icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

tintinka1
28. nov 2010

@anjelicek26 neskúšala si tieto návleky na ponožky http://www.kikko.cz/internetovy-obchod/sock-ons...
ja som nad nimi uvažovala , lebo Alex tiež kopcuje tými nožičkami a hneď ich má dole . Ale teraz používam pančušky , takže pohoda.

nonika1979
28. nov 2010

@anjelicek26 no moja tak my mame zatial jeden prikrm a to zavisi od toho aky je cas ked je doobeda a nechcel mi pit mliecko davala som ovocie ked bolo okolo obeda davala som nieco sitejsie a nas je na mäsko neuveritelny ten sa nim davil dnes ale nie nieco mu sadlo na nos teraz spinkal ale uz je hore nastastie potichucky a bez kriku ja co na nasom pozorujem je ze on moc zeleninu a ovocie nemusia ale ta hovädzina tou sa fakt ze davil teraz uvidim este nieco poskusam ale dasienka ma strasne chuda moje ani cajiku uz poriadne napit 😝

kiculka
28. nov 2010

@anjelicek26 to chapem, ze pri dvoch detoch este plienky riesit je dost narocne, ja viem, ake je to pri jednom... a k tym pamperskam, myslim, ze sa to tu uz riesilo, tie, co predavaju na slovensku, su fakt o nicom, preto mi mama nosi z rakuska, kwed potrebujem a tak isto aj kozmetiku.A s tym ozuvanim noziciek to mame aj my, ale su take drziaky na ponozky, tak mu ich skus dat a potom si ponozky nestiahne. Tu to mali v dm. Moj si zase skoro vzdy vocúpe ponozky do kakanice, ked ho rozbalim... idem mu skusit dat tu kasicku s vyzivou, potom napisem, aky uspech to malo 😖

tintinka1
28. nov 2010

@nonika1979 skús mu dať to chladené jabĺčko ako radila anjeliček26. Bude si aspoň šúchať ďasienka a aj by mu to mohlo trošku schladiť. Jáááj tie zuby , tie nás všetky ešte potrápia. 😠 My už našťastie 2 máme vonku ale slintá stále , takže rátam , že zachvíľu pôjdu ďalšie.

anjelicek26
28. nov 2010

@kiculka - no myslim, ze pampers utierky su jedny blbe, tie active fit... ale plienky som este nepocula.

@nonika1979 - my davame aj druhy prikrm len od tohto tyzdna... som mala v utorok zapal, skoro mi odislo mliecko... tak sme museli. Teraz je uz mliecko dobre, ale Max sa uz na to namotal 😅 Tak pri tom ostaneme.

@tintinka1 - diky za tip, popozreram sa po tom. Aj ked zaslintane budu asi aj tak 😅

mici111
28. nov 2010

@chani aj my mame dnes za sebou prvu mrkvicku..no moc velky uspech teda nemala..no neva, hadam jej dojde na chut..

ellysa
28. nov 2010

čauko, ako ste víkendovali, my už trošku lepšie, tak som rada 😉
a dala som nejaké foto nové

miculienka
28. nov 2010

@ellysa - jej, tak to je fajn, už to Olivke hádam prechádza 😉

ja som sa pustila do predvianočnej prípravy domu, ale zatiaľ je tu tááákýýý bordel , počas týždňa to chcem dať dokopy, vyupratovať, vyzdobiť a potom ostane na tie predtýždne len pečenie

miculienka
28. nov 2010

@ellysa - krásne fotky , to máte nejakého špeci profesionálneho fotografa alebo si ty taká šikovná ? lebo sú to úplne krásne zábery

ellysa
28. nov 2010

@miculienka no to má Oliv takú šikovnú krstnú mamu 🙂
aj ja mám strašný bordel, ale včera som upratovala a dnes je zas, to už asi tak bude stále 😕 😅 dokonca som už aj napiekla kúpila som v tescu tie suché koláčiky, budeme doma len na štedrý deň a potom pôjdeme ku rodičom a oni nás nabalia, takže nemusím piecť, len griláš asi urobím, ten má muž rád

miculienka
28. nov 2010

@ellysa - tak to je radosť mať takú krstnú mamu , hotová fotografka, aj pred chvíľou som sa povyžívala v tých fotkách 😵

grilážky musím aj ja , tiež je mm na ne zaťažený a ostatné ešte neviem čo, zas budem hútať celý týždeň , ale veľké vypekačky to nebudú , tento rok to nevydá - od malej 🙂

miculienka
28. nov 2010

@ellysa Olivka bude mať krásnu pamiatku - také fotky , pochváľ krstnú mamu

ellysa
28. nov 2010

@miculienka no ja ešte chcem jeden koláčik upiecť ale tak to bude rýchlovka a naozaj stačí, dvaja aj tak nepojeme a ani sa netreba prejedať -tento - http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2971
no veru som rada, že nám robí pekné fotky, už ako dvojdňovú ju blískala, bola u nás minulý víkend tak pofotila hádam 500 fotiek, malá už normálne nakoniec pózovala 😀

ellysa
28. nov 2010

baby tak nakoniec to bolo tá šiesta choroba teraz ju kupkam a pozerám, že celé bruško aj chrbátik aj na tváričke má červené fliačky, muselo sa jej to len teraz podvečer vyhodiť, lebo ešte okolo piatej nemala nič

takyna
28. nov 2010

Ahojte babule, nejak nestiham cez vikedy 😉
Dnes som malu po case odvazila pre jedlom a po jedle a schucla 150tku som bola v príjemnom soku 🙂 , som si myslela, ze menej taha, lebo ona nie je nejaky velky jedacisko .

