Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@anjelicek26 no moja tak my mame zatial jeden prikrm a to zavisi od toho aky je cas ked je doobeda a nechcel mi pit mliecko davala som ovocie ked bolo okolo obeda davala som nieco sitejsie a nas je na mäsko neuveritelny ten sa nim davil dnes ale nie nieco mu sadlo na nos teraz spinkal ale uz je hore nastastie potichucky a bez kriku ja co na nasom pozorujem je ze on moc zeleninu a ovocie nemusia ale ta hovädzina tou sa fakt ze davil teraz uvidim este nieco poskusam ale dasienka ma strasne chuda moje ani cajiku uz poriadne napit 😝
@anjelicek26 to chapem, ze pri dvoch detoch este plienky riesit je dost narocne, ja viem, ake je to pri jednom... a k tym pamperskam, myslim, ze sa to tu uz riesilo, tie, co predavaju na slovensku, su fakt o nicom, preto mi mama nosi z rakuska, kwed potrebujem a tak isto aj kozmetiku.A s tym ozuvanim noziciek to mame aj my, ale su take drziaky na ponozky, tak mu ich skus dat a potom si ponozky nestiahne. Tu to mali v dm. Moj si zase skoro vzdy vocúpe ponozky do kakanice, ked ho rozbalim... idem mu skusit dat tu kasicku s vyzivou, potom napisem, aky uspech to malo 😖
@nonika1979 skús mu dať to chladené jabĺčko ako radila anjeliček26. Bude si aspoň šúchať ďasienka a aj by mu to mohlo trošku schladiť. Jáááj tie zuby , tie nás všetky ešte potrápia. 😠 My už našťastie 2 máme vonku ale slintá stále , takže rátam , že zachvíľu pôjdu ďalšie.
@kiculka - no myslim, ze pampers utierky su jedny blbe, tie active fit... ale plienky som este nepocula.
@nonika1979 - my davame aj druhy prikrm len od tohto tyzdna... som mala v utorok zapal, skoro mi odislo mliecko... tak sme museli. Teraz je uz mliecko dobre, ale Max sa uz na to namotal 😅 Tak pri tom ostaneme.
@tintinka1 - diky za tip, popozreram sa po tom. Aj ked zaslintane budu asi aj tak 😅
čauko, ako ste víkendovali, my už trošku lepšie, tak som rada 😉
a dala som nejaké foto nové
@ellysa - jej, tak to je fajn, už to Olivke hádam prechádza 😉
ja som sa pustila do predvianočnej prípravy domu, ale zatiaľ je tu tááákýýý bordel , počas týždňa to chcem dať dokopy, vyupratovať, vyzdobiť a potom ostane na tie predtýždne len pečenie
@ellysa - krásne fotky , to máte nejakého špeci profesionálneho fotografa alebo si ty taká šikovná ? lebo sú to úplne krásne zábery
@miculienka no to má Oliv takú šikovnú krstnú mamu 🙂
aj ja mám strašný bordel, ale včera som upratovala a dnes je zas, to už asi tak bude stále 😕 😅 dokonca som už aj napiekla kúpila som v tescu tie suché koláčiky, budeme doma len na štedrý deň a potom pôjdeme ku rodičom a oni nás nabalia, takže nemusím piecť, len griláš asi urobím, ten má muž rád
@ellysa - tak to je radosť mať takú krstnú mamu , hotová fotografka, aj pred chvíľou som sa povyžívala v tých fotkách 😵
grilážky musím aj ja , tiež je mm na ne zaťažený a ostatné ešte neviem čo, zas budem hútať celý týždeň , ale veľké vypekačky to nebudú , tento rok to nevydá - od malej 🙂
@ellysa Olivka bude mať krásnu pamiatku - také fotky , pochváľ krstnú mamu
@miculienka no ja ešte chcem jeden koláčik upiecť ale tak to bude rýchlovka a naozaj stačí, dvaja aj tak nepojeme a ani sa netreba prejedať -tento - http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2971
no veru som rada, že nám robí pekné fotky, už ako dvojdňovú ju blískala, bola u nás minulý víkend tak pofotila hádam 500 fotiek, malá už normálne nakoniec pózovala 😀
baby tak nakoniec to bolo tá šiesta choroba teraz ju kupkam a pozerám, že celé bruško aj chrbátik aj na tváričke má červené fliačky, muselo sa jej to len teraz podvečer vyhodiť, lebo ešte okolo piatej nemala nič
Ahojte babule, nejak nestiham cez vikedy 😉
Dnes som malu po case odvazila pre jedlom a po jedle a schucla 150tku som bola v príjemnom soku 🙂 , som si myslela, ze menej taha, lebo ona nie je nejaky velky jedacisko .
