icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

zojec
25. nov 2010

@miculienka hm.. kornutok som este neskusala.. no myslim, ze tieto vianoce ani nevyskusam.. asi tiez zdobime mandlou a z komory vytiahnem minulorocny domcek 😀 inak este mas ten obrazok co ste kreslili fazulku s petom do pc? pamatas? ja som to nestiahla, skoda, ale to bolo fakt veeelmi vydarene ..

lenocka84
25. nov 2010

@miculienka vecer ide cas na zehlenie, dovarenie vecere kym dojde mm

miculienka
25. nov 2010

@zojec - nemám, škoda ,to boli časy 😀

miculienka
25. nov 2010

@lenocka84 - no, také ja musím cez deň alebo keď spí alebo mi ju niekto baví, teraz zaspala ale furt sa tam mrví

miculienka
25. nov 2010

@zojec - ja tiež vytiahnem na výzdobu staré odvlani nazdobené , keď sa nedá tak sa nedá, však možno na rok , a už malé nám pomôžu maľovať perníčky 🙂

miculienka
25. nov 2010

@zojec - možno to tí dvaja niekde majú schované, musím sa fazulku opýtať keď s ním budem v kontakte

zojec
25. nov 2010

@miculienka no mozno ma.. 🙂 ja to tiez mam v tom starom pc.. ale ktovie kde ten uz je.. :( no ale oni boli ITci, nie? ved fazulku mas na FB, nie?

miculienka
25. nov 2010

@zojec - Palo bol dačo iné matfyz sa mi zdá , už ani neviem, ale teraz vraj prednáša na ekonomickej , no fazulku mám na fb ale tam on vraj len občas zablúdi , občas mi zvykne volať, že čo a ako a tak , ten pc si pamätám 🙂

miculienka
25. nov 2010

@zojec - a fazulka gisák

miculienka
25. nov 2010

to je jedno čo boli , ale patria medzi kockaté hlavy 😀

majjka0806
25. nov 2010

@anjelicek26 dakujeme 🙂 no tak to mas pravdu...same selmicky

majjka0806
25. nov 2010

@ellysa dakujeme...uz mame konecne trosku klud.. 😉

ellysa
25. nov 2010

baby tak doobeda bola fajn ale po obednom spánku má zasa horúčku 39,2 som zúfalá, dala som jej zasa čipok a len plačká, zajtra hneď utekám k doktorovi, toto nie je s kostolným poriadkom ☹

miculienka
25. nov 2010

@ellysa - chúďatko malé, to čo , také horúčky , máte tam aj pohotovosť ?

miculienka
25. nov 2010

@ellysa - by som bola tiež zúfalá, ani neviem čo by som robila, ale náš doki býva býva tu v dedine, tak ja by som asi jemu volala alebo pohotovosť, keď to ani nevieš z čoho to má, či očkovanie, či tie zuby - ale to asi taká horúčka nie je, alebo tá hnačka 😕 , možno normálna chrípka 😕

ellysa
25. nov 2010

@miculienka no práveže nemáme, musíme nejak do zajtra vydržať 😒

lenocka84
25. nov 2010

@miculienka my sme boli von, a klasika 30minut

bakatuska
25. nov 2010

@anjelicek26
@mojalili dakujem
no dnes som bola u dokiny aj s Dominikom lebo stale teplota 38,5 a mame zapal priedusie ☹
tak mi tu cely den vyrevavaju no je to horor a Baruska nechce nic jest uz treti den . Teda trolilinku vyvaru zje a trochu babanu a jablka
idem si vas precitat

bakatuska
25. nov 2010

@monky1 a aky zabal davas Hanke na hrdielko? a teda prajem skore uzdravenie

julinka2787
25. nov 2010

@mishulienka mne sa to tiež zdalo moc husté, tak som tam šľahla ešte prevarenú vodu. a dala väčší cumlík a bolo. 😉

bealondyn
25. nov 2010

@ellysa chudatko malinke a aj ty musis byt hotova. ☹ trochu som kukala teraz na nete o horucke pri zubkoch lebo aj nam sa teraz deru prve spodne a vraj max moze byt 38. niektore deticky maju vyssiu, ale len pri stolickach...urcite s nou chod k lekarovi aj ked ten cipok zaberie. drzim palce, aby bola noc lepsia.

baby, teda ta vyzdoba a medovniky, vy sa nezdate, sikulky!

