icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ellysa
22. nov 2010

@mici111 jasné, že vydrží, bude obzerať 🙂

zzz
22. nov 2010

@anjelicek26 nemam vankus na kojenie....teraz som dala tie epeda z gauca okolo neho....hadam to neposunie...

a inak sa mi budi veeeelmi casto,neviem ako ostatne deticky tu,ale pomaly kazde 2 hodky...vysiel mu jeden zub a druhy sa tlaci

ellysa
22. nov 2010

@mici111 skús ešte kuknúť nuna buggy, stojí tuším okolo 150 EUR, je tu aj celá diskusia na koníkovi, mne sa na ňom trochu nepáči, že sa nedá moc polohovať, iba takým zipsom sa trochu odzipsuje, je to už na väčšie deti, a má jednu veeeeeeeeeeeeeeeeľkúúúúúúúúúúú nevýhodu pre mňa, má ho jedna bab ktorú vôbec nemusím a preto ho nekúpim, inak je podľa mňa fajn 😀

riska
22. nov 2010

@mici111, ty si nedáš pokoj? 😀 však teraz si spravila mega nákup a už kukáš golfáče 😝

zzz
22. nov 2010

@mici111 na sirku mi az tak nevadi,to som si vobec neuvedomila ze je nejaky uzky, skor na tu dlzku... my mame teutotiu, tak tu pouzivame hlavne... to chicco mal hlavne na vyletoch na spanie, inak danko nemal moc rad pozeranie z kociara, to musel byt uz fakt unaveny aby chvilu sedel....
neviem ako bude pato,ale tiez ma laka nejaky kociar, ze predam tento a nieco ine kupim,ale asi by to MM nezvladol 😝

mici111
22. nov 2010

@ellysa ten tiez nie je zly..ale ten quinny zapp sa mi fakt paci, ta kolekcia 2011 sa da dat az do lahu?? ak hej, tak by som ho isla obzriet a tiez sa dostane do veeeelmi uzkeho vyberu 😀
a no jasne, ked ho ma niekto, koho nemusis, tak taky kocik by som ani ja nechcela 😀 😀 😀

zzz
22. nov 2010

ja teraz musim riesit autosedacku pre danka 15-36kg, a fakt neviem...ale asi pojdem do obchodu a kupim co mi poradia...aj ked radsej mam sama nastudovane, ako verit vsetko predavacom....

zzz
22. nov 2010

@ellysa nuna buggy to som este nepocula idem kuknut...vsak nech mam prehlad

mici111
22. nov 2010

@riska 😅 😅 😅 ale stolicka na jedenie mi este neprisla 😉 a golface kukam, aby som mala prehlad..
inak poviem ti, mala som teraz cez vikend sportak bexu v parndorfe a nadavam nanho ale strasne!!! normalne rozmyslam, ked prestaneme pouzivat vajce, ze ho v momente predam! najprv mi tam odpadol srobik, takze mi cela strieska padala, potom ked som dala malu do polosedu, tak mi padala na jednu stranu, akokeby cela ta opierka chrbta letela doprava 😠 😠 este aj moja mamina povedala, ze ta sporova cast vobec nie je dobra a ked to ona povie, tak to musi byt pravda..

ellysa
22. nov 2010

@anjelicek26 na zapp sa da dokúpiť len tá nová sedačka http://www.peppermint.co.uk/nursery_department/... myslím že podvozok je kompatibilný s tým starým

mici111
22. nov 2010

mne asi vymenili dieta zasa 😅 uz taha dve hodiny spinkania..a zasa zaspala sama v postielke, jaaaj, zlatinko moje najdrahsie 😀

ellysa
22. nov 2010

@mici111 no dá sa do úplnéhp ľahu je to síce ten štýl korýtko, ale ja ho tam mám na bugaboo a malá je spokojná, ja doňho na jar asi tiež pôjdem, začnem si šetriť

anjelicek26
22. nov 2010

@mici111 - ta 2011 sa da sklopit cela sedanka do lahu, tak ako pri buzze... takze ak ti dieta zaspi, tak to sklopis...otazne je, ako je poriesene, aby mu tak nepieklo slnko do oci. Myslim, ci sa da az tak stiahnut strieska... jo uz vidim, predlzili striesku. Tak to je super potom. A da sa dat po a proti smeru... co je uplne super...

https://www.youtube.com/watch?v=Vx8IMu_182M
zzz
22. nov 2010

@ellysa ale v tom zappe sa neda dat vystrete lezat,nie? len sklopit.... to musi byt ale dost starsie dietatko, od akeho veku to chces?.... lebo danko sa niekedy ked lezal aj kociari dal na bok a tak spal...a to je v tomto nemozne...

zzz
22. nov 2010

mne sa paci este casual downtown,ale neviem vyhody a nevyhody... 😕

mici111
22. nov 2010

@anjelicek26 ahaaa, dobre video, ale sklada sa to v pohode? lebo mne to pride celkom zlozite..a tiez nevyhoda - ked sa to sklada, tak treba dat dole sedacku,ze? neda sa to zlozit aj s tou sedackou???

