icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mojalili
1. dec 2010

@mici111 ešte nie, hlasis sa? 🙂

ellysa
1. dec 2010

@mojalili no inak o chlanov bude bitka, mám 5 kamošiek tehotných a všetky čakajú dievčatká 😀
dnes von asi nepôjdeme snežíííííííííííííííííííííí

@mici111 nezabudni kľúče keď pôjdete plávať 😉
a my noc celkom fajn, večer zaspala okolo 20.00, potom síce od 22.00-0.30 každú chvíľu mrnkala ale dala som jej čajík a gel na zuby a bol pokoj až do 5.00 a potom ešte do 8.00 potiahla
zajtra chcem ísť kúpiť toto malej do postieľky, dúfam, ešte nejakého chytím, pôjdem hneď ráno http://www.hofer.at/at/html/offers/58_22140.htm

mici111
1. dec 2010

@mojalili no ja nie, ale Sara 😀 😀 😀

majjka0806
1. dec 2010

@stelika mne sa tiez zacali poriadne robit posledny mesiac pred porodom, ked maly zacal tak rast...

mici111
1. dec 2010

@ellysa aj tu snezi, je to kraasne, no veru, dnes ideme plavat, to aby sme isli skor, lebo Blava bude upchata vsade..a kluce nezabudnem 😀 😀

majjka0806
1. dec 2010

@ellysa ani my dnes von nepojdeme my tu na Orave mame -7 stupnov .. 😠 ..ak klesne teplota tak mozno....
nemam rada zimu

majjka0806
1. dec 2010

Baby kolko u vas stoji UM?? Tu u nas 600g Nutrilon stoji 14,50€....Minule sme boli v Polsku a tam maju 600g Nutrilon (v polsku sa vola Bebilon) za nejakych 8,80€......to je co? Kolko musia na nas lekarne zarabat.... 😖

ellysa
1. dec 2010

@majjka0806 ty si z Oravy??? Ja odtiaľ tiež pochádzam 🙂 . No kupujem Bebu a tá stojí v Rakúsku 600 g 8 EUR a minule som musela kúpiť v BA a stále 11 EUR 😠

takyna
1. dec 2010

Ahojte babule 🙂
Tak je to iste, my sa vyhadzujeme z kaší Hami ☹ , neviem čo jej v nich môže vadiť, ale proste ma vyrasticky okolo ustociek po 20 minutach jej to sice zmizne, ale urcite je to z kaše Hami, vcera som jej dala Sunarku a nic ziadna vyrazka.
Vcera ma mala tak ukrutne uhryzla do bradavky ako keby jej uz zuby vysli 🙂 , no divocina

anjelicek26
1. dec 2010

@mojalili - no idem dat chleba upiect, nech mame korku 😅 Lebo toast taky mu davat nechcem, tu su divne, nevies, co v tom je...

hori
1. dec 2010

@majjka0806 aj u nas stoji okolo 14,50... ale ta 800 gramova krabica... 600 g balenie som este ani nevidela...

majjka0806
1. dec 2010

@ellysa no a odkial presne si....ak sa mozem opytat....Ja z Bobrova....to je hned pri Namestove

majjka0806
1. dec 2010

@hori jezis a faaaaaaaaaaaaaaaaaakt ....to je 800g a nie 600 som sa pomylila............sa ospravdlnujem

ellysa
1. dec 2010

@takyna no aspoň si na to prišla a budeš dávať iné kašičky, skús porovnať krabice, čo je tam iné 😕
@majjka0806 ja som z DK 😀

@anjelicek26 ja som malej dala predvčerom trochu striedky z rožka a chutil jej, ale asi tiež radšej upečiem biely chlebík, aby mohla kôrku žužlať

hori
1. dec 2010

@majjka0806 aj tak su to riadne ceny... aj nutrilon kasicky... krabica na 5 porcii a ze 3,75 €... 😒

anjelicek26
1. dec 2010

@ellysa - prave som nakopla pekarnicku 😅 Aspon viem, co v tom chlebe bude 🙂 Saske velmi tiez chuti, ten zmizne rychlo 🙂

@takyna - je to cisto ryzova kasa, alebo je tam nejaka prichut? Ci nejake farbivo? Ja davam len cisto ryzovu, neochutenu, prirodnu... ochutim ju detskou ovocnou vyzivkou... aj to lepsie chuti.

