icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mici111
16. nov 2010

@ameanda my ideme tento utorok na poradnu, tak sa spytam 😉

ameanda
16. nov 2010

@mici111
super, potom urcite na nas nezabudni 🙂

chani
16. nov 2010

@babulina tak to je dobra sprava, som rada,ze to nie je tak ako som myslela 🙂

chani
16. nov 2010

@ellysa este to nie je v stadiu ze bude 🙂 ale hadam ked bude mat maly rok a pol, tak by sme mohli skusit druhe, nech to je jednym supom...uvidime ci to vobec pojde 😉

ellysa
16. nov 2010

@deniskateniska poznám, chodila som s jej dcérou na strednú 🙂

deniskateniska
16. nov 2010

@mici111
@ameanda nam to doky predpisala, ale ked nam krvacal pupcek, dali sme to asi 2x a potom nam to dava ona 😉

deniskateniska
16. nov 2010

@chani takze nie som jedina co uvazuje nad druhym 😀 😀 my tak ked bude mat rocik, no isto to nepojde hned a chcem mmat tak 2rocny rozdiel 😉

leveretka
16. nov 2010

@anjelicek26 tak to mate dobry vysavac, my mame taky, ze kebyze ho asi pouzijeme, tak vytiahne malej aj mandle 😀
@mojalili krasne deticky 😵

@bzucinka2 aki su zlati a ake pekne oblecenie 😉

@lenocka84 Ahoj Leni, ako sa mate? Uz byvate v Raci?

anjelicek26
16. nov 2010

@leveretka - no my sme na to mysleli, ked sme posledne menili vysavac 🙂 Tak je tam to kolecko na regulovanie 🙂 Inak by som to asi babatenku k nosu neprikladala... ak je moc silny...

Baby mne taaaak nabehlo mlieko 😲 Si pripadam ako kravka a idem odsavat 😅 Len mi povedzte CO som spravila, ze to tak zrazu je??? Ze by som to zopakovala nabuduce 😝

mojalili
17. nov 2010

@deniskateniska @chani pripajam sa k vam, ale do tretice 😉 😉 😉 a naposledy 😀 😀 😀 .Tiez, ked maly bude mat tak 1 rok 🙂

lenocka84
17. nov 2010

@leveretka ahoj, tak pomaly, rastieme, vymyslame a tak. a ano uz byvame v raci, konecne.a vy ako?

anjelicek26
17. nov 2010

@mojalili - fuha, odvazna si, take tri malinke deticky 🙂 Mna to tiez straaasne taha ostat este raz tehu... ale logika nepusti 🙄 Mam genialnu pracu, ktoru milujem a po dvoch rokoch mi byt doma urcite zasa zacne liezt na mozog... a chodit do prace na cely den sa s troma malymi detmi uprimne povedane - neda ani nahodou... ja si budem musiet par rockov pockat, kym tito dvaja odrastu, budu samostatnejsi - tym myslim aspon 5 rokov a viac... potom nejake tretie bude 😵

chani
17. nov 2010

@deniskateniska ja chcem ten rok a pol az dva pockat, aby mala ta jazva po cisarskom sancu sa co najviac datdoporiadku , tak verim, ze to bude ok a nebude s tym problem 🙂

chani
17. nov 2010

@anjelicek26 a co robis? 🙂 mna ta moja praca zase az tak nelaka, teda, praca ako taka ma velmi bavila, ale zamestnavatel mi ju tak znechutil, ze sa tam nemienim vratit koli nadriadenym, takze po materskej budem riesit nieco nove, tak uvidime

leveretka
17. nov 2010

@anjelicek26 no my mame taky stary vysavac, velky aj co tepuje a bolo to drahe, tak nam je luto ho vyhodit, ked funguje...asi kupime obidve odsavacky. Elektricku, ked budeme chodit aj na dovolenky a keby nieco a aj na vysavac, ked bude vacsia, lebo to je lacne, tak to je jedno ak to nevyuzijeme 🙂 a gratulujem k mliecku, nech sa drzi 😉

