Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
teraz mam malu na kolenach a akurat mi zrusila cely prispevok o tom, ako sa konecne dnes pretocila aj z bruska na chrbatik a nie len opacne. 😀 no idem ju dat spinkat.
@zzz - moja mala silné šupinky seborey na hlavičke, ja som písala jednej dokine, že čo na to, pporadila mi to čo som aj vyčítala v jednom časopise - v lekárni kúpiť - Solutio acidi salicylici spirituosa 2 % - teda salicylový lieh , pred kúpkaním asi hoďku ponatierať, aby to pôsobilo, ono to likviduje tie kvasinky - lebo tie šupky majú taký dáky kvasinkový pôvod , potom okúpať , nečakaj , že to zmizne, len sa to prestane množiť , treba to potom poošupovať, najlepšie nechtom , potom vyčesať, nám už ostalo len na vrchu troška, ale tammá ešte mäkkú hlavičku, tak poošupujem až keď zatvrdne, inak , že ak sa to veľmi rozvrhne na hlávke, tak to treba takto riešiť, lebo sa to môže skomplikovať do ekzémov, ak je toho len troška, tak to potom aj samé zmizne - časom 😉
@bealondyn - no tak to sa asi mam na co tesit. Preco si nezaobstaraju zimne gumy?? Nejako mi to nedocvaklo, vsak tu mrzne! Uz vyse tyzdna mrzne a pochybujem, ze to december-februar bude inak. A od +4 stupnov uz letne gumy stracaju brzdove vlastnosti. Co im slovo bezpecnost nic nehovori? Ved aj oni vozia svoje deti? Fakt nonsens toto... Aj ked Saska by sa nejakym snehovym pradzninam urcite potesila 😉
@zojec ja som trosku robila prieskum, co na atop. pokozku - hlavne na miesta, kde sa to vyskytuje a velke ohlasy som dostala na tu Biodermu - aj tu na konikovi, aj v lekarni ked som sa pytala, tak mi magistra povedala, ze aj ona ma atop. ekzem na rukach a to, na co som sa pytala je super, takze ideme do toho a zvlast teraz, ked bude akcia - 500 ml s pumpou a k tomu 500ml nahradna napln zdarma 😵
...ale mas pravdu, kazdemu zabera nieco ine - to exipial mame doma do milej jarmily, kozna len predpisuje, ja mm natieram chrbat, ale ziadna zmena a to uz mal aj ine na preliecenie ☹
a ani elinke to nezabralo, tak sme siahli po holtovom kreme a je to lepsie - sice len 2 dni natieram 😉
@mici111 na vysusenu pokozku, akoby ekzem, zabral malej tento kremik: http://www.saloos-shop.cz/zbozi/352/bio-karite-...
ahojte, strasna vec sa dneska stalo, ako som kojila maleho tak ho zacalo klepat ako pri zimnici, potom prevratil ociska a zaspal, vsetko trvalo dohromady asi 10-15sekund ale uplne vystresovana som bola z toho, hned som volala pediatricke tak mi rovno nadiktovala cislo na neurologa ze okamzite mam volat, ta nas hned objednala na pol dvanastu ze nech sa este prespi,ked sme prisli tak nas checkla, vyzera vsetko zatial ok, motoricky sme v pohode, urobila aj sono mozgu ze je tam sice asymetria mozgovych komor ale ze este by sa to dalo povedat v norme
ze vraj tras u deti pred spankom do roka je normalny ale to ze prevratil tie ocka az tak normalne neni a kedze v rodine mame epilepsiu tak musime uvazovat aj nad tym, zatial ho mame sledovat a ked sa to zopakuje tak okamzite prijst inak na kontrolu zaciatkom januara
maly je nadalej spavy tak akoby vycerpany tak som z toho na prasky snad to bola nejaka blbost len a som hystericka matka 😔
ahojte tak sme prišli od doktora, boli sme tam hodinu, bol veľmi milý videl v akom som stave-spala som dve hodiny.malá má stále horúčku, že inak nič len trolinku začervenené hrdielko a zúbky to isto nie sú,vyfasovali sme atb a je to podozrenie na šiestu chorobu, povedal,že ak to za pár dní neprejde a budem mať pocit doslovne,že mám iné dieťa, tak ideme do viedne do nemocnie na pár dní na testy ☹ ☹ , dúfam,že to prejde
@ellysa AJ pri LILI sme mali 6. chorobu, to prejde tak ako prislo, neboj 😉
@bzucinka2 tak ty mas takych dvoch chlapov, no chcelo by to veru do tretice nejaku kočandu 😀 😀 😀
@babulina Veru si ma tiez vystrasila, Danko sa zoparkrat tiez zacne triast pri papani, hlavne ked zaspava, musim ho vzdy prebrat, aby ho to preslo.....no musis sledovat, ci nema ocka dohora prevratene. MAl to uz zoparkrat veru... 😖 Drzim palce, nech to nie je nic zle...
NO a ja som stihla zase nieco z vyzdoby, vyupratovala som, nakolko mala prist navsteva a vraj nepride, ale aspon mam upratane 🙂
pre pána , to čo sa už deje , baby držím vám všetkým palce, dúfajme, že bude dobre, teda musí byť
@mojalili - no ale aká si ty šikuľka 🙂
@weirdo - čo to je prosím ťa, nejako zle vidím 😅
@miculienka - to je to na zohriatie ruk na rukovat kocika 😉 od Emitexu
@miculienka -muf na kocik
@weirdo - ja som napisala jeziskovi, tak snad prinesie len neviem aky ci fleecovy aelbo kozusinkovy, aky mas ty?
@weirdo - aha, tak fajn vecička, videla som raz v dámskom magazíne, hm, pochváľ mužíka , môjho by to nenapadlo
@miculienka dakujem skusim....lebo nam dr. len olivovy olej a repik,ale nemam pocit ze to pomaha....
@babulina - toto je fleesovy veru ...
@miculienka - pochvalila som, vyrastol 😀

Baby ja som si tiez prve mesiace kojenie vobec neuzivala, ja mam velke prsia, nalievali sa ako besne, mala sa hockedy zakuckavala pri jedle , bradavky boleli ako dive, vsetkych svatych som videla, ked som jej bradavku vkladala 😝 , ale nejako sme to rozchodili 😉 🙂