icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mici111
24. nov 2010

@mojalili presne, ako to vsetko stihas??? 😲 klobuk dolu..

monky1
24. nov 2010

@mojalili Hanke vysiel prvy v 11-tich mesiacoch, takze sa nevzrusujem 😀 😀 😀
a vencek je kraaaaaaaaaaaasny

mojalili
24. nov 2010

@riska ANi mi nehovor. Malo veru spim, kd v noci kazde 2 hodiny kojim a od 5 hodiny som hore s dAnkom. KEd sa vychytim, ze idem si lahnut, do 5 minut je Danko hore vyspaty....takto mi to urobil dnes 2x....ale odzrkadlilo sa to na mojej obrovskej migrene, ze mi az na zvracanie bolo...po 2 paralenoch to zabralo a je mi OK.....tak sa chystam, co zajtra urobim skor...

Inak kocky jedla som segedak vcera a dnes na obed a sekla som s tym...maly prdi ako tchor a myslim, ze mu to nezapasovalo...nuz poucila som sa... 😒

Viete aky je najstastnejsi Dankov moment za cely den???? KEd zbada flasku s kasou....lebo len kasu mu davam do flasky tak vie, ze je to ono......výska, zacne otvárat usta a chyti mi flasku a vopcha ju do huby, zavre oci a uziva si to....

Kamaratky mi hovorili DUracelka, lebo som ako na baterky, proste neusedim...ale som unavena za to vecer ako pes......teraz sa vytesujem, ze manzel je nascipany, aspon ma neotravuje vecer🙂 🙂 🙂

A to odkedy mi MM kupil auto, tak jazdim ako fitipaldi a stale niekde bruzgam...

Ja mam z toho pocit, ze mu MM nestaci, stale place, nechce poriadne pit z prsa, neviem co je s nim...

ameanda
24. nov 2010

@mojalili
keby si nespomenula veniec, ani neviem, ze zacina advent
ja som odcestovana u nasich, takze zacnem zosviatkovavat domacnost asi az o dva tyzdne 🙂

anjelicek26
24. nov 2010

@mojalili - ty si sikulka, ja robievam velmi podobny pred vianocami 😵 Musim sa aj ja do toho pustit, len este nemam v merku strom, kde si oslaham cecinu 😅 😅 😅

Malinky na veceru stlacil kasu zmiesanu z vyzivkou, drahy ze aky humac a to smrdi divne a maly to spraskal s takym nadsenim 😅 😅 😅 Su to vyzivky - organix - a chutia mu zatial vsetky, je to ina chut ako hippky, aj zeleninove a mäskove som ochutnala, zazrak to nie je, ale nesmrdia, fakt super. Len su 3x take drahe v obchode.... tak musim vyuzit tu akciu, 7 za 3:50 co som nasla na nete a zasobit sa...

anjelicek26
24. nov 2010

A baby my doma uz vsetci kasleme 😖 To je na prt. Len Max je zdravy. A ten zajtra dostane svoje tri injekcie. To bude sranda teda... Okasliavana z kazdej strany a horuckujuce dieta.. Zajtra asi ani spat nepojdem, nebude to mat vyznam... tak sa na to tesim 🙄

bakatuska
24. nov 2010

@anjelicek26 tal drzte sa zajtra
u nas doma je to hrozne. Muz ma poobedne a decka su chore ☹ Barus stale vysoke teploty okolo 39,5 a dnes aj Dominik 38,5 a hrozne kaslu

mojalili
25. nov 2010

@bakatuska ma ti kto pomoct? Ved Baruske musis davat zabaly a maly s takou vysokou teplotou tiez nic moc....chuda, prajem skore uzdravenie 🙂

chani
25. nov 2010

@anjelicek26 fuha tak sa drzte, nech Max zvladne tie injekcie a nech neochorie aj on

mojalili
25. nov 2010

Dobré ránko, tak se hore od 5.45, ale stale lepsie ako o 5 hodine, navyse spal od 20 - 1:30 - 5.45, takze super, asi si moje frflanie zobral k srdcu 🙂

ellysa
25. nov 2010

baby tak táto noc najhoršia v histórii, celú noc sme sa striedali a držali ju na rukách, lebo plakala, ja neviem ako zvládneme deň, už som aj uhlíky pálila ☹
asi sa dnes veľmi neukážem, budem pri tomto mojom mrnčadielku
pekný deň

angie267
25. nov 2010

@ellysa prajem malej skore uzdravenie a mamine pevne nervy, zvladnete to..... 🙂

julinka2787
25. nov 2010

😉 @ellysa no to mi je ľúto. nech ste čím skôr fit a usmiate, ako vás poznáme z fotiek a videí.a tebe veľa síl pri olivke. držím palčeky.

