Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@majjka0806 bud rada, že pije aspoň takto, potom môžeš dávať toho čajíku menej a menej a uvidíš, super teším sa 😀
akurát je v tv pýšná princezná, milujem túto rozprávku 😉
som rrada aj tej troske co vypije ked je hore. este raz velke dakujem... My s malickym pozerame Svokor je lotor 😝
@hori / my sme tiež dnes mrkvičkovali, ale ja som už predtým skúšala mrkvu samostatne a tiež to nemalo úspech, dnes som k tomu pridala kašičku čo papá večer a zjedla celú mrkvičku 😉 tak znova jej dám takú ale stále jej budem dávať kašičky menej do mrkvy, nech si zvyká
@miculienka vidis, dik za tip, to by ma nenapadlo takto skombinovat... 😉
@majjka0806 - jej super 😵
Inak baby ten ovocny cumel maleho celkom bavi 😅
https://www.youtube.com/watch?v=q8Sna0XBLxk@kivec aj moja nejako prestala priberat 😒 .
Ahojte babule, my nejako malo priberame a este menej papame, iba slinta , ale zuby jej zatial nejdu, 😉 inak je spokojna, kaka mi viackrat za den, to predtym nebyvalo, ale pocucka si 3az 5 minut a spokojna, az ju nadrapi nechce viacej 😝
Do rana mi tak strpli strasne ruky, ze som myslela, ze mi uz aj odumreli, som sa normalne zlakla, hned som mini vankus vyhodila z postele, a krize mi zase odchadzaju 😖
Neviem ci sa to upravi. Vcera som konecne zohnala dcere saty na stuzkovu, potom pridam fotky, take univerzalne, ze nebudu len na tuto prilezitost, krasne cervene, mini moderny styl. Ale bol to riadny zabijak pri ich vyberani 🙂
@katka512 To mu mam miesat Babylove s Nutrilom ako dlho?? Tak to vyskusam a uvidime...Dakujem pekne za radu
@lenocka84 A ako ti spi po tej kašičke od alnatura..Inak som na nu pozerala, tak som rada že je tu niekto kto ju pouziva
@kucierka24 na iné mliečko sa prechádza tak, že mu spravíš napríklad 4 odmerky Nutrilon 1 babylove, pri ďalšom papaní 3/2, pri ďalšom 2/3,1/4 a prejdeš na babylove, v podstate behom jedného dňa
@ellysa aha, no super, tak to od zajtra zacneme praktizovat... 😎
@anjelicek26 prosim ta nevies ako sa ta vecicka vola normalne?som to davnejsie videla na mmb a teraz to nemozem najst zabudla som ten nazov 🙂 dakuejm
Inak holky Oliver má prvý zubok tak sa tešíme....Dneska sa pije... 😀 ironia...
@ellysa dakujem 🙂
Ahojte mamicky junovych pokladikov.. dakujem za predosle rady ohladom papkania... nasa bude mat za 11 hodin a 10 minut 5 mesiacov, pockam este mesiac, budeme len kojit a sup ho na prikrmovanie... ;)
mamicky, vase babatka este cez den tak dobre spinkaju? alebo pomenej? u nas je to len na par minut, este ked idem na vychadzku, tak hodinku, ale potom uz kuk ;) a ako travite cas s babatkami? nasa je neposed, hrazdicka, kresielko, hracky, to ju drzia max. 10 minut a potom nieco nove... 😉
@niga - no my mame ten druhy co dala ellysa 🙂 A celkom fajn sa to dalo umyt, nebol to problem 🙂
@stastnevydatam - no v tomto je Max iny, ma dni, co spi aj tri hodiny v kuse, ine spi len hodinu, ja neviem, akosi stale nemame rezim.. No a ako travime cas... On je furt pri mne... ale nejako ho nezabavam... ked vysavam, tak lezi v ohradke a hra sa, ak sa sprchujem, lezi na deke pred sprchou, ak som v pracovni, je na hracej deke v pracovni (mame vsade volaco pre neho 😅 )... Ak skladam pradlo, lezi na posteli, ja s nim blbnem pri skladani, alebo mu nieco rozpravam... on sa strasne moc zahra sam a ak zisti, ze ho ignorujem, tak zaspi... ale to moze aj 40 minut trvat... ked je v svojej posteli (teraz spava v kosi, tam ma len hracky) tak mu nevadi, ze ma nevidi, mozem robit cokolvek ineho... sice par krat "zamrauci", ale potom si da znudeny prst do pusy a zaspi tam... to je fakt fajn... rano a poobede chodime po Sasku, co sme viac-menej hodinu vzdy vonku, tak nejake prechadzky s kocikom ani nerobime. Vonku je tak strasne hnusne a pokial to maly nevyzaduje, tak som leniva... vsak aj tak sme tie dve hodky vonku, a aj v kociku... to snad staci co sa tyka zdraveho vzduchu... Chodime spolu na nakup pocas dna.... co ja viem... k susedke vybehneme... fakt nic extra... proste sa prisposobuje tomu, co idem robit ja... aj tak nema rezim... len vecer napevno, o pol siedmej kupat a najneskor o pol osmej spinkat...
