Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
no už je hore aj Tomáš 😖
Deň sa začína.
babuľky tak, my noc hrozná, Oliv dostala reakciu na očkovanie po 30 tich hodinách, večer o 22.00 strašný rev a úplne horela, tak som jej merala teplotku a mala 39,5, do polnoci sme ju nosili a potom zabuvala chvalabohu, v noci sem tam plačkala ☹ a teraz pokašliava, asi zájdem k doktorovi
@mojalili no ti poviem, to bolo prvý krát, čo mala horúčku, tak som si aj poplakala a samozrejme celú noc striehla, čo sa bude diať, teraz teplotku nemá a nie je už ani taká umrnčaná ako včera, tak som volala doktorovi (akože s mojou nemčinou na pobavenie) a povedal, že mám ísť kúpiť nejaký sirupček proti kašľu a počkať do poobedia a ak nebude mať horúčku, tak nemusím chodiť, dnes ordinuje do 18.00 tak mám čas 😒
@ellysa júúúj. tak snáď už bude dobre olivke. moja už toľko krát horúčkovala, hnačkovala a iné, že si už začínam aj zvykať nato 😖 po druhom očkovaní mala aj zápal hrdielka s teplotami a hnačkami, tak to museli riešiť atb. aj ja som kvôli nej poplakala, ale celkom rýchlo sa z toho dostala.takže treba nasadiť optimizmus a ten prejde aj na olivku a čochvíľa bude dobre. držím palčeky!!! 😵
ahojte mamicky, som tu prvy krat a vidim, ze aj vy mate junove babatka....ako sa vam dari?
@riska 😕 ja cumakujem aj ja som z dk 😀 😀
@muffynka vitaj 😉
@fatimuska ja mam pocit ze u nas je rastovy spurt od 3 mesiaca.. 🙂 ale teraz fakt veela pije, aj dost pribrala za posledne 3 tyzdne najviac od kedy sa narodila.. 😀 laktacna mi povedala, ze ked dieta v noci viac je, tak aj viac pribera.. lebo nevyvija tolko energie.. 😉 ja do tej 3tej neviem co sa deje.. mozno si cicne raz.. ale potom cicka dost casto do 7mej aj 3x.. ale tiez sa celkom dobre citim 😉
Jej baby nedrazdite s predvianocnym zhonom, my priletime 17-18. az do Nemecka a musime zohnat strom, vyzdobit, upratat (este je tam po robotnikoch kopa bordelu), pobalit darceky (aspon tie objedname dopredu... to bude viac ako veseleee... O tom, ze budem piect, ani neuvazujem... mozno nejake medovnicky, aby mala Saska radost. Ale inak fakt pokupime... nechcem si robit stres. Strasne sa uz tesim, ako maly bude cumakovat na stromcek 😵 Saska sa na vianoce naucila lozit, mala presne 6 mesiacov vtedy, moja malinka... Tak uvidime, ci aj Max sa posnazi 😅
@fatimuska - dobre foto, tak bez plienky by to moj drahy fakt neriskol, ten ho nenecha ani minutu odbaleneho, ze by ho ocural, bojiiii sa statne 😅 😅
@mojalili - my mavame kazde rano o siestej budicek, no nic moc to neni... a aj tak sa na neho neda hnevat, vyskereny byva riadne.
No a vianocne menu pre deticky... ja budem robit hus ci kacku, tak kedze bude mat 6,5 mesiaca, tak tipujem, ze z nej trolinka z mäska dostane, pomixujem mu to a zemiacik k tomu, bude papat s nami. Tak ma napada, ze ja som nasu stolicku darovala a nebude tam mat v com sediet. No blba som. Do tripp trappu ho este neposadim. To budem musiet nejako domysliet. Asi cinknem kamoske, ta nedavno este mala prima pappu, ci ju este nema...
