icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mici111
23. nov 2010

akurat mi volal kurier, ze mi donesie zachvilku stolicku na papanie pre drobca, no som zvedava, vyskusame, odfotime 😀

chani
23. nov 2010

k tej stolicke na papanie, najprv sme mali v plane Hauck up&down ze kupime, ale ta chlpatucka sedacia cast nas odradila trochu, takze sme presedlali na drevenu, v tej ale urcite tak skoro sediet nebude, takze bude papat zatial v takompolohovatelnom lehatku co ma

mici111
23. nov 2010

jo, kocky, este som sa chcela spytat, lekarka nam povedala, ze mam zacat davat ryzovu kasu kvoli tomu aj ze vela kaka..to je jedno aku kasu kupim? a este hovorila, ze by som jej mohla aj doma varit, ze uvarit ryzu a to som nepochopila celkom..???

ellysa
23. nov 2010

myslím, že tej mojej slečne je už trocha lepšie, ani mikrofón to nezvládol

https://www.youtube.com/watch?v=5W_FfYjgQ6w
ellysa
23. nov 2010

@mici111 jej to sú nejak podobne na tom s mojou, neviem, či oliv nie je ešte ťažšia 😀 a my kedy dáme druhé stretko, či zasa v Tescu? 🙂

mici111
23. nov 2010

@ellysa ja sa pototoooo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ze ake decibely a vysky ona dava 😀 😀 😀 😀 suuuper 😀

mici111
23. nov 2010

@ellysa hehe ale sranda, ze som ta spoznala v tom tescu 😉 mozeme ist na tie trhy co spominala @babulina hm?? ty chodis bezne do BA, nie?

chani
23. nov 2010

@ellysa jeeej dobre dava 🙂

takyna
23. nov 2010

@mici111 krasne tak mi sa nechytame so 6 kg 🙂

miculienka
23. nov 2010

baby, musím sa niekde posťažovať , ide mi žlč prasknúť od jedu, doobeda tu bola svokra, dávala malej čaj lyžičkou - celá bola mokrá - tak rýchlo prezliecť - bodyno celé dobabrané, teraz tu bola zasa, no a objavila v kuchyni pomixovanú mrkvu čo mám nachystanú pre malú - no nedala jej ju ?? a bez podbradníka , ide ma poraziť, body celé od mrkvy , už sa močí v odfľakovacom prostriedku, sakra, furt sa stará do čoho sa nemá 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

miculienka
23. nov 2010

@mici111 - to je ako petržlen len väčšie , inak bežne to predávajú v obchodoch akože petržlen

chani
23. nov 2010

mnam ale mam dobre nozicky 🙂

chani
23. nov 2010

@takyna no my mame napr len 5830 🙂

miculienka
23. nov 2010

@ellysa pekne pískate, moja má tiež taký hlas , ja vravím , že to z tých inekkcií na dozretie pľúcok čo mi napichali 😀
@chani už si cmúľate nožky ?? u nás len pokusy, zatiaľ to nejde , nedotiahneme

anjelicek26
23. nov 2010

@chani - jej paradny je, Max tiez od tohto tyzdna, ale vcera sa pohryzol na prsteku, to bol reeev 🙄 A Petko je teda este take pierko ked to porovnam s ostatnymi junovcatami 😅

chani
23. nov 2010

@miculienka hej hej uz asi2 tyzdne cmulame, ale az dnes sa mi ho podarilo odfotit tak, aby to aj bolo vidiet pekne 🙂

chani
23. nov 2010

@anjelicek26 fiha, si viem zivo predstavit aky zostal prekvapeny, ked sa tak pekne zakusol🙂 Petusko zacal asi 2 tyzdne dozadu, pri prebalovani, len az teraz sa mi to zadarilo zachytit 🙂
hej on je take fifipierko 🙂 no ale aspon uz z2nasobil svoju porodnu vahu, a hadam aj viac priberie ked zacneme s prikrmami. som aj rozmyslala co nam povie lekarka, ze ma len tolko, ale bola spokojna ze prospieva pekne, tak som spokojna aj ja 🙂

miculienka
23. nov 2010

má šťastie, pustilo to, bledoružové body a vpredu fľak oranžový ako svet , 😠 😠 😠 , už aby som schovávala všetko čo malej chystám jesť, lebo ona by ju všetkým nakŕmila v domienke, že malá je stále hladná, lebo všetko žužle a darmo jej človek vraví, že to je ok, že neni hladná, len jej pôjdu zuby a slintá a spoznáva svet pusinkou

takyna
23. nov 2010

@chani a kolko ste mali pri narodeni?

takyna
23. nov 2010

@chani pekne si ich chyta, moja si ich zatial len po stehienka obchytkava 🙂

chani
23. nov 2010

@takyna 2900gr a pri odchode z porodnice 2710gr

takyna
23. nov 2010

@chani my sme mali 3720 a z porodnice 3300 🙂 , takze mala moja je jednoznacne junove Fifipierko 🙂

ellysa
23. nov 2010

@chani no tak aj Oliv vážila a pri odchode z nemocky 2860 g sa pekne vypapkala 😀
a žužlať nohy sa naučilan presne na svojich 6 mesiacov, taká bola zlatá na plávaní, vyložili sme ju na breh sadkať a mali sme ju šupnúť do vody a ona stále nohu v ústach 😀 aj po ponorení aj vynorení

chani
23. nov 2010

@takyna uhm tak to ano, aj ona je fifipierko 🙂

chani
23. nov 2010

@ellysa ja ti neviem co s tym mnozstvom jedla co do seba dostal robi🙂 asi to vsetko vykaka, ked to nejde na vahu 🙂 bodaj by islo, ked pri kazdom kojeni od narodenia kaka heh
my chceme zacat plavat od januara, taksom zvedava, ako nam to pojde 🙂

bzucinka2
23. nov 2010

@mici111 a karfiol nie? 😉

bzucinka2
23. nov 2010

@majjka0806 ja psika mam a je suprovy, darceky uz vsetky pokupene tak okrem 2 uz ma pokoj 🙂

bzucinka2
23. nov 2010

@ellysa riadna pistalka, hadam operna spevacka z nej bude 🙂

puhinka
23. nov 2010

čaute maminy...inak,už sa vaším ratolestiam pomenila farba očí?

anjelicek26
23. nov 2010

@puhinka - Maxovi este nie, ale aj Saska mala do roka modre... az od troch su hnede...aj ked on ich ma svetlejsie...tak uvidime...Sasenka 😵