Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@mojalili - ano ano, teploty uz ustupili, dnes len jemne nad 37 a bolest hlavy ... ale ragady mam na jednom stale, neviem, ako ich vyliecit, ked tam kojim 😒 ... snazim sa prikladat inac, ale nejako to nejde bez toho, aby to hovadsky nebolelo ... kapustny list pomohol, klop klop klop, aj octanku som mala aj vinove obklady ... uz to moc neboli ... 🙂
Len akosi mliecka je pomenej kvoli tomu mojmu produktivnemu piatku 😒
dobre ranko, nestiham nic, nic, nic,,,ved uz iba tyzden budu horucavy, aj teraz mam maleho na kolenach
ahojte po dlhsom case
@bealondyn kraaaasna je ta tvoja Isabella - ma taky kukuc ako nasa Ela 😉 .. musim uz aj ja nejake aktualne foto zavesit na net
chcem sa ale pochvalit - od soboty je nasa Eliška najväčšia kamoska s cumlikom - ani neviem, ze mam dieta - hlavne v noci - spiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
bola som dost proti tomu, ale uz ma nebavilo v noci 2 - 3 hodiny tanecnym krokom lietat po byte a prd z toho - teraz zamrnci , pichnem cumlik a spi - samozr. je prebalena a najedena 😉
docitam vas neskor - idem vybalit veci "z vyletu"
Ahojte kočky
Tak my spíme a spíme, od 22-1 30 a to som ju musela nanutit vypit moje mliecko s flase, lebo spala, a znova o 6 rano sa konecne ako tak prebrala vycicala cicik a znova spinka, a vcera prespala cely den, aj von v kociku, nieze by som nebola rada, ale zda sa mi , ze potom malo papa, mali sme po narodeni preblemy s cukrom , nam klesol, boli sme na infuziach glikemickych, dufam, ze sa nam to nezopakuje... ☹
@tibinka22 hlavne rychle, kedze nam to prelozili na 7.30 kvoli nejakej vysviacke 😀 ... lenze kostolnikovi nedali vediet, kostol zamknuty, o 7.45 sme este stali vonku a o 8h sme UZ stali vonku 😀 ... a "obed" pohodicka ... hlavne ze dieta je ako vymenene 😀 - u nas to nejak plati 😕 klp klop ..... 🤐
@monky1 no vitaj spat.. 🙂 si tu chybala.. tak si malu "ukecala" na dudel? ja uz sa nesnazim... zo par krat som ju rozculila ked som jej ho ponukala . myslim ze uz sme si celkom nasli system "hry" aj bez dudla.. ved uvdim ako dlho ma to bude bavit.. ale sak som na materskej tak co ine okrem babatka mam mat na starosti?? 😀
Caute kocky.. citam od konca tak je to zaujimave 🙂
@monky1 super ze si ju naucila na cumel, musis si teraz noci vychutnavat 😉 ako sa ti to podarilo? inak ja som si vzdy myslela ze 99 percent deticiek cumliky zboznuje a ono to je asi naopak 😀
@monky1 dakujem 🙂
ja len tak narychlo, malu uspavam uz 2 hodky, cicik, ruky, nic nepomaha...teraz mi zalomila na kolenach, ale mrvi sa riadne.
no a ten moj chlap pisal rano o 6 sefovi ze nepride do prace lebo je nevyspaty, ze spal dokopy 3 hodky lebo to nase dieta po nociach vystraja! a to si aj v piatok bral volno! a komu mam napisat sms ja, ze sa potrebujem vyspat???
@bealondyn och bea... my mozme tak na lamparen pisat.. moj mm nespava s nami v izbe.. v jeho posteli spava barborka.. 🙂 aj ked ona byva v noci len raz hore medzi 1 a 2hou, a potom len rano o 6stej... ale ja ju dojcim v noci po leziacky, a vacsinou da oba prsniky, tak mi je lepsie ked mam taku velku postel, nemusim malu prekladat a dvihat, len ja sa presuniem na druhu stranu..
@zojec @marcelka123 proste som jej ho "pchala" do pusky, kym ho neprijala
ona ho vypluvala a vypluvala, aj ju naplo parkrat, ale raz chytila a tahalaaaaaaaa a bola kludna ako anglican, hehe.....tak som sa pokusala zas a zas a teraz ho uz vezme, hl. ked je nervna a v noci ... ale je to aka pomoc ci brehy - hlavne v noci ked ju nakojim, odgrgne, prebalim, dam spät do postielky, pichnem cumlik do pusky a spime 😵 ...obcas sa sice preberiem, ze mrnci, lebo jej vypadol, ale len jej ho dam a spime dalej
ale este aj teraz sa nam obcas stane, ze ho hned vytlaca jazykom von, ked jej ho chcem dat
Jaj tak zajtra po 14 dňoch ideme konečne domov. 🙂
caute
mne sa tiez niekedy podari dat malemu cumel ale zvedsa ho vypluje alebo ho napne . Ale ja ho chcem naucit na cumel lebo aj ked mu pojdu zubky tak ho cumlik ukludni, teda aspon pri malej som to tak mala.
