icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

miculienka
26. nov 2010

@zzz - ja som to aj viackrát popotierala, asi 3x som zopakovala kúru , potri celú hlavičku, nech sa to nemnoží, mojej ostali už len tie neošúpané a nové sa odvtedy nerobia, predtým to bolo tak ako si písala, na jednom mieste sme to vyšúpali a na druhom sa to urobilo 😒
@weirdo - chlapi, človek len aby ich chválil 😀

weirdo
26. nov 2010

@zzz - hej hej Zuzi. Darmo, 12 rokov je 12 rokov, uz je vycviceny 😀

weirdo
26. nov 2010

@miculienka - hej hej, ale beha tu pri mne, tak musim 😀 😀 😀

zzz
26. nov 2010

@weirdo ale vsak rataj aj 15rocnu vychovu 😀 sa mozno aj od prvaku co to na neho nalepilo 😀 😀

anjelicek26
26. nov 2010

@ellysa - to vy stale takto horuckujete? No siesta choroba by to mohla byt, ak sa na treti den od zacatia horucok objavi vysyp, je to jasne... by mala po tele - hlavne na trupe - take drobulinke vyrazky. Skoro kazde dieta to raz dostane, mozno ste to dostali v cakarni u lekara, ked vas mali ockovat 😔

@weirdo - pochval manzela, toto sa fakt rata! Ja som si nakoniec neobjednala, s postovnym ma to vyjde dva razy tolko, kupim priamo v nemecku o tri tyzdne... nejako vydrzim.

@miculienka - fu ze sneh, nestras 😲

@babulina - veeelmi vela deti mava tento tras pred zaspavanim, pokial sa to neopakuje aj v spanku a aj mimo neho a viac krat, nemalo by to byt nic vazneho. Ja viem, cloveka to maximalne vydesi 😖 Hlavne, ze je ok.

@bzucinka2 - Tomasko vyzera taky dlhanik, kolko meriate?

miculienka
26. nov 2010

@anjelicek26 - tu býva stále kopa snehu 😖

to čo je tá 6. choroba, som ešte nepočula taký názov 😕

bakatuska
26. nov 2010

@takyna nam na ritku rybacia masticka vobec nezaberala ale potom sme dostali imazol a kupila som krem na zapareniny od nivei a to nam pomohlo

anjelicek26
26. nov 2010

Nas drobusik 🙂

anjelicek26
26. nov 2010

@miculienka - no je to bezpriznakova vysoka 3-denna horucka a potom nasleduje vysyp na telicku. Je to detska choroba, infekcna... Postihuje deti do troch rokov.

bakatuska
26. nov 2010

@babulina juj to musel byt hrozny zazitok ale tiez ma hned napadla epilepsia ale slabucka. Inak zevraj epilepsia nieje dedicna? ci hej? no dufam ze sa to uz nezopakuje drte sa

mici111
26. nov 2010

@babulina drzim palce nech ste v poriadku..

@ellysa co je to 6. choroba? 😕

babulina
26. nov 2010

@anjelicek26 - to trasenie pred spankom to povedala rovno aj neurologicka ze do roka je uplne v pohode, len on aj prevratil ocka ako by zamdlel tak to jej akosi nepasovalo, plus rodinna anamneza k tomu tak ze nech to mame pod kontrolou tak spravila sono a dala dalsi termin

bakatuska
26. nov 2010

@mojalili pocuvaj ty si uz tie duracelky vyber lebo ma tu len provokujes ja nemam este ani veniec spraveny a ty uz pomaly stromcek budes mat 😀 ale fakt si sikula a mas to doma pekne pripravene 😉

babulina
26. nov 2010

@mici111 - to je jedno z tych detskych chorob, je za nu zodpvoedny nejaky druh herpesoveho virusu, tri dni su vysoke teploty potom sa dieta vysype a do 72hodin to zmizne a je koniec, len je infekcne pre okolie, nasa ninka to chytila na plavani, do dvoch rokov to ma nejakych 80% deti