julinka2787
25. nov 2010

@anjelicek26 no veď som sa nejako moc nestresovala, že to nejde. ale tak človeka to mrzí a ešte keď to bolo tak skoro. no ale čo už a nič mojej potvorke nechýba. UM papá bez problémov a úplne hocijaké. už som skúšala štyri druhy a dobre bolo s každým. ja viem že by sa nemalo moc experimentovať, ale jej to vážne neprekáža, tak skúša čo nové nájdem a je to pre mňa cenovo výhodnejšie. už som našla, tak prechádzame na to. 😅

ellysa
25. nov 2010

@bealondyn no ona asi predsalen zle zareagovala na to očkovanie, ja trochu pokašliavam, tak som jej asi aj nejaký vírus odovzdala, ach jo, no budeme musieť ísť k tomu dokimu znova, aj keď včera jej aj ušká aj hrdielko pozeral aj počúval a hovoril, že nie je chorá, teraz jej dávam taký echynaceový sirupček, akurát zabuvala má aj ona dosť, ale musím sa pochváliť, že aj napriek tomuto všetkému dnes sa začala dávať na nožky pri plazení, už sa pekne dá na kolienka a tak sa potíska, zlatinko moje
@bakatuska jaj dve detičky choré, no to už by aj mňa zbierali, držím palce

bakatuska
25. nov 2010

@mojalili
@zojec wau sikovne ste, ja som stihla zatial vytrepat vyzdobu von zo skrine a ani veniec nemam spraveny

bakatuska
25. nov 2010

@ellysa dakujem no veru je to hrozne

ellysa
25. nov 2010

a keď sa tu tak zvianočnieva ja pridám toto 🙂
a poslala som mojho po plienky a mlieko už mi volala 3x a privolal na pomoc všetky predavačky-chlapi 😀

bealondyn
25. nov 2010

@ellysa kraaaaaasne 😵

puhinka
25. nov 2010

@anjelicek26 ,hej,no všade kam sa pohnem,tak kukajú a neveria,že ja som mama...asi je to spôsom ako sa obliekam,alebo ja neviem 🙂a pritom ževraj vyzerám na viac ako v skotočnosti mám 🙂
@zojec ,to ja som taký uponáhlaný človek,že na také niečo musím naozaj dospieť 🙂
no a ja som vlastne ani nikdy nepiekla,takže by to bola pre mňa výzva,či sa to bude dať vlastne aj zjesť 🙂

joj no Igorko mi konečne zaspal...to bol zase koncert...jaj...už nech sú všetky zuby vonku,bo toto je katasrofa...normálne akoby mi niekto vymenil dieťa 🙂 a teraz zaspal asi takým štýlom,že som mu musela nasáčkovať hlavu do kočíka,on mi ju objal a tak zaspinkal...joj moje malé...ako ho ja milujem 🙂
@julinka2787 ,súhlasím s anjeličkom,keď jej dáš najskôr prsko,tak ti nemusí chcieť papať...mala by byť hladná 🙂

puhinka
25. nov 2010

@miculienka ,no miculienka,ďalšia supiš-pupiš šikovná mamča...ja sa môžem s mojím kreslením a šitím schovať... 😀 😀 😀
@lenocka84 ,nebudeš ty mať doma malého kuchára? 😀 😀 😀 hihi,môj manžel sa v detstve tiež hrával s varechou a hrncom a dneska je z neho kuchtík jak vyšitý 🙂
inak aj mne Igorko dosiahne na kolotoč,bo mám ešte na najvyššom stupni postieľku a tiež to schmatne a nedá sa točiť potom 🙂 a aj ja ho dávam na noc dole 🙂
Micu a tie fúziky od mliečka...ja odpadnem,aká je krásna 🙂
aj Igorko sa otáča,jedna radosť a teraz som ho nechala v hracej deke a išla som von na dvor ,len vyhodiť hranolky do pomií a dojdem do izby a Igorko ból asi meter od hracej deky,ja neviem ako sa poposúval...ale tak som oči pučila...no nechápala som,ako sa tam dostal 🙂

puhinka
25. nov 2010

@miculienka ,no kebyže počuješ mňa,čo ja mu spievam...síce spievať viem,som behala po súťažiach,keď som bola malá...aspoň niečo,keď už nič...no a tým deťom,teda aspoň Igorkovi je to srdečne jedno,čo mu spievam,takže od ľudoviek,cez rep,pop...r&b...haha...a on je hotový... 😀 😀 😀