Inak dnes bola hrozna noc kazdu hodinu sa maly budil a len si trochu cucol a zaspal mozno mu bolo teplo. No a ja som teraz jak mechom udreta.
V com vlastne spavaju vase deticky? Ja davam na noc overal taky tenky ale rozmyslam ze tuto noc dam asi body
čaute baby...tak môj Igorko cumlík najskôr v pohode a od včera ho nechce vôbec...tiež som si oddýchla...ale on aj keď je hore,tak sa len tak okukáva a keď zaškúli,idem odpadnúť...aký je zlatý 😀
moje dieťa v týchto horúčavách je v klasickej bielej starodávnej košielke a v plienke, dnes na sone bolo mimi jeho veku a malo dlhé body, dlhé dupačky a v deke!!!!!
Moje dieťa ma body s kratkym rukavom a teraz ma polodupky ake jemne, lebo sme prisli zvonku, bola som reklamovat podvozok kocika...
Co je horsie, nedokaze vecer zaspat bez perinky, hruzza
moja je v krátkorukávových dupackach...je moc teplo...je celá umrncana... aj ona by stale len v perinke... tak som jej nohy teraz zabalila do plienky... a spi...ale do kedy? 😨
@monky1 a ako sa viaze satka? myslim zym ci si si rychlo zvykla a ci je to take tazkee.. a mala place.. letiim papa 🙂
@fatimuska no ja som tiez niekedy v soku co mamy obliekaju svojim detickam v takomto teple!! uff.. ☹ moja je tiez len v bodynku a zakryta plienkou a drieme.. som zvedava do kedy. .. este doobeda poriadne nespala.. dava si take 15 minutove driemkanie a potom pol hodkove cuckanie... ach jaaaaj...
@zfidorka dnes som dala prvy krat obycajnu plienku... asi do 5tich minut sa do nej pokakala.. davka ako keby nekakala tri dni 😉 som zvedava ako dopadne druha 😀
@zojec ja som dnes skusala viazat satku, malu som tam v spanku schulila a hned sa pokakala 🙂 a vcera sme boli vychystani von, dame ju do sedacky a mala splechotave kakoske zvuky 🙂 takze vybrat, prebalit, zobudila sa, nadojcit a znovu 😀 a vecer som jej skusala dat v spanku novu plienku, ze ako jej sadne, pol hodinu predtym bola sucha a co bola 2 minuty v tej nove plienke, tak sa pocikala... samozrejme za dalsiu polhodinu bola zase sucha 😀
tie deti to nejako vycitia, ked maju pustit 😉
ahojte junovky 😎
No cumlik my ako kedy, ja som rada, ze ho konecne akceptuje, toto pazrave stvorenie totiz nevie, kedy ma dost, pije az do prasknutia - uz sa pri tom natahuje,puci, ide mu to von popri puse a on by tahaaaal, tak ho treba zarazit, lebo on reve a pije dalej... Robi to nastastie len raz za cas, ale vtedy fakt najlepsie pichnut cumel do pusy a do 5 minut je tuhy 😝
No a ako sme ho na to naucili? Strcit, pokyvat hore-dolu, podrazdit podnebie . spustit saci reflex... skusat, skusat, skusat...
my mame des zase jedno z tých zaujimavých placlivých dní... za hodinu stihame všetko... cucat, kakat, driemat, plakat... včera vela nekakala, tak dnes to asi dohána...
K obliekaniu - u nas je 16 stupnov, maly v teplunkych dupackach a dlhom tricku a aj tak furt kycha 😠 Nevymenime to pocko na chvilku?
Maly spava ako kedy... väcsinou ma letny fusak - na sebe len bodynko, niekedy len lahku deku (ale to ma vtedy pyzamko s bodynkom a niekedy perinku - a to ma bodynko a dlhe tricko na sebe... vzdy podla pocka...
Mate niektora tabulku, kolko maju deticky priberat - po mesiacoch? My teraz priberame 55-60 g denne... urcite dost, ale chcem vediet, aka je tam norma...

no to bolo akurat vecer po napapani, normalne sa mi nezda az taka baculata, len tie licka. 🙂 no ale ved je stale pricucnuta, uz nam tusim zacala ta dalsia 6 tyzdnova kriza ci co to je, mozno aj u vas, mojalili, ked stale malinky papa.