icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

anjelicek26
18. nov 2010

@miculienka - malokedy... vcera vecer hej, bohvie, co som zasa zjedla, ze toto... ale inak fakt nie... no a rasca, fenikel... tie su prave aby deti neprdkali a nebolelo ich brusko... ale mozno sa mylim...

ellysa
18. nov 2010

no baby tak som to zakríkla, teraz slečne zaspala v postieľke po skoro hodinovej peripetii, amok, rev, von z postieľky ukľudniť,do postieľky a tak asi 5 krát dookola, kým neodpadla 🙄 , už aj po riti som ju capla, tak aspoň prestala plakať, čo bola v šoku, neviem, či som to prepískla a dala ju spať moc neskoro alebo má vykoľajenie z režimu, lebo takto spáva von, len traz prší, tak sme nikam nešli 😒
a inak ráno som jej dávala mraziť zeleninku a asi dve minúty som sa nepozrela na dečku a dieťa nikde, našla som ju medzi dverami do chodby, je to asi tak tri metre, no neviem,ako to stihla 😀

hori
18. nov 2010

kocky, to je dneska den... voda netecie az do vecera, opravuju havariu na potrubi, na kociku defekt provizorne zalepeny, kym sa nekupi nova dusa, pocasie pod psa a do toho vsetkeho ide zasa spln mesiaca, to som zvedava, ako sa po nociach bude spat...

@ellysa ... si mi pripomenula... vcera som sa tu takto hrala s PC a po chvili pozriem na deku a deka prazdna... vyskocim, ze kde je dieta a dieta pod stolom... tiez tak zo dva metre dalej 🙂

a viete, co som si vsimla? mala spi s nami v spalni a ked vedla manzel "odfukuje", tak mala prespi celu noc ani nepipne, ked sa preberie, len trochu zasuchoce a spi sa dalej... neviem ci to ma na nu upokojujuci alebo autoritativny ucinok 🙂 , ale ked manzela vystahujem spat do obyvacky, tak mala buntosi celu noc, ledva zaspi. Alebo ze by len nahoda... ? 😉

ellysa
18. nov 2010

@hori no niečo na tom bude, aj moja spí lepšie, keď muž chrápe a budí sa keď ide do práce

no a minule hovorila nejaká pani, že najhoršie to nie je v deň splnu ale dve dni pred a po, no super 🙄

hori
18. nov 2010

@ellysa jj, hlavne tie dve noci pred...

tak v podstate mam na vyber dve moznosti... bud mi mala vedla "skáče" alebo manzel chrape... potom ze vyber si 🙂

mici111
18. nov 2010

@ellysa uaau 🙂 to sa ti odplazila??? sikulka 🙂

lenocka84
18. nov 2010

caute, dnes mame za sebou poradnu, a som veeeelmi stastna ako sme dopadli.

julinka2787
18. nov 2010

@lenocka84 ako ako??? nenapínaj nás. 😝 paťko je už valibuk??

lenocka84
18. nov 2010

@julinka2787 no zajtra ma 7m a vazi 9150g

nonika1979
18. nov 2010

awojte baby dlho som tu nebola bola u nas stara mama naucila nas na rucicky tak ma mamina starosti ideme sa vam ukazat ako budeme na vianoce vyzerat 🙂 🙂 🙂

lenocka84
18. nov 2010

@nonika1979 jejo aky je smejko pekny
bude z neho fesak 🙂

julinka2787
18. nov 2010

@lenocka84 paráda! krásny chlapec 😀

lenocka84
18. nov 2010

@julinka2787 dakujem, krmime ho reznami 😀

julinka2787
18. nov 2010

@lenocka84 no asik hej. 😀 ale čo, veď vybehá potom. moja má necelých 5mesiacov a 7 kg. 😀

lenocka84
18. nov 2010

@julinka2787 my sme v 5m mali 8kg

angie267
18. nov 2010

@nonika1979 jeeej zlatucky je, komplet je kupovany v HaM-ku vsak? Aj my ho mame 🙂

ellysa
18. nov 2010

@nonika1979 jeeeeeeeeeeej aký malý santík, chutnunký je 😀 😀 😀 😀 😀
@lenocka84 no teda, poriadny chlapisko 😉 , všetko krásne dobehol, a aj preskočil hádam 😀
@mici111 no áno odplazila, za loptičkou 😀

bzucinka2
18. nov 2010

@nonika1979 uzasny je ako taky ozajstny santik v malickom 🙂

lenocka84
18. nov 2010

@ellysa tak chce byt taky velky ako rovesnici 😉
a UM tomu dost pomohlo, ale tak teraz sa to snad upravi ked zacina vyvijat viac pohybu

monky1
18. nov 2010

dievcata, je mozne, ze sme za tyzden pribrali 312g?????? 😲 😲 😲 😲 😲
ked za posledne 3 tyzdne LEN 65g ... 😕 😕 😕 😕 😕 ... ja som uz z toho jelen 😒

takyna
18. nov 2010

Ahojte babule , posielam niečo na pobavenie 🙂
http://www.facebook.com/home.php?sk=h#!/video/v...

takyna
18. nov 2010

@monky1 to sa mi zda vela za 1tyzden

anjelicek26
18. nov 2010

@monky1 - jej to by bolo super, aj my sme za posledne tri tyzdne pribrali mizerne, lepsie povedane, nepribral fakt nic... uz si zacinam normalne robit starosti - on proste nepapa. Uplne nechutenstvo. Ani prsnik, ani nic... len v spanku do neho nieco dostanem... dnes mu chcem skusit dat kasu poobede, co to spravi... na vecer mu nechcem davat, nech to nema take tazke v brusku...

anjelicek26
18. nov 2010

No inak som sa pobavila, som objednala detske vyzivy, ze mali akciu (to ja neodolam 🤐 ) ze 60 kusov rozne prichute, z kazdej zo tri-styri, asi sa museli v sklade bavit, ked mi to balili 😅 😅 😅 Som platila len 30 libier za to, takze fajn, vsetko HIPP-ky... inak stoji 85 centov jedna...

monky1
18. nov 2010

@takyna hm, aj mne sa to zda vela .... vecer ju este raz zvazim, ci som sa nesekla ... ale tak zacaa papat zeleninku, tak .... a posl. 2 dni nema problem zjest 100g na obed

takyna
18. nov 2010

@monky1 tak to krasne papkate 🙂
@anjelicek26 super akcia fakt

julinka2787
18. nov 2010

@anjelicek26 to máte veľmi dobrú cenu aj bez akcie. tu stoja bez akcie tak 1,20€. 😠

anjelicek26
18. nov 2010

@monky1 - Max spapa aj 140 g ak ma moznost... a potom dva dni ani usta neotvori...potom zasa sprasi tolko... asi by som mu mala zacat davat pravidelne...

No a u nas v nemecku stoja tiez 1,19€, o to nic... len tu na to neni dan... tak uz to mas tusim 20% dolu... a potom este v akcii...mali akiu 7 za 3,50 😎 Tak som sa zasobila, ved to sa tak rychlo nepokazia, no nie?

anjelicek26
18. nov 2010

Baby ja sa dostiiiiim, maly rano dostal ryzovu vaflicku na zuzlanie... no a teraz spi v postielke a kukam, ze co to ma nalepene za uchom?? Kus vafle 😅 😅 😅 Mam sto chuti to odfotit, ale ak ho zobudim 😕

lenocka84
18. nov 2010

@anjelicek26 viem si zivo predstavit
my sme dnes jedli asi takto