Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
kocky vie mi niekto povedat ako je to s ockovanim proti hepatitide B na Svk? je povinne?
inak babinka vcera Petuska naucila hladkat po tvaricke, ked mu povieme bud "moja babinka" alebo "moja maminka", tak natiahne obe rucky a pohladka nas po lickach, uplne uzasne, ako si to zapamatal, pampusik malinky 🙂
@mici111 - v nastaveni v navigacnom mas avoid maut alebo obchadzat dialnice, da sa to tam nastavit, je to ako nastavujes dynamicku jazdu a podobne... inak to neviem vysvetlit, je to zlozite a ide sa cez ritky sveta, tade vzdy drahy soferuje...
@chani - diky moja 😵 Som sa dnes snazila ho natocit, ako sa sucha po riti a mam tak pol metra, co sa odsuchal a prestalo ho to bavit, potom mi vrestal do telefonu, to sem hadam ani davat nebudem, je nejaky unaveny... mrzuty...tie zubky mu nerobia dobre... aj ked dnes uz aspon MM pekne pil...
@borci - hepA je povinna a B nepovinna, pokial viem... v nemecku su povinne obe, Saska ich ma, na skodu to rozhodne neni, bohvie, kde sa nase deti pocas zivota budu hrabat a s kym...
@ellysa - super foto 😵 Olivke inak budes za chvilu copiky zapletat, ze ano?
@anjelicek26 no dva sa jej už skoro dajú spraviť
@anjelicek26 dik 😉 tu v No su nepovinne, ale pytala sa ma doktorka, ze ako je to na Svk. Ak by bola povinna, tak by mi malu zaockovali
@anjelicek26 ja ked sa pri comkolvek snazim Petka natocit, tak ako keby utal, v momente ked vidi fotak alebo kameru, tak strnie a uz sa ani nehne 🙂
babulky nepamatam si ci zojec alebo ktorasi ste tu dali odkaz na "eko pranie" alebo ako to nazvat... ako odstranit skvrny take ze vino solou a take.. ak by ste to tu dali este raz? dakujem 😉
citala som co vase detvaciky dokazu
a my sa dost hrabeme na sedenie
maly to uz dokaze takmer sam, podam mu ruku a ma neskutocne silne brusko, hned sa pritiahne do sedu
lezat uz nechce... , ked tak len pretoceny na brusku 🙂
opacne nam pretacanie este nejde
@chani 😉 krasny skriatok 🙂
@deniskateniska http://www.ekoporadna.sk/download/cistenie_broz...
@deniskateniska mne sa na flaky od ovocia, vina , repy osvedcil citron 😉 ale dolezite je zaprat v studenej vode a potriet , hned po rozliati, alebo okvapkani.. ked sa spina zazerie, tak to uz nevyjde
videli ste správy na markíze? davali reportáž o tej "hračke do kúpela", čo davala link @julinka2787 😀
@zojec kujem;)
@ellysa krásna čertica, nadherne...to ako sa da, ze fotka cierno -biela a cervene rozky? 😕
@chani uzasny škriatok, odkial mas taky krasny kostym?
Kočky, tak mame to za sebou, maly pekne spinka, takto zaspinkal, pozrite...
1. takto mi zaspal teraz vecer...
2. takto zaspal o 9.30, pozeral na mna ako umyvam riad a tak zaspal...
3. prebudil sa po poobednom spinkani - vyspinkany do ruzova
4. pred vecernym kupanim 😉
@niga mi mame doma ten s mimozenstanom a ma veru trochu inu latku na dotik, ale zda sa mi ze je to ibidvoje bavlna a treba objednat velkost 6-18mesiaco 🙂 mi mame doma uz aj prestne ten co si mi ukazala ale z predeti.sk a ovela drachsi ☹
uz mam stokke stolicku je velmi pekna a taka sikovna ze nezavadza, zatial je sice iba na okrasu 😉 v baby one maju akciu za 150eur 🙂 a taku kranu sadu od aventu tanierov sme malemu kupili, nadhera tie so zajacikom, myslím ze je to novinka, ale su uzasne su tam 3 druhy tanierov, lyzicka, vydlicka k tomu sme dokupili poharik a dalsie lyzicky s tej serie, tak sa z toho vytesujem 🙂 🙂
@mojalili - to sa robi lasom a prekopirujes to z duplikatu fotky do povodnej, ktoru prefarbis na cierno/bielo... chce to trochu cvik, ale da sa to 🙂
@mici111 nijak musis kupit dialnicnu 🙂 staru cestu zrusili a hned za hranicami je dialnica, vybabrali s nami ☹
@takyna ja si myslim ale ze co zanedbas v najmladsom veku uz nedobehnes nikdy 😉 takze urcite sa treba vyvarovat chybam a nedavat na nazor naco ja teraz budem nieco robit pre dieta ked sa aj tak sam pokazi, podla mna je to zlý nazor, ty si ten kto kupi pocitac a nauci ho na televizor
@anjelicek26 krasny je drobec odpadavam z neho, veru sa vam deturence podarili🙂
babule kupila som malemu dnes mikulasske oblecko a oprala na 30 a pustila mi cervena do bielej gongolec sa mi pokazil no katastrofa a to bolo z matherceru a napisane na to za prat na 40 vpracke, mam to este raz skusit oprat, je to prekrasne a nechce sa mi to vracat ☹
@kuriatko33 - diky moja 😵
A inak ja by som to sla nie vratit, ale vymenit 😉
@anjelicek26 nemaju uz taku velkost som brala posledny a oni su asi vsetky take vam sa to nestalo??

@anjelicek26 aky je Maxik sikovny, stoji ako hotovy dospelak 😀