Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@anjelicek26 😀 😀 😀 😀 😀 to bolo dobreeee, ale nieee, dajte si prosim str. č. 6-----akosi im nefunguje a vrati sa to na 1: stranku, kde je to telove mlieko 🙂
@mojalili - baby love sú dobré veci, aj my máme 😉
@miculienka rozkosnaaaaaa 😵 😵 😵
@monky1 - aj my sme začali, lebo mm už nestačilo, ale ja dávam troška poobede a na noc bezlepkovú kašičku, ale keď mi spapá poobede všetko, tak večer jej už nešmakuje
@mojalili - hihi tie kefky mame aj my, len Max si to vzdy zastrci az niekam hodne hlboko a ide sa zadrhnut. Ale bavit ho to bavi 😎
@miculienka - zlatunka je malinka 😵 Inak sranda, ze vsetky blondate deti su este take holohlave... aj u Sasky to tak bolo, stale take chmyrie... az v troch rokoch jej zhustli...
@monky1 - hmm, ďakujeme, len ten úsmev som vyvolávala asi 5 min, keď zbadá foťák tak zvážnie, ale potom som jej zapískala na obľúbenej hračke a aha ho - úškrn 😀
@anjelicek26 - to som si aj ja všimla, aj kamošky čo majú tmavých , tak sú takí vlasáči a my blonďáci takí plešúni 😀
@mojalili - super, ze Danko pribral 😵 Musime aj my s Maxom uz zacat kazdy den s prikrmami, teraz dostaval tak kazdy treti... a stagnuje stale na vahe... aj ked uz aspon nechudne... tak snad to pomoze. Dnes dostane aj poobede. A to uz o pol jedenastej spraskal broskynovo/bananovu vyzivku (a ja ze mi este necha a nist 😝 )
@miculienka to poznam s tym fotakom - som zvedava, co bude u nas, kedze nam v priebehu tyzdna dojde novy fotak - veeeelky, cieerny ... ta bude mat len des a hrozu v ociach 😀 (stary bol maly, decentny, nenapadny 😀 😀 😀 )
@miculienka - no vsetko bude, Saske som v roku spravila prvy copicek 😅 Aj ked len hore, po stranach jej to stale nechcelo rast... ale tak co uz...teraz ma vlasky az po pas 😵 A zacali jej tmavnut, uz nema taky svetly blond ☹ No co uz, nic s tym nenarobim... Max vyzera ze bude uplne blondavucky, ako ona ked bola malinka...
@miculienka a aku kasicku bezlepkovu konkretne? lebo ja jej robievam tiez nemliecnu a ked sa mi podari odstriekat mlieko, tak vecer ma aj to - s marhulovou prichutou - ide sa potrhat za nou, ale nie vzdy odstriekam mlieko - napr. vcera - necakane som musela odcestovat k svokrovcom, nebol na nic cas
@anjelicek26 - však, všetko má svoj čas, aspoň zatiaľ nám ani hrebeň netreba len kefka 😀
@monky1 - budeš ju musieť nejako zoznámiť s novým foťákom 😉 , kašičku máme Hami 4+ ale to je s kojeneckým mliekom - jednu má vanilkovú a druhú banánovú , banánová jej chutí viac, to až mliaska 😀
@monky1 no ja varím každý deň aj malej aj nám, muž sa nemá kde v práci najesť a nedám mu len chlieb žuť celý deň, keď sa snažím navariť na dva dni, aj tak to spráska v ten deň, mám takého otesánka...
hmm ryžové vločky som ešte nevidela musím sa poobzerať
malá zaspala, tak som rýchlo dala prať a variť, iné dnes popri nej nestíham, ak sa vzdialim na pol metra strašný rev, chúďa musí ju to asi bolieť, alebo ja neviem čo, nebýva takáto umraučaná 😒 a ja si idem aspoň na chvíľu oddýchnuť, vypiť kávu 😉
@miculienka cize ty mas mliecnu kasu, ktora sa rozraba s vodou, spravne som to pochopila???
@monky1 - áno, chvíľu sa vzdialim
@mojalili jej tie kefky sú super, kuknem aj ja zajtra 😀
@miculienka smejka krásna 🙂
a som sa zabudla pochváliť včera sme malú už na odchode od dokiho hodili na váhu ale bola komplet oblečená, ešte aj s cumľom a derevenou retiazkou na cumel a vážila 7900g, tak neviem koľko môže vážiť naozaj, ale aj tak som bola prekvapená, že celkom dosť pribrala 😅 a má 68 cm
baby akurát pozerám dámsky magazín, nazachytili ste niektorá odkiaľ bol ten chalan čo ukazoval detské fusaky, krásny overalček tam bol... 😉
a kuknite na toto http://www.bambini.sk/sk/store/product/3569/193... ,ževraj strašná vychytávaka 😉
@ellysa - práve dnes sa nepozerám, dobre vyzerá tá termoska , moje dieťa už rozoberá kolotoč , zas budú zvieratká lietať po izbe 😀
@ellysa Pripajam sa k tebe, tiez doma varim cely den, kedze muz cestuje , pride okolo 16 tej a od rana neje, tak nech sa doma naje...navyse mu nerobi dobre strava v restikach, zle znasa mliecne vyrobky - smotana, syry a tak.... Takze aj malemu varim kazdy den, co narobim.....dcera je pažraňa, tiez ma rada teplu stravu....Ona pride taka hladna zo skolky, ze chrpupne naraz bud 2 jogurty alebo obed..... Pritom stale vazi 16 kg...uz 2 roky... 🙂
@mojalili no vitaj v klube 🙂 , inak ešte tam ukazovali aj toto, sa mi to celkom zapáčilo, čo myslíte oplatí sa to? My sme vždy celé víkendy mimo domu, na výletoch a asi malej nebude stačiť odbiť to banánom do nekonečna, viem, že sa to dá riešiť výživkou, ale ona mi ich nechce http://www.bambini.sk/sk/store/product/3560/193...
@anjelicek26 a este sa doktorke mala zdala nejaka bleda 😒 , ze ci nie je chudokrvna, dufam, ze mala len zahmlenie v ociach 🙄 🙂
@ellysa - ani ovocne vyzivky ti nechce? Piskotky, bananik, kuku cervy...
@anjelicek26 to áno,ale len hruškovú, ale zeleninové vôbec, no je hore, utekááááááááááááám

Kočky, kupila som Dankovi toto a je to super vec, uz to zuzle neuveitelnych 5 minut http://babylove.de/cgi-bin/babys_pflegekoefferc...