@lenocka84 a dobre sa Vam byva? My v pohodicke, tiez rastieme, vymyslame a pomaly koncom mesiaca zaciname s prikrmami. Pisala mi Mirka, ze ste chceli chodit plavat, ale teda ona nakoniec nemoze, vy chodite?

lenocka84
17. nov 2010

@leveretka jasne, nestazujem sa
my uz prikrmujeme 3 mesiace, dnes sme zacali s rozkom 🙂
Mirka ma zle pochopila my chodime plavat len tu k nam do hotela, nie do kurzu

leveretka
17. nov 2010

@lenocka84 Patko uz je aky velky muzicek 😀 a chutilo mu? a to chodite plavat iba vy dvaja a su tam aj ini ludia alebo ako to tam mate? Aj my by sme mali zacat plavat tu v NR, ale nejako sa nam nedari zaclenit do kurzov, tak snad sa nam uz coskoro podari.

lenocka84
17. nov 2010

@leveretka on papa rad, a takmer vsetko 🙂
plavat chodime tu so susedkou, ona ma 9mesacneho chlapca, tak spolu vystrajaju

anjelicek26
17. nov 2010

@chani - no predavacku 😀 Ale v strasne velkom prevedeni, nasa firma ma vyse desat tisic zamestnancov, centrala v nemecku... tam je na len 35 a dohadujeme s velkymi zakaznikmi ceny za velke zakazky.. .ja som mala vlastny projekt s obratom vyse miliona eur mesacne... je to parada, nikto ti do nicoho nekeca, robis vsetko samostatne, kalkulujes kazdu ponuku, zmenu... mas veeeelmi vela moznosti, ako mozes nahrabat peniazky a vela moznosti, ako to pokazit... vlastne rozhodujes, ako sa firme bude financne darit, lebo ak skalkulujes naklady zle... tak najblizsieho pol roka budu zakaznici tak platit... je to fakt fajn 🙂 Mna to moc bavi 🙂 Je to behanie po meetingoch, vela kalkulovania a taktu, pokial mozes zajst... a ako pisem, ta volnost, sef ti nic nepovie, len po pol roku skontroluje zavierku, ci sme sa zlepsili 🙂 Mna to fakt baviiii 😅 A je to aj hodne dobre platene 😉

mojalili
17. nov 2010

@anjelicek26 JA ako ucitelka mam dobru pracu, ked nastupim, budem ich mat vsetkych troch pri sebe. MŠ je vedla ZS kde ucim, takze budu v ZŠ alebo v MŠ a ked skončím, zoberiem ich do fára a ideme vsetci domov 😉 😉 😉 Ucitelkou je vyhoda pri detoch a tiez mam svoju pracu rada... 😉

anjelicek26
17. nov 2010

@mojalili - tak to hej, to je lahsie... sice clovek vela nezarobi, na druhej strane mas prazdniny a nemusis riesit, co s detmi vtedy a aj normalnu pracovnu dobu, budes ich stihat vyberat... to je fajn 🙂 Ja ale v praci koncim pred piatou, drahy este neskor a ak bude Saska chodit na americku skolu v meste, tak len po nu pojdem pol hodinu a Maxa zo skolky tiez pred piatou budem musiet vybrat... je to take od ruky...

ellysa
17. nov 2010

ahojte baby, vidím, že už riešite robotu, ja som dala výpoveď v tej mojej počas tehu, práca bola ok, ale zamestnávateľ hrozný 😠 , neviem čo budem robiť potom lebo pri mojej profesii sa buď zaserieš v štátnej správe za mizerný plat v mizerných podmienkach, alebo musíš robiť 16 h denne a to ja už nechcem...
inak dnes som malej kúpila kašičku babylove, keď ste to tu tak ospevovali-bio -griska-vanilka a na desiatu som jej do toho picla trochu hrušky, no mňam to bola dobrota, si aj mama musela sprvaviť
😀 😀