ellysa
22. nov 2010

@zzz áno nožičky má trochu hore, ale ja to tak mám aj na mojom normalnom kočíku a je to v pohode, malej sa tak páči, mne sa na bok neukladá

mici111
22. nov 2010

@ellysa aj mne sa normalne zapacil..asi tiez zacnem setrit 😉

anjelicek26
22. nov 2010

@mici111 - no stlacis tie dva cudliky na boku a preklopis to do polky... a potom tu stredovu cast zatlacis... je to VELMI JEDNODUCHE a funguje super, spravis raz a uz budes vediet... o skladanie by som sa nebala... no a toto... ten "stary" zapp jasne skladas aj s latkou, nic tem nemusis davat dolu... ale pri tom novom asi ano, lebo ta sedacia cast ma vlastny ram... myslim si teda...

ellysa
22. nov 2010

@anjelicek26 ano ten nový musíš odkliknúť sedátko, ale to je daň za super kočíček 😉 ,myslím, že také hrozné to nebude
všimla si si môj odkaz na sedačku, nechcem vyrývať, ale.. 😀

anjelicek26
22. nov 2010

@zzz - no my sme ho mali od 2 rokov az, takze toto ti neporadim... a pravdu - Saska od roka zaspala v kociku taaaaak vynimocne, ze ta pozicia na spanie pre nas nebola nejaka dolezita.

Teraz to asi budem riesit tak, ze na kratke vylety a do mesta zapp a na nejake tury jane slalom... ale to je este daleko vsetko. Max bude do marca pekne vo vanicke 😉 Kym sa nauci sam pekne sediet 🙂

anjelicek26
22. nov 2010

@ellysa - veru vsimla, uz to mam vo favoritoch 😅 Lebo nas je aj tak cerveny, teda zapp, som chcela kupit modry potah, ten by stal aj tak nejakych 40 libier, tak mozno dolozim a kupim rovno celu tu naklikavaciu jednotku 😅

zzz
22. nov 2010

ozaj baby a tie co planujete dalsie babo neuvazovali ste nad phil&teds vibe? ten je podla mna skvely

ludka_r
22. nov 2010

@anjelicek26 mne tiež malý minule pribral za 6 týždňov 60g. Našťastie som to rozkojila a nemusela som ani raz dávať umelé mlieko. Len teraz v stredu idem po siedmych týždňoch na poradňu, tak sa obávam, aby zas nepribral málo. 😖

@miculienka my máme tiež notebook v obývačke, namiesto v samostatnej miestnosti, ale aj tak akosi času nie je 😀
@zzz chúďatko malinké ☹ Ale hlavne, že je v poriadku. My máme našťastie posteľ takmer na doraz k stene a Riško s nami spáva v posteli len tak od piatej ráno, takže sa toho nemusím obávať, ale presne poznám ten pocit, keď bábo spadne. Vilko, keď sa začal pretáčať, asi 2x mi spadol z gauča, z toho jeden krát rovno na hlavičku. ☹ Som to ale matka 🙄

anjelicek26
22. nov 2010

@ludka_r - no ja mam mliecka az az a aj tak mizerne pribera - zrazu. Predtym priberal ukazkovo... dnes rano mal 8060 g... no u nas nastastie ziadna poradna, poslednu sme mali v 6 tyzdnoch a dalsia v 7,5 mesiacoch.

monky1
22. nov 2010

@zzz jaj, drobcek malicky, no snad bude v poriadku - mam zivo v pamati, aky je to hnusny pocit, ked sa drobciatko skotula z postele ... elinke sa to zatial NASTASTIE nestalo, tiez obcas spi pri mne, ked mame horsiu noc, ale zato Hanka ma s tym "bohate" skusenosti ... ale je v poriadku - tiez NASTASTIE 🙂 ...takze len ver, ze bude ok 😉

anjelicek26
22. nov 2010

@zzz - ja sice este nejake to dalsie babo planujem, ale horizont o 5+ rokov

zzz
22. nov 2010

@anjelicek26 🙂 to aj ja.. presne v takom istom horizonte rozmyslam...ked uz budu tito dvaja viac samostatny....

zzz
22. nov 2010

@ludka_r
@monky1 vsak tak nejak som sa aj ja citila....stale nechapem ako to dokazal....vkuse ho sledujem...a pri dankovi sa mi to ani raz nestalo...a o to viac ma to mrzi.... 😔

anjelicek26
22. nov 2010

@zzz - no ja chcem, aby uz obaja chodili do skoly, ked bude dalsie babo...mozno Max do prvej triedy, aspon mu budem moct trosku pomahat... si budem nasho Benjaminka poriadne vychutnavat, teda ja si vychutnavam aj Maxa, ze ano 😅 Neviem si predstavit, ze uz by som nikdy nemala babo... ale deticky rychlo po sebe - to si clovek podla mna vobec neuzije... myslim to druhe... skor sa zvezie pri tom prvom... ja som rada, ze mame 4 roky medzi detmi teraz.