Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@anjelicek26 ehm ja mam lenocka nie lienocka 😅
potom mi neukazuje ze si mi pisala 😉
MAME DVA ZUBYYYY jeeeeej, spicky prerezane, len take 1-2mm bodocky, ale cinkne na tom lyzicka, tesiiiiim sa!!!!! Dolne jednotky 😵 😵 😵
Baby noj manžel neodolal a uz drobcekovi kupil choditko, zatial ho mame ako hojdačku 🙂 😅 😅
@anjelicek26 @ellysa dnes mi Sebastianko vypil na obed 160ml mliecka.....taka som rada 🙂 🙂
@majjka0806 choditko?? necitala si? ved vsade pisu a odvsadial pocujem ake je choditko nezdrave ☹ ja som mala tiez doma jedno pozicane, ale som ho hned vratila..rozhodne saru do choditka davat nebudem..lekari to neodporucaju..skus vygooglit a potom by som sa na tvojom mieste rozhodla, ci choditko ano alebo nie..
.. a v kanade kvoli tomu dokonca zakazane... ziaden pediater ti to neodporuci a ortoped zalomi rukami...
@anjelicek26 ze? sa divim, ze tie choditka este predavaju... 😠
@mici111 - no predavat ich mozu, lebo 5 minut neskodi... lenze kto odtial vytahuje hrajuce sa dieta po 5 minutach? Nikto. A to je ten problem... podporuje to spickovanie, nespravny vyvin klbov (Pohyb do stran), nespevni si dieta svalstvo, lebo v tom "visi", je to zahul na chrbicu - sedenie, aj ked len ciastocne nie je nic pre 5-6 mesacne dieta... proste pozitiva (odlozim "niekde" dieta) a negativa... a tie negativa prevazuju... je milion inych sposobov, ako dieta zabavit...
@majjka0806 - nemyslime to zle, ale ak mas blocek, bezte to vratit a kupte radsej nieco na tento styl... o milion percent lepsie, dieta sa s tym nauci chodit, je to len na udrziavanie stability...
@anjelicek26 no dobre vediet, ale ja ho tam neplanujem este davat, az ked bude samostatne sediet a stat, zatial ho mame ho odlozeny...
@majjka0806 no a este ku choditku.. to je ako aj v klokanke.. tlaci to na gulky a vtacika, co asi tiez neprospieva ... my mame tiez to skakatko.. ale po 5 minutach veru malu z toho vyberam von.. no bola tam vseho vsudy asi 3x..
@anjelicek26 🙂 no tak toto by som ja s mojou asi nedokazala.. 😀 gratulacie 😉
@anjelicek26 xixi, tak uz aj vy ste selma zubata 😀 no my zatial ani jeden vonku.. ☹
@anjelicek26 Jeeeeeeeeeej 😅 😅 citam ze mate dalsi zubky.....aj my uz chceme uz cakame od nedele a stale nic, ale uz mu tie ryhy sa stratili ma uz sa mu tlacia ale este nevykukli.......sa tesim na ne....
Baby ja som dnes i vcera 2 hodiny hore lebo moj maly sa v noci tak prevracial v spanku a stale na brusko..... som sa bala aby sa neudusil.....tak ja som ho otocila a chrbatik a ked som si lahla do postele tak uz bol na brusku a tak to bolo stale do okola.....a to vsetko pocas spanku.....nakoniec som ho vzala k sebe do postele.... 😝
@zojec vsak ja tam maleho tiez nemala dlho len tolko co sme ho odfotili a dost viac som ho tam nemala.
@majjka0806 - Saska spavala od 4 mesiacov na brusku, nemala som nervy ju stale otacat... mali sme podlozku, takze som sa nejako nebala... inak nevedela zaspinkat...
Inak tie nase stolicky vobec nerastu, su tam len tie spicky furt, snad to bude len nejaka divnost a pockaju co najdlhsie 🙂
@mici111 - ono je to najkrajsie obdobie, bezzube usmevy 🙂 Navyse Saska pri kojeni na zaciatku hryzla, tak na to sa teraz tiez tesim... a bojim sa, ze si v spanku rozhryzie palcek, on je taky zavislak... no uvidime...bojim
@zojec - no esteze mam fotak, co mi urobi aj 7 snimkov za sebou, tak dva boli dobre aj zo zubkami nakoniec 🙂
Aspon uz viem, preco mi posledne dni nechcel nic papat... ho to chudacika asi bolelo...
@anjelicek26 no ja by som ho aj nechala ale sa bojim strasne...viem ze sa mu musi tak dobre spinkat ale strach mam s toho, a navyse musi mat pri sebe plenku .... inac nezaspi....
@anjelicek26 Akurat sa zobudil, idem mu urobit mliecko....som zvedava kolko spapa
@anjelicek26 gratulujem k zúbkom, my nič, a ak bude po mne tak do 11m nič 😅
inak malá mi niečo stlačila na notebooku, nejaký rozmer zobrazovania a teraz to mám úplne na prd, neviete kde to zmením?
natočila som ju ako sa plazí ale je to tmavé, neviem, či niečo uvidíte
a poobede zaspala ukážkovo, položila som ju do postieľky usmiala sa otočila sa mi ritkou a zabuvala
@anjelicek26 tak opat spapal 160 😀 😀
@majjka0806 a stále s čajíkom ?-super
@ellysa krasna je.... sikovnica.... moj maly sa uz tiez plazi, len este nevie pri tom hlavku dvihnut....tak ju drie po deke... 😉
@ellysa no ale uz len trosinku mu davam tak stvrt lyzicky...postupne mu uberam
jej baby vianočné trhy v BA začínajú už zajtra, sa tešíííííííííííííím 🙂))))))
@angie267 ano v H&M to je nas obchod tam sa nam lubi nakupovat inak je pohodlny a neskriabe ..budeme pekny na vianoce aj na mikulasa no pojdeme po babickach na darceky 🙂 🙂 🙂
@ellysa dakujeme 🙂 🙂 🙂
@bzucinka2 ze velmi chutny ale v predstihu som mu to vyskusala aby o mesiac male nebolo ale je to az 74 tak bude dobre 🙂 🙂 🙂

@lienocka84 - aj on je z toho cely zalepeny a zje vlastne nic... ten ovocny cumel ho bavi, vcera sa s tym bavkal cely vecer... spinavy bol strasne, ale stastny... no a tie ryzove vafle sa krasne topia v ustach, hmmmm, taka pekna kasicka, vsadeeee, na obleceni, stolicke, dietati (az za usami 😅 )