Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@miculienka jeeeej krasne
ake ste sikovne, ja nemam hotovu kuchynu tak nic nerobim a aj tak asi nebudem na Vianoce doma, tak sa nesnazim
@lenocka84 - tento rok toho ani ja veľa neurobím, to tu som dala staré fotky, akurát tak v sobotu sa chystám urobiť adventný veniec , ale medovníčky tento rok asi nezvládnem pri malej, asi len upečiem a do stredu dám mandľu 😵 , od malej sa nebude dať, stále ma vyžaduje, aj teraz tu so mnou netuje 😀
@miculienka mne nastastie Patko vydrzi, ked varim je pri mne v stolicke dam mu varechu a misku a uz je o zabavu postarane.
aj teraz u nasich sa vyhra, bud na zemi ci na posteli, je v pohode, nastastieeee
@lenocka84 to máš fajn, moja hneď plače keď sa nudí, stále ju musí niekto baviť, málokedy sa sama pobaví na koberčeku alebo s kolotočom 😒
@miculienka kolotoc je na uspavanie cez den, ked sme doma
u rodicov zaspi vedla mna
ahojte, malá zaspala a ja ležím samozrejme pri nej, tak na skok
bože, to čo toľko chorôbok malých ☹
dnes je už trošku lepšie, aj sa dokonca oliv smiala -po dvoch dňoch konečne, ale spinkať v posteli ani náhodou len na rukách a potom do našej postele a musí byť ku mne pritisnutá, tak som sa tešila že už spí v postieľke, hádam sa to znova naučí 😒
@zojec @mojila vy ste aké šikovné, ja mám teraz doma taký bordel na grcku mi je z toho nie ešte výzdobu robiť
@bealondyn presne to isté so zaspávaním u nás po očkovaní 🙄
@mishulienka no my sme na UM takže fľaša nie je problém ale všetko papá lyžičkou a my už hnačku nemáme, dnes kakala raz a pekne ani husté ani riedke, tak ja tento stav pripisujem zubom a očkovaniu
@julinka2787
@majjka0806 gratulujem k úspechom
@miculienka krásne 🙂
@miculienka a mala ti na kolotoc dosiahne?
@lenocka84 - no, visí jej rovno nad nosom, na noc ho dávam preč, mám tú vrchnú polohu nastavenú na postieľke a odtiaľ dotiahne
@miculienka ete sa ti neotaca?my mame strednu polohu, z hornej by uz spadol
ahojte maminy..mici no krasa obdivujem ta......my sme chorucke teda malá..ma zápal priedušiek ale už lepsie zajtra ideme na kontrolu......co mate nove?
@lenocka84 - otočí sa len na jeden bok, zatiaľ viac nie , tak nehrozí žeby vyliezla alebo vypadla , potom to prehodíme, keď už bude šikovná
@miculienka aha je paradna
my sa otacame uz dlho, teraz uz cestuje po celej postielke, a kolotoc ma tym padom dost vysoko
@miculienka tie medovnicky su super 🙂 krasne.. to ja take neurobim.. no darmo ty si vytvarnicka 😀
@zojec aj tvoja chalúpka je na zjedenie 😉
@miculienka do takeho tuhsieho vrecka,kde odstrihnem koniec...
@miculienka zle ti spava? mne cez den da max 1hod, ale to musi byt fakt KO inak len polhodka
ale potom spi celu noc
za chvilu ideme von, tak snad pospi, ale aj v kociku uz len taka polhodka
@zojec - lebo ja napr. neviem zdobiť vreckom ani sáčkom, ja si robím kornútky s papiera na pečenie, a to si vyformujem na také akurát do ruky - ako pero, odstrihnem len malinkú špičku a tak sa mi dajú robiť parádne tenké čiarky , len už nerobia taký ten matnejší, všetko sú také mastniaky a nedrží mi na tom lepiaca páska 😖
Tak baby ideme ockovat, drzte nam palce... inak som ho zvazila a zmerala a ma 8080g/67cm/44cm vaha/dlzka/obvod hlavicky 🙂 Sme sa bavkali... zmerat ho inak vam poviem je teda umenie 🙄 Vzdy meriam od hlavy po rozkrok a potom si natiahnem nozicku. Inak sa to fakt neda 😅
@lenocka84 - momentálne mám za sebou 3 uspávanky 😝 , a to ani veľmi spievať neviem, ale decku to zalepuje oči , dosť zle spí, fakt sa budí na každý šuch
@lenocka84 inak tiež máva len také mikrospánky - polhoďka a koniec, málokedy viac a večer mi zaspáva okolo 22.30 budieva sa 1-2x na jedenie -keď je dobrá noc , inak aj častejšie
@miculienka patko nastastie ked zaspi spi, bezne pri tom telku pozerame a v pohode
@miculienka my dame veceru cca okolo 6-7 a potom spi do rana
@anjelicek26 držíme 😉
@lenocka84- hmmm, to teda u nás nie, to máš super, máš večer pre seba, my sa celý večer bavkáme , ešteže sa striedame keď sme doma obaja

Sa tu veru nejako zazubilo 😀 , u nas sa nieco črtá, ale pani doktorka povedala, že do vianoc to nestihneme 😉 🙂