icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ceresna
24. nov 2010

@mojalili
@fatimuska
ako keby som čítala o našej noci 😖
Tiež už sme hore a výskame, tak sme museli opustiť spálňu, aby všetkých nepobudil.

ceresna
24. nov 2010

no už je hore aj Tomáš 😖
Deň sa začína.

ceresna
24. nov 2010

@fatimuska neviem si pomôcť, ale malý Max vyzerá veľmi vyspelo - asi je to tými vláskami 😉 Fešák.
No, ale už fakt frčím, zastavím sa až večer. Pá.

ellysa
24. nov 2010

babuľky tak, my noc hrozná, Oliv dostala reakciu na očkovanie po 30 tich hodinách, večer o 22.00 strašný rev a úplne horela, tak som jej merala teplotku a mala 39,5, do polnoci sme ju nosili a potom zabuvala chvalabohu, v noci sem tam plačkala ☹ a teraz pokašliava, asi zájdem k doktorovi

mojalili
24. nov 2010

@ellysa Reakcia byva do dvoch dni tusim, ale mozno schytala aj virozu, co ked sa spoji s ockovanim - ach chudatko malicke...Nech jej to cim skor prejde babulka... ☹
Najhorsie na svete je, ked je babo chore a vy mu nemozete pomoct....hruza, vsak?

ellysa
24. nov 2010

@mojalili no ti poviem, to bolo prvý krát, čo mala horúčku, tak som si aj poplakala a samozrejme celú noc striehla, čo sa bude diať, teraz teplotku nemá a nie je už ani taká umrnčaná ako včera, tak som volala doktorovi (akože s mojou nemčinou na pobavenie) a povedal, že mám ísť kúpiť nejaký sirupček proti kašľu a počkať do poobedia a ak nebude mať horúčku, tak nemusím chodiť, dnes ordinuje do 18.00 tak mám čas 😒

julinka2787
24. nov 2010

@ellysa júúúj. tak snáď už bude dobre olivke. moja už toľko krát horúčkovala, hnačkovala a iné, že si už začínam aj zvykať nato 😖 po druhom očkovaní mala aj zápal hrdielka s teplotami a hnačkami, tak to museli riešiť atb. aj ja som kvôli nej poplakala, ale celkom rýchlo sa z toho dostala.takže treba nasadiť optimizmus a ten prejde aj na olivku a čochvíľa bude dobre. držím palčeky!!! 😵

muffynka
24. nov 2010

ahojte mamicky, som tu prvy krat a vidim, ze aj vy mate junove babatka....ako sa vam dari?

deniskateniska
24. nov 2010

@riska 😕 ja cumakujem aj ja som z dk 😀 😀

deniskateniska
24. nov 2010

@muffynka vitaj 😉

mici111
24. nov 2010

@ellysa ty chodis k pediatrovi v hainburgu? 😀 no ja by som sa s mojou nemcinou asi nevykecala vobec...

zojec
24. nov 2010

@fatimuska ja mam pocit ze u nas je rastovy spurt od 3 mesiaca.. 🙂 ale teraz fakt veela pije, aj dost pribrala za posledne 3 tyzdne najviac od kedy sa narodila.. 😀 laktacna mi povedala, ze ked dieta v noci viac je, tak aj viac pribera.. lebo nevyvija tolko energie.. 😉 ja do tej 3tej neviem co sa deje.. mozno si cicne raz.. ale potom cicka dost casto do 7mej aj 3x.. ale tiez sa celkom dobre citim 😉

zojec
24. nov 2010

@ellysa drte sa.. chudatko male vlasate.. 🙂 nech ste v poriadku 😉

anjelicek26
24. nov 2010

Jej baby nedrazdite s predvianocnym zhonom, my priletime 17-18. az do Nemecka a musime zohnat strom, vyzdobit, upratat (este je tam po robotnikoch kopa bordelu), pobalit darceky (aspon tie objedname dopredu... to bude viac ako veseleee... O tom, ze budem piect, ani neuvazujem... mozno nejake medovnicky, aby mala Saska radost. Ale inak fakt pokupime... nechcem si robit stres. Strasne sa uz tesim, ako maly bude cumakovat na stromcek 😵 Saska sa na vianoce naucila lozit, mala presne 6 mesiacov vtedy, moja malinka... Tak uvidime, ci aj Max sa posnazi 😅

anjelicek26
24. nov 2010

@fatimuska - dobre foto, tak bez plienky by to moj drahy fakt neriskol, ten ho nenecha ani minutu odbaleneho, ze by ho ocural, bojiiii sa statne 😅 😅

@mojalili - my mavame kazde rano o siestej budicek, no nic moc to neni... a aj tak sa na neho neda hnevat, vyskereny byva riadne.

