Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
baby ako riešite suchý vzduch, keď sa kúri? stačia tie odparovače na radiator alebo nejaký zvlhčovač vzduchu, oliv sa budí s plným noštekom a má ho celý suchý, tak jej každý deň striekam morskú vodu a natieram ho indulonou, ale neviem, ako tomu predísť
@ellysa LIli ma v izbicke zaply Pinquin zvlhcovac zvduchu na 3 hodiny, ked ide spat, a nam do spalne davam 2 mokre uteraky na radiator a jednu plienky prehodim na baldachyn....mame strasne sucho v byte, aj ja to citim, ked nedam na radiator uteraky....nieto co moze take malicke mat v nosteku.
@zojec @niga @ludka_r @julinka2787- ani Max sa nepretaca, vediet by toasi vedel, vytoceny je ako paragraf a sem-tam sa prekoprcne na brusko - ked ho dam na stranu a motivujem, ale proste ako pise zojec, je mu to NUDA. Na druhej strane sa vie po ritusi odsuchat cez pol kupelne a rovnako ako Danko sa zosucha z lehatiek ci hojdacky, takze musime priputavat, inak sa neda 😝
Podla mna su deti take a take, Saska bola "tabulkova", Max ma cas... raz to vediet bude 😉 A konecne sme zasa dosiahli nasu vahu... co sme schudli... ma 8020g 🙂 Sa tesim... dnes v noci bol 4x hore a papal, dnes rano tiez, hlad ako pirana, tak snaaad zasa zacneme normalne jest...blbe zuby 😠
@zojec - no ja nosim nohavice 6-ky a hore 8-ky veci... a mam 1,53 m a 46 kg... len kozy velke 🙄
@niga WAUUUU ze 73 cm, to Saska nemala ani v roku hihi... Max ma svojich 64 cm a na to ma uctyhodnu vahu, tak neriesim... Inak toto je vtipne... fotka 2 mesiace od seba... co som mu kupovala overal... uz mu je dobry 😅 Vtedy mu este 4 cm chybali, iba mu vobec zacalo byt vidiet spicku noh 😅
@anjelicek26 jéééjda! krásny je!! 😉
dievcata dakujem, dnes mi je uz ovela lepsie, ani teplotu nemam, len to chce este par dni klud, nech sa mi to zase nevrati. 😖
@anjelicek26 maly aky je zlatucky, hlavne na tej druhej fotke kde spinka a ten overal je svetovyyy aj topanocky. 😀
idem trosku provokovat, mne sa mala uz tyzden budieva rano o 8-8.30 a to chodi spat o 7 vecer, sa tesiiiim, ale vzdy je v noci hore minimalne 3x, ale celkom to zvladam. 😀
juuj, kocky, nechcem to zakriknut, ale Sarinka sa asi naucila zaspavat sama v postielke..uz asi tyzden doobeda mi zaspinka sama..sice jej to trva, ale zaspi 😵 😵 😵 poobede je to horsie, ale vcera sa jej aj poobede podarilo..teraz som ju bola prikryt dekou, a ona spi a kope nozkami..moje male hyperaktivne babatko 😵 😵 😵 neda si pokoj ani v spanku 😀
@ellysa my mame zas opacny problem, mame vlhko strasne, na zaciatku nam plesneli vsetky vonkajsie rohy, proste si viete predstavit aky strach, male dieta a plesen 😨 ale sme s nou zatocili 😀 😀 tak nevyberies si ani tak ani tak, ale mne pomahalo v parnici ked sme byvali tak na radiatore, nemali sme ten odparovac, ale som dala staru salku a na noc som tam dala vzdy vodu a do rana to bolo odparene... bo uterak mi rychlo vyschol...
@deniskateniska - aj u nas je v tomto dome vlhko... bud prilis teplo alebo prilis zima...nic medzi tym... "milujem" anglicke domy 🙄
@bealondyn - som rada, ze je ti lepsie 😵 Jaj no a topanocky su mu akurat, to su tie, co som mu kupovala na prve krocky a boli hodne drahe, ale su mu dobre uz teraz pekla, takze musim kupit väcsie, je to velkost 16, Saska s tou zacinala v roku chodit, nechapem, ze on ma taku labu... tak mu ich aspon teraz obuvam...