miculienka
17. nov 2010

@takyna - lyžičkou, už si ju chce aj sama držať, len nevie ako ju pchať do úst, tak občas ju natiahne , na chvíľku jej vždy lyžičku dám nech je dôležitá 😀

katka512
17. nov 2010

@kucierka24 ja som davala malemu nutrilon a presla som na France lait tam je 400g za 5,60eura ale chcem ist na to babylove to je 600g za 5,05eura ja si myslim ze kludne moze zmenit ale sprav to tak ze ked mu budes robit davku daj 2 odmerky nutrilonu a 2 babylove.... 😵
@julinka2787 perfektne kusatko musim pozriet unas v DM jedno uz mame ale je strasne velke toto vyzera byt take sikovne tiez tento tyzden zacnem s tim mlieckom babylove a su aj teke kasicky tak neni ocom 😵

Kocky a kolko krat za den davate prikrm zatial len raz??a ked date prikrm date vecer aj kasu??

bzucinka2
17. nov 2010

@deniskateniska super rozmyslate, aj my to tak mame a je to super rozdiel, este ani neziarli lebo vraj od 3 rokov zacinaju velmi ziarlit, tak sme to stihli a maju sa velmi rady 😉
@leveretka dakujem za pochvalu, tak som sa ich snazila zladit, lebo tomi ma vianocne este po Alexkovi a pre Alexka som nekupovala tok som to vymyslela takto 🙂
@mojalili jeeej aj ja by som sa este na tretie dala, ale muzik uz nechce :-/
@ellysa a preco si davala vypoved pocas tehu, nebolo ti lepsie az neskor? 😉

ellysa
17. nov 2010

@bzucinka2 aby som dostávala dávky v Rakúsku a aj tak som tam nechcela ostať 🙂
@katka512 ja som tento týždeň už pridala aj desiatu, ale prikrmujeme sa už mesiac apol

bzucinka2
17. nov 2010

@ellysa jaj tak tam to mate asi ine 🙂

ellysa
17. nov 2010

@bzucinka2 trochu áno 🙂 ale na čo vyrývať, pre mňa je to toľko, čo som mala plat ale pre ženy tu je to tiež poriadny pokles príjmu, ale sociálne zabezpečenie majú určite lepšie ako my, ženy na materskej nie sú posledné chudery, rodiny tu majú veľké výhody, ja dúfam, že aj na SK sa to raz zmení

bzucinka2
17. nov 2010

@ellysa snad , lebo teraz je to bieda ☹ estej vsetko pre deti je predrazene ☹

kivec
17. nov 2010

Ahojte zienky,
zas som sa sem prisla na vas pozriet po 100 rokoch. 🙂 Vidim, ze sa tu uz vo velkom prikrmuje, mne Eliska nejako prestala priberat, buduci tyzden ideme na poradnu, tak sa poradim s Health visitorkou, ci uz zacat prikrmy.

A tiez vidim, ze riesite druhe a tretie dietatko. Ja by som kludne pristala na tretie, len keby to islo bez tehotenstva. 😀 Tretie tehu by ma uz asi zabilo. Moje ubohe telicko sa este teraz spamatava z toho posledneho. 😀 Strasne ma boli chrbat a bedrove klby. Az mi je niekedy do placu. Neviem si predstavit, ako by ma to bolelo pri dalsom tehu. Takze radsej poriesim spolahlivu antikoncepciu miesto toho. 😀

A co sa tyka prace, kedze klinika, kde som pred tym robila neprezila financnu krizu, nemam sa kam vratit. Ale aj tak, childcare tu v UK by ma vysla presne tolko, kolko by som zarobila. Takze asi este pobudnem doma. Co by mi ani tak nevadilo, len neviem, z coho budeme zit. ☹ 🙄 No ale dako bolo, dako bude.

Este vam ukazem moje ratolesti, nech sa trosku pochvalim. 😀 😉