icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

anjelicek26
23. nov 2010

@ellysa - tak jej vezmi ked pojdete von ovocnu. Vsak vyskusaj rozne, mne sa Max ide po hipp broskyna/banan utlct... cisto jablckova je tiez super a mali sme aj mrkvicka/jablcko - z tej sa ale Maxovi neuslo ani liznut, celu mu ju zjedla Saska 🙄

takyna
23. nov 2010

babule, ked ste dávali mrkvicku tak to kolko lyzickiek?, lebo malej to celkom šmakuje

anjelicek26
23. nov 2010

@takyna - Max na prvy raz zbastil viac ako pol vyzivy...potvorka... len kakat z toho potom nevedel...

takyna
23. nov 2010

@anjelicek26 som bola kupit kasu na veceru, a zobrala som aj Hipky mrkovu, som jej to skusila dat a celkom jej to chutilo, len neviem, ci zvysok mozem odlozit do chladnicky ci ako ? 🙂

anjelicek26
23. nov 2010

@takyna - ja odkladam do dalsieho dna do chladnicky, a ak sa nedoje, tak ide do kosa. Ja aj kupujem len tie male vyzivky, 125g

mojalili
23. nov 2010

@takyna aj Danko je bleducky, doktor tiez dal vysetrit krv, ale je OK., No ved buduci rok ked bude na slniecku, tak sa zmeni 🙂

Tak kocky, tak som sa nadlabla segedinskym gulasom, nemala som ho vyse 1/2 roka 😀 jaaaaj, to bola pochutka 🙂

@miculienka Bambulka ako sa tak dolezito tvari 🙂

Danko je beťár, vie, ze ked sa fotografuje ci filmuje, ma sa tvarit dolezito, neuveritelne, ako sa vzda akejkolvek cinnosti a zacne sa dolezito tvarit 🙂 NO ale samozrejme aj americke usmevy vie riadne hadzat 🙂

miculienka
23. nov 2010

@takyna mojej mrkvička veľmi nešmakuje, aj pred chvíľou som do nej ťažko dostala asi 12 lyžičiek , možno preto, že je to domáca mrkva a tá nieje taká sladká

takyna
23. nov 2010

@riska jej aka je zlata 🙂 aj my mame tento overal 😉

miculienka
23. nov 2010

@mojalili - tam kde drží tú bábu - aký výraz tváre - že aký som macher lichotivý , mám frajerku 😀

bakatuska
23. nov 2010

caute spisovatelky 😀 vas docitat je umenie

@majjka0806 ja toho psa mam este po Barbarke a je super. Dominik sa a nim casto hra 😀
dnes som bola u dokiny a ockovat nas nebudu lebo Dominik zacal zase kaslat a toto je posledny tyzden na preockovanie, takze ked to nestihneme bude zvazovat opat prve ockovanie ☹

takyna
23. nov 2010

@miculienka tato Hipka vyzivka je celkom fajna, tiez som taku malu kupila a celkom jej to islo , dufam, ze neporieknem 🙂

miculienka
23. nov 2010

@mojalili - a to sa usmieva , keby si videla aká je dôležitá keď sa neusmieva , to jej ide veľmi

takyna
23. nov 2010

@anjelicek26 taku malu aj ja som kupila, tak necham v chladnicke a zajtra este skusime 🙂

miculienka
23. nov 2010

@takyna - ja jej zatiaľ budem dávať túto našu zo záhrady a keď dojde tak kúpime hotovú výživku , poznamenám si tvoju odskúšanú 😉

anjelicek26
23. nov 2010

Boze inak co kukam vase deticky su VSETKY väcsie nez my... ten nas krpec 64 cm je asi najkratsiii 😅 😅 😅 😅 A to ma cez osem kilo...

miculienka
23. nov 2010

@anjelicek26 -keď bude v puberte, tak sa vytiahne 😉

anjelicek26
23. nov 2010

@takyna - ved uvidis, ake bude kako po tom... mne to nevie kakat, tak sa mrkve vyhybam ako sa da. On mi presne 6 hodin po prikrme kaka, takze najneskor o pol druhej mu musim dat prikrm, aby sa este vykadil pred spanim 🙄

anjelicek26
23. nov 2010

@miculienka - no to asi ani nie, ja som krpec, drahy tiez nie vyska, Saska v 4,5 rokoch vysoka ako 2,5 rocne deti... ma 97cm... on bude chudatko tiez taky malicky...

bakatuska
23. nov 2010

@bzucinka2 este ma napadol kalerab

miculienka
23. nov 2010

@anjelicek26 - aj korenie je malé - ale akééé silnéé 😉

miculienka
23. nov 2010

@mojalili - aha slečna dôležitá

takyna
23. nov 2010

no ved len aby nas nezapieklo 🙂

anjelicek26
23. nov 2010

No s tej dalsej zeleniny by som pridala skor cukinu ci pastrnak (s tym zacinaju v nemecku), z kalerabu tiez moze nafukovat. Asi to fakt treba odskusat. Jaj a inak co som nasla na nete - ze deti co maju kozne problemy nemaju v ziadnom pripade zacinat s mrkvou ako prvym prikrmom - kvoli odburavaniu beta karotenu.

anjelicek26
23. nov 2010

@miculienka - no my budeme obe deti v 7 rokoch davat premerat u odbornika a zrentgenovat rucicku, aby sme vedeli, kolko vyrastu... Saska podla rastovej krivky maximalne 1,60... ale to sa este uvidi. No a Max... tomu dame potom na vyber...ak by mal byt pod 1,70, tak mu dame moznost rastovych hormonov. Byt ako chalan krpec je na dve veci 😖 Uz drahy tym trpel a to ma dnes 1,72... ale tak ja mam len 1,53... chjo...

Inak krpec od jedenastej spi, uz to budu tri hodiny 😲

ameanda
23. nov 2010

@anjelicek26
ja mam opacny problem
maly spapa celu vyzivu a este chce prso 😅

miculienka
23. nov 2010

no, ja som ako 2. pridala k mrkve paštrnák, dnes sme to mali a tretie zas niečo vymyslím

anjelicek26
23. nov 2010

@ameanda - to mas teda doma hladosa 😅 Ja malemu po vyzive davam vodu 😀 Prso az hodinu neskor.

bakatuska
23. nov 2010

@anjelicek26 hej cuketa tiez len to uz niekto pisal

@miculienka zlata je
@mojalili aj Danko je zlaty a aku ma babiku 😀 😀 😀

miculienka
23. nov 2010

@anjelicek26 - pre dievča je to ok, pre chlapa to poznám, moj chlap je tiež krpec 165, ja mám 163 , keď si dám opätky tak som väčšia 😀 😝

takyna
23. nov 2010

@miculienka krasna 🙂