miculienka
26. nov 2010

@anjelicek26 - krásny chlapček 🙂

bakatuska
26. nov 2010

@anjelicek26 jej Max je zlaty a tie traky nemaju chybu 😀

miculienka
26. nov 2010

@anjelicek26 - ďakujem za vysvetlenie, tak už budem vedieť čo to je

babulina
26. nov 2010

@bakatuska - zalezi od druhu, teta nema ze vraj tu geneticky podmienenu, ale zacalo jej to v detstve a najhorsie to bolo ked rastli zubky a potom v dospelosti sa jej to brutal zhorsilo

anjelicek26
26. nov 2010

@bakatuska - tie prve gate su to, strasne sa mi lubia 😵

http://shop.hm.com/de/shoppingwindow?dept=BARN_...

zojec
26. nov 2010

@weirdo mne moj povedal, ze mam take usit 😀 takze sa na to chystam.. 🙂 len neviem kedy do kelu.. nejak sa mi to tu kopi.. :(
juj vsetky choroby prec od junoviek a junovciatiek ...

babulina
26. nov 2010

@zojec - ja som vedela ze niekedy je dobre byt aj nesikovna, moj sa nepokusa mi cosi take navrhnut, lebo ani gombik od kosele mu neviem poriadne prisit, uz dvakrat reklamoval ze odpadava, ale na svoju obranu musim povedat ze sme nakoniec zistili ze to bol iny, inak by to bola straaaaaaaasna hanba 😀

zojec
26. nov 2010

@babulina inak fakt... teraz vsetko co chcem povie ved si usi... hm, ale to kde na to zobrat cas a energiu po celom dni, to mi uz nepovie 😀 😀 😀 ale zas tento narucnik je jednoiduchy, uz som aj cvoky kupila 😉

ellysa
26. nov 2010

no ja len dúfam, že je to to a že nepôjdeme do nemocnice 😒

bealondyn
26. nov 2010

@ellysa
@babulina joj chudatka deticky aj maminky, nech su skoro zdravucke a v poriadku, usmiate ako vzdy 😔
@fatimuska no ja uz mam vysoke teploty za sebou, klatia nas tie bacily, ked ani poriadne nespime, uz tu asi viacere melieme z posledneho, prajem skore uzdravenie.

ellysa
26. nov 2010

@zojec no keď si taká šikovná 🙂
inak ako si spokojná s tou pracou guličkou, eše som neobjednala a ty bývaš nejak na samote? alebo v malej dedinke, teraz sa nám naskytla možnosť kúpiť domček len je 15 km od mesta kde žijeme a nevieme sa rozhodnúť, či ísť na dedinu alebo radšej leb väčší byt v meste,
babuľky, čo žijete takto mimio mesta ako sa vám býva? pýtam sa tak blbo, ale ja som od narodenia panelákové dieťa, tak neviem

julinka2787
26. nov 2010

@ellysa ja som tiež paneláková a bývala som už aj na dedine. podľa mňa je to super. hnď by som tam išla znova... 😉

julinka2787
26. nov 2010

kočky aj vaše detičky neslzia keď plačú??? lebo tatianka má naveľa mokré očká, ale že by tiekli slzičky, to nie. kamoškina malá, tá keď plače, tak padajú krokodílie slzy... 😕

ellysa
26. nov 2010

@julinka2787 no aj ja uvažujem, je to síce radová zástavba ale aspoň kúsok svojej záhradky by bol super, je tam aj škôlka aj škola aj obchod dokonca kúpalisko, no čo ja viem 🙂 , ja by som brala len môjmu sa nejak nechce 😅

julinka2787
26. nov 2010

@ellysa podľa mňa by ste mohli zobrať, teda no musí to obom vyhovovať... ale keď je tam aj kopa všetkého čo treba, tak nie je nad čím váhať. teda podľa mňa... 😅

deina79
26. nov 2010

@riska nemam specialne, my ako deti sme vsetci vyrastali na piskotach, rohliky sme cmulali krajce chleba a sme zdravi vsetci 😀 , takze ja davam Ninke kludne vsetko, podla mna netrbe cakat a skusat 😉