@kucierka24 mne po nej spinka celu noc, od zaciatku ako ju papa
dobré ránko
my noc super 19.30 (zaspala v postieľke len čo som ju položila, inak už sa do nej pýta, začne mrnčať a utierať si oči,tak viem, že je čas), zobudila sa o 4.00 a potom ešte potiahla do 8.00 🙂
@lenocka84 keď dávaš na noc kašičku, tak ako? vo fľaške, alebo lyžičkou a potom už nič nedáš, nechýba Paťkovi cucnúť si na noc mliečko?
@stastnevydatam no ja som s ňou tiež stále, keď s ahrá sedím pri nej, to jej stačí, ak si sadnem už len na gauč mrnčí, celkom si ma pripútala, samozrejme moja vina, že som sa nechala, na hracej dečke je v podstate celý deň
ráno vstaneme, napapáme dve hodinky sa pohráme, potom idem na dve hodiny von, tam si hodinku pospí, potom zasa papá, hráme sa, ide buvať, teraz mi spinkáva tak dve hodinky poobede, potom sa zasa cca 3 hodiny hráme , papaáme, kúpanie a spať
hráme sa kadejako, cvičíme, spievame, nosíme sa po byte, hojdáme v hojdačke, tancujeme, tiež ako cvičená opička som, neboj, nie si sama, ale buďme rady, že nás potrebujú za pár rôčkov nám povedia aké sme staré, trápne a nemoderné, tresknú dverami a pôjdu s kamošmi von 😀
@stastnevydatam , myslím, že u viacerých je to podobne ako u teba...moja spí doobeda zhruba 2 hodiny, ale to len preto, že ju dám na balkon....poobede v postielke len 30 minut, to je o ničom, tak chodím kočíkovať poobede, tam spí hodinu, niekedy aj hodinu a pol....a tiež som furt pri nej, hrame sa na deke, bláznime sa, najradšej by sa len nosila (moj chrbát 🙄 ), všetko ju zaujme len na chvilu 🙂
aj ninka sa v noci budí len raz, ale kde sú tie časy, ked sme spávali do 8:30...mam pocit, že odkedy sa menil čas, ide to dolu vodou 😖 dnes sa zobudila na papanie síce až o 4:30, ale zaspala asi 5:40 a o hodinu už bola vyspatá definitívne 😲
@hori 😉 - dúfam, že aj u vás to zaberie
že režim - to nepoznáme , u nás je každý deň iný ,aj noc , niekedy cez deň spíme veľa, niekedy vôbec, v noci tiež tak, keď sme hore tak musíme striedať činnosti - všetko ju baví len chvíľu - tiež kolujeme - hrazdička, kolotoč, deka, ruky, čumíme z okna na autá , televízor, nosenie ........ a už človek nevie čo má vymyslieť aby ju pobavil, ešteže ma občas vystriedajú mm a svokra
@riska - tiež máme také skoré vstávanie posledne , udrie ráno 5 alebo aj skôr a dieťa reční v postieľke 😀 , do 8- 9 je hore a potom zas zalomí a čo ja ?? môžem začať variť obed keď ona zaspinká
kočky - čo kojíte - aj vaše detičky tak veľmi prdia ?? moja strašne, a to ani nejem také jedlá - žeby z toho feniklového čaju ???
No vlastne my rezim mame - o siestej rano sa zo zeleznou pravidelnostou kaka 😝 Cez tyzden mi to je jedno, lebo to je drahy uz hore a chysta sa do prace, tak je "obdarovany" dietatom a ja idem zasa do postele... mi ho donesie o siedmej ked odchadza vykakaneho a stastneho... potom vstavam aj ja, budim Sasku a kolotoc, aby sme 08:30 stihli vychadzat do skoly... sa divim, ze sme este nezmeskali, lebo s dvoma detmi je to zahul 😖

@ellysa
@anjelicek26
Tak baby skusila som to s tym cajikom....urobila som mu cisty harmancekovy a dala don mliecko a....... huraaaaa. 😀 😀 🙂 ..... vypil mi 70ml aj to je nieco.... 🙂 🙂 Kočky velmi pekne vam dakujem za radu....Baby a nezvykne si potom na take čajo-mlieko??? bude mi potom chciet ciste mliecko???