ellysa
1. dec 2010

@hori čože na 5 porcií, mne vydrží kašička dlho dlho, až ju musím vyhodiť, lebo myslím, že môže byť ten sáčok len 14 dní otvorený, teraz mám ryžové vločky, čo poradila anjeliček a aj doktor nám ich kázal papať pri diéte, tam sú dva balíčky stále nejaké 4 EUR a stále mám polovicu z toho jedného balíčka ajeme to už vyše týždňa každý deň a potom mám griskovú kašu od babylove tá stále nejak do 2 EUR a tú už asi aj budem musieť vyhodiť a tiež ju je dosť často

anjelicek26
1. dec 2010

@hori - ja pouzivam na jednu veceru pol vyzivy ovocnej a 4 PL tych ryzovych vlociek. No zatial mame prvu krabicu, sme tak v polke a papa to uz tyzden.... takze to vydrzi dost...

@ellysa - len 14 dni to moze byt? No ja to mam zastipcovane stipcami na pradlo, snad sa tomu nic nestane... Inak by to asi zvlhnut mohlo 😕

anjelicek26
1. dec 2010

Baby nemate nejaky recept na langose, mam strasnu chut + potrebujem prepasovat do seba cesnak, som strasne prechladnuta 😖

mici111
1. dec 2010

no tak my mame za sebou dnes mrkvicku so zemiacikom a to jej velmi chutilo 😵 😵 😵

ellysa
1. dec 2010

@anjelicek26 no na krabici je to tak napísané, ja si tiež myslím, že by sa tomu nemalo nič stať, neviem, prečo to tak je, však je to prášok
@mici111 gratulujemeeeeeeeeee a ako stolička spokojná, my stále nemáme, muž mi ofrflal tú na stôl, ofrflal aj drevenú, keď som sa ho pýtala, či ju teda ideme kupovať, že hej hej ale takú aká by sa páčila jemu ešte nevyrobili 😕

riska
1. dec 2010

ahojte, my dnes hroznáá noc, od pol 2 do 4 hore, bolelo ju bruško, nemohla si vyprdkať...tak som jej dala fenyklový čaj, potom to už bolo lepšie, aj sa vykakala....dala som jej poobede po prvý raz jablčko, asi polku zjedla, samozrejme bolo uvarené.... vaše detičky nemali z jablčka také problémy? viem, že
@anjelicek26 spominala, že maxika bolelo bruško z hrušky, ale z jablka? 😲

anjelicek26
1. dec 2010

@riska - z hrusky, ale hrozne 🙄

takyna
1. dec 2010

takto sme sa po kaši vyhádzali, neviem či to bude dobre vidieť

takyna
1. dec 2010

@riska my sme včera papali prvýkrat ovocnú výživu, a tiež mám pocit, že nekaká kombinácia jablko,banán broskyna 😝

chani
1. dec 2010

baby mam taku otazku, tie ktore davate kasicky malinkym na veceru, davate mliecne ci nemliecne? ja by som chcela ze nemliecnu a miesat to s mojim odsatym mlieckom, viem ze nutrilom predava nemliecnu len tam ma na obale napisane, ze sa miesa s nutrilom HA mlieckom, tak neviem, ci mozem namiesto umeleho dat moje, ako myslim si ze by to nemal byt problem, ale nie som ista

takyna
1. dec 2010

@chani ja som skusala aj aj , nakoniec mliecna vyhrala u nas , ja som tiez skusila namiesat ju s nutrilonom a lepsie mi zhustla, ako s mojim mliekom bola nie taka husta , aj ked som dala pomer ten isty kase

anjelicek26
1. dec 2010

@chani - my mame nemliecnu, len ryzove vlocky a miesam ju z ovocnou vyzivou a vodou... v tejto kombinacii po tom v pohode kaka.

@takyna - no je to vidno, snad jej to rychlo zmizne 😖 Ale bud rada, ze vies, z coho to ma... sa tomu vyhnes a hotovo. Horsie je, ked nevies z coho 🙄

Babulky mna Max dnes zas 3x pohryzol, mala som dost, dala som ho spat bez MM... on po prikrme proste prso nechce a kuse. No des... ale tak z vodicky si cucne len par glgov... co ho mam davat teraz spat len tak?? Ved to je blbe...

zojec
1. dec 2010

@riska a ake jablcko si mu dala? mne napriklad byva zle z tych zltych, alebo zelenych.. a ovocie skus dat doobeda, na vecer nie je velmi vhodne...ja by som kazdy novy prikrm skusala davat doobeda, nie veecer alebo poobede

takyna
1. dec 2010

aj u nás nácvik na vianoce a na zajtrajšie meninky prvé v živote 😵 😵 😵