Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
no baby tak som to zakríkla, teraz slečne zaspala v postieľke po skoro hodinovej peripetii, amok, rev, von z postieľky ukľudniť,do postieľky a tak asi 5 krát dookola, kým neodpadla 🙄 , už aj po riti som ju capla, tak aspoň prestala plakať, čo bola v šoku, neviem, či som to prepískla a dala ju spať moc neskoro alebo má vykoľajenie z režimu, lebo takto spáva von, len traz prší, tak sme nikam nešli 😒
a inak ráno som jej dávala mraziť zeleninku a asi dve minúty som sa nepozrela na dečku a dieťa nikde, našla som ju medzi dverami do chodby, je to asi tak tri metre, no neviem,ako to stihla 😀
kocky, to je dneska den... voda netecie az do vecera, opravuju havariu na potrubi, na kociku defekt provizorne zalepeny, kym sa nekupi nova dusa, pocasie pod psa a do toho vsetkeho ide zasa spln mesiaca, to som zvedava, ako sa po nociach bude spat...
@ellysa ... si mi pripomenula... vcera som sa tu takto hrala s PC a po chvili pozriem na deku a deka prazdna... vyskocim, ze kde je dieta a dieta pod stolom... tiez tak zo dva metre dalej 🙂
a viete, co som si vsimla? mala spi s nami v spalni a ked vedla manzel "odfukuje", tak mala prespi celu noc ani nepipne, ked sa preberie, len trochu zasuchoce a spi sa dalej... neviem ci to ma na nu upokojujuci alebo autoritativny ucinok 🙂 , ale ked manzela vystahujem spat do obyvacky, tak mala buntosi celu noc, ledva zaspi. Alebo ze by len nahoda... ? 😉
caute, dnes mame za sebou poradnu, a som veeeelmi stastna ako sme dopadli.
@lenocka84 ako ako??? nenapínaj nás. 😝 paťko je už valibuk??
@julinka2787 no zajtra ma 7m a vazi 9150g
@nonika1979 jejo aky je smejko pekny
bude z neho fesak 🙂
@lenocka84 paráda! krásny chlapec 😀
@julinka2787 dakujem, krmime ho reznami 😀
@lenocka84 no asik hej. 😀 ale čo, veď vybehá potom. moja má necelých 5mesiacov a 7 kg. 😀
@julinka2787 my sme v 5m mali 8kg
@nonika1979 jeeej zlatucky je, komplet je kupovany v HaM-ku vsak? Aj my ho mame 🙂
@nonika1979 jeeeeeeeeeeej aký malý santík, chutnunký je 😀 😀 😀 😀 😀
@lenocka84 no teda, poriadny chlapisko 😉 , všetko krásne dobehol, a aj preskočil hádam 😀
@mici111 no áno odplazila, za loptičkou 😀
@nonika1979 uzasny je ako taky ozajstny santik v malickom 🙂
dievcata, je mozne, ze sme za tyzden pribrali 312g?????? 😲 😲 😲 😲 😲
ked za posledne 3 tyzdne LEN 65g ... 😕 😕 😕 😕 😕 ... ja som uz z toho jelen 😒
Ahojte babule , posielam niečo na pobavenie 🙂
http://www.facebook.com/home.php?sk=h#!/video/v...
@monky1 - jej to by bolo super, aj my sme za posledne tri tyzdne pribrali mizerne, lepsie povedane, nepribral fakt nic... uz si zacinam normalne robit starosti - on proste nepapa. Uplne nechutenstvo. Ani prsnik, ani nic... len v spanku do neho nieco dostanem... dnes mu chcem skusit dat kasu poobede, co to spravi... na vecer mu nechcem davat, nech to nema take tazke v brusku...
No inak som sa pobavila, som objednala detske vyzivy, ze mali akciu (to ja neodolam 🤐 ) ze 60 kusov rozne prichute, z kazdej zo tri-styri, asi sa museli v sklade bavit, ked mi to balili 😅 😅 😅 Som platila len 30 libier za to, takze fajn, vsetko HIPP-ky... inak stoji 85 centov jedna...
@monky1 tak to krasne papkate 🙂
@anjelicek26 super akcia fakt
@anjelicek26 to máte veľmi dobrú cenu aj bez akcie. tu stoja bez akcie tak 1,20€. 😠
@monky1 - Max spapa aj 140 g ak ma moznost... a potom dva dni ani usta neotvori...potom zasa sprasi tolko... asi by som mu mala zacat davat pravidelne...
No a u nas v nemecku stoja tiez 1,19€, o to nic... len tu na to neni dan... tak uz to mas tusim 20% dolu... a potom este v akcii...mali akiu 7 za 3,50 😎 Tak som sa zasobila, ved to sa tak rychlo nepokazia, no nie?
Baby ja sa dostiiiiim, maly rano dostal ryzovu vaflicku na zuzlanie... no a teraz spi v postielke a kukam, ze co to ma nalepene za uchom?? Kus vafle 😅 😅 😅 Mam sto chuti to odfotit, ale ak ho zobudim 😕
@anjelicek26 viem si zivo predstavit
my sme dnes jedli asi takto

@miculienka - malokedy... vcera vecer hej, bohvie, co som zasa zjedla, ze toto... ale inak fakt nie... no a rasca, fenikel... tie su prave aby deti neprdkali a nebolelo ich brusko... ale mozno sa mylim...