Babule , pripravujete si príkrmy sami alebo skor kupujete?

takyna
28. nov 2010

@ellysa ako Olivka už je lepšie?, teplotku nemá?

miculienka
28. nov 2010

@ellysa - vyzerá byť dobrý koláč, ale na rýchly konzum, čo vám asi aj stačí keďže pôjdete preč

500 fotiek 😅 - ani modelky toľko nenafotia 😵
@takyna - ja varím každý deň čerstvé, mám zeleninu zo záhrady, tak kým ju neminiem, budem variť z nej, potom budem z kupovanej alebo kúpim možno sem-tam aj hotové, výživky kupujem, len jablkovú nie, tú som si na jeseň narobila sama
@ellysa - no nakoniec vidíš, chúďatko, ale koľko teplotovala

miculienka
28. nov 2010

ideme papkať kašičku, tak sa majte krásne 😉

ellysa
28. nov 2010

@takyna no už nie, dnes sa vyhádzala, takže to bolo predsalen šiesta choroba, už je vysmiata a lozí všade po byte, už si prejde celú izbu hore dole 😀
ja malej váčšinou varím, len niekedy kúpim ovocnú výživku, keď nemám čas
@miculienka no je vynikajúci, a urobím ho len na malý pekáčik, tak dva dni pred aby sa akurát zjedol

bealondyn
28. nov 2010

@ellysa tak sme radi, ze je malinkej lepsie a krasne fotky mate 😵

@takyna ja malej varim zeleninku, ovocne vyzivky som kupila, ale nechce ich. 😒 tak este pockame s ovocim...teraz papala uz 3.den ako novy prikrm karfiol a veeeelmi jej chuti, tak sa tesim. 😝 zajtra pridam aj brokolicu, predtym jej nesmakovala, tak uvidim, ci sa to zmenilo, za tych par tyzdnov. 😕

bealondyn
28. nov 2010

inak vcera som robila segedin, niekto sa tu bal tusim jest kyslu kapustu, tak hlasim, ze u nas ziadna reakcia. 😀 tak sa nebojte, ze si nevychutnate kapustnicu. 😉

evio
28. nov 2010

Ahojte babulky mozem sa k vam pridat citam vas uz od kedy som bola tehotna a teraz tiez len toho strasne vela pisete a konecne som vas docitala a rozhodla sa tiez napisat.Inak vela som sa pri vas naucila :o)
🙂

bealondyn
28. nov 2010

@kiculka
@evio tak vitajte medzi nami 🙂

evio
28. nov 2010

dakujem
🙂

ellysa
28. nov 2010

@evio ahojky 😉

evio
28. nov 2010

@ellysa
@bealondyn dakujem vam babulky akurat skusam pridavat fotky

babulina
28. nov 2010

@bealondyn -tak u nas segedin nedopadol najlepsie, a tak som sa na neho tesila, pol taniera som si len dala a tomisisi mal z toho bruchabol, takze novorocna kapustnica nehrozi asi, skoda

anjelicek26
28. nov 2010

@evio - ze Filipko 😵 Mne sa to meno strasne paci, ale mam od sestier prisny zakaz, ony chcu Filipka a Lukaska, tak som zvedava, ktorej to vyjde ako prvej, ja som s nasim vyberom velmi spokojna nakoniec 😅

@bealondyn - ja sa bojim kapusty, Max je strasna citlivka, v restike som drahemu udzobla kusok a dve hodiny vrestal, takze ja urcite nie... nejako to prezijem, nie, ze si skazim vianoce tym, ze to maly odvresti od bolesti. To by bolo odo mna dost egoisticke.

anjelicek26
28. nov 2010

@bealondyn - to je snad prve dieta co nechce ovocne vyzivky 😅 😅 😅 Aj bananovu? Jablcko by som este pochopila, je take nakyslaste, ale tak broskyna/banan musi chutit 😅 😅 😅 Brokolicu chcem aj ja vyskusat, vyzivku som taku nezohnala, tak zajtra varim karfiol/brokolica/zemiacik polievocku a rozmixujem ju, ja si tam dam na vrch este syr a maly ju bude mat len tak... no uvidime...

anjelicek26
28. nov 2010

@evio - kolkateho presne sa maly narodil?