Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
k tej stolicke na papanie, najprv sme mali v plane Hauck up&down ze kupime, ale ta chlpatucka sedacia cast nas odradila trochu, takze sme presedlali na drevenu, v tej ale urcite tak skoro sediet nebude, takze bude papat zatial v takompolohovatelnom lehatku co ma
jo, kocky, este som sa chcela spytat, lekarka nam povedala, ze mam zacat davat ryzovu kasu kvoli tomu aj ze vela kaka..to je jedno aku kasu kupim? a este hovorila, ze by som jej mohla aj doma varit, ze uvarit ryzu a to som nepochopila celkom..???
myslím, že tej mojej slečne je už trocha lepšie, ani mikrofón to nezvládol
https://www.youtube.com/watch?v=5W_FfYjgQ6wbaby, musím sa niekde posťažovať , ide mi žlč prasknúť od jedu, doobeda tu bola svokra, dávala malej čaj lyžičkou - celá bola mokrá - tak rýchlo prezliecť - bodyno celé dobabrané, teraz tu bola zasa, no a objavila v kuchyni pomixovanú mrkvu čo mám nachystanú pre malú - no nedala jej ju ?? a bez podbradníka , ide ma poraziť, body celé od mrkvy , už sa močí v odfľakovacom prostriedku, sakra, furt sa stará do čoho sa nemá 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@mici111 - to je ako petržlen len väčšie , inak bežne to predávajú v obchodoch akože petržlen
@chani - jej paradny je, Max tiez od tohto tyzdna, ale vcera sa pohryzol na prsteku, to bol reeev 🙄 A Petko je teda este take pierko ked to porovnam s ostatnymi junovcatami 😅
@miculienka hej hej uz asi2 tyzdne cmulame, ale az dnes sa mi ho podarilo odfotit tak, aby to aj bolo vidiet pekne 🙂
@anjelicek26 fiha, si viem zivo predstavit aky zostal prekvapeny, ked sa tak pekne zakusol🙂 Petusko zacal asi 2 tyzdne dozadu, pri prebalovani, len az teraz sa mi to zadarilo zachytit 🙂
hej on je take fifipierko 🙂 no ale aspon uz z2nasobil svoju porodnu vahu, a hadam aj viac priberie ked zacneme s prikrmami. som aj rozmyslala co nam povie lekarka, ze ma len tolko, ale bola spokojna ze prospieva pekne, tak som spokojna aj ja 🙂
má šťastie, pustilo to, bledoružové body a vpredu fľak oranžový ako svet , 😠 😠 😠 , už aby som schovávala všetko čo malej chystám jesť, lebo ona by ju všetkým nakŕmila v domienke, že malá je stále hladná, lebo všetko žužle a darmo jej človek vraví, že to je ok, že neni hladná, len jej pôjdu zuby a slintá a spoznáva svet pusinkou
@majjka0806 ja psika mam a je suprovy, darceky uz vsetky pokupene tak okrem 2 uz ma pokoj 🙂
čaute maminy...inak,už sa vaším ratolestiam pomenila farba očí?
@puhinka - Maxovi este nie, ale aj Saska mala do roka modre... az od troch su hnede...aj ked on ich ma svetlejsie...tak uvidime...Sasenka 😵

akurat mi volal kurier, ze mi donesie zachvilku stolicku na papanie pre drobca, no som zvedava, vyskusame, odfotime 😀