Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
tak dalsia udesna noc za nami, zaspal o pol10 az, hore bol o 1 s brutalnym placom a dost dlho trvalo kym sa ukludnil, potom sa nechcel poriadne prisat, chytil - pustil a zakazdym brutal krik, tak som uz isla ze idem vyvarit odsavacku a aspon si odsat a ako sa mi zohrievala voda, tak ze skusim este raza to uz chytil a napapal sa, vykakal sa a zaspinkal, potom o 3 sa zacal mrvit v postielke, tak som ho pohladkala a spal dalej do 5tej, a zase problem s papanim, na zaciatku tahal pekne chivlu a potom zase to iste chytil - pustil a velky krik, po neviem kolkych minutach sa napapal, vykakal a zostal spat pri mne do pol8, a zase to iste krik a problem s papanim, a po neviem kolkych minutach sa prisal napapal vykakal a potiahol do pol9 este, no ciste zufalstvo v noci..hlavne preto ze neviem ci je na vine ockovanie, zuby, alebo brusko alebo co, ale taky strasny plac a krik, to sme este nezazili, a to ze sa nechce poriadne prisat
Baby ten nas cervik nie a nie zaspat, ved je hore od pol siedmej, mna z neho picne... vsak bude poludnie 🙄
@anjelicek26 ten Zappik je super, to je tak podla mna na nejake vylety, nakupy ako stvorene 🙂
@chani tak sme spavali s dankom,len teraz MM spi s dankom v druhej izbe,lebo on este nevie sam spat.... vsak prave ja som mala pocit ze sa tiez budim len co sa pohne,ale zjavne nie ☹ .
@anjelicek26 fiha to riadne taha....
@mici111 @riska mne sa ten šporťák nezdá zlý... mala som ho kamoške na stužkovej,aby malinká niečo aj videla a nemusela som trepať vaničku. pekne som ho zložila aj so sedačkou do auta, žiadne odopínačky, pekne tam hapkala a kukošila po pekných dievčatách a chlapcoch vyfešákovaných. 😀 ale tak zase, tebe sa tá strieška pototo... mne sa našťastie zatiaľ nič nestalo s kočíkom (klop, klop, klop). som rada, že som si vybrala bexičku. 😅
no baby akurát mi volali, že máme prísť dnes poobede na očkovanie, tak dostaneme dnes dve injekcie, chúďatko moje a to celý deň mrnčí asi kvôli zúbkom, to bude noc 🙄
@zzz - no krpcek moj maly odkedy som ho skaredo "udala", ze nespi, tak zapsal (ja s nim) a spi doteraz... hihi zlatinko moje... tak este pol hodinu moze a pojdeme po Sasku. Taaaak mi to dobre padlo. Teplotu mam uz len nieco cez 38, to sa da uz... tri hodiny spanku, to je paradicka 🙂
caute vy spisovatelky 😀
@ellysa tak drzim palce, nech to Olivuska zvladne v pohode
@anjelicek26 dalsi zapal, chuda, nech to rychlo prejde a snad uz Max aj spinka
@zzz to si mala hrozny zazitok ☹ nasa mala spi medzi nami v strede, tak zatial pohoda a ak som s nou v posteli sama,tak je oblozena vankusmi, ale ona sa v spanku este moc nemrvi
@mici111 ja mam pliko, je ok, uz ho dlhsie pouzivam ako sportak lebo je polohovatelny, ale na jar a leto ho urcite menit za ten druhy golfac co mam na SK (dovlecem ho naspat sem, ja som pripad) lebo pliko ma 9kg, ten druhy 5kg a ta cast kde sedi dieta je teda dost uzka na pliku a celkovo sa mi s tym druhym golfacom naraba ovela lepsie a lahsie. je to tento : http://www.mamasandpapas.com/product-kato-buggy... tiez polohovatelny, ale na SK ich nemaju, ale je to presne to iste co Maclaren, tie tam nepredavaju? Tie su tu v UK najpouzivanejsie.
idealny den... mala spala, ako keby ani spln mesiaca nebol - do pol deviatej rano, s jednou prestavkou o 3 a druhou o 6, "predpoludnim" dala 3 hodiny, prvykrat zjedla vsetku zeleninu, co som jej rozmrazila... akurat to počko musi byt take odveci, ze ked mame ist na prechadzku, prsi a to celodenne sero ma doraza... takze namiesto prechadzky bol velky plac a musela slecna pekne-krasne zalomit do postielky...
@mici111 my mame PegPerego Pliko Switch - 3kombinaciu, zatial sme vo vanicke, lebo Petko miluje spinkaniev kociku ci uz vonku alebo vnutri, ale coskoro budeme tasit sportak, lebo vanicka mu zacina byt tesna. da sa sklopit do uplneho lahlu a zlozit aj s podvozkom ta sportova cast, tak hadam budeme spokojny 🙂
Tak už máme po očkovaní, do oboch nožičiek mama to znášala horšie ako malá-revala som jak tur 😅 zatiaľ som jej to natrela tou octankou no uvidíme 😒
šla som okolo detského obchodu a zbadala som novinku peg perego pliko mini, vypadá celkom fajn a stojí 160 EUR
aj ten pp pliko mini je pekný len ja som nechcela dvojite kolieska preto mi viac vyhovovalo sí
ahojky krasky, musim pochvalit toho mojho sikovneho synacika, on sa naucil zabuvat inak nez na prsniku, jupi jupi, uz treti tyzden nam to ide, som z neho namakko, lebo uz je nejako taky nauceny ze poviem mu tomasik ideme buvat a on mi da rucicky a zavre ociska a do troch minut je trvdy, uzasne dietatko a este ked zaspava tak si lubezn vzdychne, no nazozratie je 😀
@mici111- co tak babypoint mark4 alebo mark3? ma ho kamoska a je suprovy, dobre sa manevruje, da sa napolohovat, kosik pod je celkom ok na to ze to je golfacik
a to chicco littleway si zrusila??? 😕
@zzz - tiez sme hladali 15-36kg autosedacku a dneska sme aj kupili, dik inac @anjelicek26 ze si hladala nejaku lacnejsiu, s dopravou by to vyslo skoro rovnako ako tuto na svk s akciou tak sme kupili a hotovo, takze mame doma krasnu oranzovo bordovu sedacku cybex free fix, inac dalsi nasi favoriti boli Concord Transformer a SunshineKids, ale v Cybex-e najlepsie sedela tak nakoniec bolo rozhodnute relativne rychlo 😉
inac kuk co som este kupila dneska http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/3067... , dufam ze to nebude blbost ale celkom sa mi to pozdava, kedze chodievame relativne casto na obed k svokrovcom alebo k nasim, tak aby sa tomasik resp ninka lepsie krmili
tak do tretice vsetko dobre 😀 😀 😀 mam pocit ze sa inak sama zo sbeou rozpravam ale ved vy sa ukazete, vsak??? xixi
nedame stretko bratislavske baby na trhoch ked uz ste nacreli tuto temu? niekde pod jedlicku naskladame kocare 😎

@mici111 tak nas kaka v podstate do kazdej jednej plienky od narodenia stale, tak som zvedava kedy to skonci 🙂 my pouzivame krem od Weledy proti zapareninam, lebo zo vsetkeho ostatneho mal vysypanu ritusku