icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

deniskateniska
29. nov 2010

@kuriatko33 ja som to nedala koli ockovaniam... s tym nic neurobime... ale skor koli tomu co robime vsetci sebe tymi liekmi a tym ze aj ked su deticky malinke tlacime do nich kadejake antibiotika pricom to staci vylezat a vycajikovat a vyvitaminikovat 😉

ellysa
29. nov 2010

@montinka no a? sú tu aj ťažšie detičky, čo sa jej nezdá??? 🙄
no Oliv mala 7500 a 69 cm na 6m ale teraz pochudla, ako bola chorá, normálne jej bodynká plantajú

deniskateniska
29. nov 2010

@mici111 toto sa stalo kamaratke, odvtedy nosi pri sebe vzdy nahradne kluce 😅

deniskateniska
29. nov 2010

@montinka moja.. co si z toho robis tazku hlavu.. my mame 10,5 kg ak nie viac.. a 70 cm... tak ako 😅 nam robili kadejake testy a sme zdravucky 😉

montinka
29. nov 2010

@ellysa ja neviem co sa jej nezda ved ked zacne behat hadam to schudne.vsak uvidime

montinka
29. nov 2010

@deniskateniska testy? kvoli comu?

ameanda
29. nov 2010

par fotiek u nasich...
maly skumal teren, ci som nahodou v noci neusla 🙂 a mohol mi popriat dobre ranko

ameanda
29. nov 2010

@montinka
kasli na doktorku, hlavne nech je Filipko spokojny
aj my sme z kategorie tazsich, okolo 9kg, aj ked maly sa vysvihol, ma 75 cm

deniskateniska
29. nov 2010

@montinka zobrali mu krvicku z ruciciek a ze ci nema nieco z oblickami, pecenou, stitkou atd.. no blbosti.. je zdravucky ako buk.. bo ze priberal rychlo ... no a co tak mu chuti papat nie? ved je to dieta.. akoze ked mi svokra vravela ze to ich uz v porodnici tak ucili ze kazde 3 hodky kojit tak aj ked revalo nehali dieta revat od hladu, nikdy by som svoje dieta tak netirala.. predsa ved ja ked som hladna viem sa najest sama, ale to male babatenko je odkazane na moju pomoc, tak hadam mu pomozem nie 😉

montinka
29. nov 2010

@deniskateniska no dufam ze maly nebude mat po mne stitnu zlu ale to by mu uz zistili v porodnici nie?

mici111
29. nov 2010

@ameanda zlaty dubáčik 😵 😵 ako vykukuje spoza hniezda 🙂

deniskateniska
29. nov 2010

@montinka no isto take veci nerobia testy, to by museli potom vsetko zistovat... a na to asi lova nemaju, ale ja mam tiez stitku a maly mal ze este v norme sice hranicne ale v norme... takze je to v pohode, mne by to tiez nezistili kym keby moja detska doktorka nebola endokrynologicka a tak ze som bola vysoka a podla nej 60 kil na 178 vysku...

montinka
29. nov 2010

@deniskateniska hm aj mne to zistili nahodne. a tak uvidim,e no

ameanda
29. nov 2010

@mici111
jj, tam je podareny aj ked...

chcela som sa vas spytat, ci aj vasi drobci su na vas tak namotani
v poslednej dobe, ked sa od maleho pohnem, tak spusti taky rev
niekedy spusti aj ked ma uz len zbada... taky mazninkavy
ale dnes som takmer nic nemohla spravit, lebo naozaj len krical a plakal, ked som sa s nim nebavkala....
tak dnes to tak u nas vyzeralo: sla som varit obed a popri vareni som skackala, akoze tancovala a spievala prip. az kricala, aby som obcas prekricala maleho a zaujala ho 🙂
no keby ma susedia poculi, tak si povedia, ze tej na materskej dobre prepina 😀

bealondyn
29. nov 2010

@ameanda ten je uuuuplne rozkosny 🙂
@ellysa mala ako lozi, podarena, aj u nas to vyzera, ze coskoro zacneme 😵
@mici111 teda zly zazitok, este ze to dobre dopadlo a nemusela si nic rozbijat. 😉
@deniskateniska no mam dost z toho clanku, knizku si urcite kupim. a odporucam knihu Liek, nieco dost podobne o lieku pre deticky a nasledkoch, podla skutocnej udalosti. ☹