Babule , pripravujete si príkrmy sami alebo skor kupujete?
@ellysa - vyzerá byť dobrý koláč, ale na rýchly konzum, čo vám asi aj stačí keďže pôjdete preč
500 fotiek 😅 - ani modelky toľko nenafotia 😵
@takyna - ja varím každý deň čerstvé, mám zeleninu zo záhrady, tak kým ju neminiem, budem variť z nej, potom budem z kupovanej alebo kúpim možno sem-tam aj hotové, výživky kupujem, len jablkovú nie, tú som si na jeseň narobila sama
@ellysa - no nakoniec vidíš, chúďatko, ale koľko teplotovala
ideme papkať kašičku, tak sa majte krásne 😉
@takyna no už nie, dnes sa vyhádzala, takže to bolo predsalen šiesta choroba, už je vysmiata a lozí všade po byte, už si prejde celú izbu hore dole 😀
ja malej váčšinou varím, len niekedy kúpim ovocnú výživku, keď nemám čas
@miculienka no je vynikajúci, a urobím ho len na malý pekáčik, tak dva dni pred aby sa akurát zjedol
@ellysa tak sme radi, ze je malinkej lepsie a krasne fotky mate 😵
@takyna ja malej varim zeleninku, ovocne vyzivky som kupila, ale nechce ich. 😒 tak este pockame s ovocim...teraz papala uz 3.den ako novy prikrm karfiol a veeeelmi jej chuti, tak sa tesim. 😝 zajtra pridam aj brokolicu, predtym jej nesmakovala, tak uvidim, ci sa to zmenilo, za tych par tyzdnov. 😕
inak vcera som robila segedin, niekto sa tu bal tusim jest kyslu kapustu, tak hlasim, ze u nas ziadna reakcia. 😀 tak sa nebojte, ze si nevychutnate kapustnicu. 😉
Ahojte babulky mozem sa k vam pridat citam vas uz od kedy som bola tehotna a teraz tiez len toho strasne vela pisete a konecne som vas docitala a rozhodla sa tiez napisat.Inak vela som sa pri vas naucila :o)
🙂
dakujem
🙂
@evio - ze Filipko 😵 Mne sa to meno strasne paci, ale mam od sestier prisny zakaz, ony chcu Filipka a Lukaska, tak som zvedava, ktorej to vyjde ako prvej, ja som s nasim vyberom velmi spokojna nakoniec 😅
@bealondyn - ja sa bojim kapusty, Max je strasna citlivka, v restike som drahemu udzobla kusok a dve hodiny vrestal, takze ja urcite nie... nejako to prezijem, nie, ze si skazim vianoce tym, ze to maly odvresti od bolesti. To by bolo odo mna dost egoisticke.
@bealondyn - to je snad prve dieta co nechce ovocne vyzivky 😅 😅 😅 Aj bananovu? Jablcko by som este pochopila, je take nakyslaste, ale tak broskyna/banan musi chutit 😅 😅 😅 Brokolicu chcem aj ja vyskusat, vyzivku som taku nezohnala, tak zajtra varim karfiol/brokolica/zemiacik polievocku a rozmixujem ju, ja si tam dam na vrch este syr a maly ju bude mat len tak... no uvidime...
@evio - kolkateho presne sa maly narodil?

@anjelicek26 neskúšala si tieto návleky na ponožky http://www.kikko.cz/internetovy-obchod/sock-ons...
ja som nad nimi uvažovala , lebo Alex tiež kopcuje tými nožičkami a hneď ich má dole . Ale teraz používam pančušky , takže pohoda.