa da tat na uplne slabucko, tak akurat, aby to vytiahlo soplik a nebol to silny tlak... Saska si to dava silnejsie (ona si odsava nos sama, ked sa jej nechce smrkat 😝 )

mojalili
16. nov 2010

Pridala som zopar fotiek z vianocneho fotenia do albumu, kuk https://www.modrykonik.sk/fotoblog/mojalili/alb...

bzucinka2
16. nov 2010

@mojalili krasne fotky a tie kde spi a ma na chrbatiku maslicku, to on tak vazne spal a nechalsa fotit??? 😨
no a my uz mame vonku aj kusocek z 2.zubka 🙂
@mojalili no ty sa nezdas, krasne postavicky .🙂
a tu su moji Mikulasikovia a pripravujem foto aj na kalendar, tak tu je zopar z nich 🙂

deniskateniska
16. nov 2010

@bealondyn ano ved to som citala tak vsetko mame 😀 😀 a tie polievocky, podla mna to je to ze ta strava ma konzistenciu polievocky - teda prva strava ze je riedka 😉

lenocka84
16. nov 2010

@deniskateniska a mne napr. maly nic redsie jest nechce, on to vypluva
iba huste by jedol, potom sa radsej napije vody, ale zeby polievku nehrozi
aj pyre musi mat hrudky inak nezje

ameanda
16. nov 2010

@deniskateniska
aj mne doktorka povedala zacat polievockami
tak uvarim zeleninu a potom to popucim
este aj prepasirujem a potom to taka hustejsia polievka, ale stale tekuta
prve dve lyzicky mu malokedy chutia a po dalsich sa uz natahuje, ze nestiham krmit 🙂

ameanda
16. nov 2010

kocky, ked ste zacali s prikrmami, davate este kanavit?

ellysa
16. nov 2010

@deniskateniska aj ja robím také krémové polievočky 😉 , nechodíte náhodou ku MUDr. Karetkovej?, to jej jej obľúbená veta "a môžete začať polievočky" akurát minule sa na tom segra smiala, že pri treťom už to bolo vtipné 😉

deniskateniska
16. nov 2010

@ameanda no tak to chcem robkat aj ja.. dnes sme zase nestihli 😅 😀 a kanavit sa dava detickom ktore su kojene, takze neviem, ale nam doky dala aj tento mesiac... a to davas ty doma? nam to dava na poradni doky

@ellysa nie ku kecerovej - to je ta co ma aj endokrinologiu 😉 ako ja som myslela ze tito doktori nestuduju co sa deje vo svete, ale normalne mi vravi ze no po novom sa lepok zavadza .... a bla bla.. neverila som normlane 😀

mici111
16. nov 2010

@deniskateniska my mame kanavit doma od narodenia..kojenym detom sa dava do siesteho mesiaca..ak sa dobre pamatam.. 😅 cize este jedenkrat a koncime 🙂

ameanda
16. nov 2010

@deniskateniska
mame flasticku a sami si davame kazdy mesiac

@mici111
aj mne sa mari nieco do pol roka u kojenych deti, ale zaroven aj to, ze ked sa prikrmuje, tak uz netreba
tak teraz som zmatena