ameanda
29. nov 2010

@bealondyn
dakujem 🙂

zojec
29. nov 2010

ste popisali.. vas docitam hadam az zajtra @ameanda zlaty maly.. 🙂 aj moja je na mna naviazana.. ked ma slabu chvilu tak place, aj ked je u mm na rukach.. ale este aspon hodku a pol za cely den sa sama prehra pod hrazdickou..
inak sa este furt nepretaca.. asi sa uz ani nebude.. :( lenivec moja

deniskateniska
30. nov 2010

@bealondyn aj ja idem zhanat, ale clanok vysiel len teraz niekedy v novembri tusim tak si pockam po novom roku, mozno uz bude aj u nas, ak nie riesim cez net 😉 ale je to brutal.. akurat mam taky filozoficky mesiac ci ako to povedat, a tento clanok mi hra riadne do karat, ja som to vzdy vravela ze to takto je ale vsetci mi len mavli rukou ze co si vymyslam... tak a tu maju pravdu 😀 😀 😀

ellysa
30. nov 2010

@ameanda aký chutný bobáčik
no aj na mne je malá zavesená, aj teraz sedím na zemi a ona pri mne doplazená a už sa snaží na mňa vyšplhať, a ževraj najhoršie je to v 8m, tak sa teším 😅
a kdeže je @anjelicek také čudné, keď tu nie je

fatimuska
30. nov 2010

@mici111 nebezpečné!!!ale som rada, že to dobre dopadlo🙂

mici111
30. nov 2010

cafte, my sme dnes nejaky umrncany ☹

julinka2787
30. nov 2010

@ellysa aj mňa to už večer napadlo, že kde je anjeliček... ten tvoj úžasný lezúnik je neuveriteľný!!!už sa teším kedy to chytí aj moju a budeme ju naháňať po byte... ale tak skoro to iste nebude. len pred týždňom sa začala pretáčať... 😝

niga
30. nov 2010

@ellysa Krasne fotky si pridala - prosim ta v akom programe ich upravujes?
@anjelicek26 - haloooo, kde si?

riska
30. nov 2010

@ameanda, rozkošný je matúško....aký kukuč 😵 😵

miculienka
30. nov 2010

ahoj babule, tak moju malú tak zapiekla mrkvička, že taký tvrdý šúľok vykakala, chúďatko moje, a to včera sme už ani nemrkvičkovali, musím tú mrkvu zredukovať asi 2x do týždňa a dosť
@julinka2787 - fakt , a čo je s ňou - s anjeličkom

mici111
30. nov 2010

niektora ste tu pisali, ze ked je vonku menej ako minus 5 stupnov, uz sa nemoze ist na prechadzku s drobcami? 😕

miculienka
30. nov 2010

takto je u nás vonku, malá kukala, že čo to, ani dnu nechcela ísť, taký plač bol

miculienka
30. nov 2010

@mici111 - počkaj, to je v tých brožúrkach čo boli v kufríku

miculienka
30. nov 2010

@mici111 - hm, niekde som to čítala, ale nemôžem to nájsť, ale je to ohraničené

anjelicek26
30. nov 2010

@niga - zijem zijem, len nejako nestiham. U nas SNEZI, chapete to, ze snezi????? Porazi ma 😖 Ja mam zasa zapaleny prsnik a urobila som zasadne rozhodnutie - do mesiaca odstavit - takto to proste nejde. Bolest + horucka + znovu to rozkojovat, to proste nejde, maly bude odkojeny pol roka, zaklad dobry mat bude, ale takto sa trapit uz fakt neda ☹ Kto nezazil nepochopi, ale ja uz mam 7. zapal a zas vyse 40 horucku, ku tomu som prechladnuta a vsetko dokopi, takto sa neda fungovat. Kojenie milujem, je to to najkrajsie na svete, ale nie za kazdu cenu. Velmi sa bojim, ze sa mi zvrhne tkanivo a do toho miesta potom dostanem rakovinu - tete sa to tak stalo, v 39 rokoch dostala na mieste, kde mavala zapaly nador - zhubny - takze dve chemoterapie a polka prsnika prec. Doky jej vravel, ze sa to tkanivo tymi zapalmi ponicilo. Takze viete asi, aky mam strach. A ja som zapaly mala uz pri Saske, proste bojim sa a moc. Takze budeme odstavovat, drzte nam palce. Mam zo seba zle svedomie - vravela som si, ze vsetko pre dieta - ale nepojdem sama proti sebe, ked to moje telo nezvlada ☹