Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@puhinka u nas fici pesnicka siel maly krtko lesom 🙂
@zojec No on ma zatial tie sopliky uplne samy hlien,takze len mu to prilozim, tak sa to plni ako sialene. No ale pre istotu zajtra ten roztok kupim, my to pomoze ked to bude mat hustejsie??
@sofinka2009 u nás spadla hruška a tancovala líška s mackom
@ellysa - on vzdy chce byt za exota... co by sa on plazil niekam na bruchu, otacal sa na brucho, pasol konicky? On si povedal, ze tuto stranu svojho tela bude ignorovat ako dlho sa len da... miesto toho bude stat a suchat sa po riti po miestnosti. Vravim. Exot.
Inak baby reakcia na tie tri injekcie - Max zatial NIC. Neni nervny, mrzuty, nema teplotu, proste NIC... teraz zaspal uplne normalne salam parky na dobru noc. Nechapem z toho. Predtym mal do hodiny horucku. Oba razy. Co to??
Dufam, ze aj Olivka chvilu pospinka, uz sa trapite dva dni, nie? Chudatenko. Snad ti nejako neschudne z toho. Ako vyzeraju tie zubky?
neviete nejake hracky co sa daju pripevnit na stolicku na papanie?a nejaku misku co sa tam prisaje ze sa neda zhodit?dakuejm
@ellysa joj na hruske som vyrastala musim aj tu skusit 🙂
@kucierka24 no tie sopliky sa zriedia a pojdu lahsie von z nosteka.. nebude mu to zatekat do hrdielka.. vola sa to fyziologicky roztok mam pocit.. lybenar...
@kucierka24 - urcite odsavaj, kolko treba, skodit to neskodi, pokial nemas moc silny vysavac. Ak by mu praskla v nosteku cievka, budes vediet, ze to bolo uz moc. Kazdopadne zvlhcuj nostek MAR-om pomedzi odsavania, aj sa ti potom bude lahsie odsavat.
Hihi my spievame Twinkle twinkle little star... ked ho krmim 😅 😅 😅 Som si dnes stopla, kolko mu trva sprasit detsku vyzivu - tych 125 g - presne 6 minut 😅
@anjelicek26 no žužle žužle na dotyk cítim na pravo dole už riadny hrboľ ale na pohľad ich má len také akoby zapálené a hore biele zúbok ešte nevidno, asi to bude tak zo všetkého niečo, aj očkovanie, aj zúbky aj nejaká choroba obchádza...my zasa prvé očkovanie v pohode a teraz... 😒 ...a zvláštne že to začalo až 30h po očkovaní 🙄
Taketo napriklad
http://www.mothercare.com/s?Action=submit&rh=n%...
Musis hladat highchair toy, je ich kopa, dolezita je ta prisavacia guma, to potom pekne drzi... musim aj ja kupit.
a inak bruško úplbe vylučujem lebo dnes kakala už len raz a úplne pekne, tak som jej už večer dala pol na pol mliečko a tú ryžu
@ellysa - co vam presne ockovali, aku vakcinu? Max dostal hexu, meningitidu a pneumokoky.
No som zvedava, kedy vam vylezu, snad to fakt uz dlho nepotrva, ked sa s tym tak trapite. My sme tri dni horsie spali, ale inak... potom uz boli vonku a je zasa klud.
@anjelicek26 dakujem .musim hladat haldat 🙂
@zojec dakujem pekne.... 🙂
@anjelicek26 Vysavac mam 1600 W, ale som to stiahla na min. tak dufam, ze bude ok a ziadna cievka mu nepraskne,lebo inak neviem ako mu tie sopliky povytahujem.... 🙂
@lenocka84 ,no to tak býva...ja som odevníčka a toež sa tomu nevenujem 🙂
@anjelicek26 ,no Igorko bol na brušku a nadvihol sa na rukách,že ich vystrel a pak zdvihol riťku,ale dlho sa neudržal a zosunul sa...a tak vlastne vzniklo,že sa tak posúva,teraz pri paneláku som odsledovala 🙂
on bude naozaj za chvíľu loziť... 😀 ...moje šikovníčkové 🙂
a som ho poriadne unavila,spravila mu banánovú kašičku,zase si nechcel dať zobrať už prázdnu fľašu 🙂 a to som mu urobila dvojitú dávku,no a teraz už hajušká...🙂
@chani ,ale som kukala tvoj album a tam v tom čierno červenom vyzeráš úplne super 🙂 fakt 🙂
Peťuško si ťa bude chrániť 🙂
@anjelicek26 tiež druhý krát hexa a pneumokoky asi tie robia šarapatu
@anjelicek26 no mne ževraj vyšli až v 11m, dúfam, že tak dlho to trvať nebude
@sofinka2009 prisavaciu misku som kupila v Tescu.
@ellysa - hej, pneumokoky su hodne zle. Ked si predstavim, ze po roku staci uz len jedna vakcina a nase deti dostanu do roku tri, tak som strasne nastvata. Na co je to preboha dobre? Ved to je cisto choroba kolektivou. Vakcina pokryje 11 z 200 moznych kmenov. Ale hlavne, ze nase deti si to ako male babulka musia davat do tela. Saska bola chora a to bola tiez ockovana tri krat. Takze ja mam k tejto vakcine dost zlu mienku.
@anjelicek26 no ja som ju dala pichnúť dobrovoľne doteraz ma straší príbeh jedného chlapčeka čo sa vďaka pneumokoku dostal do bdelej kómy ale neviem, či som urobila dobre
@ellysa - no ockovanie ako take ma vyznam - ale v babatkovskom veku - mne sa to zda strasne skoro a kedze je vlastne len doma s mamou, tak fakt, kde ma nieco take nachytat? Saska chora bola, dostala to v jasliach ako nieco vyse dvojrocna. Tri tyzdne bola chora.
Dobrovolne ockovat fakt nedam vobec nic.
@sofinka2009 ja mám pre oliv toto na vianoce http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=9953287&tab=1
@sofinka2009 môj najobľúbenejší repertoár: kukulienka,dve male blchy,sedi mucha na stene,pesníčky z disneyoviek,červený kachel-biela pec...a ešte plno iných ...hehe...to len tak narýchlo 🙂
@anjelicek26 ,ale zase je plno vecí,čo iné deti robia a on nie..
inak Igorko sa naučil povedať ba a ma,takže celé dni počúvam najmä babababa...potom bam bam...alebo ham a sem tam sa podarí povedať aj mama 🙂 a vtedy skáčem dva metre do vzduchu 🙂aj keď viem,že on to vôbec nemyslí na mňa a nechápe význam toho slova,ale aj tak to zahreje pri srdiečku 😀
no idem ja dobrú noc
@puhinka - viem si predstavit, je to pekne, ked takto blabocu.Max par dni dozadu robil stale brrrrrrr, normalne ciste R, sme sa na nom rehotali, ze sa snazi povedat brrrrm, aby mu tato kupil prve auticko 😅 Tak drahy promptne nabehol do obchodu a kupil mu malinkate auticko 😵 😵 😵

@kucierka24 kucierka odsavaj vzdy ked je treba.. to nie je skodlive.. ja som mojej malej odsavala ked mala 10dni.. ale vzdy malemu nakvapkaj solny roztok do nosteka, nech sa mu soplik zriedi 😉