@ellysa - no snad sa jej k tomu nepridala nejaka ina pliaga, ono to ockovanie tak oslabi ich organizmus, ze ich potom kazde svinstvo zlozi. Chudatko male. Ani si to nebudem predstavovat, ja to budem mat zajtra v reali, nas budu ockovat a po skusenosti z poslednych dvoch krat, mam strach ze az... a v piatok drahy odlieta na vikend prec. Vtipne mi to akosi neprijde ☹
Ja od vcera nemam mliecko, ze fasa, blby zapal. Dnes to uz takmer neboli, maleho som si za noc 5x prilozila, aj ked nadseny z toho nebol, ale inak by sme to nerozbehli. Tak uvidime. Vcera dostal dva krat vyzivu a vecer este aj kasu, ale inak sa nedalo, z UM vypil tak 10 ml a inak sa s tym hral - a hladny bol - zladoval kasu po tom dobru pol misky... tak som zohnala tri ine tipy flasiek, ideme skusat, co mu sadne... lebo tato mu vyhovuje na vodu, ale mlieko z nej pit nechce. Tak fakt neviem.
@muffynka - vitaj medzi nami 😵
baby, mozno sprosta otazka 😕 ked budem teraz davat malej ryzovu kasu a je iba kojena, tak jej to mam dat do flasky alebo davat lyzickou??? lebo ona z flasky nevie pit 😕
@mici111 - Max tiez nevie poriadne pit z flasky... tak 10 ml vypije... aj tak by si maximalne ryzove vlocky pridala do UM ci MM - inak kasu ani cez ten kasovy cumlik poriadne nedas... urcite lyzickou. Ja som vcera spravila taku redsiu, taku co len vodu pridam do ryzovej s prichutou banan-broskyna. Velmi mu to chutilo.
@mici111 tak jej daj lyzickou, ked z flase nevie pit ...nasa vie, davala som jej redsiu cez flasu, ale uz nebudem - naco riskovat ... tiez budem len lyzickou 😉
my sme dnes mali uuuuuuzasnu noc - boli sme hore raz a nebyt toho, ze rano o 6h musim vychystat Hanku do skolky, spime este dlhsie, lenze Hana trosku trucovala, zobudila Elu....ale tak trochu potiahla a pospali sme este do 9h - takze ja som dnes prespataaaa 😀 😀 😀
a dosla nam hviezdicka od Fisheru --- jooooj, tak sa tesim...je este lepsia, ako som cakala 😵 😵 😵
@anjelicek26 musim ti oponovat - kasu das cez kasovy cumlik, len ju treba urobit redsiu - bezne sme jej takto davali k veceru 😉
@monky1 - Ja len viem, ze cez kasovy cumlik dieta "vypije" viacej ako by malo a bolieva potom z toho brusko, lebo to predsalen nie je pitie, ale potrava, a ono to poriadne este neodhadne. Lezi to potom v zaludku ako taky kamen.
Mne Saska flasku v ustach nikdy nemala, viem len co pocuvam od kamosiek... bud to cez to deti pit nevedia - asi je to moc huste - alebo moc riedke a teda viac-menej len zahustene MM...
My ostaneme urcite pri lyzicke, co sa tyka jedla, aj ked by som bola rada, keby sa nauci konecne poriadne pit z flase 🙄
@deniskateniska, no, svet je malý...a na MK sú všetci 😀
@mici111, aj ja by som asi dala lyžičkou, ked flašku nepozná 😉 a ideš jej kúpiť či uvariť?
@mici111, ale čo by si nevedela 🙂 http://webcache.googleusercontent.com/search?q=...
@riska - neni toto recept na tu ryzovu vodicku, co sa dava pri hnackach?
@anjelicek26, no ved to som myslela, že mici chce, ked sarinka stale kaka...či klasičkú kašičku? no už som toho aj ja dopletená 😀
@anjelicek26
ahoj a dakujem.
@riska ahaa dakujem 😀 tiez ma mohlo napadnut to vygooglit 😀 😀 😀
@anjelicek26 no nam lekarka povedala, ze mame zacat davat ryzovu kasu kvoli tomu ze velmi casto kakame..
@muffynka - urcite sa tu rychlo zorientujes, len sme tu take ukvakane 🙂 Mas krasnu bambulku 😵
Apropo dite, to moje sa prave zobudilo 🙄 Tak sa idem venovat. Sme chceli ist von - je -2 stupne... akosi sa mi nechce 😖 Rano som skriabala okna na aute...

@mojalili
@fatimuska
ako keby som čítala o našej noci 😖
Tiež už sme hore a výskame, tak sme museli opustiť spálňu, aby všetkých nepobudil.