zojec
25. nov 2010

och, hned z rana tolko chorych deticiek.. :( tak sa vsetci drzte a skore vyzdravenie 🙂

takyna
25. nov 2010

Ahojte babule 🙂
V prvom rade, všetkým našim detičkám prajem skoré uzdravenie 🙂
My sme po braní krvičky a poradni, celkom sme sa držali statočne, malá mierne poplačkala, dufam, že vysledky budu dobre, poklopem , vážime 6030 g a 66 cm ale to sme boli tesne vykakaný a nalačno od 5 ráno, čiže trošku skreslená váha.
Ale aj tak by som pristala keby sme mali o pol kila viacej 🙂 , s príkrmami máme počkať ešte 2 týždne, a kaše môžeme papkať veselo. 🙂
Pribrali sme za 14 dní 170g, neviem či je to málo či ako, ale malá cez deň iba cucne a večer a v noci riadne saje, doktorka mi povedala, že mám vynechávať v noci jedno krmenie, aby sa viacej rozpapkala cez deň, tak asi skúsim zaexperimentovať...

monky1
25. nov 2010

hm, @zojec, aj ja pozeram, ze je ich tu dost - a tak aj my prispejeme svojou troskou ☹

nas zase navstivila laryngitida - Hanka kasle ako stary tuberak - som z toho na nervy - tiez jej davam zabaly, ale len na hrdielko, sirupy a vsemozne sa snazim o to, aby lezala pod paplonom
...ale ved to sa dalo cakat - v skolke maju bud. tyzden vian. besiedku a cvici sa program 😢

...a mala sojka uz dva dni nechce zaspat - vcera na rukach!!!!!!!!!!! a dnes uvidime, lebo zatial sa len ozyva zo spalne 😒

chani
25. nov 2010

@ellysa nech to malinkej cim skor prejde a vela energie

chani
25. nov 2010

u nas tato noc lepsia nez minule, od 20 do23:30 spal u seba v postielke, potom papal a kedzesom zaspala pri kojeni tak az do 2 spal pri mne, vmomente akosom ho dala do postielky bol hore acirkus, tak som ho tam do 3 drzala so striedavym hladkanim a vstavanim ku nemu,z e ci nezaspim o 3 som to vzdala dala som mu papat a pekne zaspal a sup do postielky apotiahol do pol7 ranaa bol by asik aj dlhsie, keby ho manzelov budik nezobudil, straaaasnu mu to zjapalo, hruza

zojec
25. nov 2010

@monky1 ☹ tak sa liecte.. my sme chvalabohu v poriadku..

bealondyn
25. nov 2010

ahojte mamicky, prajem babatenkam, aby boli rychlo zdravucke a dalsie nepribudli. ☹
my sme zdrave nastastie, len nas ocko je uz druhy tyzden doma, lebo ma zapalene slachy v chodidle, tak sa onho starame. 😒
u nas inak zaspavanie uz tyzden hroza, bud zaspi o 19hod a budi sa kazdu polhodinku do nejakej 22 a potom spi trochu lepsie, alebo vobec nejde spat do tej 21-22hod! 😠 a uz som ju tiez musela 2 dni uspavat na rukach, lebo placka. dufam, ze to je tymi zubkami a nicim inym.
kedy vam deticky naposledy spinkaju pred vecernym spankom, tie co ich davate spinkat medzi 19-20hod?

zojec
25. nov 2010

@bealondyn moja si schrupne este 3 -x za den.. doobeda na pol hodku okolo 9,30-10,00 potom o 13,00, tak na hodku, potom este okolo 16tej da pol hodku.. vcera aj hodku.. ale o 20,00 povacsine uz tvrdo spi.. kupeme o 19,00 presne kazdy den.. 😉

fatimuska
25. nov 2010

ahojte, tak som asi ja chorá, idem k doki, tak uvidím, pekný dník🙂

bealondyn
25. nov 2010

@zojec no moja presne tak isto, som rozmyslala, ze mozno o tej 16tej je uz neskoro a preto nie je potom poriadne unavena o 19 a spi tak prerusovane. ale ked som ju nedala spinkat, tak potom bola zase moc unavena a ledva sa napapkala a zaspinkala a zobudil ju hlad. tak ja neviem ako to poriesit... 🙄