No a vianocne menu pre deticky... ja budem robit hus ci kacku, tak kedze bude mat 6,5 mesiaca, tak tipujem, ze z nej trolinka z mäska dostane, pomixujem mu to a zemiacik k tomu, bude papat s nami. Tak ma napada, ze ja som nasu stolicku darovala a nebude tam mat v com sediet. No blba som. Do tripp trappu ho este neposadim. To budem musiet nejako domysliet. Asi cinknem kamoske, ta nedavno este mala prima pappu, ci ju este nema...

anjelicek26
24. nov 2010

@ellysa - no snad sa jej k tomu nepridala nejaka ina pliaga, ono to ockovanie tak oslabi ich organizmus, ze ich potom kazde svinstvo zlozi. Chudatko male. Ani si to nebudem predstavovat, ja to budem mat zajtra v reali, nas budu ockovat a po skusenosti z poslednych dvoch krat, mam strach ze az... a v piatok drahy odlieta na vikend prec. Vtipne mi to akosi neprijde ☹

Ja od vcera nemam mliecko, ze fasa, blby zapal. Dnes to uz takmer neboli, maleho som si za noc 5x prilozila, aj ked nadseny z toho nebol, ale inak by sme to nerozbehli. Tak uvidime. Vcera dostal dva krat vyzivu a vecer este aj kasu, ale inak sa nedalo, z UM vypil tak 10 ml a inak sa s tym hral - a hladny bol - zladoval kasu po tom dobru pol misky... tak som zohnala tri ine tipy flasiek, ideme skusat, co mu sadne... lebo tato mu vyhovuje na vodu, ale mlieko z nej pit nechce. Tak fakt neviem.

@muffynka - vitaj medzi nami 😵

mici111
24. nov 2010

baby, mozno sprosta otazka 😕 ked budem teraz davat malej ryzovu kasu a je iba kojena, tak jej to mam dat do flasky alebo davat lyzickou??? lebo ona z flasky nevie pit 😕

anjelicek26
24. nov 2010

@mici111 - Max tiez nevie poriadne pit z flasky... tak 10 ml vypije... aj tak by si maximalne ryzove vlocky pridala do UM ci MM - inak kasu ani cez ten kasovy cumlik poriadne nedas... urcite lyzickou. Ja som vcera spravila taku redsiu, taku co len vodu pridam do ryzovej s prichutou banan-broskyna. Velmi mu to chutilo.

monky1
24. nov 2010

@mici111 tak jej daj lyzickou, ked z flase nevie pit ...nasa vie, davala som jej redsiu cez flasu, ale uz nebudem - naco riskovat ... tiez budem len lyzickou 😉

my sme dnes mali uuuuuuzasnu noc - boli sme hore raz a nebyt toho, ze rano o 6h musim vychystat Hanku do skolky, spime este dlhsie, lenze Hana trosku trucovala, zobudila Elu....ale tak trochu potiahla a pospali sme este do 9h - takze ja som dnes prespataaaa 😀 😀 😀

a dosla nam hviezdicka od Fisheru --- jooooj, tak sa tesim...je este lepsia, ako som cakala 😵 😵 😵

monky1
24. nov 2010

@anjelicek26 musim ti oponovat - kasu das cez kasovy cumlik, len ju treba urobit redsiu - bezne sme jej takto davali k veceru 😉

anjelicek26
24. nov 2010

@monky1 - Ja len viem, ze cez kasovy cumlik dieta "vypije" viacej ako by malo a bolieva potom z toho brusko, lebo to predsalen nie je pitie, ale potrava, a ono to poriadne este neodhadne. Lezi to potom v zaludku ako taky kamen.

Mne Saska flasku v ustach nikdy nemala, viem len co pocuvam od kamosiek... bud to cez to deti pit nevedia - asi je to moc huste - alebo moc riedke a teda viac-menej len zahustene MM...

My ostaneme urcite pri lyzicke, co sa tyka jedla, aj ked by som bola rada, keby sa nauci konecne poriadne pit z flase 🙄

riska
24. nov 2010

@deniskateniska, no, svet je malý...a na MK sú všetci 😀

@mici111, aj ja by som asi dala lyžičkou, ked flašku nepozná 😉 a ideš jej kúpiť či uvariť?

mici111
24. nov 2010

@riska asi kupit..hmm, lekarka hovorila, ze mozem aj uvarit..ale ked ja to nevieeeeeem 😲

riska
24. nov 2010
anjelicek26
24. nov 2010

@riska - neni toto recept na tu ryzovu vodicku, co sa dava pri hnackach?

riska
24. nov 2010

@anjelicek26, no ved to som myslela, že mici chce, ked sarinka stale kaka...či klasičkú kašičku? no už som toho aj ja dopletená 😀

muffynka
24. nov 2010

@anjelicek26
ahoj a dakujem.

mici111
24. nov 2010

@riska ahaa dakujem 😀 tiez ma mohlo napadnut to vygooglit 😀 😀 😀

@anjelicek26 no nam lekarka povedala, ze mame zacat davat ryzovu kasu kvoli tomu ze velmi casto kakame..

mici111
24. nov 2010

@riska jo mas pravdu, presne taku som myslela, na hnacky..lebo uz mame tak vystipanu ritulku ☹

anjelicek26
24. nov 2010

@muffynka - urcite sa tu rychlo zorientujes, len sme tu take ukvakane 🙂 Mas krasnu bambulku 😵

Apropo dite, to moje sa prave zobudilo 🙄 Tak sa idem venovat. Sme chceli ist von - je -2 stupne... akosi sa mi nechce 😖 Rano som skriabala okna na aute...