Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@puhinka - gratulujem, aj nam vysli oba naraz 😵 Fajn ze vysli bez "povsimnutia", teda ze si ich odhalila az ked boli vonku, tak je to najlepsie... zlate to dieta 🙂
Nas zabiak dnes...
https://www.youtube.com/watch?v=ISrXDR2WdSwhttp://www.dojcenskavyziva.sk/content.aspx?page...
http://www.dojcenskavyziva.sk/clanek.aspx?artic...
kuknite, možno tam chodíte čítať aj vy
@miculienka - v tom prvom linku - brokolicova polievka s MASLOM A MLIEKOM v 5 mesiacoch? To mi nejake divne prijde 😖
@anjelicek26 - že ? , aj mne , totálka 😀
@miculienka - inak ani tie paradajky by som ešte neskúšala v 6. m
@miculienka - Paradajky su silne alergeny a urcite az po roku, to mas pravdu. A jogurt tiez az od 8 mesiacov...
dakujem za podporu,no stále plačeme aj zaspať vie len na ručičkách teraz pri nej ležím a ruku má na mne inak nespí 😒 ,samozrejme že chce mliečko,uvidíme ako bude,musíme to zvládnuť,dnes som nič neurobila a ja som tiež ešte nejedla 🙄
@ellysa - ono mliecko ma vela cukru, v tom sa mnozia bakterie a kvasi to v crievkach, pokial je tam nejaka pliaga, tak to tomu fakt nepomoze, ak to mliecko dostane. Ja viem, ze urcite pyta ☹
caute, aj my uz budeme mat doma selmu 😀 objavila som zubok vykukat trosicku 🙂 ale teda riadne nas potrapil a tie sople......fu uz nech ma holywodsky usmev 😀
@ellysa - chúďatko malé , nejako to musíte vydržať, to je hnus tá črevná viróza
inak u nás ako sneží
dnes som zistila, že tetky môjho dieťaťa, teda moje švagriné kúpia malej na vianoce suchý bazén s tými loptičkami, teraz sa tam síce ešte nezahrá ale neskôr - budeme mať všade loptičky 😀 , čo vy na taký nápad
@miculienka - my sme mali lopticky v ohradke, 1000 ks - ked som to davala prec ich bolo 463. Doteraz si to pamätam, lebo sme kukali ako puci, ze KDE sa v nasom dome mohlo tolko lopticiek vyparit. Netusim. A ano - budete mat vsade lopticky a budes to non-stop zbierat. Ale ano - Sasku to fakt bavilo 😅
@anjelicek26 - tak v podstate odporúčaš a " mám sa tešiť " ? 😅
@anjelicek26 - to ale fakt , skoro 500 sa len tak odparilo , sranda
@miculienka teda viac ako 500
@miculienka - hej, je to sranda pre deticky, lepsie ako tie loptickove kupele niekde v indoor ihriskach,co su furt spinave a take mnozisko bakterii... aj toto musis cistit, vybrat lopticky, hodit do pracky ci do umyvacky riadu raz za mesiac... ale Saska sa tam nadsena hadzala este aj ako dvojrocna. A vsetci jej kamosi tiez.
No a lopticky - dost sme ich rozslapli a nejake skoncili v zahrade, ale tolko???
@anjelicek26 no pekne, to kde sa zapatrosilo vyse 500 lopticiek??? 😀 😀 😀 ja o tom snivam stale, skoda ze za nasich cias ked sme boli deti take nebolo...jak by som sa vyhrala v takom velkom bazene plnom lopticiek 😀 😀 😀 vzdy pokukujem po detskych kutikoch v nakupnych centrach, ale mna by tam nepustili 😀 😀 😀
@sofinka2009 ani ja neprikrmujem, pritom je dost velky (7200g, 73cm). Najradsej by som chcela vydrzat do ukonceneho 6.mesiaca, ved uvidim ci mu to bude stacit. Nic lepsie ako materske mlieko mu nemozem dat.
@mici111 😀 😀 😀 😀 to by vyzeralo 😀 😀 😀 taká nadšená baba medzi drobcami 😀 😀 😀
@anjelicek26 - inak sa na to už celkom teším, že malá sa v tom bude jašiť
@ellysa áno moja, mali sme to isté. môže mrkvu v 1l vody 0,5kg uvariť domäkka a rozmixovať aj s tou vodičkou. alebo ryžový odvar 0,5l vody a 2 lyžice ryže. uvariť do mäkka a mixnúť. ale mne tatianka tú ryžovú srajdu nechcela, tak papala tú mrkvovú a do toho som jej pleskla aj tú ryžovú. ak ti to nebude chcieť, tak môžeš zvariť ryžu poriadne a do tej vody zarobiť mliečko. to je len v tom prípade, že ti nebude chcieť tie odvary. pri prvom hnačkovaní to tatianka papala a pri druhom už nechcela,tak papala to mliečko do ryžovej vody. a pomohlo aj to. neboj bude dobre. hlavne jej dávaj veľa vodičky alebo čajíka. alebo môžeš skúsiť banánik rozrobiť v slabšom čiernom čaji. to by malo byť na tú hnačku. ak u vás dostať tak hylak kúp v lekárni. kvapky na bruško. alebo kaloba.to je aj homeopatické. poskúšaj uvidíš. 😉
@miculienka jej loptičky sú super, možno aj oliv kúpim do ohrádky 😀
@julinka2787 a čierny čaj môže??????????ja mám doma taký ten early grey tea, ale to neviem, či jej môžem dať
@julinka2787 a ja viem, že tu panikárim z blbosti, ale u nás je to prvý krát, čo jej niečo je a ja to nejak zle znášam
@ellysa - nebude ti po nom spat, ale velmi dobre robi na crievka, ked su podrazdene a stahuje ich. Len nerob silny.
@miculienka - neboj ako mamina sa este do tych lopticiek urcite hodis. My sme chodievali v zlom pocasi zo SAskou dost casto do indooroveho ihriska, takeho obrovskeho, kde je to na velkosti futbaloveho ihriska a tie preliezky zo sietami na vysku troch poschodi, skakacie hrady a podobne... No jasne, ze skaces s nou, lozis s nou, blbnes v loptickach s nou. Nikdy mi nikto nic nepovedal 🙂 A veru som mala kvoli (vdaka?) nej prelezene tej obrovitej preliezky vsetky zakutia a poschodia, lebo vzdy zarucene vyliezla niekde, odkial nevedela zliezt alebo zabludila a nevedela ist von (alebo mamiii musiiim cikaaat)... to boli fofry, ako had som liezla hore. Na to je tych mojich "metr padesat" zasa celkom vyhoda 🙂
@anjelicek26 uaaau to je suuper, skoda, ze tu nie su take indoor ihriska..to by som sa vysantila 😀

@ellysa - chudatenko malinke ☹ Snad budete rychlo fit, my sme si s hnackami preskakali do dvoch rokov strasne moc, aj v nemocnici sme raz boli... mam na to zle spomienky :( Sasenka papala ryzove vafle, pila ryzovu vodu, cierny cajik nesladeny, neskor dostavala aj soletky, kde som oskriabala dolu sol. Ale to Oliv este nemoze. Bananik a Mrkva by mali spevnit stolicu. Drzim moc palce, nech sa jej polepsi.
Nas malinky prave zaspal. Strasne ho trapia zubky ☹ Troska sopliky a stale si driape rucickami do ust a knurka od bolesti, urcite mu idu uz aj tie horne, ma ich naliate. Ani zaspat poriadne nevedel. To bude najblizsie dni zasa vesele 😖