zojec
25. nov 2010

moja ked nespi este pred vecerom, tak potom uz o 6tej je tak nervozna, ze musime ist kupat skor.. nema to nejake dosledky na spanok, akurat ze uz o 5tej buntosi.. takto spi do 7mej.. sice je aj 3-4x hore.. ale ja uz som si zvykla.. ona si len pocucka a spi dalej

bealondyn
25. nov 2010

skusim jej to posunut o hodinku, ze do postielky o 8 vecer, o 7 je asi predsa skoro...uvidim...a teraz mame rastovy spurt, lebo v noci papala najprv kazde 2 hodky a potom od 3 kazdu hodinu! a to nebolo len cuckanie, normalne pila, som sa cudovala rano, ze tam este nejake mlieko mam. 😀

anjelicek26
25. nov 2010

Ahojte babulky, tak noc sme my mali aspon fajn, bol zo dva razy hore, len Sasenka neskutocne kasle, som mala fakt dost, aj rano, najradsej by ju necham doma, zajtra teda asi urcite ostane. Aj ked to maju taku predvianocnu akciu, to jej zas bude luto 🙄 Ja uz fakt neviem... Je teplota nutne kriteriom choroby? Lebo Saska "len" kasle. Ale to by ste mali pocut 😖

@bealondyn - Max spi celkom pravidelne 09:15-09:30, 11:00 - 14:00, 17:0-18:00 a potom ide o 20:00 najneskor spinkat. A nastastie zasa spi v svojom kosi a nie u mna v posteli.

@monky1 - Saska mala laryngitidovy zachvat len jeden raz a stacilo mi. Hrozne to je. Drzim palce, nech je Hanka coskoro fit.

@takyna - to ste super pribrali, vazne. V tomto veku uz deticky tak vela nepriberaju, Max tolko ani za posledny mesiac nepribral. A Bibka je sikulka, ze zvladla ten odber 😵

@ellysa - to ma mrzi :( A ma mala este hnacku? Ci uz sa to ustalilo? Davas jej gelik na dasienka? Ja mam take gumene rukavice, co su na farbenie vlasov, take hrubsie, tym mu to masirujem, aj do toho kuse tymi svojimi mini zubami, ale aspon ma to vtedy neboli... A su take nasadky na prst, len som to tu este nenasla... take s takymi vybezkami, skusim to pohladat, mozno to u vas budu mat. Fakt to pomahalo.

@mojalili - jej fajn noc, aj ked teda ten skory budicek 😨 Nas tahal do siedmej, neuveritelne 🙂

@bakatuska - dve chore deti, to si neviem ani predstavit ☹ Drz sa.

Nas budu dnes ockovat, tak som zvedava, co to bude.

zojec
25. nov 2010

@bealondyn inak moja tiez pije... ale je to rychlovka.. ona za 3tyzdne pribrala 550g.. a citim, ze sa mi aj viac mlika tvori... ked nahodou spi dlhsie tak mi ide prsia rozstrelit

puhinka
25. nov 2010

@takyna ,hej 🙂 haha ,ten svet je ale malý 🙂
@mojalili ,wow,krásne prichystaná na vianoce 🙂
mňa to ešte nenapadlo 🙂ale ja som taký lenivec v poslednej dobe sa mi nič nechce 🙂

puhinka
25. nov 2010

@bealondyn ,Igorko spáva poobede od tej tretej zhruba do tej pol šiestej,pred spaním mu dám kašu a keď ešte nechce haji,tak ešte v postielke mliečko a spinká...

no len dnešná noc bola na prt,bo jeho trápia tie zúbky a ja som chorá,o štvrtej spustil plač ako najatý,tak sme ho nakŕmili,ešte chvíľu plakal a zaspinkal,zobudil sa až o osmej ...a ja som zlomená...

my to máme zase tak,že on zaspí večer vpostieľke okolo osmej,potiehne do tej druhej,vtedy si ho preložím k sebe do postele,ale nekŕmim ho a pak sa zobudí až okolo pol šiestej-šiestej napapá sa,ale od vtedy už nechce haji...maximálne ešte pol hodku potiahne...alebo do siedmej a ja som odpálená...a to chodím hneď po paneláku spať...

mojalili
25. nov 2010

@puhinka Dnes som dorobila nas barovy pult. JE nadherny vecer, ked sa zasvietia sviecky, ale tie az po MIkulasovi...

KOCKY, COZE SA S CHOROBAMI VRECE ROZTRHLO???? 😕 😕 😕 PRAJEM VSETKYM DETICKAM SKORE UZDRAVENIE... 😉

No navarila som, porobila bordel s ozdobovanim , Danko spapal mrkvicku s ryzou, chutilo mu a pojdeme von na vzduch... 😉