@anjelicek26 no my mame topanocky 17,5..som jej to minule merala v obchode.. to je tiez celkom dost, nie??? 😕
@mici111 - no to teda je hodne 😲 Vravim Saska zacinala s 16-kami chodit a to mala rok 😎
@anjelicek26 xi no tak bude mat velku nohu..neviem sice po kom, ale nevadi 🙂 hlavne ze je zdrava 😀
@mici111 - ja len zistujem, ze deti su medzi sebou uplne neporovnatelne. Aj tie moje dve, co by clovek ocakaval aspon aku-taku zhodu, tak prt. Nic nemaju rovnake, ani tehotenstvo, ani porod, ani motoricke pokroky, ani rast, ani vahu, ani zubky... proste NIC, kazdy je uplne iny.
Tak Oliv zasa pre zmenu rozoberá ten puzzle koberec, už roztrhala všetky letáky, urobila poriadok v stole a teraz toto, ale aspoň sa nenudí 😀
@anjelicek26 MAx je naadherny v tom overale, krasa.
Kocky, obliekla som sa ze idem von s Dankom, vyspal sa, tak ze ho dam do sportaku, aby videl.....a v tom zacalo prsat....tak som sa opet vyzliekla a sme doma 😒 😒 😒
Dnes je Danko akysi ako to pocasie, nevrly, uplakany,...zeby tie horne jednotky? 😖
baby otázočka... bola som v utorok u kamošky a jej dcérka sa večer vyhádzala. má kiahne. s ňou sme neboli v styku, bola vtedy v škôlke. myslíte, že by sme mohli chytiť kiahne aj z vecí v obývačke? či je to len priamym kontaktom prenosné? 😕
@stastnevydatam - tak aspoň to moje neprdká samo také veľké - ale ako vraví mm - lepší 1 prd ako 10 doktorov 😀
no a k tomu , že urazená, tá moja je závislá na tatíkovi, včera si šiel ľahnúť pred nočnou - no aký cirkus bol keď ho nevidela , a aj keď je celý deň v práci a večer príde a chce sa s ňou baviť , tak malá ho ignoruje 😅
@lianka22 - my sme tiež leniví, neotáčame sa , len do jednej strany také náznaky
no až teraz som dočítala, že nás je tu viac neotáčavých a neplaziacich 😀 , však času dosť, nám ani zuby ešte nejdú, ale aj doki povedal, že je času na to všetko 😉
@julinka2787 - fu, tak to neviem, ale hádam len priamym kontaktom 😕
ahojte, som trocha vytočená, vytrepala som sa s malou v tomto otrasnom daždi na kožné na kontrolu a pani doktorka má dovolenku 😠 😠 celá som mokrá, aspon že ninke sa dobre spalo v tom daždi 🙂
@ellysa, aj ninka v kuse rozoberá tie puzzle, keby ich tak aj poskladať vedela 😉
@mici111 , ty už obzeráš topánočky? 😲
babulky, ani moja sa nechcela pretáčať ani za svet, a to som v kuse šaškovala s hračkami, nech sa pretočí...ale ináč v kuse v pohybe, tiež stále zliezala z kresielka....a asi pred týždnom sa zrazu z ničoho nič sama začala pretáčať 😵 všetko má svoj čas, a detičky to vycítia najlepšie
@riska - to kde tak leje ? u nás poloslnečno 🙂
@riska len obzeram, nic viac 😉 minule som jej skusala take pekne, ale sag jej to neviem obut.. ☹
no moja je furt na brusku, dam ju na chrbatik a sups ho, uz je na bruchu a tak dokolecka 😀 uz sa jej zoparkrat podarilo aj z bruska na chrbatik..ale presne, vsetko ma svoj cas..
@ellysa no aka je Oliv aktivna 🙂 zachvilu ti aj poupratuje 😀 😀
@miculienka v BA a v petrzke ze riadne 😠 boli sme s @lenocka84 dohodnute na kocikovanie do sadu janka krala, ale skoncime len v auparku, kedze von sa neda ist.. ☹
@anjelicek26 max ti uz stoji? 😲 😲 😲 a sam? fiiha..
@mici111 - užite si vychádzku, ja sa tu na dedine dostanem tak do lesa a späť - ale to oceníme neskôr 😉

baby a co mam povedat ja? vek 7m a korigovane ako vy, a niektore veci robi horsie ako vase, a neriesim. vsetko ma svoj cas 😉 kazde babo sa svoje tempo